Credit Europe Leasing isi majoreaza fondurile proprii printr-un credit de la Credit Europe Bank

Acționarul majoritar CREDIT EUROPE BANK (Romania) SA a contribuit la majorarea fondurilor proprii ale Credit Europe Leasing IFN SA prin acordarea unui imprumut subordonat de 32,500,000 RON.

„Imprumutul acordat chiar de catre actionarul majoritar va fi destinat scopurilor generale de finantare ale companiei” a declarat Baris Dogan-Directorul Financiar al companiei.

Beneficiind de suportul financiar și experiența acționarului majoritar, compania joaca un rol activ în domeniul leasingului din România finanțând o gamă variată de bunuri de la autoturisme și vehicule comerciale până la echipamente de orice tip și investiții imobiliare.

Structura actionariatului, dupa schimbarile survenite in iunie 2009, este dupa cum urmeaza:
• Credit Europe Bank (Romania) S.A. detine un total de 298.506 acțiuni, cu o valoare totală de 39.999.804 lei, reprezentând 99,99933% din valoarea totală a capitalului social.
• Credit Europe Group N.V. (Olanda) detine un total de 2 actiuni cu o valoare totală de 268 RON, reprezentand 0,00067 % din valoarea totală a capitalului social.

Credit Europe Leasing IFN SA este membra a “Asociatiei Societatilor Financiare din Romania - ALB” care numara in prezent un total de 38 societati de leasing si credit de consum, ce reprezinta grupuri financiar bancare de renume si cu reprezentare internationala.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu