Carpatica acorda credite fara garantii imobiliare la o dobanda fixa de 9,4% in primul an

Banca Comerciala Carpatica lanseaza pentru clientii persoane fizice, o noua campanie promotionala la creditele fara garantii imobiliare la o dobanda fixa de 9,4%/an in primul an de creditare, anunta banca intr-un comunicat.

Campania este valabila pentru creditele in lei, acordate pana in luna martie 2015 inclusiv, pentru urmatoarele categorii de produse:

 

  • Creditul Avantajos pentru nevoi personale;

  • Creditul Solutia de refinantare pentru refinantarea unor credite anterioare.

 

Aceasta oferta promotionala vine in completarea campaniei lansata la inceputul lunii octombrie. Creditele sunt destinate persoanelor care vor sa isi reechilibreze bugetul pentru a-si indeplini diverse proiecte personale, dar si celor care au nevoie sa isi refinanteze credite anterioare. Pe langa avantajul unei dobanzi fixe de 9,4% pe primul an, acestia pot beneficia si de asigurare de deces, invaliditate si somaj.“ a declarat Andra Buzdugan, Director Relatii Comerciale Retail in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

 

Un alt avantaj acordat clientilor care contracteaza credite fara garantii imobiliare pana in luna martie 2015 consta in faptul ca, nu exista comisioane de analiza dosar sau comisioane de gestionare lunara.

 

Campania pentru Creditul Avantajos si Solutia de refinantare se aplica doar clientilor care nu beneficiaza de alte promotii/reduceri oferite de Banca Comerciala Carpatica in baza unor conventii/campanii separate.

 

 

 

Detaliile ofertei:

 

Produs

Dobanda (%)

 

Oferta standard

Oferta promotionala

Creditul Avantajos

Credit de nevoi personale fara garantii imobiliare, cu asigurare de deces, invaliditate si somaj acoperite de catre banca , perioada maxima de creditate – 5 ani; comision aprobare dosar – 50 RON

Robor la 6 luni+ marja fixa de 9,78% (12,81%)*

9,4 % fixa in primul an de creditare de la data acordarii si o dobanda variabila incepand cu cel de-al 2-lea an, calculata dupa formula Robor la 6 luni+ marja fixa de 9,78%

Creditul Solutia de refinantare

Credit de consum fara ipoteca imobiliara destinat refinantarii tuturor creditelor fara ipoteca imobiliara, contractate inainte de 31.10.2011; asigurare de deces, invaliditate si somaj acoperite de catre banca; perioada maxima de creditare – 10 ani; fara comisioane de credit.

Robor la 6 luni+ marja fixa de 8,48% (11,51%)*

9,4% fixa in primul an de creditare de la data acordarii si o dobanda variabila incepand cu cel de-al 2-lea an, calculata dupa formula Robor la 6 luni+ marja fixa de 8,48%

 

* S-a luat in considerare nivelul indicelui de referinta ROBOR 6 M din 30.09.2014- 3,03%.

Exemple de calcul:

 

Creditul Avantajos: Pentru un credit in suma de 40.000 RON, pe o perioada de 60 luni, calculat in conditiile de dobanda mentionate mai sus, rata lunara in primul an este de 838,77 RON, DAE = 11,59 %, iar valoarea totala de plata pe toata durata creditului va fi de 52.930,98 RON.

 

Creditul Solutia de refinantare: Pentru un credit in suma de 40.000 RON, pe o perioada de 12 luni, calculat in conditiile de dobanda mentionate mai sus, rata lunara in primul an este de 515,80 RON, DAE = 11,06 %, iar valoarea totala de plata pe toata durata creditului va fi de 66.470,28 RON.

 

Detalii despre aceste produse si dobanzile acordate sunt disponibile si pe site-ul bancii www.carpatica.ro sau la oricare din unitatile teritoriale ale bancii.

 


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu