Eliberare de numerar in regim de urgenta de la ATM

Pentru clientii care nu isi mai pot utiliza cardul ca urmare a pierderii sau furtului acestuia, Royal Bank of Scotland (RBS) a lansat un serviciu prin care poate elibera numerar in situatii de urgenta direct de la ATM.

“Emergency cash” este o metoda simpla, ce permite obtinerea unei sume de pana la 300 £, chiar daca clientul nu mai este in posesia cardului sau de debit. Concret, clientul apeleaza linia dedicata din call center-ul bancii pentru a raporta pierderea sau furtul cardului, moment in care va fi automat intrebat de catre operator daca doreste sa apeleze la serviciul de eliberare numerar in regim de urgenta.

Urmeaza o serie de trei intrebari de siguranta la care daca se raspunde corect, clientul va primi telefonic din partea operatorului un PIN, numar unic ce permite o singura utilizare. Din acest moment, clientul are la dispozitie trei ore pentru a ajunge la un ATM din reteaua RBS. La consultarea meniului, clientul va selecta « EMERGENCY CASH » dupa care va introduce PIN-ul primit telefonic.

Lansat in preajma Craciunului, serviciul a fost gratuit pana pe 11 ianuarie a.c., dupa aceasta data banca percepand o taxa fixa de 5£.


Sursa: RBS

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu