Credisson scade dobinda

Produsul FIDEL se adreseaza celor care au mai achizitionat cel putin o data produse apeland la creditele de consum Credisson si consta intr-un produs cu o dobanda mai mica de 23, 9%.

Violeta Sarbu – Marketing Manager Credisson : “Asa cum anuntam in august, am lansat intr-o prima etapa, un produs cu o dobanda de 25% si o simplificare a procedurii de acordare a creditului doar cu o copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Iata ca, dupa 2 luni imbunatatim acest produs prin micsorarea dobanzii la 23,9%. Mai mult, documentele solicitate sunt copia dupa actul de identitate si Aplicatia de credit pe care fiecare client o poate pregati acasa. Produsul Fidel imbunatatit este activ incepand cu 22 octombrie in toate locatiile partenerilor nostri.”

Lansata oficial in 4 aprilie 2003, Credisson International este prima companie din Romania specializata in credite de consum pentru populatie. Desprinsa din Flanco, Credisson s-a infiintat ca urmare a rezultatelor exceptionale, a competentelor si experientei castigate in aplicarea modelului de credite de consum. La ora actuala companiile care apeleaza la expertiza Credisson in credite de consum sunt: Flanco, Cora, Elvila, Depozitul de Calculatoare, BestComputers, Praktiker, Delta.



La numai un an si cateva luni de la infiintarea companiei, Credisson devine interesanta pentru fondurile straine de investitii - pe 7 octombrie 2004 s-a anuntat preluarea a 41% din actiunile companiei de catre un fond de investitii polonez, Enterprise Investors (EI), cea mai mare si mai veche companie de private equity (cu capital de risc) din Europa Centrala.

Actionarii Companiei Credisson International sunt: Enterprise Investors- 41%, Oresa Ventures – 37%, Florin Andronescu – 20%, DBG Eastern Europe – 2%, se mai arata in comunicat.


Alte stiri

1 comentarii

holli
25 Feb 2016

Timely! I have actually frequently considered this free credit reports and scores from all 3 bureaus topic. You've certainly put a tremendous amount of thought and research into establishing this comprehensive grants for single mothers post. You provided and said numerous aspects I had ruled out. Well done. Do you plan on composing a scholarships for women sequel? By the way, you can grab a gym waist trainer on-line. Karen, waist trainers wearer

Posteaza un comentariu