CEC a lansat campania Dobandica

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) reduce dobanzile la creditele de consum, in cadrul campaniei "Dobandica" desfasurata pana la 31.01.2007, se arata intr-un comunicat de presa.

Toate creditele acordate pana la aceasta data beneficiaza de promotie pana la 31.03.2007.
Astfel, dobanda la creditele Clasic - pentru bunuri de consum, si Turism s-a redus cu trei puncte procentuale, pana la 12% pe an.

Creditele Ideal, pentru nevoi personale, au si ele dobanda redusa cu un procent variabil, cuprins intre 1,75% si 2,5%, in functie de suma imprumutata. Toate dobanzile sunt variabile si incep de la 9,5% pe an.

In aceeasi perioada, CEC a anulat unele dintre comisioanele aplicate creditelor, dupa cum urmeaza: comision de analiza - 0% si taxa de contraexpertiza - 0%. Pe langa acestea, creditul de nevoi personale Ideal Plus are si comisionul de gestiune aplicabil lunar tot de 0%, pe intreaga perioada a promotiei.

Informatii despre campanile derulate de CEC se pot afla de pe site-ul bancii, la noua adresa www.cec.ro disponibila din aceasta saptamana, cand banca a obtinut dreptul de proprietate pentru domeniul "cec.ro".

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu