Noi platforme online de investitii in criptomonede neautorizate in Romania, care ar putea fi fraude financiare

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), a publicat in lista alertelor pentru investitori numele unor noi platforme online de investitii in criptomonede neautorizate in Romania, care ar putea fi fraude financiare.

Astfel, prima platforma mentionata, Immediat Matrix, care are site-ul Immediatmatrix.com este o frauda financiara (scam), conform site-ului de specialitate pentru depistarea fraudelor, Scamadviser.com.

Lista ASF:

ALERTE INVESTITORI 2024

IMMEDIATE MATRIX

Denumirea comercială IMMEDIATE MATRIX nu aparține unei entități autorizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind piețele de instrumente financiare.

Data publicării: 08-Februarie-24

https://www.primulmilion.com

Website-ul https://www.primulmilion.com nu aparține unei entități autorizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind piețele de instrumente financiare.

Data publicării: 07-Februarie-24

SIMPLE FX (https://simplefx.com/)

Entitatea SIMPLE FX (https://simplefx.com/) nu este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară să presteze servicii și activități de investiții conform prevederilor Legii nr. 126/2018 privind piețele de instrumente financiare.

Data publicării: 06-Februarie-24

Vezi aici intreaga lista


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu