Cetelem lanseaza creditul prin internet

Cetelem, compania numarul 1 in furnizarea de credite de consum in Europa Continentala, anunta lansarea oficiala in Romania a C-net, creditul de nevoi personale prin internet cu aprobare si transmitere contract online, se arata intr-un comunicat al companiei.

Creditul C-net permite atat aplicarea solicitarii imprumutului, cat si transmiterea aprobarii online, in maximum 10 minute.

C-net este unic pe piata in termeni de simplitate procedurala, accesibilitate a informatiei si volum redus de documentatie necesara. Spre deosebire de alte produse aparent similare existente pe piata care efectueaza numai colectare de date, C-net ofera avantajul de a transmite clientului un raspuns imediat la cererea sa de creditare.

Cetelem isi propune sa raspunda nevoii consumatorului de a economisi timp in obtinerea unui credit de nevoi personale.

Toate detaliile legate de credit - suma ce poate fi imprumutata raportata la veniturile personale, perioada de acordare, dobanda perceputa si toate costurile pe care le implica obtinerea creditului, pot fi aflate online, in doar cateva minute.

Cetelem este prima companie care a introdus pe piata creditul de nevoi personale prin internet, inca din 1997, in Franta. In prezent, acest tip de produs realizeaza anual pe piata internationala aproximativ 16% din productia directa, procent ce reprezinta 1 miliard de euro in volum de credite acordate, conform datelor furnizate in decembrie 2006.

“Cetelem plaseaza e-businessul pe un loc important in cadrul strategiei sale de dezvoltare internationala. Imaginea puternica pe care compania a reusit sa o creeze este data de calitatea produselor si serviciilor oferite care au venit in mod constant in
intampinarea nevoilor reale ale consumatorului. Acest tip de credit prin internet are un succes remarcabil in tarile in care a fost implementat si suntem siguri ca va fi primit cu entuziasm si in Romania.”, a declarat Philippe Foursy, Director General Cetelem IFN S.A.

„Consideram ca C-net este un produs binevenit pe piata financiara din Romania, ofera avantaje deosebite, adaptate unei pieti in continua dezvoltare. Cetelem isi propune sa raspunda eficient cerintelor pietei din Romania, iar C-net este primul pas al strategiei de extindere a activitatii companiei in 2008’, a declarat Daniel Boaje, Director General Adjunct Cetelem IFN S.A.

Cetelem IFN Cetelem IFN S.A. este lider pe piata creditelor de consum din Romania.
Societatea a luat nastere in mai 2005 prin preluarea Credissson International de catre Cetelem, filiala furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si numarul 1 pe piata creditului de consum in Europa Continentala. In 2007 Cetelem a depasit pragul de 500 de milioane de euro credite acordate in cei 4 ani de activitate.

Societatea este activa printr-o retea de peste 1800 puncte de vanzare, in retele nationale si regionale sau parteneri locali independenti, iar numarul angajatilor depaseste 850.

Bazandu-se pe experienta de peste 50 de ani a grupului Cetelem si pe o excelenta cunoastere a pietei locale, Cetelem IFN S.A isi va extinde in urmatorii ani portofoliul de clienti si de produse financiare, se mai arata in comunicat.

Conditii de creditare

Cetelem acorda doar credite in lei cu dobanda fixa pe toata perioda de rambursare, dobanzi cuprinse intre 7 si 12%, la care se adauga si comisioane de 0,3-0,5% lunar, la valoarea creditului acordat.

Daniel Boaje, director general adjunct al Cetelem, a declarat ca in ciuda majorarii dobanzilor de referinta ale BNR si cele de pe piata interbancara, Cetelem nu a majorat si nici nu va majora dobanzile, preferand o politica de asteptare pentru a vedea cum va evolua piata.

Rata de intarziere la rambursarea creditelor este de 4-5%, insa reprezentantii companiei au declarat ca se observa o usoara majorare a acestei rate, in ultima perioada.

Rata executarilor silite este de sub 1%, a declarat Boaje, precizand ca este sub cota de alerta.

Gradul de indatorare maxim lunar al ratei de platit la un credit este de 40% sub venituri, insa Cetelem discuta in prezent cu banca nationala majorarea acestuia, pentru validarea normelor interne de creditare, a precizat Boaje.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

21 comentarii

BURLAN GRIGORE
29 Feb 2008

VREAU UN CREDIT AM UN SALARIU DE 800 RONI . SE POATE SAU NU .

HIDAN DIANA
10 Mar 2008

Am salariul de 1190 lei RON net , un imprumut de 3500 lei RON la BCR . Pot sa mai fac un imprumut daca am deja unul?

mircea tutunel
11 Mar 2008

lucrez in spania sunt asociat cu o firma si am un venit de 3000 e pot sa iau un credit de 50000 cu ipoteca

staicu
17 Mar 2008

AM AVUT INTIRZIERI ANUL TRECUT LA BCR MAI POT LUA CREDIT

narcis adrian belu
19 Mar 2008

eu si sotia mea lucram in spania am dori sa luam un credit sa ne construim o casa in romania as dori sa stiu care sunt conditiile si ce documente sunt necesare va multumesc

ioana antonie
24 Mar 2008

as dori sa obtin un credit ,salariul meu este de 25000

accd
2 Apr 2008

muncesc in strainatate, venitul meu este de 3000 de euro. in ce conditii as putea sa obtin un credit de 50 de mii de euro?

liviu-claudiu
27 Apr 2008

in vara aceasta se fac 3ani de cand am contractat un credit.am plecat din tara si ne-avand cine sa-mi plateasca,acum sunt dator.in aeasta situatie,acum pot aplica pt o refinantare?

andreea
19 Aug 2008

as dori un credit de nevoi personale la cetelem cum sa procedez as dori sa ma contactati in cel mai scurt timp posibil astept un raspuns va multumesc

maria
15 Sep 2008

am un venit de 800ron,mai am un credit mai pot scoate unul??

magda
3 Nov 2008

sotul meu are un credit la care a inregistrat restante mai mari de 90 de zile.are un salariu de 2450 lei. mai poate obtine un credit de nevoi personale sau o refinantare?

patran elena
28 Nov 2008

am avut intarzieri la banca BCR acum trei ani si vreau sa stiu daca mai pot face un credit deoare ce nu a fost geseala me la intarzieri am avut cardul si nu livra bani la timp va multumesc

birlegi andreea
20 May 2009

buna ziua as dori sa fac un inprumut de nevoi pers am sal 450 ron si sotul meu 600 ron venitul lui find din concediul de cresterea copilului as dori sa fac inprumut de 6 000 ron pe 10 ani daca se poate.precizez ca eu detin buletin provizoriu si lucrez la kiddy land .asteptras dvs va multumesc anticipat . P.S ce acte trebuie pentru inprumut?

cosmin
27 May 2009

NU MAI ADAUGATI INTREBARI. ACESTA NU ESTE SITE-UL CETELEM. ACESTA ESTE UN "MOTOR DE CAUTARE" "Cetelem lanseaza creditul prin internet"- este un articol

stoica minodora
14 Jun 2009

vreau sa va intreb daca este posibil sa intru in posesia unui card de nevoi personale cu o pensie de 2450 roni pensia nu este definitiva va multumesc

VASILICA
8 Nov 2009

AM SALARIU DE 600 RON MA INTERESEAZA DACA MA INCADREZ LA UN CREDIT DE 3500 AVIND 4 MEBRI SI NICI UN CREDIT

ionescu sorin
14 Apr 2010

gpga h sunt in post natal la inceput in mai iau pentru prima data pot obtine un inprumut mic ? qvvu

Buzulica Veronica
11 Apr 2011

am un credit de 3.000 e,si sotul a vrut sa facem unul cu ipoteca,dar am fost refuzati caci suntem in baza de date cu intarzieri de plata.ne-au spus sa revenim in august caci atunci se poate,dar suntem intro criza mare financiar si avem urgent nevoie de bani.ce sanse sunt?

batan maria
4 Jul 2011

as dori un credit am 1200 roni si sant pensionata -medical - nerevizuibil ..se poate ..cu multumiri

sima florina
20 Jun 2012

as dori un card de nevoi personale mai am 2 credite aam un salariu de 1450 si sotu 800 se poate sa mai imi aprobe un card de vro 3000 multumesc

Elisabeta Dumbra
29 Jun 2015

Buna seara as dori sa va adresez o intrebare si doresc un raspuns concret!! As dori sa fac un imprumut la banca dar mentionez ca am un buletin provizoriu !! As dori sa stiu daca pot sa ma inprumut la banca ?! Am salar minimum pe economie(800)roni. Nu am imprumut la nici o banca

Posteaza un comentariu