CEC Bank a acordat in 2015 mai multe credite decat media pietei bancare

CEC Bank credite

CEC Bank a acordat in 2015 credite noi in valoare de 4,6 miliarde lei persoanelor fizice si juridice, iar in acest an isi propune sa majoreze volumul imprumuturilor cu inca 23% fata de anul anterior, a spus presedintele bancii, Radu Ghetea, pentru Bancherul.ro.

CEC Bank se claseaza astfel pe locul patru in topul bancilor care au acordat cele mai multe credite noi in 2015, conform datelor anuntate pana acum de catre banci (vezi aici detalii).

“Fara indoiala, 2015 a fost un an mai bun fata de 2014. Au intervenit mai multe oportunitati in piata si am sesizat un interes mai mare pentru imprumuturi, venit in special din partea persoanelor fizice. Ceea ce ne bucura este ca banca noastra a inregistrat o evolutie peste medie in ceea ce priveste creditarea. Desi rezultatele financiare aferente anului 2015 nu au fost inca publicate, putem spune doar atat: ne-am propus sa acordam credite noi în valoare de 4,6 miliarde de lei si ne-am atins acest obiectiv”, a spus Radu Ghetea.

El adauga ca pentru anul 2016, CEC Bank si-a propus o crestere a facilitatilor de credit noi cu 23,5%, fată de nivelul înregistrat anul trecut. “Totodată, ne vom concentra, în continuare, pe implicarea băncii în proiectele cu finantare europeană la care CEC Bank să fie cofinantator. De asemenea, vom avea în vedere si intensificarea eforturilor pentru curătarea bilantului de activele neperformante”, a adaugat Radu Ghetea.

CEC Bank deruleaza in prezent o campanie promotionala la creditele de nevoi personale si creditele de refinantare a creditelor pentru consum. De asemenea, banca a incheiat recent un parteneriat cu FNGCIMM in vederea acordarii de garanții pentru societăți și cooperative agricole.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu