Contracte de leasing in crestere cu 12% la BRD Sogelease

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Société Générale, a incheiat in decursul anului 2007 peste 3.800 de contracte, in crestere cu 12% fata de anul 2006. Valoarea bunurilor finantate s-a ridicat la 225 milioane euro, cu 29% mai mult comparativ cu anul precedent, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. la 31 decembrie 2007 era: autovehicule comerciale – 45%, autoturisme – 19%, echipamente de constructii – 16%, echipamente industriale, medicale si agricole – 16%, echipamente IT – 3%, real estate – 1%.

Fata de sfarsitul anului 2006, structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. nu s-a modificat, iar schimbarile survenite au fost in conformitate cu cerintele si evolutia pietei, in sensul diminuarii ponderii unor bunuri (autoturisme – in scadere cu 4%), dar si in directia cresterii ponderii pentru altele (echipamente de constructii, dar si industriale, medicale – in crestere cu 2%). Aceaste tendinte sunt normale si se datoreaza schimbarilor legislative si oportunitatilor de investitii determinate de accesul in Uniunea Europeana.

BRD Sogelease IFN S.A. utilizeaza multiple canale de distributie: pe de o parte, isi promoveaza cu succes produsul de leasing prin reteaua de unitati a BRD, acest lucru permitand atat accesul facil la clientii existenti si potentiali ai bancii si un grad mai mare de retentie a acestora, cat si abordarea unor structuri de finantare competitive si eficiente, datorita unei bune cunoasteri a clientilor; pe de alta parte, compania a dezvoltat parteneriate solide cu furnizorii - “vendor finance”, din piata auto, a echipamentelor de constructii si a echipamentelor medicale.

Mai multe, pe www.bancherul.ro
GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu