Contracte in crestere la BCR LEASING

De asemenea, in luna septembrie a acestui an, compania a finantat peste 650 de contracte, inregistrand cea mai ridicata valoare lunara a contractelor, de la infiintare si pana in prezent: peste 14 milioane EUR. Realizarile lunii septembrie reprezinta un pas deosebit de important in atingerea obiectivului propus pentru decembrie 2004: contracte de peste 100 milioane EUR incheiate in acest an si o cota de piata de aproape 9%.



„Motorul pietei de leasing din Romania continua sa ramana finantarea autovehiculelor, dar BCR LEASING incurajeaza prin toate mijloacele sale finantarile pentru utilaje si echipamente, vizand si dezvoltarea unui serviciu dedicat leasing-ului imobiliar” a mentionat dl. Claudiu Stanescu, Presedinte-Director General al BCR LEASING.



In ultima perioada, s-a inregistrat o tendinta clara a societatilor de leasing de a dezvolta retele teritoriale de unitati, tendinta la care BCR LEASING nu a intarziat sa se alinieze. Prin deschiderea celor 11 sucursale (Bacau, Brasov, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova,

Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara si World Trade Center Bucuresti), compania a reusit sa acopere majoritatea zonelor cu potential de crestere economica, venind in intampinarea clientilor cu oferte adaptate in functie de particularitatile zonelor respective.



“Pentru perioada urmatoare, BCR LEASING vizeaza deschiderea a inca 6 noi sucursale. Pe langa extinderea teritoriala proprie, consideram ca oportunitatea oferita de catre Grupul Banca Comerciala Romana de a furniza servicii ale Grupului in cadrul sucursalelor bancii este binevenita. Vom face o promovare mai dinamica a ofertei noastre in toate Unitatile BCR, in beneficiul clientilor”, a declarat dl. Catalin Mancas, Director Directia Administrarea Retelei in cadrul BCR LEASING.



BCR LEASING este membra a Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania, societatile membre ASLR incheiand pe primele noua luni ale acestui an peste 30.000 de contracte de finantare.



„Conform datelor furnizate de catre ASLR aferente pietei leasingului pe primele 8 luni ale anului, BCR LEASING se situeaza pe locul 3 in topul societatilor de leasing din Romania, cu o cota de piata de 7,5%” a mai subliniat dl. Claudiu Stanescu BCR LEASING.



BCR LEASING are un capital social de 100 miliarde, actionarul majoritar fiind Banca Comerciala Romana. Compania vizeaza majorarea semnificativa a capitalului social in urmatoarele luni.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu