Credex ofera creditul cu 20 de rate fara costuri la Media Galaxy

La implinirea unui an de activitate comerciala, Credex ofera, in premiera pentru piata din Romania, creditul cu 20 de rate fara costuri pentru achizitionarea oricaror produse din gama Ariston comercializate in reteaua Media Galaxy, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

De asemenea, Credex ofera in continuare “Creditul doar cu buletinul” in cele mai avantajoase conditii de pe piata, inclusiv pentru produsul aniversar “20 de rate fara costuri”.

Credex Finantari IFN S.A., avand ca domeniu de activitate finantarea de produse electronice, electrocasnice, IT&C si autoturisme, a fost infiintata in iulie 2005 de catre Altex in parteneriat cu Raiffeisen Bank, care detine 30% din actiuni.

Pana in aprilie 2006, Credex s-a extins in toata reteaua de magazine Media Galaxy, iar in septembrie a incheiat operatiunea de implementare in intreaga retea Altex si Altex Megastore, in prezent desfasurandu-si activitatea prin intermediul a 114 birouri de creditare. Prin intermediul Credex au fost finantati peste 95.000 de clienti, cu o valoare totala de circa 45.000.000 euro.

Produsele de creditare oferite combina avantajele creditului de consum din magazine – rapiditate, accesibilitate, minimum de documente – cu cele oferite de banci – costuri scazute, flexibilitate, sume mari. Conditiile de creditare sunt comunicate intr-o maniera directa si transparenta, iar clientii sunt consiliati pentru a alege un produs care sa le satisfaca nu numai cerintele de moment, ci si pe cele pe termen lung.

La implinirea unui an de activitate comerciala, Credex ofera, in premiera pentru piata din Romania, posibilitatea achizitionarii in 20 de rate fara costuri a oricarui produs din gama Ariston, cum ar fi: peste 20 modele de frigidere si combine frigorifice, peste 20 de modele de masini de spalat, centrale termice, plite, cuptoare, etc. Aceasta oferta este valabila in perioada 1-28 februarie 2007 in toate magazinele din reteaua Media Galaxy, DAE fiind 0% pentru orice perioada de creditare pana la 20 de luni.

Tot din dorinta de a avea cea mai accesibila si competitiva oferta, Credex reduce dobanda cu 3 puncte procentuale la produsul sau de baza, Crediflex, disponibil in retelele Altex si Media Galaxy.

In decursul ultimului an s-au facut investitii importante in sistemul informatic pentru optimizarea procesului de analiza si aprobare a creditelor, astfel incat timpul de raspuns sa fie cat mai scurt. Tot din dorinta de a oferi servicii rapide si eficiente, ratele pot fi platite in orice magazin din reteaua magazinelor Altex, Altex Megastore si Media Galaxy, precum si la oficiile autorizate ale Postei Romane din intreaga tara.

„Pentru anul 2007 ne-am propus sa ne imbogatim portofoliul cu produse care sa raspunda tot mai bine cerintelor clientilor nostri si sa oferim solutii de creditare si altor comercianti din domeniile auto, mobila, servicii medicale, etc.” a declarat Mihaela Nicoara – Sales and Marketing Manager la Credex.

Credex Finantari IFN S.A. este o companie de credit de consum creata de Altex, liderul pietei locale de electronice si electrocasnice, in parteneriat cu Raiffeisen Bank. In prezent, creditele sunt acordate prin birourile din 14 magazine Media Galaxy si 100 magazine Altex si Altex Megastore din intreaga tara.

Alte stiri

31 comentarii

georgea maria
11 Dec 2007

Sunt total nemultumita deoarece asa zisul Credex percepe o penalizare de 10 ron si daca platesc cu 1 zi intarziere rata. Deci, FERITI-VA DE CREDEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paul
12 Jan 2008

nu stiu ce sa mai zic despre toate creditele eu am facut o rata la doua telefoane care costau 11 mil pe factura si trebuie sa platesc la BCR ratele 360 de lei pe luna pe 5 ani am platit 3 mil pana acum si vreau sa achit tot acum si mi sa zis ca mai am 12 mil de dat au inebunit astea, in plus comisionul de intarziere chiar si de o secunda peste data stabilita este de 300 de mii la BCR Furt calificat asta

cineva
14 Jan 2008

Draga doamna, ati citit contractul oferit de Credex in momentul in care ati facut acea rata?evident ca nu. Penalizatea de 10 ron se aplica daca respectivul client intarzie cinci zile de la data scadenta. Asadar, Credex ofera un ragaz clientului de cinci zile de la data scadenta si daca deja trece in a sasea zi de intarziere este penalizat. Citit contractul. Este stipulat acest lucru!

ionutz.florea
16 Jan 2008

aand in vedere toate problemele pe care le-ati postat, ma bucur ca nu mi s-a aprobat creditul la Credex, pentru promotia cu 20 rate, dar nu inteleg motivul de ce nu s-a aprobat...cica nu din cauza adeverintei de salar (cred si eu) ci din cauza persoanei mele (poate eram prea obosit la ora 20 cand am solicitat creditul), hmm, sau poate eram prost imbracat?(la asta nu m-am gandit), asta ramane pt. mine o intrebare fara raspuns (o dilema...trebuia sa ma imbrac la costum?...:D). Cert este ca sunt niste idioti care dau sperante tuturor care nu-si permit sa-si cumpere un produs cu cash, ca apoi sa-si permita sa mai faca si DISCRIMINARE. Pacat de MEDIAGALAXY care e un magazin super, ca mai pierde cate un client , chiar si fidel. Nu stiu unde i-a gasit pe astia de la Credex.(proasta afacere). deci FERITI-VA DE CREDEX!!!! (bun sloganul, maria georgea....;)

catalin
27 Jan 2008

ATENTIE NU FACETI CREDITE LA CREDEX!!!!!! Sunt niste nesimtit sunt numai dupa japca hotilorrrrr.....rusine!! imi pare rau ca sunt roman in tara asta de cacao

tot eu
6 Feb 2008

bai nu shtiu ce aveti!eu am luat prima data produse in val de 25 mil prin credex din media galaxy!dar am prins oferta cu 10 rate! si dupa primele 5 rate am platit tot si nu m-au penalizat cu nik!sunteti penibili bai astia care va plangeti!voi ati vrea sa vi se dea moca tot!duceti'va la credit cu buletinul lesinatilor!:))))))))))))

ccc
6 Feb 2008

iar paul ala vb de bcr:))trezeste-te

kamy
12 Mar 2008

Tin sa mentionez ca fata de celelalte sisteme de finantare oferite de magazinele concurente Altex (evident in care se pot achizitiona produsele si in rate)Credex ofera serviciile cele mai serioase si acest lucru poate fi afirmat si sustinut doar de un client care a optat pentru acest produs de finantare.La Credex totul este pe fata...fara ocolisuri...eu va sugerez sa incercati o rata la Altex prin acest sistem de finantare si cu siguranta veti opta si pentru a doua(va vb din experienta) ....

simon liliana
15 Mar 2008

ma bucur ca am citit aceste comentarii,pt ca aveam de gand sa cumpar ceva cu acesta forma de credit, cert este un lucru:tipa care cica se va ocupa de actele mele sa uitat tare ciudat la mine si sunt convinsa ca nu mi se va acorda acest credit cu toate ca era vorba doar de 750 lei un tel. pe care l-a ales fiul meu, care la magazinul orange este 550lei si am hotarat impreuna cu sotul meu sa-i dam noi acesti bani si sa ne plateasca noua in rate(apropo tel era pentru fiul meu si urma sa plateasca el ratele, el este student).am sa caut nr. lor de tel sa le spun ca nu ma mai intereseaza oferta lor!

alexandra
21 Mar 2008

mnda...am depus si eu cerere pt o rata la un laptop si am primit raspunsul,bineinteles NU,abia dupa 24 ore si cand am cerut explicatii mi- s-a spus sa mai astept ca dansa (doamna de la ghiseul credex!!!) nu stie motivul...dar stie ca cererea e respinsa...poate peste inca 24 ore o sa primesc o explicatie...ceva.

nevar.maind
24 Mar 2008

NISHTE ESCROCI !!! d fapt singurul lor scop este sa va (n) ia datele personale, shi apoi sa fim bombardatzi cu tot felul d publicitate nedorita. NU MAI FITZI ASHA NAIVI SA CREDETZI IN 20 D RATE FARA DOBINDA!!!

unu pacalit deja
24 Mar 2008

NISHTE ESCROCI !!! d fapt singurul lor scop este sa va (n) ia datele personale, shi apoi sa fim bombardatzi cu tot felul d publicitate nedorita. NU MAI FITZI ASHA NAIVI SA CREDETZI IN 20 D RATE FARA DOBINDA!!!

tot ala pacalit
24 Mar 2008

NISHTE ESCROCI !!! d fapt singurul lor scop este sa va (n) ia datele personale, shi apoi sa fim bombardatzi cu tot felul d publicitate nedorita. NU MAI FITZI ASHA NAIVI SA CREDETZI IN 20 D RATE FARA DOBINDA!!!

iulia
6 Apr 2008

in 2006 am obtinut un credit prin CREDEX.l-am lichidat dupa 4 luni.am revenit la Altex si am solicitat un altul.La fel,l-am lichidat dupa putin timp.Am devenit client fidel,am intrat intr-un program de fidelizare care mi-a permis sa obtin produse in rate fara dobanda pe 10 rate.Am continuat.Si acum a facut un credit si sotul meu pe 20 de rate FARA NICI UN COST,DAE 000000000000000000000000,si sunt foarte multumita de acest sistem.Cine are penalizari inseamna ca e chiar netot si nu a inteles nimic din ce a explicat \\\"proasta\\\" aia de la biroul de rate.Daca voi nu intelegeti aveti impresia ca toti sunt prosti numa voi destepti.Halal oameni care merg sa cumpere in rate.Deaia o ramas graficu de rambursare valabil la Credex,ca sa aiba si oamenii mai incetuti de minte o posibilitate de a intelege cu ce se mananca o rata mai oameni buni.Cititi sau fiti atenti la ce vi se explica inainte de a mai lovi cu noroi.

vai de mine!!!
8 Apr 2008

nu imi vine sa cred ce citesc aici despre Credex! Sa stiti oameni buni ca e una dintre cele mai bune sanse pe care ne-au oferit-o cei de la Credex,sistemele de finantare au cele mai mici costuri,va puteti informa de la celelalte magazine concurente!Asadar rusine cui spune ca sunt hoti,nu e nimeni hot,romanii sunt niste frustrati si stresati din cale afara...si cui nu ii convine si nu are deloc cultura bancare si nici bunavointa sa asculte sau sa citeasca contractul de credit si graficul de rambursare atunci ...chiar nu au ce cauta la Credex,de aceea se resping contractele!!!

Andreea
11 Apr 2008

Se spune ca este credit doar cu buletinul dar nu este asa. Publicitate inselatoare. Iti cer tot felul de acte.

un client multumit
19 Apr 2008

bai nemultumitilor mai lasati vrajala, eu am aplicat pt. creditu 20 de rate fara costuri si in 30 minute am primit raspunsu cu aprobarea, pretul si ratele sunt cat se poate de reale, la cartofi cu voi daca nu va permiteti si mai si comentati ca va fura, cumparati ce va permiteti nu ce nu poate buzunaru vostru

tot un client multumit
19 Apr 2008

apropo, mi-au cerut doar buletinu si adeverinta de venit, atat, ce sa mai spun ca au fost foarte prompti, felicitari, ca au venit cu o asa finantare pt. tot omul

un client nemultumit
23 Apr 2008

Am vrut si eu sa fac un credit la Credex din intamplare am nimerit la momentul in care am cerut doar informatii peste o persoana cumsecade care intradevar stie sa discute cu clienti, insa a doua zi cand am mers cu adeverinta si ce mai trebuia am nimerit peste o persoana care dupa parerea mea nu are ce cauta in domeniul consilierii clientilor si care ma lasat cu un gust amar, o alt problema cineva a zis ceva promptitudine eu astept de 3 zile un telefon de la ei sa stiu daca sa aprobat sau nu, am fost la ei si mi sa zis sa astept telefonul, unde este aceasta promptitudine, sau cat dureaza o aprobare de credit la ei?

hia
8 May 2008

1. in gama <3000 ron ...adica 1800 ron cit am cerut eu fluturasul zice BULETIN + ADEVERINTA DE SALARIU.....la ghiseu mi s a cerut sa aduc ACT DE CASA+ FACTURA DE UTILITATI pe linga BULETIN SI ADEVEVERITZA DE SALARIU. 2. am intrebat ca prostul si eu ... daca dau banii inapoi peste 6 luni cit dau inapoi ...raspunsul ...a fost ...o penalitate de 3 % si mi se recalculeazaa dobinda. OK ... am cerut o simulare...INAINTE DE A SEMNA CONTRACTUL...pt mine trebuie sa fie simplu ... dau 6 rate..si achit anticipat... total XXXX RON. Ei bine....FRECTIE! nu se poate face o asemenea simulare INAINTE de a semna contractul ...deci ... e INSHELATORIE PE FATA!. 3........studiez cu interes creditele pt nevoi personale...si sunt convins ca o sa mi gasesc ceva care macar sa mi zica de la inceput...cit platesc(excluzind variatiile de dobinda, cursul euro , si altele) E DREPTUL MEU sa stiu EXACT ce am de platit.... PS: mai am si alte credite...si DA citesc toate contractele pe care le semnez...si NU, nu ma prind astia de le C(redit)CREDE(ti)X?

cineva
8 May 2008

fratilor!!!haideti la Credex!!! sunt sisteme de finantare pentru toate tipurile si categoriile de oameni!!!

adr
28 May 2008

fratilor daca nu ati inteles vreun sistem de creditare de la credex inseamna ca nu veti intelege de la nici o banca,e simplu primesti grafic cu coloane si randuri ca la gradinita si platesti in magazin. Dak vrei sa platesti mai repede nu se recalculeaza dobanda se scade de tot iar comisionul de 3% e destul de rezonabil. Asa ca nu mai vorbiti doar ca va plictisiti in fata clc-ului informati-va inainte sa vb fiindk pun pariu k jumatate dintre voi nici nu ati vz un birou de credite de la credex.

andy
4 Jun 2008

Fiti vigilenti ci cititi cu mare atentie. bancile nu sunt create pentru a pierde, asta fiind chiar ratiunea lor de a fi. Contractam credite pt ca nu avem alta solutie, iar bancile pun conditiile pe care le doresc stiind ca ne dorim obiectele respective si vom face creditul. Traim in Romania din nefericire... imi pare rau ca sunt roman

Ginditorul
7 Jun 2008

Ca intotdeauna, romanii sint foarte inventivi in a da tepe. Tineti minte vorba mea : \"Intotdeauna cind crezi ca ai dat peste o pleasca, iei o mare teapa.\" Povestile cu platesti doar pretul de raft al produsului (care oricum e umflat cu pompa ) impartit la N rate ma fac sa rid cu hohote. Exista o magarie undeva, o clauza in aceste contracte, care va va beli de bani. De regula e exprimata ambiguu si scrisa cu litere mici, atit de mici incit majoritatea nu o vad cind semneaza contractul; o afla dupa aceea pe buzunarul lor. Exact ca la schimburile valutare din centrul Constantei,care ofera un curs de schimb valutar foarte avantajos; in ghiseul de schimb valutar nu scrie nimic despre nici un comision. Nici pe usa. La vre-o 5 METRI distanta de ghiseu, in mijlocul strazii, exista o placa mare pe care cursul valutelor este scris cu litere in culori vii, mari de cel putin 10 cm, si undeva jos, jos de tot,cu litere sub 1 cm, de culoare stearsa scrie \" Comision 13 %\" sau cit o mai fi, oricum peste 10 %. Recunosti foarte usor aceste schimburi valutare teapa dupa faptul ca au bodyguard. Cele cu comision 0% nu au bodyguard, e doar operatoarea la ghiseu. Romanii tepuiti tipa, urla,cheama politia, presa,etc. dar oricum nu-si mai recupereaza banii.N-am sa uit insa niciodata privirile uimite ale strainilor , care schimba sume mari si pur si simplu nu inteleg ce s-a intimplat... de ce nu au primit suma afisata ...Si toate astea se petrec cu stiinta si complicitatea Politiei, Garzii Financiare si a Protectiei Consumatorului.Daca faci prea multa galagie, Politia te ia tot pe tine in loc sa-i ia pe ei. Si te amendeaza pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Protectia Consumatorului se sterge la c. cu plingerea ta. Mai copii, intr-o astfel de tara voi chiar mai credeti in Mos Craciun ? Noi lucram cinci persoane in birou. Am dezbatut si noi aceste oferte si parerea TUTUROR a fost ca este o teapa pe undeva. Eu nu cumpar in rate. Colegele mele au mai cumparat la \" Oferte\" si au platit mult peste ce-si calculasera ele ca vor plati. Acum s-au lecuit de oferte. Am fost si eu la Altex si la Domo si le-am pus consultantelor de credite o intrebare simpla : \" Daca mie Banca imi da credit cu comision 0, dobinda 0, DAE 0%, ei din ce mai traiesc ? Din ce-si iau salariile ? Si daca lucreaza fara profit de ce nu dau faliment?\" Toate s-au bilbiit, nici una n-a stiut ce sa-mi raspunda. ROMANI,TREZITI-VA ! TARA E PLINA DE ESCROCI !

anee
18 Jun 2008

Acum eu ce sa cred... citind toate comentariile si trecand printr-o situatie neplacuta cu credex???E posibil sa ti se respinga cererea pt obtinerea unui credit...doar pt ca nu a raspuns nimeni la nr de telefon pt a confirma ca ma cunoaste...de unde sa stiu ca a incercat sa sune???...poate a incercat in timpul programului ...program in care respectiva pers care trebuia sa confirme era la serviciu ca si tine...draga angajata a ...credex-ului...

dany
19 Sep 2008

CREDEX...? proasta alegere...desi am fost client Altex si am achitat un credit de 28 mil.lei vechi,am solicitat un nou credit ptr.un LCD si am fost refuzat.....?din ce cauza nu stiu nici eu desi am solicitat un raspuns la serviciul clienti Altex( "ne rezervam dreptul de a nu da informatii in legatura cu respingerea cererii")......halal produs bancar.....incep sa ma bucur pentru Altex ca pe zi ce trece are tot mai putini clienti...asta e ,daca nu au nevoie de clienti care isi platesc la timp ratele pentru a-si ingrosa ei profiturile inseamna ca ori au o conducere f.proasta in momentul actual ori..........da ce mai conteaza,poate tot raul e spre bine cum zice o vorba romaneasca

misu
27 Oct 2008

fratilor feritiva de banc post raiul hotilor mia majorat o rata cu 59 la suta

ana
3 Feb 2009

as vrea si eu un nr de rel cu clientii sa stiu de ce nu mi-au aprobat cererea. ms

ana manole
20 Jul 2009

daca in orasul in care stau nu am magazin Altex sau MediaGalaxi pot solicita credit de la Credix? au o modalitate?posta?internet?..ceva?..

MARTA
18 May 2010

ODATA CA TE-AI INHATAT CU ASTIA NU MAI SCAPI DE EI.CINE VB DE BINE LA ADRESA LOR,CLAR LUCREAZA ACOLO.PLATESC DE 3 ANI SI NU MAI SCAP.DACA INTARZII CU PLATA,TE TREZESTI K SE DUBLEAZA COMISIONUL.NU ITI IAU DOBANDA,CI DOAR UN COMISION GRAS.ITI SPUN K AI DE PLATA O SUMA MINIMA.PLATESTI K PROSTUL,SI TE TREZESTI K DOAR COMISIONUL LOR IL AI ACHITAT,SI DAI SI LUPTA,VB LUI CARAGIALE.

gulyas nicusor
24 Jan 2017

As dori credit pentru 2 telefoane

Posteaza un comentariu