Credisson si-a deschis agentie proprie

Situata in Home&Design Mall din Bucuresti, aceasta agentie va acorda credite pentru bunurile de consum din magazinele partenere Credisson, inlocuind clasicele birouri de rate. Consultantii de Credite din Agentia Credisson vor acorda consultanta celor interesati in achizitionarea produselor in sistem de rate, vor intocmi contractele de credit si vor asigura incasarea ratelor.

Violeta Sarbu – Marketing Manager Credisson: “ Am ales aceasta varianta -- agentie proprie -- pentru eficientizarea activitatii noastre. Avem multi parteneri in Home & Design Mall, iar clientii vor avea posibilitatea sa isi aleaga produsele dorite din magazinele care afiseaza sigla “Rate Credisson” si sa obtina credite in agentia noastra”

Mall-ul Home&Design este primul centru comercial din Romania destinat in exclusivitate amenajarii casei si biroului. Situat in Bucuresti, H&D Mall are 57 de magazine care ofera o gama larga de produse: toate tipurile de mobilier pentru casa si birou, covoare, carpete,parchet si ceramica, corpuri de iluminat, decoratiuni, aparatura electrica si electrocasnica, obiecte sanitare, etc.

Totodata compania de credite de consum, Credisson, anunta deschiderea de credit desk-uri in magazinele retailerilor de electrocasnice COSMO si ROMBIZ. Acest parteneriat vine sa intregeasca si sa intareasca prezenta companiei pe piata romaneasca. La ora actuala Credisson ofera credite de consum pentru produsele comercializate prin magazinele partenerilor sai: Flanco, Cora, Elvila, Depozitul de Calculatoare, BestComputers, Delta, Praktiker, iar acum, si in Cosmo si Rombiz.

Reteaua Cosmo se afla in topul celor mai puternice retele de electrocasnice din Romania cu acoperire pe piata de retail la nivel national (peste 50 de magazine). Infiintata in 1994, Cosmo este importator si dealer national in magazinele caruia se comercializeaza produse electronice, electrocasnice si termosanitare



Compania Rombiz, infiintata in anul 1991 cu capital privat integral romanesc, detine o retea nationala de retail in domeniul produselor electronice si electrocasnice. In prezent reteaua Rombiz este alcatuita din 86 magazine, suprafata totala de vanzare depasind 17.000 mp.



Lansata oficial in 4 aprilie 2003, Credisson International este prima companie din Romania specializata in credite de consum pentru populatie. In mai putin de 2 ani Credisson incheie parteneriate cu cele mai importante companii distribuitoare de electronice, electrocasnice, computere, mobila, amenajari interioare.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu