Cum obtinem finantari nerambursabile din fonduri europene

Fondurile europene nerambursabile in valoare de aproape 20 de miliarde de euro de care pot beneficia firmele si institutiile romanesti incepand cu acest an si pana in 2013 au devenit, cum era de asteptat, agent electoral. Birocratia specifica institutiilor europene, nu doar celor romanesti, cere multe proceduri (foarte clare insa), si timp (dar cu termene limita precise), pentru ca proiectele sa fie implementate, fapt care a dus la intarzieri.

Iar acest lucru n-ar fi exclus, intrucat de aplicarea programelor sunt responsabile autoritatile din cadrul ministerelor, iar in ultima vreme ministrii si guvernele s-au tot schimbat si restructurat. Insa ministii trec, iar programele si banii europeni raman sa fie luati de cineva.

Acei cineva sunt, in primul rand, autoritatile locale, care treuie sa dezvolte programe de modernizare a infrastructurii si institutiilor locale (drumuri, canalizari, scoli, spitale, statiuni turistice etc.). Apoi, o mare parte din fondurile europene sunt destinate agriculturii.

Pentru ca proiectele ce urmeaza a fi finantate cu bani europeni sa aiba succes, este esential ca la acestea sa participe companiile particulare, ceea ce inseamna ca intreprinzatorii trebuie sa faca parteneriate cu autoritatile locale si institutiile beneficiare ale proiectelor de dezvoltare cu fonduri europene.

Cu alte cuvinte, IMM-urile sunt cele care, in final, ofera serviciile si produsele necesare implementarii programelor europene. Din pacate, procedurile si ghidurile absolut necesare pentru realizarea acestor proiecte au fost putin mediatizate in ultima perioada, iar o campanie nationala de informare, dupa modelul altor tari, precum Ungaria, nu a fost implementata pana acum.

Abia zilele trecute, reprezenantii ministerelor Transporturilor si Dezvoltarii au prezentat Programul Operational Regional prin care se vor derula numai o parte din fondurile europene. E bine de stiut ca implementarea majoritatii programelor europene se afla in prezent in stadiul de aprobare la nivelul institutiilor europene, urmand ca autoritatile romanesti sa redacteze ghidurile de utilizare a banilor, un astfel de ghid fiind deja publicat de catre Ministerul Dezvoltarii.

Sa vedem insa, in mod practic, care sunt pasii pe care o firma trebuie sa-i faca pentru a beneficia de fonduri europene nerambursabile. Mai intai de toate, e bine de stiut ca din fondurile europene se poate finanta numai jumatate (sau chiar 40%, in functie de regiune) din valoarea proiectului, asadar, firmele trebuie sa dispuna de restul banilor necesari investitiei, fie prin aportul de capital, teren, cladiri, lucrari realizate deja, sau printr-o finantare bancara. Rolul bancilor este cu atat mai important cu cat finantarile nerambursabile europene vin abia dupa realizarea investitiei!

In cadrul unui proiect finantat din fonduri europene, contributia sub forma de finantare nerambursabila se acorda post-factum, numai dupa ce ati efectuat cheltuielile necesare pentru realizarea investitiei, la prezentarea documentelor justificative.

Iata acum cativa pasi esentiali pentru derularea unui proiect cu finantare europeana:
Obtineti informatiile necesare despre programele europene disponibile si domeniile in care se poate face proiectul de finantare; urmariti momentul in care Autoritatea de Management, Organismul Intermediar sau Administratorul schemei de grant lanseaza cererea de oferte; procurati-va ghidul de finantare (Ghidul Solicitantului); treceti la elaborarea proiectului si a documentelor aferente, cu ajutorul unui consultant de specialitate; solicitati de la banca creditul de prefinantare sau cofinantare (daca nu dispuneti de aportul propriu obligatoriu) si a garantiilor necesare creditului.

Dupa analiza dosarului de creditare, analiza economico-financiara a proiectului si analiza financiara a solicitantului, trebuie sa semnati contractul de credit si sa obtineti o scrisoare de conformitate din partea bancii. Depuneti apoi dosarul la Autoritatea Contractanta si asteptati aprobarea de finantare a proiectului.

Vasile COMAN

Alte stiri

453 comentarii

ioan plamada
3 Jul 2007

da ,dar poti sa si incaruntesti asteptand aprobarea,si mai frumos ,te poti ineca la mal sau la termenul limita. ?

www.BayerCredit.ro
6 Jul 2007

CREDITE IMOBILIARE AVANS ZERO DOBANDA 4,25% FIXA!!! CREDITE DE NEVOI PERSONALE PANA LA 20.000 EURO. DOBANDA 3,95%!!!! Bayer Credit inoveaza creditul bancar. Primul broker de credite care a inclus in pachetului de servicii gratuite de intermediere credite bancare si serviciul de asistenta juridica specializata pentru achizitia unui imobil. Cu Bayer Credit economisesti timp, bani si nu risti sa alegi gresit! Bayer Credit iti intocmeste dosarul de creditare. Bayer Credit il depune la banca si urmareste aprobarea rapida a acestuia. Toate aceste servicii absolut gratuit! Oferta valabila doar pentru BUCURESTI si zone limitrofe ANGAJAM COLABORATORI . www.BAYERCREDIT.ro ANGAJAM COLABORATORI. http://www.BAYERCREDIT.ro

Faimblat Solomon
27 Jul 2007

Cum pot obtine fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana,pentru repararea unei case de patrimoniu si introduderea intr-un proiect turistic sau educational ?. Cu stima,Faimblat

CRISTI ROMAN
11 Sep 2007

as dori sa ma informez cum pot obtine fonduri nerambursabile de la UE pentru a investi in deschiderea unui parc de distractii in jurul bucurestiului.multumesc.

Emilia Istratescu
17 Oct 2007

Accessati www.cedinvest.ro pentru mai multe informatii, cineva va va raspunde sigur la intrebari.

ilie pop
7 Nov 2007

am societate comerciala fara datorii al stat cu beneficiu in anul in curs si ci fra de afaceri de 100 000 ron doresc sa execut un proiect in domeniul constructiilor de locuinte cu fonduri UE nerambursabile ce acte si conditii trebuie sa indeplinesc

gabi
4 Jan 2008

as dorii sa le amintesc societatilor care intocmesc documentatiile pt.accesarea fondurilor nerambursabile cav agricultura se face la sat (PROVINCIE), nu in capitala, ar fi indicat ( ca si in cazul min. agiculturii), sa vina cu reprezentante in tara.ar fi bine ca aceste fonduri sa fie mai simplu de accesat si obtinut.pana atunci le doresc tuturor celor ce vor sa acceseze fonduri SUFERINTA USOARA.

nelutu suciu
2 Feb 2008

posed teren intravilan in suprafata de 6000mp in zona montana, terasat natural , parau si izvor de apa potabila in teren . as dorii sa stiu cum pot obtine fonduri nerambursabile de la U.E. pentru a investi in deschiderea unei pastravarii.ce acte si conditii trebuie sa indeplinesc.

Micu Florinela
6 Feb 2008

De 17 ani editam Revista de Fizica "EVRIKA!", revista care apare, lunar, fara intrerupere si este singura revista de specialitate ce se adreseaza elevilor ( VI - XII), profesorilor si studentilor. Doresc sa stiu daca exista posibilitatea obtinerii de fonduri UE nerambursabile pentru a investi in revista pentru a o lansa in Europa.

adam adridn madalin
10 Feb 2008

as dori sa aflu informatii despre obtinerea unui fond nerambursabilde la U.E.pentru a investi in producerea de materii prime pentru prodicerea de biocombustibil(jud Alba)

Sulina
16 Feb 2008

As dori sa infiintez un centru de colectare gunoi (indiferent de starea sau natura lui) pentru ase recicla o parte si distruge restu.imi este teama ca intr-o buna zi vom fi ingropati de gunoi.Ce ar trebui sa fac sa pot obtine bani nerambursabili pt aces proiec? Trebui ca eu sa detin o parte din capitalu necesar pt a efctua acest centru?

Balaban Mihai
17 Feb 2008

Posed un teren de 1200 mp in Moeciu de Sus. As dorisa aflu informatii in vederea obtinerii unui fond nerambursabil UE pentru construirea unei pensiuni de maxim 15 camere si cat la suta din valoarea investitiei pot primi din aceste fonduri.

emilian
17 Feb 2008

sunt un tanar absolvent de facultate si doresc sa stiu daca se pot obtine fonduri nerambursabile si pt a incepe o afacere.Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite. doresc un raspuns pe adresa mea de mail mili_cip@hotmail .com

Anamaria
18 Feb 2008

Pentru deschiderea unei afaceri noi se pot obtine fonduri nerambursabile? Ce conditii trebuie sa indeplinesc si care sunt conditiile acordarii acestor fonduri nerambursabile? Se acorda numai in turism, agricultura? Sau in orice domeniu?

silvia
19 Feb 2008

eu sunt o tanara casatorita am 2 copii si stau cu chirie avem 3 masini in lising pe care le-am bagat la o firma de taximetrie am vrea sa ne deschidem o mica afacere cu transport persoane as vrea sa inteleg cu ajutorul dumneavoastra ce trebuie sa facem pentru a obtine fonduri nerambursabile.Sper sa primesc un raspuns de la dumneavoastra.Va multumesc/

Elena
19 Feb 2008

Va rog sa-mi dati informatii cu privire la obtinerea de fonduri europene nerambursabile pentru extinderea atelierului de reparatii elemente hidraulice,multumesc

iulian ionescu
20 Feb 2008

Doresc sa dezvolt o microintreprindere cu activitate de productie din materie prima, in proportie de 70% ,din deseuri colectate si pregatite in cadrul microintreprinderii,daca este posibil,in mediul rural.In ce program s-ar putea incadra un astfel de proiect si ce finantari se pot obtine? Care sunt limitele de fonduri pentru astfel de proiecte?

nica roxana
21 Feb 2008

As dori sa stiu ce trebuie sa cuprinda un proiect pentru accesarea fondurilor nerambursabile in cazul in care vreau sa construiesc o vila in zona rurala, montana si daca acesta se poate face fara a apela la o firma de consultanta in domeniu, care am inteles ca ti-ar lua mai mult de jumatate din fondurile obtinute pentru serviciile lor. Eventual daca are cineva un proiect asemanator...

Catalin
22 Feb 2008

As dori sa dezvolt un proiect cu privire la colectarea rumegusului si imbalotarea lui.Ce fonduri nerambursabile pot obtine?Care sunt conditiile?

munteanu
25 Feb 2008

As dori sa extind si sa modernizez un atelier de tamplarie cu fonduri nerambursabile. Care sunt conditiile?

SERBAN ION
10 Mar 2008

Sunt din C DE ARGES si am construit o cladire P + 2 total de 720 mp care la et 1 si et 2 are 12 camere.Cladirea este amplasata pe un teren de 3000 mp in zona Manastrii din C de Arges .As dori sa accesez fonduri nerambursabile in vederea amenajarii cladirii ca pensiune turistica dotare bai,mobilier ,o baza de tratament fizioterapeutica si amenajarea unui parc.Astept un ajutor de la D-voastra.

fit nicoleta
17 Mar 2008

doresc sa deschid o afacere si am anumte intrebari:care este suma minima necesara pentru a fi eligibil la fondurile europene nerambursabile,care sunt domeniile care beneficeaza de aceste fonduri si care sunt conditiile necesare referitoare la numarul de angajati,daca este cazul.va multumesc

Tunde
18 Mar 2008

As vrea sa deschid un laborator de cofetarie,si mi-ar interesa daca pot sa primesc fonduri nerambursabil pt acest proiect.Ce acte sunt necesare cum trebuie sa procedez?

Oana
18 Mar 2008

as dori sa ma informez cum pot obtine fonduri nerambursabile de la UE pentru a deschide un cabinet de recuperare fizica medicala?

radu
20 Mar 2008

as dori sa deschid un service auto,o spalatorie ecologica si o vulcanizare,pot accesa un fond in acest scop

Aurel
21 Mar 2008

Detin 15ha de teren agricol in jud.Olt.As dori sa stiu daca pot primi fonduri nerambursabile pt achizitionarea de utilaje agricole si pt a face o mica ferma(constructie grajduri,achizitionarea animalelor...) Multumesc

Lory
23 Mar 2008

as vrea sa aflu daca o persoana cu nationalitate straina poate obtine fonduri nerambursabile cu scopul deschiderii unei afaceri (domeniul de activitate:productie si distributia de bunuri din lemn:mobila,usi etc) in Romania ? Multumesc!

nita emil
26 Mar 2008

as vrea sa aflu ce fonduri pot obtine(daca pot obtine)pentru deschiderea unei afaceri de montaj,intretinere si reparatii instalatii de climatizare?ce acte imi sunt necesare si unde sa ma adresez.multumesc mult,astept raspuns.

luca
31 Mar 2008

doresc sa obtin fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei pensiuni in apropierea unei statiuni balneo, am deja o constructie in acest sens dar este nevoie de continuarea ei pentru a o transforma in pensiune, dotari, etc.Doresc sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg ca sa obtin aceste fonduri, eventual cum ar arata un proiect tehnic care trebuie intocmit pentru obt. fondurilor. Astept raspuns, multumesc.

irinq
1 Apr 2008

ce conditii trebuiesc indeplinite pentru obtinerea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei gradinite. ASTEPT RASPUNS, MULTUMESC.

sienna
2 Apr 2008

As dori sa deschid o gradinita particulara si as vrea sa stiu daca pot obtine fonduri nerambursabile.Totodata este vreo diferenta la succesul creditarii daca e in mediul rural sau urban?Va multumesc!

anca
5 Apr 2008

As dori sa deschid un salon de coafura si as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru obtinerea unui fond nerambursabil?Va multumesc!

istyk
6 Apr 2008

cum pot obtine fonduri europene nerambusabile pentru a face o casa de batrani sau de a deschide o benzinarie....ce trebuie sa fac?Va multumesc

cornel
7 Apr 2008

dores sa obtin fonduri pentru agricultura cartofi porumb ce acte ii trebuie si cum obtin fondurile....mersi

ramona
8 Apr 2008

pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru un centru de violenta in familie?

Sc.Best Financial.Srl
10 Apr 2008

Oferim consultanta pentru obtinerea fondurilor europene nereambursabile.Rel la tel:0727318346

maricica
14 Apr 2008

Pentru deschiderea unei afaceri noi se pot obtine fonduri nerambursabile? Ce conditii trebuie sa indeplinesc si care sunt conditiile acordarii acestor fonduri nerambursabile? Se acorda numai in turism, agricultura? Sau in orice domeniu?

Mihaela Dobirceanu
22 Apr 2008

As dori sa construisc o gradinita si as dori sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac pentru accesarea fondurilor nerambursabile... Astept raspuns

marius
25 Apr 2008

daca vreau sa deschid o afacere in domeniul energiei regenerabile,mai precis panouri solare,primesc fonduri nerambursabile??? si ce trebuie sa fac pentru asta?? multumesc.

oana-andreea
26 Apr 2008

As dori sa stiu cum as putea obtine un fond de la UE pentru deschiderea unui centru de zi pentru copii intre 2 si 3 ani.va rog sa ma informati,daca se poate.Va multumesc

claudiu
27 Apr 2008

Am infiintat o firma noua si as vrea sa obtin fonduri nerambursabile pentru constructia unei pensiuni intr-o zona rurala montana. Va multumesc.

florin
29 Apr 2008

Firma ce o conduc are in proprietate un teren in Costinesti, pe care intentioneaza sa construiasca o pensiune. Care sunt demersurile ce trebuiesc facute pt. a beneficia de aceste fonduri nerambursabile?

dragos
29 Apr 2008

Salve. NELUTU SUCIU, daca mai intri pe aici contacteaza-ma la gccccc@yahoo.it

Florian
29 Apr 2008

Buna ziua,Detin in Curtea de Arges,intr-o zona montana/turistica 2 cladiri,vreau sa stiu cum/daca pot obtine fonduri nerambursabile pentru amenatajrea/terminarea/finisarea mai exact,a acestor cladiri in vederea deschiderii a 2 mini-pensiuni sau in vederea deschiderii unei pensiuni si a unui azil de batrani.

BALAN VASILE
2 May 2008

vreau sa construesc o pensiune in localitatea doroteia, oras frasin jud. suceava cu caracter cultural educativ; sala pentru spectacole,cinematograf,camere pentru cazare si masa si un mic parculet pentru copii,intrucat localitatea sus numita nu beneficiaza de asa ceva m-am gandit ca o sa fie ceva bun pentru locuitorii din zona respectiva.s-ar mai putea organiza si tabere scolare. astept raspuns.multumesc

PATRULESCU TIBERIU
4 May 2008

Sunt din judetul Olt si asi vre sa investesc in agricultura.Dispun de ceva utilaje si fonduri proprii,dar nu sunt suficiente pentru acoperirea investitiei.V-asi ruga sa-mi spuneti si mie ce acte sunt necesare pentru obtinerea de fonduri nerambursabile,si ce demersuri trebuie facute.Mentionez ca sunt persoana fizica,proaspat absolvent al Facultatii de Agronomie.Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc anticipat!

burca monica
4 May 2008

As dori sa deschid o societate de proiectare imbracaminte dotata cu sistem CAD. Cum as putea obtine fonduri europene nerambursabile?

Cristina
5 May 2008

Buna ziua, As dori sa stiu daca exista fonduri nerambursabile pentru turism iar daca da, care sunt conditiile si unde pot afla mai multe detalii. Va multumesc! PS: astept un raspuns cat mai curand

Florin
5 May 2008

Buna ziua, Am o firma de vanzari produse cosmetice si as vrea sa deschid un magazin mare in Brasov. Am vreo sansa sa obtin un fond nerambursabil pentru a ridica constructia sau pentru a cumpara un spatiu comercial? Astept raspuns pe e-mail , va multumesc anticipat.

laura
7 May 2008

Pentru a va raspunde la intrebarile Dvs. si a primi ajutor in accesarea fondurilor UE va rugam accesati adresa http://www.lcp-consultanta.ro/ la sectiunea Consultanta fonduri EU,si va raspundem cu prompitudine intrebarilor Dvs. .Va asteptm sa ne contactati.

laura
7 May 2008

Suntem o firmã de consultanþã expertã în medierea fondurilor comunitare nerambursabile între potenþialii beneficiari ºi instituþiile care coordoneazã implementarea ºi gestionarea asistenþei financiare comunitare. În prezent Lucas Consulting Partner  oferã servicii complete de consultanþã pentru proiecte finanþate din fonduri rambursabile sau nerambursabile oferite prin diverse programe sau scheme de finanþare: ● Consultanþã ºi asistenþã în accesarea de fonduri. ● Consultanþã privind eligibilitatea beneficiarului ºi a ideii de proiect. ● Consultanþã privind scrierea cererii de finanþare. ● Consultanþã privind întocmirea bugetelor de proiect. ● Consultanþã privind managementul de proiect http://www.lcp-consultanta.ro/servicii2.php

Monica
12 May 2008

Doresc sa imi deschid o afacere noua cu obiect de activitate "fabricarea si comercializarea painii", am o serie de intrebari: se pot obtine fonduri nerambursabile? Ce conditii trebuie sa indeplinesc si care sunt conditiile acordarii acestor fonduri nerambursabile? Se acorda numai in turism, agricultura? Sau in orice domeniu? va multumesc

dani
13 May 2008

Doresc sa imi deschid o afacere noua cu obiect de activitate "fabricarea si comercializarea painii", am o serie de intrebari: se pot obtine fonduri nerambursabile? Ce conditii trebuie sa indeplinesc si care sunt conditiile acordarii acestor fonduri nerambursabile?

cenuse stefan
14 May 2008

cu cine pot lua si eu legatura legat de niste intrebari pentru un proiect de dezvoltare a unei zone defavorizate sau macar sami dea niste sfaturi ??legate de finantare U.E Va multumesc!

victor
15 May 2008

doresc sa deschid un disco pub gay in bucuresti impreuna cu un asociat strain, accesand fondurile europene.Este posibil si care sunt cerintele pentru derularea practici.In ce proportione trebuie sa acoperim suma investitilor.

emilia niculescu
21 May 2008

Am un teren de 1800mp in zona de deal, langa padure.As dori sa aflu cum pot obtine fonduri pentru infiintarea unei pensiuni sau a unei tabere pentru copii.

haret horia mihail
25 May 2008

doresc sa construiesc un parc de joaca pentru copii ;nu foarte mare si sa aiba posibilitatea , c-a oricare parinte sa aiba sa poata lasa copilul la joaca fara sa-si faca probleme in privinta lui, acelas program vreau sa-l dezvolt cu inspectoratele scolare si consiliile locale pentu casele de copii,orfelinate,gradinite si scoli. in toate parcurile unde exista spatiul de joaca pentru copii sa fie amenajate si garantite siguranta si curatenia

camelia berar
1 Jun 2008

vreau sa deschid un peco in zona rurala detin terenul la strada vreau sa stiu daca e vreo sansa pentru aobtine un fond nerambursabil

Marius
2 Jun 2008

Numele meu este Marius, si momentan locuiesc in Statele Unite ale Americi, as dori stiu daca se poate cum pot obtine sau care este procedura si suma minima prin care se pot obtine fonduri nerambursabile pentru construirea unui mic complex de locuinte? Sper sa primesc un raspuns...multumesc anticipat

alina
5 Jun 2008

cum putem obtine acesti bani si ce conditii trebuie sa indeplinim pt. a infiinta o firma de transporturi de mobila, etc.

:mario
8 Jun 2008

interesant acest program de dezvoltare,dar nu stiu cat de sigur este,cert este ca este uniunea se implica.Vreau sa ma informez pt o investitie intr-o zona turistica in vederea ridicarii unei cabane(minipensiune)dispun de teren si o parte din materialele de contructie.Orice sugestie e binevenita!!!

gabriela
10 Jun 2008

as dori sa infiinzez un azil de batrini , as dori sa aflu informazii despre obzinerea unui fond nerambursabil la UE

Luciana
11 Jun 2008

Am achizitionat un teren de 7.000mp in valoare de 60.000 euro,in Loc.Ocna Mures,jud Alba.Dorinta mea este de a construii pe acest teren un ORFELINAT pentru copiii abandonati.Eu si sotul meu dispunem de suma de 40.000euro pentru a incepe demersurile pentru construirea edificiului insa nu ne sint de ajuns acesti bani si avem nevoie de ajutor din partea Statutului Roman si a UE,pentru a duce la bun sfirsit acest proiect.Cum putem obtine fonduri rambursabile s-au nerambursabile de la UE?Sintem o familie simpla cu doi copiii minori si cu tot ce am reusit sa stringem in viata asta dorim sa ajutam si sa oferim si acelor copiii care nu au pe NIMENI si NIMIC,o familie si un adapost!Va rog mult,spunetine unde sa ne adresam si ce trebuie sa facem!Care sint conditiile si actele ce trebuie sa indeplinim si unde trebuie sa apelam daca autoritatile locale nu ne sprijinesc?Cu,s-au fara ajutor,v-om merge inainte!MULTUMESC!

Mugur
13 Jun 2008

As vrea sa preiau o firma si sa infiintez o gradinita pentru copii cu handicap. As putea obtine fonduri pentru acest proiect? Am terenul aferent in suprafata totala de 4500 mp cu posibilitatea de constructie. Sunt pomi fructiferi pe acest teren si este o zona nepoluata langa Oradea. As dori sa fie non profit aceasta gradinita. Unde as putea sa ma adresez? Va multumesc anticipat

Lacheanamaria@yahoo.com
16 Jun 2008

Sunt studenta si as dori sa infiintez un zil de batrani.Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru acordarea acestui imprumut???Orice sugestie este bine venita!!! Va multumesc!!!

laurentiu
18 Jun 2008

posed loc extravilan intr-o comuna din judetul calarasi. vreau sa obtin fonduri nerambursabile de la UE pentru construirea unui abator. ce acte imi trebuiesc ? pot btine aceste fonduri ? astept si eu un raspuns pe kiss_4_laurentiu@yahoo.com

macalau nicu
24 Jun 2008

Posed teren 1050M.P.in Com.Manastirea Casin Jud.Bacau.doresc sa infiintez un camin de batrani,non-profit vreau sa obtin fonduri nerambursabile de la UE.astept raspuns pe email.

bartolomei bogdan
30 Jun 2008

as dori si eu informati cum sa otin fonduri ptr a deschide o fabricuta.puteti scrie si mail.bartolomeibogdan@yahoo.com

Sanda
3 Jul 2008

Posed jumatate din 3 apartamente, dar nu am alte fonduri. Plecand de la acest fapt se poate demara un proiect pentru obtinerea de fonduri europene in vederea infiintarii unei gradinite? In caz afirmativ, care ar fi punctul de start? Va multumesc anticipat!

aurelian
3 Jul 2008

sunt administrator al unui fost parc zoologic in centrul orasului roman, neamt, si as dori sa accesez un proiect european, nerambursabil pe cat posibil, pentru a fi amenajat ca spatiu verde pentru populatie si ridicarea unui azil de batrani. mentionez ca parcul este trecut si in patrimoniu national ca monument istoric. daca ma poate indruma cineva ce pot sa fac.

CATALINA
14 Jul 2008

CAUT FIRMA DE CONSULTANTA CARE SA MA AJUTE IN OBTINEREA UNUI FOND NERAMBURSABIL . DORESC SA DESCHID UN LABORATOR DE COFETARIE INTR-UN ORAS DE MUNTE, MENTINEZ CA SOCIETATEA INCA NU ESTE DESCHISA. DORESC SA STIU TIMPI, COSTURILE FIRMEI DE CONSULENTA SI CARE ESTE DATA PANA CAD SE POT FACE CERERILE PENTRU UN POSIBIL FOND.

catalina
14 Jul 2008

RASPUNSURILE LE ASTEPT PE MAIL cathy_jm2001@yahoo.it

Rares
14 Jul 2008

Buna! Am actele pentru ami deschide un Service Auto Tuning dar nu dispun de suficienti bani pentru ami amenaja atelierul la standerde de lucru normale, cum as putea sa optin aceste fonduri si daca se pot optine pentru service auto. Va Multumesc

viorel
20 Jul 2008

ma numesc viorel. sint rezident in spania si licentiat in domeniul energiei renovabile(placi solare) si as dori sa stiu cum pot sa obtin fondurile nerambursabile in acest domeniu pentru a putea incepe un proiect in romania

dumitru
21 Jul 2008

vreau sa deschid o fabrica de mobila si vreau sa stiu cum sa obtin fonduri europene pentru a-mi finanta afacerea. ma poate ajuta cineva? multumesc.

abel
24 Jul 2008

Romania e de cacat!!!!! nu o sa primiti nici o aprobare pana in 2013!!! atunci o sa primiti aprobare knd mai raman maruntzishuri pt voi si toate astea dupa ce ati semnat un contract cu banca!! :)) e de ras cat de CACAT poate fi romania!!! ``AVETI DOAR RABDARE , TOTUL MERGE SPRE BINELE VOSTRU`` CACAT

tara florin
25 Jul 2008

Buna ziua,as dori sa cumpar un teren pe care sa constuiesc un complex agroalimentar.Va rog sa-mi spuneti,cum as putea sa-mi indeplinesc acest vis?

Mihalache Mircea
19 Aug 2008

BUNA ZIUA AS DORI SA IMI DESCHID O UN RESTAURANT SI AS DORI SA STIU DACA ESTE CINEVA IN MASURA SA MA AJUTE IN LEGATURA CU FONDURILE ACESTEA NERAMBURSABILE, SAU MACAR CU O DOBANDA FOARTE MICA. VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Andrei
27 Aug 2008

dispun de aprox.10 ha teren agricol in mare parte arabil.In acest an am cultivat 7 ha de grau.Pana acum am rezolvat toate lucrarile necesare contra cost cu proprietari de utilaje.Asfel mi-a ramas un venit infim,cateodata nimic.Doresc sa fac rost de utilaje agricole proprii..E posibi asa ceva cu un ajutor nerambursabil din partea CE?Va multumesc anticipat ajutorul Dvs.

Maria
1 Sep 2008

As dori sa infintez un camin de batrini.doresc informatii cum sa acesez fonduri UE nerambursabile.Care sint pasii de facut. doresc raspuns pe adresa Email

rares
22 Sep 2008

pot sa primesc fonduri nerambursabile ptr deschiderea unei vulcanizari?

Dan
23 Sep 2008

Ma intereaseaza, daca poate cineva sa raspunda, cum se procedeaza pt accesarea fondurilor nerambursabile la infiintarea unei plantatii de coacaz negru de 2 ha.coacazul@yahoo.com

PONGRACZ ALEXANDRU
25 Sep 2008

BUNA SEARA.ASI DORI SAMI SPUNETI CUM POT SA INFIINTEZ UN SALON DE COAFURA .CE ACTE IMI TREBUIE DETIN TEREN LOCUIESC LA TARA SI DACA BENEFICIEZ DE FONDURI NEREMBURSABILE?. MULTUMESC.

florentin
26 Sep 2008

as dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru solare si sere de legume model occident,am experienta.multumesc.

silvia
5 Oct 2008

buna.doresc sa infintez un azil de batrani.eu am terenul pe care sa construiesc azilul dar nu am si bani.vreau sa stiu daca se pot primii fonduri nerambursabile?

pop stefan
8 Oct 2008

8.10.2008 Buna ziua. Sunt un tanar roman plecat din tara de la varsta de 17 ani. M-am saturat de strainatate si m-as intoarce acasa pentru a munci si trai pe romaneste, dar mai ales pentru a-mi creste copiii in traditie romaneasca si-n spirit romanesc. Intre timp am reusit sa-mi pregetesc putin reintoarcerea, in speranta de-a putea trai pe cont propriu si detin mai multe suprafete de teren, aprox. 60 ha agricol, 3 ha padure, 0,60 ha gradina cu casa veche. Acum sunt intr-o stare unde nu mai pot sa mai adun asa repede bani pentru a putea incepe ceva cu ce am deja. Timpul trece, copiii-mi cresc, si ce folos ca ne asimileaza austriecii, in timp ce eu mai simt romaneste, dar cu copiii este din ce in ce mai greu. De aceea m-am hotarat sa nu mai zabovesc si sa apelez prin d-stra la fondurile nerambursabile in ideea construirii unei pensiuni agro-turistice si cu celelalte proiectele aferente acestea pt. o mai buna functionare. Va rog dati-mi informatiile necesare referitoare la obtinerea fondurilor nerambursabile si va mai rog sa-mi transmiteti si conditiile la care trebuie sa ma supun. Multumesc.

pop stefan
8 Oct 2008

8.10.2008 Buna ziua. Sunt un tanar roman plecat din tara de la varsta de 17 ani. M-am saturat de strainatate si m-as intoarce acasa pentru a munci si trai pe romaneste, dar mai ales pentru a-mi creste copiii in traditie romaneasca si-n spirit romanesc. Intre timp am reusit sa-mi pregetesc putin reintoarcerea, in speranta de-a putea trai pe cont propriu si detin mai multe suprafete de teren, aprox. 60 ha agricol, 3 ha padure, 0,60 ha gradina cu casa veche. Acum sunt intr-o stare unde nu mai pot sa mai adun asa repede bani pentru a putea incepe ceva cu ce am deja. Timpul trece, copiii-mi cresc, si ce folos ca ne asimileaza austriecii, in timp ce eu mai simt romaneste, dar cu copiii este din ce in ce mai greu. De aceea m-am hotarat sa nu mai zabovesc si sa apelez prin d-stra la fondurile nerambursabile in ideea construirii unei pensiuni agro-turistice si cu celelalte proiectele aferente acestea pt. o mai buna functionare. Va rog dati-mi informatiile necesare referitoare la obtinerea fondurilor nerambursabile si va mai rog sa-mi transmiteti si conditiile la care trebuie sa ma supun. Multumesc.

pop stefan
8 Oct 2008

8.10.2008 Buna ziua. Sunt un tanar roman plecat din tara de la varsta de 17 ani. M-am saturat de strainatate si m-as intoarce acasa pentru a munci si trai pe romaneste, dar mai ales pentru a-mi creste copiii in traditie romaneasca si-n spirit romanesc. Intre timp am reusit sa-mi pregetesc putin reintoarcerea, in speranta de-a putea trai pe cont propriu si detin mai multe suprafete de teren, aprox. 60 ha agricol, 3 ha padure, 0,60 ha gradina cu casa veche. Acum sunt intr-o stare unde nu mai pot sa mai adun asa repede bani pentru a putea incepe ceva cu ce am deja. Timpul trece, copiii-mi cresc, si ce folos ca ne asimileaza austriecii, in timp ce eu mai simt romaneste, dar cu copiii este din ce in ce mai greu. De aceea m-am hotarat sa nu mai zabovesc si sa apelez prin d-stra la fondurile nerambursabile in ideea construirii unei pensiuni agro-turistice si cu celelalte proiectele aferente acestea pt. o mai buna functionare. Va rog dati-mi informatiile necesare referitoare la obtinerea fondurilor nerambursabile si va mai rog sa-mi transmiteti si conditiile la care trebuie sa ma supun. Multumesc.

paul ovidiu liviu
9 Oct 2008

sunt un roman ce lucrez in spania si as vrea sa ma intorc acasa si sa fac agricultura ,dar exista o problema , nu am destui bani sa incep. as vrea sa stiu ce pot sa fac sa cer bani de la uniunea europèana pt a putea incepe sa fac ce vreau eu. va multumesc si astept raspus

PONGRACZ ALEXANDRU
12 Oct 2008

BUNA VAM MAI INTRBAT PE 25 LUNA TRECUTA DACA BENEFICIEZ DE FONDURI NERAMBURSABILE VREAU SAMI DESCHID UN SALON DE COAFURA STAU LA TARA DETIN LOC SI CE ACTE IMI TREBUIE .ASI DORI SAMI RASPUNDETI CURIND MULTUMESC.

daniela
16 Oct 2008

buna ziua.as dori sa stiu daca in cazul detinerii de teren in mediul urban este posibila obtinerea de fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei gradinite.in caz afirmativ ce alte conditii trebuie indeplinite si care este suma in care se acorda aceste fonduri.va multumesc

Mihai
18 Oct 2008

Am in proprietate 4 hectare de padure, dar care 30% din suprafata nu este cu copaci (asa sa facut retrocedarea in 2006, mai multi vecini fiind in aceeasi situatie).Doresc sa aflu pe adresa mea de e-mail daca beneficiez de fonduri nerambursabile pentru reimpadurire. Am facut mai multe apeluri dar nu am primit nici un raspuns si la cata importanta se da padurilor inclin sa cred ca totul ramane la nivel de propaganda.

MARIUS
20 Oct 2008

ASI VREA SA STIU CUM POT BENEFICIA DE FONDURILE EUROPENE,PT. AGRICULTURA8INFINTAREA UNEI MICROFERMEI).LUCREZ IN SPANIA,SALARIU ESTE DE:1500-2500E LUNAR.

MARIUS
20 Oct 2008

ASI VREA SA STIU CUM POT BENEFICIA DE FONDURILE EUROPENE,PT. AGRICULTURA8INFINTAREA UNEI MICROFERMEI).LUCREZ IN SPANIA,SALARIU ESTE DE:1500-2500E LUNAR.

Gab
20 Oct 2008

Pentru Mihai: reimpadurire cu specii forestiere plop, salcie, salcam se poate. Pe 2008 nu mai aveti cum ca s-au termina sesiunile de proiecte, trebuie pregatit dosarul pentru trim I 2009. Fonduri au fost 300 milioane EUR pe 2008. Pe 2009 inca nu se stie, dar cam tot pe acolo. Pentru alte sfaturi, dati un mail la office@dhg.ro

Gab
20 Oct 2008

Pentru Marius: trebuie sa detii un teren si sa te inregistrezi ca PFA (Persoana Fizica Autorizata). Proiectul are sanse mai mari daca ai si sub 40 ani (este un plus, nu o conditie eliminatorie), cat si daca este intr-o zona cu potential definit ca "ridicat" (sunt niste zone agricole cu potential mic, mediu si ridicat definite prin procedura). Nu vad ce importanta are salariul din Spania. Fondurile europene se acorda nerambursabil doar intre 40% si maxim 75%, restul trebuie justificat la aprobarea proiectului ca find rambursabile (catre o banca comerciala) din veniturile pe care le aduce proiectul, nu din salariu. Pentru alte sfaturi, dati un mail la office@dhg.ro

todea stefania
24 Oct 2008

buna ziua! ma numesc stefania todea si as vrea sa ma interesez pt obtinerea fondurilor europene eu am unteren inzona buzaului si a vrea sa deschid o mica fabrica cum as putea obtine fondurile eu acum sunt plecata in strainatate va rog sa imi raspundeti prin email . va multumesc

Anca Mildner
24 Oct 2008

Buna ziua, doresc sa-mi deschid un salon coafura und ema pot adresa pentru obtinerea unui fond nerambursabil, doresc cat mai multe date in acest sens. Va multumesc.

costel puf.,.
24 Oct 2008

buna ziua as dori sa stiu cum pot beneficia de aceste fonduri europene pt. face o ferma de crescatorie de melci si pt utilaje agricole va multumesc.

Gab
26 Oct 2008

Pentru Todea Stefania: trebuie un cod CAEN ceva (adica ce activitate va fi desfasurata prin deschiderea fabricii respective conform unei codificari romanesti de la Registrul Comertului). Sau, macar ce fel de fabrica? ce produse? ca sa putem sa gasim noi eu codul CAEN unde se incadreaza activitatea respectiva. Unele fonduri europene nerambursabile sunt dedicate unor tipuri de activitati, in timp ce alte activitati nu sunt finantate. La ce email sa adresam informatiile? Nu apare nici un mail pe acest site. Dati Dvs. un mail la office@dhg.ro sau furnizati mail-ul Dvs.

Gab
26 Oct 2008

Pentru Anca Mildner: salon de coafura. Unde? Daca nu este intr-un oras mare, ci in provincie la sat sau comuna se poate beneficia de niste fonduri nerambursabile printr-un program EU de dezvoltare rurala. Mai trebuie informatii daca exista un spatiu pentru desfasurarea activitatii. Furnizati aceste detalii la office@dhg.ro.

Gab
26 Oct 2008

Pentru Costel Puf: ce fel de utilaje? pentru investitia cu melci? sau pentru alta investitie? Trebuie: teren unde se pot creste melcii, sa te gandesti la riscuri (de exemplu ce masuri sa pot lua pe timp de seceta, daca exista in apropiere o sursa de apa, daca da, trebuie o pompa care necesita curent electric, daca terenul este aplasat departe de o sursa de curent, investitia trebuie sa includa si costurile cu tragerea liniei electrice, etc). Trebuie facut dosarul (studiu de fezabilitate daca exista constructii montaj, daca nu e suficient un memoriu tehnic precum si alte acte), trebuie sa te inregistrezi ca un comerciant (PFA - persoana fizica autiorizata) sau sa iti iei angajamentul ca in termen de 30 zile de la depunerea dosarului sa vii cu actele de PFA. Dati un mail la office@dhg.ro cu informatii complete.

paul
26 Oct 2008

Detin o pensiune cu o capacitate de 14 locuri de cazare in zona baraj vidraru ,si as dori marirea capacitati de cazare cu 50 de locuri.As dori sa stiu daca se acorda fonduri nerambursabile si care sunt conditiile de acordare. va multumesc.

adrian
27 Oct 2008

as vrea sa stiu care sint facilitatile oferite pt infiintarea unei ferme de melci.pot obtine fonduri nerambursabile/?piata este asigurata? care sint pasii?Va multumesc

Tana
27 Oct 2008

As vrea sa deschid o casa de batrini. In acest caz se pot accesa fonduri europene nerambursabile?Ce conditii trebuie indeplinite? Va multumesc anticipat.

Gab
28 Oct 2008

Pentru Adrian: se pot obtine fonduri nerambursabile pentru crestere melci (inainte erau fonduri SAPARD - s-au terminat). Insa, nu in proportie de 100%. Restul se pot obtine cu imprumut de la o banca. Acest imprumut de la banca are sanse de aprobare mari intrucat intr-adevar, exista o firma care preia toata cantitatea de melci (se incheie un contract de desfacere), insa fondurile nerambursabile de a Uniunea Europeana necesita rabdare (vreo cateva luni) - birocratie. Daca doriti sa obtineti alte detalii, dati un mail la office@dhg.ro.

Gab
28 Oct 2008

Pentru Paul: DA, exista fonduri si pentru modernizare de pensiuni turistice. Atentie! In ceea ce priveste conditiile de acordare, de curand (septembrie 2008) s-au produs schimbari in zonele Romaniei care fac obiectul finantarii din fonduri europene pentru infiintarea sau modernizarea pensiunilor turistice. Exista o lista "neagra" de 30 comune. Daca va incadrati pe lista respectiva, nu beneficiati de fonduri europene. Exista si o lista "Comune cu potential turistic" iar zona pensiunii este importanta pentru ca se puncteaza in functie de potentialul turistic al zonei / comunei respective, adica vi se aloca mai multe puncte sau mai putine, care conteaza la punctajul dosarului. In principiu, daca aveti o firma (si presupun ca aveti) care a inregistrat anul anterior un profit din exploatarea pensiunii cu cele 14 locuri, asta este o conditie de baza.

Gab
28 Oct 2008

Pentru Tana: nu se poate finanta o casa de batrani (azil) decat printr-un ONG (organizatie ne guvernamentala). Daca este la oras, nu merge decat modernizare (nu de la zero), adica trebuie sa existe deja casa de batrani si fonduri exista doar pentru modernizarea azilului resectiv.

Al. Dragu
29 Oct 2008

O biserica baptista vrea sa deschida o gradinita cu fonduri europene nerambursabile are teren. ce ar trebui sa faca. puteti trimite raspuns pe mail:::: girl_dear2006@yahoo.com

marian
29 Oct 2008

Se pot obtine fonduri nerambursabile pentru construirea unui service auto in zona rurala.Ce conditi sunt?mentionez ca detin terenul si 15.000€

office@dhg.ro
30 Oct 2008

Pentru Al.Dragu: se poate incadra la „Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale”, adica doar pentru investitii in mediul rural, iar ca beneficiari eligibili sunt Comunele prin reprezentantii lor legali, Autoritatile locale (comune) sau Asociatii de Dezvoltare Intercomunitare. Dupa cum se poate observa, in ceea ce priveste aceste programe de finantare prin care pot fi obtinute aceste fonduri nerambursabile, din pacate, numai autoritatile publice sau ONG-urile, care activeaza in acest domeniu. Din experienta de pana acum, nu stiu daca autoritate publica poate fi considerata si biserica. Pentru siguranta, recomand infiintarea unui ONG.

office@dhg.ro
30 Oct 2008

Pentru Radu, Rares si Marian: DA. Pentru detalii, fondurile accesibile sunt de la Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR). Sunt disponibile fonduri de peste 300 de milioane de euro, nerambursabile, ce vor fi investite pentru dezvoltarea durabila a economiei rurale prin încurajarea activitatilor non-agricole, in scopul cresterii numarului de locuri de munca si a veniturilor aditionale. Practic, aceste fonduri se vor aloca activitatilor non-agricole, sub forma de sprijin pentru formarea si dezvoltarea micro-intreprinderilor. Conditii: solicitantii pot fi micro-intreprinderi si persoane fizice neinregistrate ca agenti economici, insa cu obligativitatea inregistrarii ca PFA in termen de 30 zile de la depunerea dosarului (a se vedea mai multe tot pe acest site: http://www.ghiseulbancar.ro/articole/6/FONDURI_UE.htm).

mihai
30 Oct 2008

pt constructia unei pensiun i intr-o zona de munte,,cu potential turistic mare in viitor,, deja facut public,care ar fi demersurile pt obtinerea fondurilor ue neramb, si daca tot santeti in branse de ce nu am putea sta de vb sa punem la punct toate detaliile,,terenul exista si zona e de un mare viitor turistic,, speed_0511@yahho.com

mihai
31 Oct 2008

astept raspuns de la orcine e specializat in consultanta de genul asta, referitor la mes meu din 30.10.2008, legat de pensiunea montana

office@dhg.ro
31 Oct 2008

Pentru mihai (mesaj din 30 si 31 oct): consultati-va email-ul pentru ca trebuie sa fi primit un raspuns.

mihai
31 Oct 2008

mersi pt raspuns,,am citit email_ul,,o zi buna

georgel
31 Oct 2008

se pot obtine fonduri nerambursabile pt. deschiderea unui magazin mixt?

vio
1 Nov 2008

am un magazin mixt, am inceput o cladire mai mare pentru extinderea magazinului si imi mai trebuie bani pt a o finaliza .Pot obtine fonduri nerambursabile pentru constructie?

office@dhg.ro
2 Nov 2008

Pentru Georgel: NU, nu se acorda fonduri rambursabile pentru actiuni exclusiv de comert si intermedieri comerciale, cu exceptia vânzarii de produse obtinute din propriul proces productiv. Cu alte cuvinte, daca vreti doar sa vindeti cu amanuntul produse luate en-gros din alta parte, nu merge. Imi pare rau.

office@dhg.ro
2 Nov 2008

Pentru Vio: a se vedea si raspunsul dat astazi 02.11.2008 catre Georgel. Totusi, DACA cladirea va avea alta destinatie decat magazin mixt (ceea ce nu cred pentru ca, din cate inteleg, doriti extinderea magazinului existent) ar exista sanse. De exemplu, se poate pentru servicii de croitorie, frizerie, cizmarie acordate populatiei rurale.

dulandavid
2 Nov 2008

As dori sa atrag fonduri europene nerambursabile,ce documente trebuie intocmite cine imi executa proiectul. Doresc sa infiintez o ferma de 100 de vaci de lapte sau chiar mai mult cati bani pot obtine de la UE,si de unde pot obtine informatii mai detaliate.Va multumesc anticipat.

Adi
3 Nov 2008

Buna ziua. Doresc sa va intreb care sunt conditiile pentru a obtine fonduri europene pentru deschiderea unui camin de batrani. Doresc sa imi spuneti cu ce anume sa incep, daca am o societate deschisa.

office@dhg.ro
4 Nov 2008

Petru DulanDavid: documentele necesare se includ in dosarul de proiect. Fondurile se dau in regim de decontare (Dvs. trebuie sa obtineti mai intai din alte surse - de la o banca de exemplu, sau din surse proprii - banii si sa faceti cheltuieli care apoi - dupa 90 zile - sunt decontate). Nu puteti obtine de la UE fonduri nerambursabile pentru 100% din necesar. Concluzie: pentru restul, va mai trebuie bani. Invesitia Dvs. se poate incadra la \"Construirea si/sau modernizarea fermelor de taurine pentru productia de lapte.\" (masura \"Modernizarea exploatatiilor agricole\"). Trebuie sa aveti un activ de minim 2 UDE (UDE=Unitate de Dimensiune Economica care reprezinta unitatea prin care se exprima dimensiunea economica a unei exploatatii agricole determinata pe baza marjei brute standard a exploatatiei - Decizia Comisiei nr. 85/377/CEE - valoarea unei unitati de dimensiune economica este de 1.200 Euro). Credit de la banca pentru restul care nu vi-l da UE se poate obtine. Pentru informatii detaliate dati un mail la office@dhg.ro.

office@dhg.ro
4 Nov 2008

Pentru Adi: pentru a putea elabora un raspuns, as dori mai multe informatii despre societatea dechisa (temeiul legal sub care a fost infiintata, daca este cu capital privat sau nu, etc).

Misu
5 Nov 2008

Buna ziua. Detin in Targoviste, zona nepoluata, o cladire (neterminata) cu o suprafata 1000 mp, S+P+1+M, piscina, teren tenis, sauna, bazin fitness, gradina 2500 mp si as dori sa stiu cum/daca pot obtine fonduri nerambursabile pentru amenajarea/terminarea/ finisarea acestei cladiri in vederea deschiderii unui azil de batrani sau amenajarii unui hotel.

FLORIN
9 Nov 2008

Buna ziua.Ma intereseaza daca pot beneficia de fonduri nerambursabile pentru infintarea unei ferme,cumpararea unui grajd.Terenul agricol il detin si utilajele le pot cumpara eu.Multumesc.

ILIESCU DUMITRU
10 Nov 2008

În cursul anului 2004 împreuna cu alte ºase personae am cumpãrat câte o parcelã de teren de la o persoanã care a fost propietarul unui teren cu suprafaþa de 10000 mp. Întrucât acest teren avea statut de fâneaþã în extravilanul localitãþii, împreunã cu ceilalþi cumpãrãtori, pe cheltuiala noastrã am reuºit sã introducem terenul respectiv în intravilanul localitãþii, însã Planul Urbanistic Zonal a fost aprobat cu condiþia ca emiterea Certificatelor de Urbanism precum ºi a Autorizaþiilor de Construire sã se efectueze dupã construirea unui pod peste un pârâu astfel incat trecerea cãtre parcelele noastre ºi ale altor propietari sa nu se mai efectueze prin albia sa. În momentul de fatã tot pe cheltuiala noastra am realizat ºi un proiect pentru construirea unui pod de beton, a cãrui construire a fost evaluatã la 808 724,00 lei (inclusiv TVA). Întrucât nici noi, nici primãria nu avem aceºti bani, vã rog sa-mi comunicaþi cum se poate realiza construirea acestui pod prin finanþare nerambursabilã din fonduri europene ºi ce diligenþe mai sunt necesare. Vaã mulþumesc anticipat.

elena cretu
11 Nov 2008

As vrea sa deschid un camin de batrini.Care sint primmi pasi pe care tb. sa-i fac pt.a obtine fonduri nerambursabile,cui tb sa ma adresez?Vreau sa adaug ca vin din strinatate si nu cunosc momentan nimic despre acest tip de proiecte, dar am auzit ca se poate.Unde as putea obtine toate informatiile necesare?

ILIESCU DUMITRU
13 Nov 2008

În cursul anului 2004 împreuna cu alte sase personae am cumparat cate o parcela de teren de la o persoana care a fost propietarul unui teren cu suprafata de 10000 mp. Întrucat acest teren avea statut de faneata în extravilanul localitatii, împreuna cu ceilalti cumparatori, pe cheltuiala noastra am reusit sã introducem terenul respectiv în intravilanul localitatii, însa Planul Urbanistic Zonal a fost aprobat cu conditia ca emiterea Certificatelor de Urbanism precum si a Autorizatiilor de Construire sa se efectueze dupa construirea unui pod peste un parau, astfel incat trecerea catre parcelele noastre si ale altor propietari sa nu se mai efectueze prin albia sa. În momentul de fatã tot pe cheltuiala noastra am realizat si un proiect pentru construirea unui pod de beton, a carui construire a fost evaluatã la 808 724,00 lei (inclusiv TVA). Întrucat nici noi, nici primaria nu avem acesti bani, va rog sa-mi comunicati cum se poate realiza construirea acestui pod prin finantare nerambursabila din fonduri europene si ce diligente mai sunt necesare. Va multumesc anticipat.

augustin c
25 Nov 2008

buna ziua.Detin in zona Borsa MM in apropierea telescaunului teren accesibil auto in apropierea pirtiei de ski precum si o casa plus anexa locuibila. La locatia respectiva exista apa,curent,tel,etc.Intentie: transformarea casei in pensiune turistica(extindere,transformare,realizare spatii agrement (pirtie ski,piscina,spatiu joaca pt copii) Itrebare:Este posibil obtinerea de fonduri nerambursabile pentru acest lucru. Daca nu este , imi puteti da alternative eventual suse de informare(exemple,proiecte deja realizate. Va multumesc

Daniel
27 Nov 2008

Pot sa obtin un fond nerambursabil pt ridicarea unei pensiuni intr-o zona de deal ? Detin terenul si o mica parte din bani . Ce acte sunt necesare ? Multumesc !

ALEXANDRA
28 Nov 2008

Buna ziua!As dori sa stiu daca se ofera fonduri nerambursabile in vederea ridicarii unei gradinite pentru copii.Daca da, care sunt primii pasi care ar trebui sa ii fac?Multumesc

alexandru
30 Nov 2008

as dori sa infiintez un nini-abator la sat dar nu stiu care sunt etapele necesare,conditiile impuse de lege si la cat sar ridica costuriile? pot beneficia de finantare europeana? Va nultumesc.

Muset Calin
3 Dec 2008

Doresc sa infiintez o pensiune in zona Muntilor Apuseni si nu stiu ce trebuie sa fac pentru a beneficia de fonduri europene. Multumesc.

Petrescu Ana
7 Dec 2008

Buna as dori sa deschid un salon de infrumusetare la tara credeti ca pot obtine un credit nerambursabil?Care ar fi frimi pasi si mai precis de ce suma trebue sa dispun ptr inceput ? Va multumesc

Petrescu Ana
7 Dec 2008

VA ROG TRIMITETI RASPUNS PE MAIL anapetrescu70@yahoo.com

emilia
10 Dec 2008

Buna ziua. Daca sunteti interesati de accesarea fondurilor europene si aveti nevoie de ajutor sau doar de informatii, puteti trimite un mail la adresa emilia.moscu@dbsol.ro. Firma noastra (www.dbsol.ro) va va oferi consultanta financiara in acest sens si va va indruma catre firmele specializate in fonduri europene. Va asigurati astfel ca aveti in permanenta alaturi de dumneavoastra un ajutor profesionist. Mult succes in viitoarele proiecte!

Boldesci Irinel
14 Dec 2008

Buna ziua . Am inceput constructia unei gradinite in orasul Baicoi jud .Prahova si avem nevoie de fonduri europene pentru terminarea cladirii .Va rug sa -mi spun-ti ce pot face pentru a intra in posesia acestor drepturi. Va multumesc

Carnen
15 Dec 2008

Buna seara.As vrea sa stiu daca pentru deschiderea unui restaurant sau a unui club, intr-un oras (Pitesti) este posibila obtinerea unor fonduri europene.

ceaus george florinel
20 Dec 2008

buna ziua as dori sa stiu daca pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei micro ferme de prepelite ?[ ce acte sau documentatie imi trebuie] VA MULTUMESC FLORIN.

mihalache AUREL
21 Dec 2008

buna ziua sunt un baiat de 21 de ani si cu suflet pentru tara mea as vrea sa stiu cum pot optine fonduri de la UE pentru un proiect de FACEREA UNUI TEREN DE FOTBAL PENRTU TINERI UN PATINUAR INTRO COMUNA DIN CALARASI CE FONDURI SE POATE OPTINE DE LA UE VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS PE NR DE TEL 0242529042 0726507568

MARIAN MIHALACHE
21 Dec 2008

buna ziua am o sociewtate infiintata anul trucut si aS VREA SA FAC UN PROIECT DE UN CARTIER REZIDENTIAL PENTRU TINERI O SALA DE SPORT SA ASFALTEZ STRAZILE ORASULUI SA FAC CANALIZARI IN ORAS SA FAC UN LOC DE JOACA PENTRU COPII AMENAJA VA ROG DIN SUFLET VREAU SI EU UN RASPUNS MAI REPEDE CE FONDURI POT OPTINE DE LA UE SI CE ACTE TREBUIE SA FAC PENRTU ACEST PROIECT ...VA MULTUMESC MA PUTETI CANTACTA LA NR TEL 0726507568

eleni
7 Jan 2009

Buna ziua As dori sa stiu daca se pot accesa fonduri europene pt deschiderea unui laborator acreditat pentru analize fizico-chimice la alimente si la apa (potabila si uzata).Am foarte multa experienta in acest domeniu si as dori sa stiu care sunt primii pasi pentru realizarea acestui proiect, daca bineinteles .este posibil.

DANUT
8 Jan 2009

DETIN TEREN SI AS DORI SA CONSTRUIESC + AMENAJEZ UN AZIL PENTRU BATRANI - SOLICIT INFORMATII / CONSULTANTA CALIFICATA PENTRU OBTINEREA DE FONDURI NERAMBURSABILE EUROPENE . MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SPRIJIN , TEL. 0744.470574

docila
8 Jan 2009

As dori sa infintez un azil de batrani. Doresc informatii despre obtinerea unui fond nerambursabil din UE.

Timis Gheorghe
14 Jan 2009

Buna ziua .Am inceput o pensiune in BORSA jud MM. Costructia este de 820 mp,parter are 300mp,etaj 300mp, sunt 10 cameri cu baie fiecare ,masarda are 220mp,sunt 8 cameri cu baie fiecare .Detin si teren pentru amenajare Turistica. A-si dori informati pentru obtinerea fond nerambursambil din UE. VA Multumesc .Astept raspuns la tel.0741552322 . 0741244559.

Motan Andrei
20 Jan 2009

As dori sa obtin fonduri pentru constuirea unei gradinite.Ce pasi ar trebui sa urmez?

lari
22 Jan 2009

am un teren si as dori sa fac un depozit de reciclare a gunoiului sa pun contenedoare in oras cum pot obtine fond.U.E si cum pot sa fac un proiect, sunt firme specializate?

cosmin
23 Jan 2009

Buna ziua! As dori sa stiucum as putea accesa fonduri europene pentru constructia unei biserici de zid, si daca se aloca fonduri pentru asa ceva. As dori un raspuns la adresa de email cosmin_sal@yahoo.com Va multumesc!

dan
25 Jan 2009

Doresc sprijin pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea si exploatarea une plantatii de catina alba

iulia
28 Jan 2009

as vrea sa stiu si eu daca asa putea obtine fonduri nerambursabile pentru deschiderea unui magazin alimentar in zona rurala.

puscasu
28 Jan 2009

As dori sa stiu daca accesarea fondurilor europene se poate realiza si de catre cei care nu au inca o afacere deschisa dar au unele idei,dar fara un capital.florijana32@yahoo.com

Dan
31 Jan 2009

Buna ziua. Detin o suprafata de 0,15 ha de coacaz negru si vreau sa maresc suprafata si cu zmeura. Cum pot obtine fonduri nerambursabile? Cum se poate forma o asociatie a producatorilor de fructe de arbusti fructiferi? coacazul@yahoo.com

silviu
31 Jan 2009

Sunt un tinar ecologist care vrea sa deschida un centru de reciclare deseuri de orice natura ,care este procedura de accesare a fondurilor nerambursabile si ce suma trebuie sa detin eu pentru pentru sa le pot obtine

ramona
3 Feb 2009

Buna ziua.Ce posibilitate exista pentru a accesa fondurile nerambursabile in vederea infiintarii unui spatiu de joaca pentru copii? O sugestie....ar fi mult mai interesant daca ati posta si raspunsurile la intrebatile celorlalti interesati( evitam redundanta).Multumesc.

sorin
7 Feb 2009

as vrea sa stiu daca un proiect de o centrala trmica de cartier pe combustibil ecologic adico lemn poatr primi fonduri europene nerambursabile si in ce proportie de cit la %.multumesc

constantin
13 Feb 2009

pt infiintarea unei gradinite exista fonduri nerambursabile.detin teren cu toate utilitatile,intr-o comuna linga PLoiesti la 5 km,e posibil de atras constructor spaniol.

nadejda
13 Feb 2009

Cum as putea sa primesc un sprijin din fondurile nerambursabile? Pentru deschiderea unui mic atelier de croitorie, la mine in localitate? Cum as putea face , unde sa ma adresez, pentru un sprijin si ajutor? Sint din Republica Moldova, si pot sa sper la un ajutor sau nu?

salvati copii
13 Feb 2009

Buna ziua ! Sintem din Republica Moldova si, avem o mare problema si durere pe suflet. Noi dorim sa aflam daca putem primi fonduri europene nerambursabile pentru renovarea si reparatia cit de cit a gradinitei din localitatea noastra? Care acum 7-8 ani in urma a fost impartita in parti. O mare parte a luat-o un preot unde si-a deschis o biserica, alta parte a fost data la un venetic care a venit in sat , si a deschis un mic atelier de reparatie a incaltamintei, care demult nu mai lucreaza dar parsoana traieste in local , ca la el acasa. Si o alta parte a fost data altei persoane care nici habar nu are ca sa faca cu acel local , chipurile ca sa ingrijeasca de gradinita.........Si totul se duce de ripa........... In sat mai avem o gradinita care functioneaza dar satul nostru este mare si noi mamale cu copii , nu avem locuri in grupele mici pina la grupa pregatitoare de scoala, pentru copii nostri ca sa fegventeze gradinita. Si avem o dorinta sa gasim , oameni cu suflet, mare sa ne ajute, ca sa putem lua din nou gradinita , pentru folosul comunitatii. Va rugam ajutati-ne , ce se poate de facut , unde sa ne adresam pentru un sprijin financier, la reparatia gradinitei. Caci e pacat de ea , ca nu este pastrata si salvata acum cit se mai poate ,si nu este inca tirziu.

Valentin Iliescu
16 Feb 2009

Am o firma infiintata in 2006 si pot sa spun ca deocamdata ma descurc destul de greu, as vrea sa accesez fonduri pentru infiintarea unui centru ingrijire batrini. Detin teren unde as putea realiza constructia cu dotari si mai posed si ceva bani. In ce masura ma incadrez cu acest domeniu pentru primirea acestori fonduri?

miki
17 Feb 2009

doresc mai multe detalii despre accesarea fondurilor pentru salon de frizerie coafura in mediul rural. pe ce site pot intra sau carui for sa ma adresez?

dana
25 Feb 2009

pentru o afacere de colectare si valorificare a deseurilor menajere, achizitionarea utilajelor in acest sens este posibil accesarea fondurilor nerambusabile?Daca da , ce demersuri ar trebuifacute. Astept raspuns. Multumesc anticipat. danap1324@yahoo.com

Nicolae,Mardare
26 Feb 2009

Buna ziua, 25/02/2009, Desi sunt plecat din tara de mai multi ani, gandul meu e sa ma intorc cat mai repede in romania.Ma tot gandesc sa fac ceva pentru locurile natale,sa-i ajut pe oamenii in satul care ma-m nascut.Ma tot gandesc la un proiect,cu finantare europeana in vederea montarii unei instalatii de producere a energiei electrice mixte(eoliana ,solara)pentru ai scuti pe sateni de plata energiei electrice pentru apa menajera consumata.Pentru ai ajuta este necesara o instalatie cu o putere de 10 kw.M-ar interesa daca un astfel de proiect,poate fi finantat de U.E., in ce conditii,eventual unde pot sa merg sa ma interesez. Va multumesc!

matei mirela nicoleta
26 Feb 2009

buna ziua as avea si eu o intrebare si anume, daca pot primi fonduri in vederea deschiderii unei gradinite particulare in brasov sau in imprejurimile brasovului? va multumesc.

razva
26 Feb 2009

as dori sa stiu toti pasii pentru a accesa fonduri nerambursabile (partiale) pentru o pensiune la munte 5-6 camere.

Daniel
5 Mar 2009

vad ca tot mai multe persoane sunt interasate de soarta tarii noastre, si eu ma numar printre ei, de ceva vreme ma gandesc la locurile natale, unde m-am nascut (la tara), dar ultima ultima vizita nu-mi amintesc decat mormanele de deseuri, as vrea sa infiintez o societate de salubritate cu ajutorul finantarii europene. daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti cum v-as fi recunoscator, multumesc

varga gusztav
9 Mar 2009

cum as putea sa pot si eo sa aflu daka fondurile eu nerambursabile au in program pentru service auto. as dori sa infiintez un service auto,in oradea nu stiu cn mar putea ajuta cu cv informatii in legatura cu acest domeniu si daka poti beneficia de funduri ue pentru un service auto: cn are informatii sa ma ajute ma poate contacta pe id mess gst_gigolo.

catalin leta
9 Mar 2009

cum as putea beneficia de un fond nerambursabil pt deschiderea unei frizerii

consantinescu camelia
12 Mar 2009

sunt din galati ,am o casa cu 10 camere neterminate ,am gzul,termopanul ,canalizarea .doresc sa colaborez cu o fundatie pt ajutor batrani,care e solutia? tel 0740526004

monica andrei
13 Mar 2009

sunt de profesie educatoare ,iubesc copiii si-mi place foarte mult ceea ce fac. insa cu criza aceasta economica as dori sa incerc si altceva si anume sa cultiv legume ecologice. stiu cum sa cultiv legumele, de forta de munca dispun, teren am( detin impreuna cu socrii mei 1700 mp teren agricol in spatele casei), dar nu am resurse financiare pentru e construi serele necesare. am auzit de fondurile UE nerambursabile, dar nu stiu cui sa ma adresez . daca cineva poate sa ma indrume si sa ma ajute sa-mi pun pe picioare afacerea,as dori sa ma contacteze on-line sau la nr de tel.0721701996. va multumesc.

suseanu bogdan marian
19 Mar 2009

sunt un tanar in varsta d 25 d ani,locuiesc impreuna cu mama mea la 500 d metri fata d sat si nu beneficiez d energie electrica.Primaria nu imi rezolva cazul deoarece nu au fonduri iar eu sunt un cetatean roman si consider k am dreptul sa beneficiez d energie electrica pana la poarta.Daca cineva poate sa ma ajute as dori sa ma contacteze on-line sau la nr de tel 0765646866.Va multumesc

dumy
20 Mar 2009

cum asi putea lua fonduri neranbursabile pentru deschiderea unui salon de infrumusetare . ce criteri trebuie indeplinite sau unde pot cere informatiti . va multumesc

pantis florin-marian
22 Mar 2009

am tot citit si studiat tot ceea ce inseamna F,E.si am ajuns la concluzia ca,singurii care beneficiaza de aceste fonduri nerambursabile sunt cei care au acces la documentatie,adica cei care sunt imputernicitisa acorde aceste fonduri prin faptul ca o mare parte din aceste fon duri merg sub forma de mita tot in buzunarul celor care le acorda.

alin b
26 Mar 2009

doresc proiect finantare cu fonduri nerambursabile/agricultura

alin L
29 Mar 2009

am auzit si eu de fondurile astea nerambursabile de la U.E? cum pot beneficia de ele ca sa deschid o ciupercarie. eu sunt un tanar de 20 de ani si am auzit ca se pot obtzine aceste fonduri. beneficiez si de teren agricol

Grigore Carla
1 Apr 2009

Am o firma de contabilitate de 2 ani, am cumparat un imobil pentru birou si pentru a-mi angaja salariati, nu detin suficiente resure banesti pentru a face functionabil biroul, as vrea sa stiu daca pentru anul acesta se mai pot face inscrieri pentru fonduri nerambursabile si daca ma incadrez in aceasta categorie.Va multumesc.

Memetel Florin
6 Apr 2009

Doresc sa infiintez asociatia studentilor din romania cu televiziiune si radio .Cu fonduri nerambursabile de la UE.cum si-n ce situati pot obtine.....

Coroian Alin
12 Apr 2009

BUNA ASI DORI SA STIU DACA PT DESCHIDEREA UNEI FERME DE CRESTEREA VITEILOR SE POT ACORDA FONDURI EU NU DETIN TEREN PT CONSTRUCTIA FERMEI

rus caselius
13 Apr 2009

detin parc eolian,avize autorizatii(450kw).doresc finantare pentru punerea lor in functiune.unde sunt acele fonduri pt energie despre care se tot vorbeste?

popa ion
14 Apr 2009

as dori sa fac o pastravarie ,dispun de un teren de 1 ha ideal cu doua izvoare,cum ar trebui sa procedez pt a atrage aceste fonduri?

Ioana
28 Apr 2009

Buna .Detin o vila cu 4 dormitoare,2 livinguri ,3 bai ,plus un spatiu de 50m .,Si as vrea sa stiu dak as infinta cresa k program de 8 ore ...Ce trebuie sa fac ? Si dak pot fi finantata prin UE ptr extindere si dotare cu mobilier si cele necesare ? Sau dak as putea face si alceva .. Va rog dak puteti sa imi dati si mie informati ,chiar si la alternative ptr contactari oanalary06@yahoo.com

aura
29 Apr 2009

buna ziua avem o suprafata de teren de 10 hectare de pamant si am dori accesarea de fonduri europene in vederea infiintarii unei ferme de vaci. in ce conditii putem accesa fonduri europene

Dan
2 May 2009

Detin 0,15 ha coacaz negru.Ma poate sfatui cineva daca se mai acorda fonduri nerambursabile pentru marirea suprafetei cultivate si producerea siropului de coacaz negru? coacazul@yahoo.com

matei ioan
9 May 2009

buna ziua.vreau sa deschid o crescatorie de chinchille,imi puteti sa-mi spune-ti ce pasi trebuie sa fac pt a-mi acorda fonduri nerambursabile si ce conditii trebuie sa indeplinesc.multumesc mult. imi puteti trimite la matei84@hotmail.com

andra
10 May 2009

Buna ziua.As dori sa aflu , daca se acorda fonduri nerambursabile ,pentru deschiderea unui centru de medicina alternativa cu tot ce cuprinde.As dori sa stiu daca in zona in care ma gasesc si vreau sa infintez acest centru,precum si un complex sporiv si de agrement la malul unui rau si intro zona nepoluata.Pot sa spun ca zona se gaseste la marginea orasului.

bogdan
10 May 2009

As vrea sa deschid un lant de magazine in zona rurala,,,si m ar interesa daca as putea obtine fonduri neramburabile si in ce conditii.astept informatii .....care ar putea sa ma ajute.... va multumesc .adresa mea de mail este bogdanpetre2006 @yahoo.com

gica
17 May 2009

as dori sa infiintez un azil de batrini pot beneficia de fonduri nerambusabile si in ce conditii,astept informati sau cineva care ar putea sa ma ajute va multumesc

Szasz
17 May 2009

As vrea sa transform o casa intr- un azil de batrini. Pot beneficia de fonduri nerambusabile si in ce conditii? Astept informati sau cineva care ar putea sa ma ajute. Multumesc.

surdu costel
17 May 2009

Buna ziua. Am 34 de an si as dori sa aflu daca cineva ma poate ajuta cu fonduri nerambusabile pentru a crea un complex sportiv. Avand la baza 4-5 terenuri de fotbal 7,un alt teren de fotbal 11.Un alt teren de tenis de camp,si ar ma fii si altele la baza .Tot acest complex se bazeaza pentru a forma si a lansa tineri sportivi de maine.MULTUMESC FOARTE MULT.

dadiloveanu adrian
18 May 2009

sunt un tanar de 20 de ani si asi dori sa stiu cum pot lua un fond nerambursabil pentru a-mi deschide o spalatorie auto eclogica intr-o zona rurala si cat la suta pot obtine aceasta finantare.va multumes.

catalin
19 May 2009

Buna ziua..sunt un tanar de 26 de ani si as vrea sa imi deschid o afacere cu profil in agricultura. si as dori nespus de mult sa ma informati cum as putea obtine fonduri europene pt agricultura mai exact in cultivarea legumelor de sere.Sunt un bun cunoscator in acest domeniu si as vrea sa stiu dac ma puteti ajuta...cu mult respect....VA MULTUMESC.

nicolae sorin
22 May 2009

buna ziua.detin o fosta pastravarie ,acum in paragina,si as dori sa aflu cum pot obtine fondurii nerambursabile pentru a o pune in functiune. multumesc anticipat

Radu Eugen
28 May 2009

Buna ziua as dori sa ma informati cum as putea obtine fonduri europene nerambursabile pentru agricultura mai precis sere si solare, detin o suprafata de teren de 5000 m 2, cat la suta se acorda de la fondurile europene pentru sere si cum pot obtine aceste acte doresc sa construiesc o sera de 5000 m2, VA MULTUMESC

ciprian sandru
29 May 2009

mar interesa in ce consta finantarea ue si ce conditi trebuie indeplinite si daca nu am suma care trebuie pe linga finanyare primesc finantare sau nu ? va multumesc cu respect ciprian

dana sabau
29 May 2009

sint interesata de fonduri nerabursabile pt societate noua s -au pfi.rog detalii

opris gabriela
7 Jun 2009

Buna ziua.M-ar interesa cum as putea obtine fonduri europene nerambursabile in vederea deschiderii unei pensiuni intr-o zona turistica ?

opris gabriela
7 Jun 2009

Buna ziua.M-ar interesa cum as putea obtine fonduri europene nerambursabile in vederea deschiderii unei pensiuni intr-o zona turistica ?

viorica NRG
11 Jun 2009

as dori sa stiu care sunt noutatile legate de proiecte neramb. privind energia regenerabila , care sunt sumele maxime , conditii , sau unde pot gasi detalii despre investitie intr-o ferma pilot , proiect nou in Europa , cu cine pot lua legatura. multumesc

lia
13 Jun 2009

detin un teren in zona rurala si doresc sa deschid un PECO cum a-si putea proceda? nu am nici un fel de cunostinte in domeniu.

loredana stanciu
15 Jun 2009

buna seara! sunt din targoviste, dambovita as dori sa aflu daca se dau fonduri ptr o fabrica de reciclare a deseurilor biodegradabile, m-am interesat, o masina de macinat costa in jurul sumei de 40000 euro, am ceva bani, de teren as face rost dar totusi trebuie sa mai primesc si aprobari de la primarie, le-am scris in speranta ca o sa-mi trimita un raspuns dar pot astepta cativa ani sa-mi trimita un rasp, pana in alegeri spuneau ca toti tinerii ne putem adresa lor, acum nu ne baga in seama, am initiative bune dar stiti cum este cu "spaga" si "periat". loryg208@yahoo.com, daca sunteti din targoviste sau prahova si aveti idei de afaceri puteti sa-mi scrieti pe email, sunt dispusa sa investesc bani in ceva sigur

DELIA MARIA
22 Jun 2009

locuiesc in jud,alba am in centru statiuni geoagiu bai ovila de 12 camere .o terasa inchriata forte mare .bazin sursa de apa termala .este 80% gata si nu reusesc sa o termin ,m -ar interesa cum a -si putea proceda? sa optin fonduri europene nerambursabile, mentionez ca e o zona turistica

georgiana
11 Jul 2009

va rog spuneti-mi si mie daca exista fonduri pentru ajutorarea tinerilor in afaceri.eu vreau sa-mi deschid un magazin mixt si nu stiu daca exista asemenea fonduri.adesa mea de mail este creatza_sqmpika@yahoo.com...va rog mult!

Anca
12 Jul 2009

Buna ziua! As vrea sa deschid o pensiune pentru animale (caini si pisici). As putea obtine fonduri nerambursabile europene pentru asa ceva? Daca da, ce trebuie sa fac pentru a le obtine? Cui trebuie sa ma adresez? Va multumesc!

crisBS
17 Jul 2009

Buna ziua! As vrea sa deschid o pensiune la SULINA. As putea obtine fonduri nerambursabile europene pentru asa ceva tinind cont ca SULINA e considerat oras,chiar daca are sub 5000 locuitori? Daca da, ce trebuie sa fac pentru a le obtine? Cui trebuie sa ma adresez? Va multumesc!

Buna ziua !
30 Jul 2009

Sunt un tanar care detine un teren si vreau sa aflu daca pot obtine fonduri de la uniunea europeana ..la ce suma se ridica aceste fonduri ..de unde pot sa fac rost de acte.. va rog frumos sa ma contactati pe email

adrian
5 Aug 2009

az fi interesat sa deschid un atelier de fopsitorie auto cum as putea sa obtin o finantare europeana

Mihai
7 Aug 2009

Ofer sprijin pentru obtinerea de fonduri europene. mihai@amsolutions.ro

cristi
12 Aug 2009

Bunaziua am 28 de ani si sunt proprietarul unei vile in comuna Sarata linga Bacau aceasta comuna fiind si o statiune balneoclimaterica.VREAU SA TRANSFORM ACEASTA VILA INTR-O PENSIUNE CUM POT ACCESA LA ACESTE FONDURI NERAMBURSABILE

T ADRIAN
26 Aug 2009

Buna ziua! vreau sa transform o casa obisnuita intr-o pensiune,comuna Lupsa,jud Alba,mentionez ca aceasta localitate e slab dezvoltata din pct de vedere turistic, in imediata apropiere detin si o pescarie frumoasa,zona are potential turistic ridicat, dar nefructificat! doresc sprijin in etapele pe care treb sa le parcurg pt a beneficia de fonduri europene nerambursabile pt pensiune si daca se poate pt pescarie! adresa de e-mail este pure_adit@yahoo.com,si nr de tefon:0747010899.

bodolyn
1 Sep 2009

as dori sa obtin finantare europena pentru construirea unei pensiuni in costinesti, cum pot face asta? va multumesc

costel
4 Sep 2009

Buna ziua, As dori sadeschid o firma de comercializare si montajul usilor de interior si exterior, cu fonduri nerambursabile. Ce sau cu cine ar trebui sa vorbesc ca sa-mi ofere niste detalii??

andrei
15 Sep 2009

salut as dori sa va antreb cum as putea obtine finantarea europeana daca ma antorc an tara romaneasca cu cine pot loa legatura va multumesc tel:0034661193600(mesaj)

Adina
17 Sep 2009

buna ziua, as vrea sa stiu cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru construirea unei tabere pt copiii in zona brasovului. detin deja terenul necesar. multumesc

alex
21 Sep 2009

deetin un teren, unde as vrea sa fac o ferma de vaci sau chiar sa cultiv .doresc sa aflu cum pot obtine fonduri europene pt, ideea mea?faptul k sunt studenta ma favorizeaza cu ceva?

ovidiu
25 Sep 2009

CE ACTE TREBUIE SI CUI SA MA ADRESEZ PENTRU A OBTINE FONDURI EUROPENE ,CU SCOPUL DE A INFIINTA UN SUPER MARCHET ,ACOLO UNDE PS O RAZA DE 49 DE CHILOMETRI NU SANT DECAT MAGAZINE MARUNTE,DAR DIN CATE STIU EU NOI ASTI MAI AMARATI NU AVEM DREPTUL ASTA NUMAI DACA ESTI JMECHER SI AI NEAMURI PE LA PRIMARI SI.......,

Amalia
1 Oct 2009

Am un proiect pentru o pensiune agroturistica, cum pot accesa fonduri nerambursable, si de cat la suta din valoare trebuie sa dispun?

emilia
8 Oct 2009

am 31 ani sunt casa torita cu un spaniol vrem sa construim sere pe pamantul care il avem in romania avem experienta in acest domeniu agricol avem ceva banii putem accesa un credit nerambursabil ptr construirea de sere in jud ialomita

cristian florin vladut
8 Oct 2009

sant roman plecat in strainatate si m-am saturat sa stau singur departe de tara si de familie de aceea doresc sa ma intorc acasa sa muncesc si sa traiasc romaneste ca oricat de greu ar fi tot mai bn e in tara ta detin teren arabil si vreau sa imi infintez ferma legumicola de producerea legumelor de inalta calitate si pentru asta am nevoie de fonduri daca ar fi nerambursabile ar fii si mai bn doresc informatii si care ar fii pasii pentru a obtine aceste fonduri multumesc anticipat pentru ajutor sper sa-l si primesc

popp
8 Oct 2009

as dorii sa ma ocup de o ciupercarie,dar as dorii mai multe detalii

liviu
12 Oct 2009

AS DORI SA SA STIU CE ACTE I-MI TREBUIE SI CE CONDITII PENTRU A FACE UN ABATOR SI CUM POT OBTINE FONDURI NERAMBURSABILE

daniel
18 Oct 2009

as dori sa infintez o pista de karting si una pt. ATV ,as vrea sa stiu si eu daca pot obtine fonduri nerambursabile pt.aceasta ideie din care dispun de o suma de bani dar sunt indeajuns.Va multumesc si astept un raspuns.

lucian vladic
19 Oct 2009

Buna. Suntem o famailie, cu 2 copiii avem 24 si 26 de ani. Am vre sa stim si noi cum am pute sa optinem un fond nerambursabil pentru a deschide un agroturism. Si ce documente ne trebue si unde trebue sa ne adresam. Va multumim.

alin
23 Oct 2009

Buna.As dori sa stiu daca as putea accesa fonduri europene nerambursabile pentru a-mi deschide un gater pentru export de lemn de foc,cherestea,peleti si brichete de rumegus. Sau pentru a-mi face o sera de legume si flori.Va multumesc.

marius
31 Oct 2009

se pot obtine fonduri eoropene pentru constructia unui bloc de locuinte(apartamente, garsoniere). Daca da, care sunt conditiile dupa terminarea constructiei(se pot, nu se pot vinde persoanelor care ar dori acest lucru)?

TALOS
7 Nov 2009

Buna ziua. As dori sa infintez o firma de cultivarea fructelor de padure -mure, zmeura, afine- as dori sa stiu in ce conditii se pot accesa fondurile nerambursabile de la UE in general unde se gasesc birourile la care trebuie depuse proiectele, si cat timp dureaza pana primesti raspuns daca iti este aprobat proiectul, si ce conditii trebuie sa indeplineasca proiectul pt a fi aprobat.

costel
11 Nov 2009

buna.sunt o persoana straina cu cetatenie romana si as vrea sa stiu daca pot obtine fonduri nerambursabile pt a deschide o crescatorie de ciuperci in tara mea.(rep moldova).va multumesc.

dya
22 Nov 2009

locuiesc intrun oras destul de mic,linistit,dar mizeria si saracia oamenilor nu-mi dau pace.am terminat recent facultatea de contabilitate si informatica de gestiune,dar sunt somera.mam gandit sa fac ceva pentru semenii mei,sa ajut cat mai multi oameni cu putinta prin deschiderea unui azil de batrani sau oameni nevoias,singuratici care stau pe drumuri.sunt interesata sa stiu cum pot primi fonduri nerambursabile de la UE,actele necesare,si cat timp ar dura evaluarea acestei situatii,practic pornind totul de la 0.va multumesc

Mihai
25 Nov 2009

Bună ziua, Aş dori să accesez fonduri nerambursabile pentru realizarea unei pieţe de gros pentru legume şi fructe. Deţin spaţii de depozitare, voi depozita şi prelucra o parte din legumele/fructele preluate de la populaţie şi sau diverse organizaţii de fermieri. O altă parte se va vinde ca atare en-detail în perimetrul pieţei şi en-gros către diverse lanţuri de magazine. Nu cunosc momentan care este măsura în care mă pot încadra cu acest proiect (piaţa va fi la marginea unui oraş iar după calculele mele, valoarea proiectului poate depăşi 3,4-4 mil.EUR). Mulţumesc pentru ajutor,

paul
28 Nov 2009

caut proiectant pt obtinerea unui credit nerambulsabil mail: kedin_constructii@yahoo.com rog seriozitate

danut
9 Dec 2009

posed un teren de 530mp in eforie nord,as dori sa stiu cum pot sa obtin fonduri nerambursabile ptr construirea unei pensiuni.

bebe iliescu
11 Dec 2009

detin 5 ha de pamant cu padure in judetul arges si doresc deschiderea unei pensiuni de 4*, stie cineva cum accesez fonduri nerambursabile ptr construirea unei pensiuni ?.

alin
11 Dec 2009

As dori sa deschid un service auto. Exista finantare pentru astfel de proiecte?

c andrei
14 Dec 2009

cum as putea sa optin fonduri pt a deschide o pastravarie

alin balan
19 Dec 2009

doresc sa construiesc o mega biserica penticostala de 242000m2 si este compusa din gradinita,sc.clasele 1-12 ,sc.speciala orfelinat de copii fara parinti,ateliere ptr.instruire meseri,loc ptr. rugaciune,parcare ptr.50000 masini,pista elicoptere ptr.interventi smurd,armata,presedinti. 0040768884702 balan alin deva ,romania

dimitri
27 Dec 2009

Am nevoie de informatii cu privire la accesarea fondurilor nerambursabile in vederea infiintarii unei microintreprinderi in mediul rural cu obiect de activitate "ENERGIE REGENERABILA"

bogdan
29 Dec 2009

Am nevoie de informatii cu privire la accesarea fondurilor nerambursabile in vederea infiintarii unei microferme de ovine si caprine.

aurica.tifor
3 Jan 2009

buna ziua, am 9 ha pamant agricol (nu tot intr-o parcela,doar 5ha sunt in aceiasi parcela).Terenul este in zpna de ses,in apropiere este si o apa curgatoare,este la 15 km de oras. As dori sa ma ajutati in luarea unei decizii cu privire la implementarea unei afaceri in aceasta zona stiind ca ptr agricultura se pot obtine fonduri de la U.E. In afara terenului nu posed altceva,utilaje etc?nu stiu ce afacere as putea incepe care sa necesite investitii financiare cat mai putine ptr.inceput. In aceasta zona sunt 2 asoc fam care lucreaza terenurile din aceasta zona in regim de \"arenda\" pe baza de contr.incheiat intre proprietarul terenului si asoc respectiva. nu stiu daca s-ar preta ptr. energie eoliana?plantatii, inpadurire, sere, un patinoar fiind ft aproape de apa???? la 17 km de brasov( loc cristian) mai detinem o casa stil sasesc cu cam, incalzire pe gaz de la retea, apa toate doatrile, curte ft mare. Aici m-am gandit la amenajarea casei pt agroturism. dar nu stiu, asi dori mai multe informatii. va multumesc si astept un raspuns din partea dvs. Cu stima

lili
4 Jan 2010

buna ziua,pe mine si pe sotul meu ne intereseaza o garla undeva in teleorman.vrem sa o luam pentru a o popula cu peste si mai este si teren pe langa unde intentionam sa crestem si multe pasari si iepuri si pentru aceste lururi ne intereseaza cum putem obtine fonduri nerambursabile de ce acte sunt nevoie si ce trebuie sa facem.v-as multumii foarte mult daca as primi si eu un raspuns si ceva indrumari.va multumesc.

sp cornel
5 Jan 2010

Sunt roman plecat in strainatate,am 24ani,lucrez in domeniul industiral de producere a cosurilor de fum inox cu dublu perete,element liniar si element flexibil acesta fiind din inox cu perete dublu sau cu un singur perete,sau din pps cu o rezistenta ridicata de temperetura.Actualmente lucrez la o firma in domeniu in afara tari,aceasta firma fiind a doua din tara care ma aflu.As dorii sa imi rasp cineva la intrebarile pe care le voi pune,cineva care sa imi dea o explicatie cat mai buna sau sa imi dea un nume de banca unde ma pot adresa. As dorii sa deschid o afacere in ROMANIA in acest domeniu mai precis in comercializarea acestor cosuri si de ce nu in montarea acestora. Vreau sa stiu daca se dau fonduri nerambursabile pt acest domeniu? Ce conditii trebuiesc indeplinite ? Care este axa de fond ? Ce suma se poate accesa estimativ? deocamdata ma opresc cu intrebarile astept raspunsurile.Aceste cosuri sunt marcate CE.

gheorghe mariana
7 Jan 2010

buna ziua. am un magazin alimentar pe care as dori sa-l extind si sa-l imbunatatesc . eu si cumnata mea ne ocupam personal de aceasta afacere . am investit in el toti banii pe care i-am avut si as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri nerambursabile pentru a extinde aceasta afacere si care sunt conditiile pe care ar trebui sa le indeplinesc. astept raspuns pe g.mariana83@yahoo.com. va multumesc.

fani
10 Jan 2010

buna ziua sunt un roman dornic de munca si as vrea sa aflu mai multe informatii pentru in vederea realizarii unui agroturism ,unei pensiuni in zona de munte,care sunt coditiile cerute,ce capital trebuie sa detinem si as.. mai departe va multumesc

Molnar Zoltan
10 Jan 2010

Buna ziua! Sunt un roman stabilit in strainatate, si as dori sa deschid un service auto in Romania. Exista fonduri pentru asa ceva? Va multumesc anticipat!

Molnar Zoltan
10 Jan 2010

Daca are cineva informatii din acest domeniu, rog scrieti la adresa de mail: metabond.z@freemail.hu. Multumesc

stanculescu stefan
12 Jan 2010

buna ziua am un magazin de instalatii sanitare si mi sa oferit sansa de a cumpara spatiul in care functioneaza dar este o suma mare .Pot beneficia de fonduri nerambursabile?astept un raspuns de la cineva care este mai in tema .VA MULTUMESC!

stanculescu stefan
12 Jan 2010

buna ziua am un magazin de instalatii sanitare si mi sa oferit sansa de a cumpara spatiul in care functioneaza dar este o suma mare .Pot beneficia de fonduri nerambursabile?astept un raspuns de la cineva care este mai in tema .VA MULTUMESC!

NENCIU CONSTANTIN
14 Jan 2010

proiecte,fonduri,finantari nerambursabile ue www.sursumcorda.ro manager proiect Nenciu Constantin pt cei interesati mai multe detalii pe saitul de mai sus

codrutapop
17 Jan 2010

as dori sa fac o ferma de prepelite puteti sa ma ajutati in legatura cu aceasta problema daca sunt sanse pt a obtine fonduri nerambursabile ,care sunt pasi ,conditiile ,va multumesc

ANA URSACHE
21 Jan 2010

AS DORI SA STIU DACA SE DAU FONDURI PT. UN MAGAZIN INCEPUT

maria
25 Jan 2010

Vreau sa deschid o graginita, am deja casa si teren, si vreau sa stiu daca pot beneficia de fondurile europene si care sunt conditiile si pasii.Multumesc

MARIUS
26 Jan 2010

VA ROG SA-MI SPUNE-TI CE SANSE AVEM ROMANI DIN SRAINATATE DE A INCEPE O AFACERE IN TARA CU AJUTORUL FONDURILOR NERAMBURSABULE .EU PERSONAL SIMT DORINTA DE A FACE CEVA PT ROMANI NOSTRI DACA ESTE POSIBIL,AS RENUNTA LA VIATA MEA DECENTA PE CARE O AM IN PREZENT.VA MULTUMESC.SALUTARI DIN SPANIA.

BRIA
30 Jan 2010

ma intereseaza daca pot accesa fonduri nerambursabile la biserica ortodoxa.ma gandeam la o gradinita cu program prelungit(comuna are 6 000 de locuitori si nu exista asa ceva)sau la un cimitir nou,deasemenea localitatea avand mare nevoie de asa ceva.ce ma sfatuiti?va rog din suflet astept un raspuns.care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i fac?

sorin
31 Jan 2010

se pot obtine fonduri nerambusabile pt. construirea unei pensiuni la Marea Neagra.Care sunt conditiile si cat la suta trebuie sa am fonduri proprii din suma totala? multumesc anticipat

nitu ilie iulian
1 Feb 2010

as vrea sa fac o ferma viticola si as dori sa stiu cum pot sa obtin fonduri europene nerambursabile?ce conditii trebuiesc indeplinite?multumesc si ast raspuns pe adresa mea de mail(iulian_nitu86@yahoo.com)

Camelia.s.
1 Feb 2010

as vrea sa-mi construesc o mica ferma de vaci de lapte circa 40 capete pentru inceput . ce documente imi trebuesc, si cat teren ? imi ajung 60.000€ plus fondul pentru a realiza aceasta ferma ? multumesc

Camelia.s.
1 Feb 2010

scuzati !!! 60.000 € plus fondul nerambursabil

marius
4 Feb 2010

buna ziua.. numele meu este marius sunt din judetul Bacau si as dori sa ma documenteze cineva in legatura cu fondurile nerambursabile..Detin o suprafata de teren si suma de 20.000 de euro am o oportunitate sa incep deschiderea unei ferme de porci?cu cine pot loa legatura sa vorbesc pt finantare sa ma documenteze mai bine?..pentru eventual raspuns va rog imi lasati un email pe adresa mellea_07@yahoo.it multumesc

PETRICA
8 Feb 2010

BUNA SINT PETRICA SI SUNT DIN JUD ARAD SI AS AVEA NEVOIE DE O PARCELA DE PAMINT DE VREO 3 HA PT A-MI INTRETINE CELE TREI VACI OARE EXISTA FONDURI PT ASA CEVA?

ruxandra
10 Feb 2010

buna ziua,stiu ca a mai fost pusa intrebarea,dar nu am gasit raspunsul....se finanteaza deschiderea unui salon de infrumusetare cu bani din fondurile europene?si daca da, as dori sa stiu conditiile.va multumesc. gothik_4_fun@yahoo.com

costica
10 Feb 2010

as dori o informatie privind fondurile nerambursabile de la ue.asta pe cind se aproba si prostitutia se poate finanta o casa tip vila cu piscina si 15 camere amenajate modern pentru a practica prostitutia legala gen puf

tanase ricardo-fanel
14 Feb 2010

Buna ziua...vreau sa stiu daca se finanteaza deschiderea unei microferme de prepelite.Vreau sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc.Eu cresc deja 100 de prepelite ouatoare .Multumesc mult!

Ciprian.V
14 Feb 2010

Buna ziua pe scurt, ma intereseaza daca se poate obtine finantare din fonduri europene in vederea deschiderii unui service auto,detin 1ha teren la periferia orasului satu mare,sunt ingier mecanic de profesie,34 ani,casatorit,2 copii . Daca da,as dori sa stiu sub ce forma se finanteaza,care ar fi pasii de urmat,cam ce inseamna in timp un asemenea proiect,multumesc.

Ciprian.V
14 Feb 2010

...in continuarea mesajului anterior: daca se pot obtine fonduri pt deschiderea unei dezmembrari auto,sau service impreuna cu o dezmembrare auto. Multumesc anticipat !

Ciprian.V
14 Feb 2010

...pt raspunsuri la ultimele 2 "comentarii" va rog scrieti-mi pe cipilore@yahoo.com.multumesc

cretu alexandra
15 Feb 2010

Buna ziua! as dori sa deschid un auto service cu ajutorul fondurilor Sapard, ce acte necesare ne trebuiesc? pentru o valoare de 50 000 euro! Va multumesc!

MANDRUT PAULA IOANA
16 Feb 2010

Buna ziua,ma intereseaza o finantare din fonduri euro.pt. un salon de intretinere si infrumusetare, precizez ca am realizat constructia la standard UE pe ~200 mp cu toate avizele si autorizatiile dar mai trebuie finisajele si utilarile.Sunt coafeza cu experienta in domeniu de 20 de ani si vreau sa ma extind.As dori sa stiu daca sunt finantari in acest domrniu , cum si unde sa ma informez. VA MULTUMESC. paulamandrut@yahoo.com

GRAB ILIE
18 Feb 2010

Buna ziua, detin un teren intr-o zona turistica si as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri pentru construirea unei pensiuni si in ce conditi. Astept un raspuns. MULTUMESC.

Adrian Retegan
19 Feb 2010

Se pot obtine fonduri pt o societate comerciala care are ca domeniu principal de activitate transportul de persoane? Astept rasuns la tel 0742028818 sau pe adresa de e-mail adiretegan@gmail.com

costantin
22 Feb 2010

Doresc sa extind pensiunea sotiei cu o parcare si un loc de joaca pentru copii, am obtinut terenul necesar,.dar ma gandesc la o finantare din fonduri europene.Doresc sa stiu care sunt modalitatile de a accesa fonduri europene pentru aceasta investitie .

liviu
22 Feb 2010

dispun de 10ha pamant arabil intr-o comuna de pe langa dr tr severin si as vrea sa fac o plantatie de pomi fructiferi. Se pot obtine fonduri nerambursabile? Ce conditii trebuie sa indeplinesc si care sunt conditiile acordarii acestor fonduri nerambursabile?

cristina iordache
25 Feb 2010

As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile ptr realizarea unei laptarii la oras(un magazin unde sa se vanda lapte proaspat).Mentionez ca detin un teren la tara cu care as putea garanta.As dorii sa stiu ce acte ,avize trebuiesc cum pot accesa fondurile si tot ce pot stii.Va multumesc si astept raspuns pe mailul meu daca se poate.

Osan Daniel
1 Mar 2010

As dori sa stiu daca se pot accesa fonduri UE nerambursabile pentru infiintarea sau extinderea unui service auto in zona rurala. multumesc.

Gireada Mihai
3 Mar 2010

Buna ziua!Asi dori sa infiintez o microferma de iepuri.Detin terenul pe care doresc sa ridic o constructie care sa adaposteasca in jur de 300 de custi (saumai mult).Asi mai putea suporta si costurile manoperei constructiiei.spunetimi daca am vreo sansa sa obtin fonduri nerambursabile de la UE.Va multumesc!

Giurgiu Florinela
4 Mar 2010

As dori sa stiu daca exista vreo modalitate de a construi o pensiune agroturistica intr-o comuna unde exista o statiune balneo-climaterica si este dezvoltata turistic, apeland la fonduri europene nerambursabile.VA MULTUMESC.

SUTA R0DiCA
4 Mar 2010

CUM AS PUTEA OBTINE BANI DE LA UE PENTRU A FACE UN ADAPOST ANIMALELOR ABANDONATE APELAND LA FONDURI EUROPENE NERAMBUSABILE VA MULTUMESCCZUFR

Dinescu Stefan
10 Mar 2010

Vreau sa fac o crescatorie de rate si gaste ,detin terenul necesar si un lac,ce documente imi trebuie si cum as putea beneficia de fonduri europene? astept rsp,ms.

Bordeus Daniela Dorina
11 Mar 2010

As dori sa stiu si eu cum pot apela la fondurile europene nerambursabile pentru a-mi infiinta un salon de infrumusetare.?

florin
14 Mar 2010

am un teren de 4 ha si as vrea sa dezvolt o ferma de porcine as vrea si eu sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinesc pentru a accesa fonduri europene nerambursabile si ce acte imi sunt necesare

dorin
15 Mar 2010

as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru acordare de credit

Blair James
20 Mar 2010

Buna dimineata dragii mei frati si surori în Hristos, eu sunt dl Blair James, un creditor reputatie, legitim si acreditate de bani. Am bani împrumut pentru a crestini si încredere în oameni vrednici, la 3%, rata dobânzii de la un minim de 5000 de euro si de mai sus. orice persoana interesata ar trebui sa ne contactati la acest e-mail (blairfinancialcompany@gmail.com), cu informatiile Reclamanta de mai jos: Numele complet;Tara:Sumei necesare;Venitul lunar:

CATALIN
21 Mar 2010

SALUT CUM POT AFLA DACA POT OBTINE FONDURI EUROPENE PENTRU O NICROFERMA AVAND PAMANT SUFICIENT CIRCA 15 HECTARE SAU NISTE IDEI MERSI!

bogdan
27 Mar 2010

buna tuturor.as dori si eu sa incep o miniafacere a mea daca pot sa spun asa si nu stiu cum pot sa accesez si daca se dau fonduri europene pentru o melcarie.daca cineva are habar de aceasta treaba il rog sa imi dea si mie cateva detalii.va multumesc ttuturor celor ce ma pot ajuta.email-ul meu este bogdan368@yahoo.com

ana
17 Apr 2010

breeeee da voi nu vedeti ca aici nu va raspunde nimeni ce tot postati intr-una problemele voastre. Romanu pe roman nu aujuta si zau asa, cine credeti ca v-ar raspunde?

MIHAIL MARIANA
25 Apr 2010

interesant! eu as vrea sa deschid o scoala pentru copiii cu autism ,caci pe ei nu ii baga nimeni in seama nici macar statul roman[habar nu au cati copii cu autism sunt in tara,si unde invata acestia,caci in scolile normale nu ii primesc] si au ca ajutor alocatia dubla.

crys_tosuma_milordene_ajunsuri
1 May 2010

si cu firma si fara, eu am incercat toate variantele, in tara asta nu poti iar fondurile ptr noi cei simpli sant povesti, am avut firma si inca mai am datorii de platit dupa ea si nu sant singurul, vreti fonduri cereti-le dar in alta tara nu aici ca aici avem prea multi nepotii. Va pup dulce de la poalele muntelui Golgota, mai am de dus mult crucea pana sus, dar va venii si vremea judecatii.

pelea valentin
2 May 2010

detin teren intr-o zona montana cu izvor, prielnica pentru deschiderea unei pastravarii. sunt in varsta de 23 de ani si as dori sa stiu daca pot beneficia de vreun ajutor pentru a pute sa incep aceasta afacere. va multumesc

raluca
12 May 2010

Am un S.R.L. infiintat in 2007, as dori sa aflu cum pot intra in posesia unor fonduri neramursabile pentru dezvoltarea unei microferme.Mentionez ca detin un teren de 1400 mp cu toate utilitatile Astept un raspuns cat mai rapid. Va multumesc

iordache catalin
20 May 2010

Buna ziua.Cine doreste fonduri europene nerambursabile ma poate contacta la adresa de maill catalin_iordache29@yahoo.com.Va raspund in cel mai scurt timp.Va doresc o zi buna si va astept

serb cosmin
7 Jun 2010

Buna ziua. As dorii, daca ma poate cineva ajuta, sa aflu daca se pot obtine fonduri europene pentru deschiderea unei pensiuni, si care sunt conditiile pentru obtinerea finantari. Va multumesc !

KANTIS CONSULTING
11 Jun 2010

KANTIS CONSULTING - consultant fonduri nerambursabile va informeaza gratuit si va ofera servicii profesioniste de consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile. Doriti sa realizati o investitie? Acum aveti posibilitatea sa va recuperati o parte semnificativa din valoarea proiectului. Efectuam evaluarea si incadrarea in cele mai bune programe de finantare astfel incat FONDURILE NERAMBURSABILE OBTINUTE SA FIE MAXIME ! Ne puteti contacta pe e-mail office@kantis.ro sau pe nr de telefon 021-222 40 48 / 0745 466 129

katona maria
11 Jun 2010

Locuiesc in Odorheiu-Secuiesc, detin teren langa oras, sotul meu este antrenor de lupte libere, dintre copii pe care antreneaza sunt si campioni al tarii, asi dorii un raspuns, daca se poate obtine finantari nerambursabile europene pentru construirea unei sali de lupte libere impreuna cu pensiuni pentru cazarea sportivilor? Multumesc .

lenesul
12 Jun 2010

E buna rubrica asta de comentarii... de aici pot prelua idei nepotii celor care au un cuvant de spus in ceea ce priveste acordarea fondurilor nerambursabile. Voi cu ideile, ei cu banii. Si intreb si eu , sa ma aflu in treaba: a primit careva vreun raspuns la intrebarea pe care a postat-o? Iar pe unii dintre investitorii entuziasti care "pulverizeaza" intrebari pe aici ii invit sa puna mana pe carte... sa citeasca INAINTE sa se apuce sa scrie. Se aloca fonduri europene si pentru alfabetizare?

peniu
19 Jun 2010

as vrea sa ma apuc de crescut ciuperci.as vrea sa stiu cum pot accesa la fonduri europene nerambursabile

adrian avram
20 Jun 2010

buna ziua !asi dori sa incep o afacere in domeniu agricol printr-un program de finantare EU .pot lua in arenda 150-200 de ha in zona brailei.vreau sa fac o achizitie de utilaje agricole,ce pot face ?va multumesc si astept un raspuns la aditu_avram@yahoo.com

florina b
22 Jun 2010

Buna as vrea sa stiu ce sanse am pentru a obtine fonduri pt o pensiune.Detin pamant de 1400mp,aproape de padure.Va multumesc

sebastian
25 Jun 2010

ma ar interesa dak poate sa mi dea cineva informotia cum pot sa iau un tractor si eventual alte utilaje cu fonduri nerambursabile pentru a mi lucra cele 12 hectare de pamant arabil ale parintilor sau realizarea unei asociatii agricole.astept un raspuns la sebi_enciu @yahoo.com sau 0748418550. ms

Doina Suian
27 Jun 2010

Buna ziua Numele meu este Doina Suian di judetul Suceava ,asi dori informatie despre energia reconstructiva prin fondur EU. Ce pasi ar trebui sa urmam ? Va multumesc anticipat :

TARZIANU MARIUS
6 Jul 2010

BUNA ZIUA DORESC SA DESCHID O SOCIETATE IN DOMENIUL EXTRACTIV AL MINEREURILOR NEFEROASE.CARE SUNT DOCUMENTELE NECESARE PENTRU A PUTEA PRIMI ACESTE FONDURI NEERAMBURSABILE.MULTUMESC

liviu
8 Jul 2010

as vrea sa infiintez o micro ferma apicola si as avea nevoie de 40 000 euro am fost la banci dar nu finanteaza asa ceva ce trebuie sa fac sau daca stie cineva daca se dau fonduri pentru asa ceva astept raspuns

roxana
8 Jul 2010

UN ONG POATE PRIMI FINANTARE PENTRU A DESCHIDE O CASA DE BATRANI IN ORAS ?

bari cristi
10 Jul 2010

sunt sculptor si asi dori sa deschid un atelier an zona rurala,an care sa pot andruma si anvata un anumit numar de copii arta lemnului si a sculpturi an general. detin terenul ,fondul este necesar pentru un mic atelier si ceva utilaje.suma ar fi de 20.000 euro. tinsa mentionez ca totul va fi non-profit de oare ce nu percep taxe copiilor,ci doar ai anvat arta si mestesugul popular ,,sculptura,,asi dori sa stiu daca se poate si ce sanse am de aprobare....multumesc si o zi buna an continuare.

drumasu paula
11 Jul 2010

m-ar interesa cum as putea obtine fonduri europene nerambursabile in vederea deschiderii unui camin de batrani...multumesc o zi buna in continuare astept raspuns rapid

LEO
13 Jul 2010

Sincer,nu as avea incredere in aceste fonduri europene.In general statul iti ia ,nu prea am auzit sa-ti dea....Iar la finalul investitiei poti avea o surpriza incat sa nu primesti nici macar cei 40% promisi din valoarea proiectului.Ajutor ar fi insemnat sa primesti banii inainte sa incepi investitia,nu dupa ce ai terminat-o...

ionut
26 Jul 2010

duna ziua sunt un tanar din pitesti si vreau sa deschid o pensiune in zona cotmeana pot benefiicia de fondurii europene?si daca da cum?si asi dori sa stiu care sunt conditiile?va multumesc

eugen
26 Jul 2010

pot accesa un fond european nerambursabil ptr a deschide un agroturism ? Sint persoana fizica nu am firma.

Manoiu Nicolae
28 Jul 2010

Si eu si sotia suntem someri,si doresc sa deschid un mic atelier de tamplarie, avand cateva utilaje in acest domeniu,plus atelierul necesar. Pot accesa fonduri nerambursabile ?

Alina Pop
30 Jul 2010

As dori sa accesez fonduri europene pentru deschiderea unei crescatorii. Ma puteti ajutacu niste sfaturi? Ce trebuie sa fac? Multumesc. Astept un raspuns pe adresa pop.alina2008@yahoo.com

FLOREA COSTEL
3 Aug 2010

AM 2HECTARE TEREN CU APA SI AS VREA UN CREDIT EUROPEAN NERAMBURSABIL CA SAL CULTIV CU VITA DE VIE STRUGURI DE MASA CUM SI CE TREBUE SA FAC SAI OBTIN SA POT SA MA INTORC ACASA DIN ITALIA SA MA DESCURC MULTUMESC!

Mrs Mary
5 Aug 2010

frustrat in viata? Cred că totul este pierdut? Nici unul Sper ca fiecare dintre voi? Ei bine, am o veste buna pentru Beneficia de astăzi persoanei corespunzătoare. Sunt un om celebru, tot ce ştia. Numele meu este sînt juniorsmith un finanţator, este utilizat pentru a ajuta financiar, pentru că eu cred că nu este uşor, şi am auzit totul Aceste instituţii. Doriţi să încercaţi dumneavoastră. Deoarece nu este Acelaşi lucru. E-mail: trustmaryloanscompany@gmail.com Oferă următoarele tipuri de credit * Credite personale * credite de afaceri * Credite comerciale * Student Împrumut * credite de consolidare a datoriilor, etc A lua legatura cu mine astăzi şi este valoarea împrumutului care aveţi nevoie, da apoi condiţii. Dacă sunteţi Interesat de suprimare a fasciculului Credite pentru care sunt solicitate următoarele informaţii. cu Numele şi prenumele .................. .. Adresa ............ Ţara ............... Statele ............ Oraşe ... Cetăţenie: ....................... Valoarea creditului necesar ........................ De viaţă a împrumutului ....................... Scopul ..................... venituri lunare .................... Telefon de contact ....................... Cod poştal ....................... E-mail ... Parola: Sunt de aşteptare pentru un răspuns rapid

vasilescu mihaela
7 Aug 2010

posed un teren pe langa Aerodromul Clinceni, as dori sa accesez fonduri europene pentru a deschide un agroturism. doresc mai multe informatii.

alejandru
11 Aug 2010

buna , doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de porci doresc mai multe informati, si firme care fac proiecte fara a cere bani inainte de aprobarea proiectului astep un raspuns.VA MUTUMESC .

bogdan
12 Aug 2010

doresc sa stiu daca se pot accesa fonduri ptr PARC DE DISTRACTII detin 40000mp cu utilitati si cadastru, si daca da ,care sint conditiile. Va multumesc anticipat in speranta ca primesc un raspuns. BOGDAN

ionescu victor
21 Aug 2010

ce trebuie facut pentru a obtine fonduri europene pentru am dezvolta afacerea . produc ambalaje din lemn , vreau utilaje multumesc

cristi buzau
23 Aug 2010

vreau sa stiu daca pentru discoteci se acorda fonduri nerambursabile si in ce conditii. am un teren cu cladire intr-o zona ideala. astept un raspuns pe adresa de mail cristimihai1983@yahoo.com

Valentin Elia
23 Aug 2010

Buna ziua, Nu stiu sigur daca FACETI FATZA milionelor de intrebari dar as dori sa stiu si SA OBTZIN FONDURI EUROPENE NERAMBURASABILE !!! Tatal meu este apicultor si avem circa 100 de stupi.. DORIM SA NE EXTINDEM !!! ce conditzii trebuie sa indeplinesc si de unde obtin informatzii necesare si actele sau formularele de a purcede la intocmirea dosarului !!! astept un raspuns pe adresa de email: eliaval@gmx.de cu multumiri si bafta in a da raspuns tuturor!!! care de bine.. nu sunt putzini !!!!

madalina
23 Aug 2010

buna ziua am si eu o intrebare.. cum pot obtine fonduri nerambursabile pt infiintarea unei gradinite particulare si care sunt pasii de urmat multumesc

emilia
24 Aug 2010

Va rog sa-mi spuneti daca se poat obtine fonduri pentru deschiderea unui restaurant si care sunt coditiile de finatare.

alin
24 Aug 2010

obtinerea fondurilor nerambursabile pt constructie sera legume.persoana fizica,posed 5000 mp pamant.pasi de urmat.va multumesc

Boscu
24 Aug 2010

obtinerea fondurilor nerambursabile pt constructie depozit/magazin agricol ,pesticide,chimicale,samanturi,utilaje etc.Exista asa ceva?

corobana costel
25 Aug 2010

as vrea sa aflu si eu cum pot lua 200.de mii de euro pentru miku fermier

vasile
26 Aug 2010

vrea sa descd o afacere italian roman in romania in valore de 10 miliarde cum pot optine imprumutul ce am nevoie

FLORENTINA
26 Aug 2010

SINT TANARA AM 31 ANI DORESC SA INFIINTEZ UN PARC DISTRACTIV PENTRU COPII IN ORADEA CUM AS PUTEA OBTINE SUMA DE300 MII EURO MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT CU RESPECT

Alina Pirv
27 Aug 2010

Detin teren pe care as dori sa construiesc o mica ferma de animale.cum as putea intra in posesia unor fonduri nerambursabile pt aceasta constructie?

andu
31 Aug 2010

Cum pot obtine fonduri europene nerambursabile in vederea constructiei unei pensiuni turistice? care sunt documentele necesare? multumesc ,cu stima Adrian B.

Monica Lupsa
31 Aug 2010

Buna ziua! Am si eu o intrebare: as vrea sa-mi deschid o gradinita particulara sau un afterschool si as vrea sa stiu dc se pot obtine fonduri nerambursabile pt asa ceva. Stiu k s-a mai pus aceasta intrebare dar nu am gasit niciun raspuns. Pentru orice informatie imi puteti scrie pe mail: monicaaa86@yahoo.com Va multumesc!

ana
31 Aug 2010

Doresc sa infiintez camin/casa pentru batrani. Detin un imobil de 400 mp situat intr-un oras mic, linistit in care nu exista o astfel de locatie. Spatiul pe care il detin este format din curte interioara si exterioara, spatii verzi, 4 camere cu 2 cai de acces, bucatarie si 2 bai dintre care una neamenajata. De asemenea, exista posibilitatea etajarii. Vreau sa accesz fonduri europene nerambursabile pentru modernizarea si utilarea spatiului si pentru a fi un ajutor pentru persoanele care il solicita. Localitatea unde doresc sa infiintez acest camin este Moldova Noua.

adrian
2 Sep 2010

Am o firma din 2000 fara datorii la stat cu cifra de afaceri de cca 100000 ron care activeaza in domeniul agentiilor de publicitate. As dori sa achizitionez un copiator color de cca 25000 euro cu fonduri nerambursabile. Se poate?

cora
4 Sep 2010

doresc sa incep o afacere in domeniul dezmembrarilor auto si doresc sa stiu daca o pot face cu fondurii nerambursabile

traian catinas
7 Sep 2010

detin un centru de echitatie cu manej acoperit doresc sa ma exting o pensiune un manej in aer liber si sa mai cumpar cai si teren cum pot optine fonduri europene

Irunca Nicoleta
15 Sep 2010

Buna!Intrebare adresata de zeci de cititori,pot obtine finantara din fonduri europene pentru infiintarea unei gradinite?unde ar trebuie sa merg sa caut si sa intreb?multumesc anticipat!

Serban Gabriel
17 Sep 2010

Buna seara, Nu stiu sigur daca FACETI FATA milionelor de intrebari dar as dori sa stiu si SA OBTIN FONDURI EUROPENE NERAMBURASABILE !!! Tatal meu si cu mine suntem apicultori si avem circa 200 de stupi.. DORIM SA NE EXTINDEM SI SA REANOIM REMORCILE SI TRACTORUL!!! ce conditii trebuie sa indeplinesc si de unde obtin informatii necesare si actele sau formularele de a ancepe la intocmirea dosarului !!! astept un raspuns pe adresa de email: gabitornasol@gmail. Vreau sa mai mentionez ca atat tatal meu cat si eu detinem diplomele de apicultor. Multumesc anticipat . Gabriel Serban

Madalina
20 Sep 2010

Buna dimineata, ma intereseaza daca fondurile nerambursabile se acorda si pentru localuri festivitati. Detin firma organizari evenimente si doresc sa ma extind, dar nu am suficienti bani. Pentru un astfel de local mi-ar trebui in jur de 5 miliarde. Va miltumesc anticipat.

dana
20 Sep 2010

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru obtinerea unei finantari ptr. finalizarea unui hotel!Hotelul este ridicat, avem nevoie de finantare pentru centru spa si finalizarea lui!Regiunea este de munte, oras turistic! Va multumesc! Sper sa primesc raspuns sunteti minunati

daniela
20 Sep 2010

Buna ziua! La cate intrebari aveti imi incerc si eu norocul si va deranjez! Doresc sa imi deschid o afacere proprie, insa nu sunt hotarata ce!De multi bani nu dispun dar cu ceva ajutor as putea deschide:fie o gradinita, fie o spalatorie auto!Cum as putea obtine finantare pentru una din cele doua? Va multumesc anticipat

florin
20 Sep 2010

buna santem 2 tineri casatoriti si vrem sa deschidem o mica afacere familiara de cresterea animalelor si cultivarea legumelor ce acte necesare avem nevoie pentru a primi fonduri UE neramborsabile care sant conditiile pe care trebuie sa le indeplinim,cu cine am putea vorbi eu sant din arad si locuiesc la tara impreuna cu parinti,daca se puteti sa imi dati ceva informati,la adresa de mail nivuarad_83@yahoo.it.

laura
20 Sep 2010

Buna ziua ! cui trebuie sa ma adresez pentru o finantare nerambursabila? detin teren si o constructie pe care as vrea sa o modernizez pentru o pensiune turistica. daca imi puteti spune ce conditii sunt si ce acte sunt necesare. Astept un raspuns la adresa de e-mail irinaru_laura @yahoo.com. Va multumesc!

Elena si Andreea
20 Sep 2010

Buna ziua, suntem doua absolvente de facultate din Bucuresti si dorim sa ne infiintam propria afacere prin finantare nerambursabila de la fondurile europene. Afecerea este una mica pentru inceput dar este foarte prospera deoarece ideile nu ne lipsesc. Asteptam cu nerabdare mai multe detalii despre aceste finantari pe adresa de mail atasata acestui mesaj. Va multumim anticipat!

ioan marian turda
21 Sep 2010

as vrea sa deschid si eu un service auto,ar exista vreo sansa de obtinut un fond nerambursabil si ce conditii ar trebuii indeplinite

Gheorgheoiu Lucian
29 Sep 2010

Școala sau Asociația pentru Educație și Cultură ”Floare de Colț” Berevoești, Argeș, poate obține fonduri nerambursabile pentru a edita cărți ale scriitorului Mihai Tican Rumano, scrise electronic? Cum?

Gabriel Serban
29 Sep 2010

Buna seara, Nu stiu sigur daca FACETI FATA milionelor de intrebari dar as dori sa stiu si SA OBTIN FONDURI EUROPENE NERAMBURASABILE !!! Tatal meu si cu mine suntem apicultori si avem circa 200 de stupi.. DORIM SA NE EXTINDEM SI SA REANOIM REMORCILE SI TRACTORUL!!! ce conditii trebuie sa indeplinesc si de unde obtin informatii necesare si actele sau formularele de a ancepe la intocmirea dosarului !!! astept un raspuns pe adresa de email: gabitornasol@gmail.com Vreau sa mai mentionez ca atat tatal meu cat si eu detinem diplomele de apicultor. Multumesc anticipat . Gabriel Serban

stejerean nicolae aurel
1 Oct 2010

posed un teren de 7 hectare intro zona defavorizata as vrea sa mi deschid o ferma de vaci am vreo posibilitate sa primesc fonduri nerambursabile eu am 10000 mi euro e vreo posibilitate ?stejerean@personal.com

Simona Nanu
2 Oct 2010

Suntem in cautarea unui partener sau a unei finantari europene pentru reamenajarea si modernizarea unei vile de patrimoniu in vederea transformarii ei in pensiune,casa de batrani,internat pentru studenti etc.Spatiul propus pentru reamenajare este proprietate personala.Este compus actualmente din zece camere plus dependinte,distribuite pe o suprafata de 300mp,plus mansarda compartimentabila-inca in jur de 100mp .In plus are 300mp de gradina si este plasat in plin centru municipiului Sibiu, la 50m de hote l „IBIS”.Structura de rezistenta a imobilului este in perfecta stare si are toate utilitatile functionale. Exista vreo sansa de a obtine un fond nerambursabil si daca da,in ce conditii?Va multumim!

Romica
3 Oct 2010

Buna ziua as vrea sa stiu cum pot beneficia de bani nerambursabili din fonturile europene pentru a face un azil de batrani ,mentionez ca stau intr-o zona defavorizata,Respectuos cei care ma pot indruma pasi care trebuie sa obtin acesti bani ma pot contacta la tel;0786952644 Va multumesc

Bogdan-Gabriel
4 Oct 2010

as vrea sa-mi spuneti va rog ce trebuie sa fac pt a incepe un proiect.european,mai exact vreau sa fac o micro ferma.terenul l-am achizitionat,.MULTUMESC!

Alex
6 Oct 2010

Buna ziua ! Sant din jud alba am 20 ani si vreau sa fac si eu o mica afacere As vrea sa stiu si eu daca as putea sa beneficiez de credite nerambursabile pentru a planta o suprafata de 20 ha cu brazi sau cu alt ceva cui si unde sa ma adresez am multe nelamuriri . Astept raspuns pe id yahoo :ALEXANDRU_06_90@yahoo.com VA MULTUMESC ANTICIPAT !

anca
8 Oct 2010

As dori sa deschid o casa de batrani cu asistenza medicala . Detin suprafata de pamant.As vrea sa stiu care ar fi costurile acestei afaceri si care sunt conditiile de accesare a unui fond european si la cine ar trebui sa ma adresez sa-mi faca un proiect pt asa ceva.VA MULTUMESC! CIAO

vasyyyyy
8 Oct 2010

cuicu

gica
10 Oct 2010

buna ziua !Sunt din Tulcea si vreu sa ancep o afacere . locuiesc an zona rurala si ma intereseaza cum si ce ami trebuie sa pornesc o afacere an agricultura/reconversia vitei de vie sau cultivarea cartofului , terenul exista ,care sunt conditiile de accesare , proiectul ce trebuie sa contina si ce costuri implica. va multumesc anticipat!succes!

geanina
13 Oct 2010

buna ziua! detin un teren cu izvor, numai bun pentru o pastravarie. as dori sa sa dezvolt o afacere in acest sens si v-as ruga sa-mi spuneti ce-mi trebuie in acest sens, conditii , proiect, pot obtine finantare rambursabila sau nerambursabila? va multumesc

Manonicu
14 Oct 2010

Nu mai pierdeti vremea sa scrieti comentarii,caci oricum nu le citeste nimeni (din cei carora le sunt adresate ),si nu veti primi nici un raspuns. Am postat si eu multe multe comentarii,dar degeaba .

lacatus viorel
17 Oct 2010

vreau sa imi deschid o afacere de instalatii de incalzire si vreau sa stiu daca este finantare nerambursabila pentru panouri solare si pompe de incalzire.,si centrale termice pe combustibil solid

alin bucalae
18 Oct 2010

vreau sa stiu daca imi raspundeti in primul rand sa nu vb de pomana. ms

mares adrian
19 Oct 2010

buna ziua!as dori sa imi deschid o ferma de prepelite,iepuri si gaini!as dori sa stiu cum pot accesa fondurile nerambursabile si ce criterii trebuie sa indeplinesc!multumesc!

C T
24 Oct 2010

Doresc sa stiu daca exista si se dau fonduri nerambursabile pentru inceperea de ferme.

Mihai
25 Oct 2010

Care sunt conditiile sa iau un credit nerambursabil pt o groapa de gunoi,mai concret!? In judetu ialomita mai ales zona Slobozia-Fetesti nu exista nici o groapa de colectare a deseurilor! Multumesc anticipat Mihai!!

silviu
1 Nov 2010

doresc sa fac un teren de fotbal(handbal,volei)si eventual o sala de fitness,la 10Km de zalau jud salaj.pot sa achizitionez terenul necesar constructiei care ar fi celelalte conditii si daca se poate/multumesc!

Lilea ioana
2 Nov 2010

buna ziua ..as dori sa stiu daca in situatia in care am intreprindere individuala (coafura frizerie ,manichiura -pedichiura)si nu s.r.l. as putea beneficia de finantari nerambursabile din fonduri europene pt a-mi deschide o scola de coafura -frizerie.astept raspuns ...MULTUMESC

alexandru_razvan83
3 Nov 2010

vreau si eu sa aflu cum pot lua credit de la ue am in cap sami deschid o microferma detin un capital de 400000 ron si terenuri circa 200 ha

brinda rotaru
8 Nov 2010

buna ziua as dori sa deschid o mini pensiune sau un azil de batrani,in zona rurala vreau sa stiu daca pot beneficia de fonduri nerambursabile si care sunt conditiile . va multumesc anticipat ,ar trebui ca toti cei care i si doresc sa poata face ceva pt ca si tarisoara noastra sa se shimbe pt copiii si nepotii nostri ,ca sa nu mai fim sclavii altora .........va rugam noi toti acestia care dorim sa schimbam in bine numele drag al romaniei ,si sa putem trai decent intr o tara frumoasa asa cum este ...................nu ne uitati ..........id meu brinda_titel

anna
11 Nov 2010

buna ziua.as dori sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinim pt a obtine un fond nerambursabil pt infintarea unei ferma de vaci?va multumesc pt un eventual raspuns

Nicolescu Maria
20 Nov 2010

As dori sa obtin fondori pentru realizarea unui ateliet aoto. Nu stiu daca se acorda fonduri pentru acest domeniu si daca da,ce trebuie facut pentru a demara acest proiect. Va multumesc!

ADRIAN
22 Nov 2010

Eu sunt somer, sotia lucreaza la stat,si doresc sa deschid un mic atelier de tamplarie, avand cateva utilaje in acest domeniu. Pot accesa fonduri nerambursabile ?

adriana
22 Nov 2010

Buna ziua, ma numesc adriana si am o intrebare. As dori sa deschid o gradinita particulara la mine in oras care sunt conditiile , trebuie neaparat sa detin o suma de bani ca sa pot sa accesez Fondurile Europene, sau cum se procedeaza. Va multumesc astept un raspuns.

IULIAN
26 Nov 2010

Sal.As dori sa fac un teren de mini fotbal la mine in comuna.pot obtine fonduri nerambursabile pentru acest teren?daca da cum?

daniela
4 Dec 2010

detin o proprietate de 30.000 mp , livada de pomi, extravilan, pe care as vrea sa deschid un azil de batrani, sau adapost pentru caiini, dat fiindca este mai izolat, sau pensiune turistica cu facllitati , servicii suplimentare pt turisti, piscina, loc de relaxare etc... Puteti sa ma consiliati in vederea documentarii si a pornirii pe drumul unei finantari pe calea fondurilor nerambursabile, sau, eventual alte cai pe care as putea obtine aceste fonduri? astept raspuns, multumesc

Eliza
6 Dec 2010

Buna ziua, as vrea sa stiu ce sanse am sa obtin fonduri europene ptr a infiinta o cresa , maxim 10 copii.Spatiu si teren pe care-l detin cred ca ar fi suficient.Va rog daca se poate as dori un raspuns si care ar fi primul pas care ar trebui sa-l fac , va multumesc

RUSU OVIDIU
7 Dec 2010

Buna ziua tuturor! Pentru consultanta de fonduri nerambusabile,va astept intrebariile dumneavoatra pe adresa de e-mail : consilier_ovidiu_rusu@yahoo.com sau apeland la numarul de telefon 0755.918.976. Doresc multa seriozitate!

goaga alina
9 Dec 2010

Am si o intrebare. Pot obtine fonduri nerambursabile daca fac la mine in comuna o sera de legume? si daca nu am decat terenu? ce acte si ce pasi trebuie sa urmez? va multumesc.

Aurel
9 Dec 2010

Buna ziua,am si eu cateva intrebari legate de fondurile nerambursabile europene.pasii si documentele necesare pentru infiintarea unei crescatorii de pasari?cu cat la suta din capitalul total necesar ar trebui sa contribui eu?terenul trebuie sa fie proprietate personala?astept raspunsul dv.multumesc

Mircea
12 Dec 2010

Daca as avea sa zicem mai multe idei inovatoare in diverse domenii si as deschide o firma ptr crearea de prototipuri pe care ulterior sa le comercializez,sau mai bine spus o frma ptr implementat idei noi,eu fiind cetatean eoropean de origine romina ,as primi ceva sprijin de la statul romin si ceva fonduri eoropene?

IGNAT CRISTIAN
15 Dec 2010

As dori sa obtin finantare pentru amenajarea unei gradinite. Am la dispozitie spatiul necesar. Finantarea se va folosii pentru amenajarea spatiilor. Exista posibilitatea obtinerii de finanatare di Fonduri europene nerambursabile?

cristu florina
26 Dec 2010

cum pot obtine fondurile europene neranbursabile ptr a deschide o frizerie intr-o comuna in jud tl

marian ionita
26 Dec 2010

Buna ziua.eu si fratele meu detinem vreo 10 ha.de teren arabil.dorim sa deschide o crescatorie de porci ce trebuie sa facemca sa accesam fonduri nerambursabile.?si ce conditii trebuie sa indeplinim.?

marian ionita
26 Dec 2010

Buna ziua.eu si fratele meu detinem vreo 10 ha.de teren arabil.dorim sa deschide o crescatorie de porci ce trebuie sa facemca sa accesam fonduri nerambursabile.?si ce conditii trebuie sa indeplinim.?

pop jurj ciprian
10 Jan 2011

buna ziua, ma numesc pop jurj ciprian am 27 ani si as avea rugamintea daca se poate sa ma ajuta-ti in schimbul unui onorariu sa obtin un fond european. parintii mei detin in centru in teius o casa cu 3000mp teren aproximativ si as dori ca sa deschid un restaurant pt evenimente si un motel , deocamdata detin suma de 5000€ si de materiale pt aproximativ jumatate de constructie, daca ma puteti ajuta cu orice informatie sau cu orice recomandare v-as fi recunoscator, va multumesc!

catalin postica
20 Jan 2011

Buna ziua, ma numesc Postica Catalin si detin un teren de aprox 3000 mp(aport capital) as dori sa deschid o ferma , cum pot accesa fonurile europene nerambursabile si ce conditii trebuie sa indeplinesc?

SELZER
22 Jan 2011

Buna ma numesc Darius Selzer domiciliu in Germania .As dori sa infintez un SERVICE AUTO in Romania Am dreptul la Fonduri europene nerambursabile . Proiectul il am facut si mar costa cam in jur de 60.000 � am CAPITAL cam 50% din costul proiectului. Va rog poate puteti sa-mi dati un raspuns. Va multumesc CU STIMA SI RESPECT DARIUS

deak gheorghe
23 Jan 2011

buna ziua,doresc sa infintez o livada de nuci pe cinci hectare,se poate obtine finantare pt asta?

leontescu daniela
24 Jan 2011

Buna ziua. Vreau sa deschid o gradinita privata in Bucuresti.Care sunt pasii ptr. a obtine fonduri nerambursabile si ce proiect trebuie intocmit in acest sens? Va multumesc anticipat.

sofianu ilie
29 Jan 2011

Incerc sa obtin fonduri europene nerambursabile si ma lovesc de birocratie.Cei platiti pentru aceste servicii ne incurca mai mult decat ne \\\"lumineaza\\\". In cele din urma ma trimit la proiecte (dirijate) si pentru care nimeni nu garanteaza nimic.Se merge la \\\"ghici\\\".Banii pentru proiect ii ia. Eu achit proiectul care devine neeligibil pentru ca asa isi dorec organizatorii. ! Dece aceasta bulibaseala si impertinenta,ca sa nu o numesc hotie? Este atat de costisitor guvernului (ori celor care manevreaza aceste fonduri)sa editeze proiecte model,adaptabile unor suprafete concrete si pe care noi sa le putem procura in interriorul sumelor contractate? Altfel, se afirma beneficiile acordate de UE dar pe de alta parte ne fura niste fonduri,a caror garantare nu exista. Chiar asta doreste UE ? Salariile si pensiile le reduc fara sa clipim.Asa fac si cu fondurile europene.Cred ca ar trebui ca toti aceea care intampina greutati de acest gen,sa apeleze si sa sesizeze UE. Poate se trezesc si alesii nostri.

Livia
1 Feb 2011

Buna ziua as dori sa deschid o crescatorie de gaini intro zona intravilanta ,am 38 de ani,si vas ruga sa imi spuneti cum pot optine fonduri nerambursabile pentru aceasta crescatorie, si ce acte imi trebuie,si pina la ce virstra se aproba ,Astept raspunsul dumneavoastra ,Va multumesc Livia din Gherla ,,CLUJ,,

livia
2 Feb 2011

buna ziua va rog daca imi puteti da si mie raspuns la interbarea ,,sint LIVIA din Gherla ,,Cluj,, multumesc

iarca danut
9 Feb 2011

buna ziua.cum pot sa obtin fonduri europene pentru .panouri solare.si cum trebuie sa procedez..locuiesc in jud arges.com aninoasa.va multumesc.

ion
13 Feb 2011

doresc sa anfintez ocrescatorie de porci cu abator cu tot cum pot obtine fonduri nerambursabile am terenul

DREZALIU IULIAN
13 Feb 2011

Ma numesc Iulian din Navodari Constanta detin 5000 mp pe care am 5 solarii pt legume si flori un solar are 60 m lungime si 7 m latime aceste solarii leam realizat cu fonduri PHARE IN 2005 dar acum vreau sa mai refinantez cu fonduri europene pt ca nu am sistem de incalzire si unele utilaje am un O N G pe care am obtinut finantarea daca poate cineva sa ma ajute cu o consultanta in parteneriat pt refinantare sau acept si un contract de colaborare in participatiune poate sa fie si persoana fizica VA MULTUMESC ANTICIPAT TEL 0768029159 SAU 0733535432

danut-marian
13 Feb 2011

sunt electronist de meserie repar cam tot ce este electric si electronic vreau sa deschid un atelier de reparati electrice si electronice=calculatoare am locul asigurat dar nu am bani suficienti pentru am ridica constructia si a utila atelierul va rog sami spuneti daca e vro solutie sa optin ceva fonduri europene va multumesc 0769698752

ramona
15 Feb 2011

Buna ziua! Numele meu este Ramona am 26 de ani As dori sa fac o pensiuni de 15 camere intr-o zona de munte .Care sunt demersurile pt obtinerea fondurilor UE nerambursabile pentru tineri ? Cat la suta din valoarea investitiei pot primi din aceste fonduri? Va multumesc anticipat! e - mail: ramona_cmn@yahoo.com

Condei Dumitru
16 Feb 2011

am teren cu deschidere la DN2B[Buzau Braila] in zona rurala. Vreau sa deschid un servis auto.Pot demara lucrarile. Ce sanse am pentru o finantare nerambursabila?

MITRACHE
19 Feb 2011

Buna ziua! Doresc sa aflu ce trebuie sa fac(am) pentru accesarea de fonduri europene pentru un atelier de tamplarie? marinmitrache22@yahoo.it

Marius
23 Feb 2011

as vrea sa imi deschid o firma pentru a beneficia de fondurile europene .trebuie sa ma duc undeva sa anunt?care sunt etapele pentru a-mi putea baga dosarul,unde sa caut sau sa ma interesez??

rodica
3 Mar 2011

Buna ziua .doresc sa aflu ce trebuie facut ,documentatie pentru accesare de fonduri nerambursabile pentru reabilitare si amenajare a caminelor culturale poate sa ma sfatuiasca cineva?Va multumesc.

lucian
15 Mar 2011

as dorii sa beneficiez de fonduri europene pt achizitia unor utilaje forestiere mai performante ce sanse am sa obtin fonduri europene

iulia
18 Mar 2011

As dori sa deschid un salon de coafura si as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru obtinerea unui fond nerambursabil?Va multumesc!

denis
18 Mar 2011

buna ziua.cum pot sa obtin fonduri europene pentru cultivarea legumelor pur ecologice.doresc sa aflu ce trebuie facut ,documentatie pentru accesare de fonduri nerambursabile.

valyman
21 Mar 2011

buna ziua as dori sa aflu daca pentru o suprafata de 350mpatrati de solar se pot primi fonduri nerambursabile va multumesc

marian
25 Mar 2011

buna ziua ,denit un teren de circa 3000 m patrati in judetu giurgiu sat hodivoaia si as dori sa construiesc o micro ferma si pe linga teren mai dispun de aprox 1000 de euro .M-ati ajuta foarte mult cu mai multe detalii

costy
26 Mar 2011

Buna ziua,ma numesc costy si as dori sa infintez o pastravarie intr-o zona de munte,detin o suprafata de un hectar in zona montana a gorjului,as vrea sa stiu cum as putea obtine fonduri nerambursabile sau de ce suma trebuie sa dispun ca sa le obtin pentru inceput,ce volum de apa ar trebui sa curga in respectiva pastravarie.Mi-ati fi de ajutor cu mai multe detalii,va multumesc

turan catalin
28 Mar 2011

buna ziua ,ma numesc catalin si asi dori sa infintez o ferma de piersici cu bani de la ue ,va rog sa imi spuneti ce conditi trebuie sa indeplinesc si ce sanse as avea, detin o suprafata 1200 mp .

marinela petculescu
29 Mar 2011

buna ziua sunt marinela petculescu studenta am 21 de anu si m ar interesa cum asi putea obtine finantari europene pt un priec de cultivare a pepenilor ce acte imi sunt necesare unde trb sa ma adresez ...? va multumesc

Mirca Gheorghe
30 Mar 2011

Buna ziua ,sunt Ghita Mirca si as dori sa stiu cum se pot obtine fonduri nerambursabile pt infinatarea unei ciupercarii,mai precis prin ce masura si ce presupune ea...?.

Lupan Ancuta
4 Apr 2011

Buna ziua, ma numesc Anca Lupan,am 19 ani si as dori sa incep propria afacere. As dori sa stiu daca pot beneficia de fondurile europene pentru am deschide o pescarie la tara in judetul Arad? Va multumesc anticipat!

Andreea Badescu
6 Apr 2011

Buna ziua. Am 39 de ani, doresc sa incep propria afacere-o ciupercarie sau/si o crescatorie de iepuri. As dori sa stiu daca pot beneficia de fondurile europene, care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite, aport personal? Cu stima,

JORJ
19 Apr 2011

Si eu as dori informatii despre accesarea de fonduri europene pentru agricultura ! Dar dupa cate deturnari si hotii s-au facut si se mai fac de catre cei ce ne conduc cu fonduri diverse , nu am nici cea mai mica incredere ca de asta data va fi altfel ! Nu vedeti cata nesimtire la Botis care a deturnat fonduri europene si in loc sa fie arestat si judecat nici macar nu-l intreaba nimeni de sanatate ? Roberta Anastase cu furturi de voturi si stau bine mersi in functii in loc sa fie in puscarie ? Si cand mai auzi diversi uratori de la putere ca nu se pot fura fondurile europene ca-i controlul foarte sever ! AM PUS LUPII PAZNICI LA OI !Da se si vede cat de sever ,ca nu le-ajung lor fondurile sa le fure si sa le deturneze ! Am vazut aici cateva opinii ale unor oameni care au incercat sa obtina fonduri desi aveau deja un inceput de afacere si le trebuia pt dezvoltare alte fonduri si n-au reusit ! Le dau dreptate ca ne spun sa ne vedem de treaba ca aici nu vom reusi niciodata iar daca vrem ,sa ne cautam rezolvarea pe alte meleaguri ! Atunci cum vreti sa reuseasca un om tanar ,simplu care n-are nici un ban ,dar care are doar dorinta de a munci si are ceva pamant ?Nu ne sprijina nimeni nu va faceti iluzii ! Nu vor acest lucru fiindca aduc produse agricole din import unde se fac invarteli de miliarde de euro si n-au nici un interes ca noi sa devenim producatori ! N-ati vazut ca ne-au distrus combinatele de porci , serele ,fabricile de zahar ,ulei ,de tractoare ,fermele de pasari cu gripa aviara ,pesta porcina ,vaca nebuna ,etc.ca sa poata sa-si vanda nemtii ,americanii ,olandezii ,francezii ,etc produsele ? Cui ar mai fi vandut aceste tari de mai sus produsele lor agricole daca nu s-ar fi ivit piata din rasarit odata cu revoluia ,v-ati intrebat ?Avem niste parlamentari care dorm si papa bugetul tarii ,n-au onoare ,demnitate ,niste hoti toti au adus hotia la rang inalt !Se fac pe la tv ca se cearta si-apoi pe la dos se pupa si se duc la barul parlamentului si se impaca si se lauda ca ne-au pacalit ! Mi-e scarba ,pacat ca s-a desfiintat pedeapsa cu moartea pentru subminarea economiei de stat ,pentru saracirea si infometarea tarii pentru genocid in masa ,distrugerea demnitatii si onoarei ,distrugerea sanatatii oamenilor ,in concluzie distrugerea tarii de catre toti politicienii de dupa revolutie !

NICOLAICA DANIELA
27 Apr 2011

BUNA ZIUA!CUM POT ACCESA FONDURILE EUROPENE PENTRU DESCCHIDEREA UNUI SALON CUAFOR INTR UN MUNICIPIU(30 MII LOC),.MENTIONEZ DETINEREA UNUI SPATIU CENTRAL. VA MULTUMESC,ASTEPT RASPUNS...:)

valii
28 Apr 2011

astept un raspuns de ceva vreme la o intrebare .daca se poate primi fonduri neramursabile pentru 350m patrati de solar construiti multumesc mai astept totusi raspuns

Ana R
30 Apr 2011

Buna ziua. Ma numesc Ana, am 22 de ani si as dori sa deschid o croitorie. As dori sa stiu daca pot beneficia de fondurile europene si care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite.

PAVEL CIMPOESU
7 May 2011

As dori sa optin bani de la comunitatea europeana pentru un preiect de producerea energiei electrice .Vreu sa construiesc un camp de paneli fotovoltaice de 3-4mega,sunt de specialitate lucrez in domeniu,daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna etapele pentru a intra in posesia documentelor necesare pentru a obtine aceasta finantare de la comunitatea europeana.

MITRFAN ADRIAN
15 May 2011

AM 21 ANI.VREAU SA STIU CE ACTE SI CARE SUNT ETAPELE CARE TREBUIESC FACUTE PENTRU A PRIMI FONDURI NERAMBUSABILE PENTRU A CRESTE CAPRE . CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINESC .IN PREZENT AM 13 CAPRE SI 15EZI FATATI IN ACEST AN ..VREAU SA MARESC AFECTIVUL .

Rares
24 May 2011

Buna ziua.Ma numesc Rares am 18 ani si as dori sa deschid o ferma de vaci,bineinteles inepand de la cel putin 10 capete.As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc sa pot primi fonduri europe,si as mai vrea sa stiu daca trebuie sa pun si eu o parte din capital.Multumesc anticipiat

alex
31 May 2011

sunt un tanar intreprinzator si as dori sa am informatii despre modul in care se pot face proiecte europene de finantare partiale sau nerambursabile al proiectelor pt energii renovabile(eoliana/fotovoltaica)

LINA SABIN CONSTANTIN
1 Jun 2011

SUNT UN SIMPLU TANAR , SALARIAT LA I INTREPRINDERE PARTICULARA SI IMI DORESC SA REALIZEZ UN PROIECT CU AJUTORUL FONDURILOR EUROPENE.. AS VREA SA STIU DACA IN SITUATIA MEA EXISTA VREO MODALITATE DE A OBTINE O SUMA DE LA UNIUNEA EUROPEANA. AM 24 DE ANI SI UN VIITOR IN FATA, AM VISURIMARETE DAR IN ACELAS TIMP SI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A LE REALIZA, ASTEPT UN RASPUNS CONCRET LA ACEASTA INTREBARE. CA MULTUMESC, CU STIMA SI RESPECT, LICA SABIN CONSTANTIN DIN LOCALITATEA SLATINA , JUDETUL OLT!

PERIANU NELU
5 Jun 2011

am 70 de stupi as vrea sa stiu daca primesc fonduri europene nerambursabili si ce conditii sunt si cand se fac proiectele si daca iti trebuie sa ai firma deschisa am inteles ca tot ce cumperi cu banii dati trebuie sa scoti sau sa tai chitanta vreau sa stiu daca e bun sa fac proiectul MULTUMESC MULT.

percu toma mihai
10 Jun 2011

AM 19.VREAU SA STIU CE ACTE SI CARE SUNT ETAPELE CARE TREBUIESC FACUTE PENTRU A PRIMI FONDURI NERAMBUSABILE PENTRU A CRESTE CAPRE . SI OII CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINESC .IN PREZENT AM 20 OII SI 10 CAPRE SI VREU SA LE INMULTESC DA NAM CU CE DEOCAMNDATA. CINE POATE SA AMI DEA SI MIE UN SFAT MA GASITI PE ID-UL MEU jupanukid

bighi
25 Jun 2011

ma frate ,asta cu oile si cu caprele...eu zic ca daca vrei sa le inmultesti cumpara frate un berbec si un tap...si sa vezi ce te inmultesti ..:))))....voi credeti ca asa usor se primesc banii aia.....gata am 3 gaini vreau fonduri europene...

geeo
27 Jun 2011

Va salut. Ma intereseaza construirea unui service auto si as dori sa stiu daca se acorda finantare nerambursabila din fonduri europene.Multumesc anticipat.

ilisoi ramona
1 Jul 2011

vreau sa infiintez si eu o gradinita dar nu stiu daca se poate si ce anume imi trebuie daca stie cineva si poate sa ma indrume ai multumesc din suflet

mihai
6 Jul 2011

salutare.as dori sa fac cu fonduri europene o fabrica de prelucrare a lemnului. poate cineva sa ma indrume?

andreea
10 Jul 2011

as vrea sa deschid un magazin de second hand si as vrea sa stiu daca exista fonduri nerambursabile pt o asemnea activitate si ce documente sunt necesare.

claudia
17 Jul 2011

as vrea sa-mi insamantez pamantul la sat cu porumb ,grau si floarea -soarelui!!!cum pot obtine fonduri nerambusabile ???ce documente imi trebuie necesare ??si cata suprafata de pamant trebuie sa am ??ASTEPT UN RASPUN CAT MAI REPEDE POSIBIL!!!

cristina
2 Aug 2011

as vrea sa deschid un magazin cu rochi de mirese si alte accesori,as dori sa stiu daca exista fonduri nerambursabile pt asemenea activitate,si daca exista ce acte imi sunt necesare

gabriel
2 Aug 2011

buna ziua,as dori sa incep o afecere,fabricare si distribuire de paste fainoase,as dori sa stiu daca exista fonduri nerambursabile pt aceasta activitate si actele necesare

rosoaga georgeta
18 Aug 2011

Am locuit in Bucuresti m-am retras in Vrancea in locul copilariei mele ,as dori sa modernizez un parc public in preajma Caminului Cultural din Comuna Pufesti Judetul Vrancea,cu fonduri Europene,care sunt conditiile.Ce documente trebuie intocmite ,cine ne executa proiectul.Va multumesc.

mioara
19 Aug 2011

posed 10 450 mp focsani si 10000mp la tara vreau informati despre inprumut ne rambursabil pt livada si crescatorie pasari fonduri pt constructie gard impresmit forat si generator pt livada ce trebuie facu de unde iaui informat pt proect

Micu Oana
30 Aug 2011

as vrea sa imi deschid o afacere in bucuresti un magazin sunt studenta la ASE(Academia de studi economice )profil finante ,banci as dori sa stiu daca exista fonduri nerambursabile pt. acest proiect si ce documente imi sunt necesare astept raspunsul dv. pe adresa de mail zany.miri@yahoo.com va multumesc

nina
11 Sep 2011

as vrea sa stiu daca pot sa mi deskid o gradinita, in com razvad dambovita am deja teren 2200mp si constructia este facuta mai sunt interioarele de facut , mobilierul, instalatiile sanitar si proiectul de facut la gaze ca restul este facut , cu fonduri europene si ce acte imi trebuiesc,multumesc

marin
22 Oct 2011

as vrea sa deschid o mica fabrica de ulei in zona Buzaului,as dori sa stiu daca exista fonduri nerambursabile pentru aceasta si ce acte miar trebui.Va multumesc

urs ioan
2 Nov 2011

am o spalatorie si vulcanizare auto si vreau sa imi dezvlot afacerea la cine sa ma adresez?

Emil
5 Nov 2011

Buna ziua!! doresc sa incep o mica afacere cu prepelite as dori sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinesc si daca pentru acesta obtin fonduri europene O zi minunata va doresc!!

marius
10 Nov 2011

Buna ziua detin un laborator de patiserie cofetarie constructie noua conform normelor in viguare si asi dori o modernizare in linia de productie, ma intereseaza utilaje specifice activitati mentionate .Ce conditii trebuiesc indeplinite

marius pop
12 Nov 2011

eu si familia mea detinem 2 ha.pamant in apropierea Clujului si ne-ar interesa cum obtinem fonduri nerambursabile pentru a infiinta o ferma de animale ?

laura
22 Nov 2011

Buna ziua, As vrea sa stiu daca se pot obtine fonduri nerambursabile pentru a infiinta un cinema. Va multumesc!

mmmorosan
27 Nov 2011

Consultanta pentru fonduri europene, intocmire dosar orice program, consultanta antreprenoriala pt infiintare sau dezvoltare diverse afaceri, identificare si intermediere piata extern, plan de afaceri pt diverse idei, proiect complet ferma de prepelite, proiecte completee pt: chinchila,sere,crescatorie pasari, ciupercarie,ferma porci, pensiune, restaurant,etc. Le avem pe toate. Cereti si le veti avea. Contact la marian_morosan@yahoo.com

Florin
4 Dec 2011

Buna ziua! as dori sa infiintez o vulcanizare auto in mediul rural langa drumul european E81. detin spatiu 1000 mp . Se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru un astfel de proiect? Va multumesc

boby
6 Dec 2011

Buna ziua ! doresc sa obtin si eu fonduri europene pentru infintarea unui camin de batrani . Ce documente imi sunt necesare pentru a obtine fonduri . Cu ce trebuie sa particip . Va multumesc

Gavrila
17 Dec 2011

Buna ziua. Posed o pensiune (in rosu-nefinalizata) cu 8 camere in zona Borsa Maramures zonaComplex Turistic. Va rog sa-mi spuneti daca asi putea beneficia de finantare cu fonduri europene nerambursabile si in ce conditii. Intentionez ca aceasta pensiune sa aiba ca destinatie casa de batrani sau casa de odihne, dat fiind zona foarte frumoasa in care este amplasata. Va multumesc si astept raspuns.

Iancovici Iadran
6 Jan 2012

Detin un spatiu intravilan de 7000mp, 20km de TIMISOARA si as dori sa obtin fonduri europene pentru camin de batrani [azil] tip SANATORIU , zona NEPOLUATA actualmente este casa si teren aferent al casei si as dori sa-l transform in spatiu de azil sau similar acestuia. As dori sa gasesc sponsori pentru un proiect spatiului acesta. Sau l-as da sub chirie pentru astfel de proiecte: constructii de AZIL , SPATII DE DEPOZITARE [DEPOZIT] , SERE, etc.

ilies irina alina
13 Jan 2012

Buna ziua! am pamantul eu si as dori sa fac o sera de verdure,as dori sa stiu daca as beneficia de fondurile europene neremborsabile,si ce documente mi-ar trebui?cu ce trebuie sa particip multumesc.

veronica rusu
28 Jan 2012

buna vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene si cum, pentru adeschide o ciupercarie la sat dispun de teren , ceva materiale de construit si ceva banuti dar nu prea vreau sami investesc banii pana nu vad aprobarea ce ziceti se poate

Laur Uta
29 Jan 2012

Buna ziua!! Vreau sa sti daca pot accesa fonduri europene pt construirea unui spatiu comercial in mediu rural (detin terenul ) , printr-o sc nou infiintata. Ce conditii ? . Dar pt modernizarea a 500 mp de solar pt legume? Va multumesc anticipat!!!

Cadar Florin
7 Feb 2012

buna as dori sa stiu daca as putea beneficia de fonduri europene am 2 solare a cate 30 m lungime si latime 5m ce conditii ar trebui sa indeplinesc .va multumesc

Roman
18 Feb 2012

Buna ziua as dori sa ami deschid un atelier auto si o spalatorie auto ce trebuie sa fac ca sa pot benificia de fondurilr europene

ionel
20 Feb 2012

buna ziua. as dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru a cumpara o linie de fabricat brichete din paie si resturi furajere. unde sa ma adresez.ce acte miar trebui..va multumesc.

Gabriela
10 Mar 2012

Gabriela 10.03.2012 As vrea sa stiu cati metri patrati sunt necesati pentru consrtuirea unui camin de batrani? Multumesc!

ionelia
11 Jun 2012

as vrea sa stiu ce harti ami trebuie si daca as beneficia de de fonduri europene pt a infinta un proiect de agricultura cu legume bioologice pe o suprafata de 2 h cu tot cu solare multumesc.

romica
14 Jul 2012

doresc sa deschid o micro ferma avicola ce trebuie sa fac sa obtin o finantare va multumesc

moldoveanu
15 Jul 2012

asvrea sa stiu saca vreun cretin raspunde acestor persoana de buna credinta

ionica
4 Aug 2012

detin 3 vaci cu lapte si vreau sa infiintez o ferma sunt la inceput de drum ,cui trebuie sa ma adresez , astept raspuns pe adresa mea de mail

Petru
2 Sep 2012

vreau sa plantez zmeura pe un teren de 5 HA cum pot obtine finantare pentru teren si pentru puietii de zmeura? Multumesc

Marta
10 Sep 2012

Buna ziua! As vrea sa imi deschid o crescatorie de prepelite si as avea nevoie de sprijin consultativ si financiar daca imi puteti acorda. Va multumesc anticipat !

alina
12 Sep 2012

Buna ziua As vrea sa imi deschid o fitofarmacie insa nu stiu daca pentru aceasta afacere pot obtine fonduri europene nerabursabile.Sunt studenta la facultatea de inginerie economica in agricultura in cadrul universitatii de stiinte agronomice si medicina veterinara,presupun ca imi mai trebuie si un certificat/atestat ca sa pot comercializa produsele fitofaraceutice(erbicide,insecticide,fungicite).As fi recunascatoare daca mi-ati raspunde la mail.Va multumesc anticipat.

ilie
15 Dec 2012

detin un capital de 100.000 euro as vrea sa fac un investiment si as vrea sa beneficiez de foondurile europee nereborsabili va rog datim o ideie cum trebuie sa procedez

neagu stefan
1 Mar 2013

nu vreau decat sa anunt ca am o noua posibilitate de a produce curent.nu vreau fonduri europene.vrea sa fiu ajutat sa obtin patent pentru ideie.va asigur ca este implementabila in toate marile orase tel.0213344819 nu stiu unde sa apelez......

Irina elena mitroi
3 Sep 2016

Buna ziua am 26 de abi si calificare in domeni asi dori sami deschid o frizerie si mar interesa daca pot aloca fonduri europene va multumesc anticipat.

Dobrovat Costel
8 Jul 2017

Buna ziua in momentul de fata ma aflu stabilit in franta am tinut o perioada de trei ani o mica firma antrepreneor pesoana fizica dar din motive ...am fost nevoit sa ma retrag am incercat ca angajat dar tot aceleasi probleme deciderea mea ca cetatean roman si patriot este ca aceasta tara si oricare ar mai fi nu ma merita doresc sami deschid o mica firma de constructii de inceput in tara ambulant toata Romania bazat calificat cu esperenta zidar,faiantar,zugrav,sudor realizes lucrari interioare exterioare la finalizare si garantie as dori un sprijin din partea guvernului pt inceput nr de contact 0033673233557

Posteaza un comentariu