Credite ipotecare mai mari, cu aceleasi venituri, de la Bancpost

Bancpost anunta lansarea unui nou credit pentru locuinta, "Giga Credit", prin care banca ofera solicitantilor o suma mult mai mare de bani decat puteau obtine pana acum, in aceleasi conditii. Valoarea creditului creste datorita unei perioade de gratie in primele luni, perioada in care beneficiarul creditului ramburseaza doar dobanda si comisioanele, nu si o parte din credit.

Comunicatul de presa al Bancpost:

"Bancpost ofera tuturor acelora care isi doresc o casa solutia "GigaCredit" pentru locuinta. Cu acelasi venit, acestia pot obtine acum un credit pentru o casa asa cum nu credeau ca pot avea. Pentru cei care viseaza o casa mai mare si mai bine utilata, cu o priveliste frumoasa si intr-o zona buna, acum, cu GigaCreditul de la Bancpost, acest vis poate deveni realitate.

Cu un GigaCredit de la Bancpost, un client cu un venit net de 2.000 de lei pe luna, fara alte datorii, poate obtine un credit in franci elvetieni de pana la 84.500 CHF (echivalentul a 51.600 EUR) pentru 30 de ani, fata de aproximativ 63.600 CHF (echivalentul a 38.700 EUR), pentru aceeasi perioada, cat putea obtine pana acum cu acelasi venit. Creditul este disponibil in franci elvetieni, euro si lei.

"GigaCredit este un credit de tip "low start" in care clientii beneficiaza de o perioada de gratie in primele luni.
Aceasta perioada de gratie le usureaza pe de-o parte accesul la un credit mai mare, iar pe
de alta parte le permite o rambursare mai usoara in lunile imediat urmatoare investitiei.
Stim cu totii ca atunci cand ne mutam in casa
noua, mai trebuiesc efectuate o serie de cheltuieli, iar toate aceste lucruri sunt mai usoare cand banca iti ofera o perioada de gratie. Tot pentru a facilita accesul la credit, Bancpost a renuntat la perceperea comisionului de acordare pe perioada campaniei (pina la 15 iunie), iar banii economisiti de clienti pot fi folositi pentru alte cheltuieli (notariale, electrocasnice, etc)", a declarat Dan Grigoriu, Director Mortgage Lending Business Unit.

Destinatiile GigaCreditului sunt diverse, pornind de la cumparare si construire pana la modernizare, extindere sau reamenajare. Este de asemenea deschisa si optiunea refinantarii unui credit existent cu un GigaCredit.

Mai mult decat atat, pana la 15 iunie, Bancpost ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de un GigaCredit cu ZERO comision de acordare.

Pentru a oferi clientilor sai un dublu beneficiu, Bancpost a mentinut si pentru GigaCredit aceeasi dobanda foarte atractiva de 4,85% la imprumuturile pentru locuinta in franci elvetieni*). Dobanzile aferente imprumuturilor in EUR sau RON sunt de asemenea neschimbate!

Pentru case care pareau pana azi de neatins exista acum solutia: GigaCredit de la Bancpost! Mai multi bani la acelasi venit.

*)DAE pentru GigaCredit de la 6,22% pentru un credit in CHF pe 25 de ani."

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu