Care sunt pasii pentru obtinerea finantarilor europene nerambursabile

Romania va beneficia in urmatorii cinci ani de fonduri structurale europene nerambursabile in valoare de aproximativ 30 de miliarde de euro, insa principala grija a autoritatilor responsabile cu derularea finantarilor este capacitatea institutiilor centrale si locale, precum si a companiilor si IMM-urilor, de a atrage toate aceste resurse. Se pare ca lipsa de informare, birocratia si criteriile de eligibilitate stau in calea obtinerii cu greutate a fondurilor europene.

Fondurile europene pot acoperi numai 50% din costul unui proiect (in cazul celor realizate din Bucuresti) sau 60% in restul tarii, intreprinzatorii au nevoie de pre-finantarea investitiilor, ca atare bancile au un rol important atat in pre-finantarea...finantarilor europene, cat si in co-finantarea cheltuielilor neeligibile ale proiectelor. (Atasat, gasiti cateva programe de finantare europene)

Bancile vor acorda co-finantari (credite punte) pentru... finantari europene

Pentru ca exista si cheltuieli, precum cele cu TVA-ul, care nu pot fi acoperite din fondurile europene.

Asadar banca va acorda in aceste cazuri un credit denumit “punte”, ce se va derula pe perioada dintre initierea investitiei si primirea fondurilor europene.

In acelasi timp, bancile promit ca vor ajuta intreprinzatorii sa-si realizeze dosarele de finantare necesare si sa-i ghideze prin hatisul birocratiei obtinerii si derularii fondurilor europene. Raiffeisen Bank si BCR sunt doua banci importante care au anuntat ca s-au lansat in proiecte de finantari europene.

Atuurile BCR

BCR a organizat astazi un seminar in care oficiali ai bancii, in frunte cu presedintele Nicolae Danila, au prezentat clientilor bancii, companii interesate de fondurile europene, cum pot fi ajutati pentru obtinerea acestora.

Cel putin doua atuuri are BCR in aceasta afacere: experienta in fondurile pre-aderare (ISPA, PHARE, SAPARD) si experienta grupului din care face parte acum, Erste Bank, o banca implicata in astfel de proiecte in tarile europene in care este prezenta.

Vicepresedintele executiv al BCR, Danut Florin Bunea, a precizat ca banca detine o importanta baza de date cu firme de consultata ce pot ajuta companiile sa-si realizeze dosarele de finantare si planurile de afaceri, un prim pas pentru accesarea fondurilor europene. “In plus, banca poate evalua un plan de afaceri sau il poate completa si ajusta in proportie de 20%-30%, gratuit, ca parte a serviciilor oferite clientului”, a precizat Bunea. De finantarile europene se vor ocupa specialisti bancii din cadrul EU-Office-uri, implementate deja de BCR in cadrul unitatilor centrale ale bancilor si a regiunilor de dezvoltare din tara.

BCR va lua clientii de mana si le va indruma pasii

Bunea a tinut sa sublinieze faptul ca BCR va oferi clientilor sprijin pe tot parcursul derularii proiectului de finantare, le va indruma pasii astfel incat acestia sa se ocupe doar de ceea ce stiu cel mai bine, conducerea afacerii.

“Oamenii de afaceri trebuie sa vina la banca doar cu ideea, planul de afacere si cu dovada privind capacitatea manageriala de a implementa proiectului. Stim ca toata lumea isi doreste ca in momentul cand ajunge la banca, cineva sa-i ia de mana si sa-i treaca prin toate etapele necesare obtinerii finantarii, iar pe ei sa-i lase sa se ocupe de cei stiu mai bine, adica managementul proiectului. BCR isi propune sa faca tocmai acest lucru, o propunere ambitioasa si angajanta in acelasi timp”, a adaugat Bunea.

Dar iata in mare care sunt acei pasi necesari pentru obtinerea unei finantari europene:

1. Consultanta pentru realizarea dosarului de finantare, acordate de consultanti specializati si cu ajutorul bancii

2. Finantarea proiectului, in care banca ofera solutia de pre si co-finantare. Bunea a precizat ca BCR a discutat cu partenerii sai oportunitatea de a utiliza o schema de finantare pentru o parte din cheltuielile necesare unui program de finantare UE, intrucat fondurile se distribuie printr-un mecanism de decontare, asadar vor veni ulterior demararii investitiei.
De asemenea, exista si acele cheltuieli neeligibile ce nu pot fi acoperite din fonduri europene, ce pot fi acoperite tot printr-o finantare acordata de banca.

3. Implementarea proiectului este ultimul pas al finantarii, dar si cel mai complicat din punct de vedere al tranzactiilor financiare, un pas in care banca are, de asemenea, un rol important. Este vorba de scrisori de confort, acreditive, garantii, plati si transferuri, acoperirea riscului valutar etc.

Agricultura, vedeta fondurilor europene

In opinia vicepresedintelui executiv al BCR, Danut Florin Bunea, agriculura va beneficia de majoritatea finantarilor europene, acest sector urmand, de altfel, sa aiba si o crestere economica puternica si sustenabila in urmatorii ani, in medie de 8% anual. “Ceea ce inseamna ca in urmatorii cinci ani vom avea o crestere economica de 6-6,5%, eu fiind astfel mai optimist fata de opiniile oficialilor romani sau a celor reprezentand institutii internationale”, a precizat Bunea.

El a precizat ca pentru accesarea cu succes a fondurilor post-aderare trebuie sa invatam din greseli. “Iar cea mai mare greseala a fost intarzierea foarte mare a implementarii fondurilor pre-aderare, cand in primii doi ani aproape ca nu s-a intamplat nimic, iar apoi intr-un timp foarte scurt a trebuit sa accesam fonduri foarte mari. Prin programul Fermierul, de exemplu, in numai doua luni am finantat proiecte in valoare de 200 de milioane de euro”, a precizat Bunea.

BCR a inceput deja sa lucreze la dosare de finantare

Vicepresedintele BCR a precizat ca banca are deja in derulare proiecte de finantari europene, in domenii diverse precum mediul, consultanta sau proiecte din domeniul agricol si industria alimentara. Pentru acest an BCR nu se asteapta la fonduri importante ce vor fi atrase, intrucat procedurile oficiale nu au fost inca definitivate, insa incepand de anul viitor sunt asteptate derularea unor proiecte cu valori de sute de mii de euro, a adaugat Bunea.

Ce trebuie sa stie solicitantii de finantari europene

Ramona Ivan, directorul executiv al directiei ce se ocupa de finantarile europene din cadrul BCR, a prezentat cateva elemente esentiale ce trebuie luate in calcul de solicitantii de finantari.

“Solicitantii trebuie mai intai sa se informeze, iar birourile EU Office le ofera aceasta oportunitate, cu privire la: conditiile pentru solicitarea unei finantari nerambursabile, ce scheme de grant sunt disponibile, unde pot obtine informatii, cum se pregateste proiectul, cum pot obtine pre-finantari si co-finantari.

7 pasi detaliati pentru obtinerea finantarilor europene

Dupa obtinerea informatiilor necesare, solicitantii, impreuna cu un consultant si specialistii BCR trec la implementarea proiectului finantat din fonduri europene, si anume:

1. Elaborarea proiectului si a cererii de finantare si anexe

2. Solicitarea creditului de prefinantare si cofinantare (daca este cazul, intrucat solicitantii pot veni cu aport propriu ce acopera 60% sau 50% din proiect.)

3. Analiza dosarului de credit, ce include analiza economico-financiara a proiectului si analiza financiara a solicitantului.

4. Semnarea contractului de credit si emiterea scrisorii de confort

5. Depunerea dosarului la Autoritatea Contractanta a fondurilor europene

6. Aprobarea finantarii proiectului de catre Autoritatea Contractanta

7. Semnarea contractului de grant

Prezentarea programelor de finantare europene

- Fondurile Structurale si de Coeziune pentru Romania
Alocari financiare - sisteme de implementare

- PROGRAMUL NAÞIONAL DE DEZVOLTARE RURALÃ 2007-2013

- Rolul ADR Bucuresti Ilfov in implementarea si managementul proiectelor finantate din fonduri structurale

- Programul Operational Sectorial – Cresterea Competitivitatii Economice

- Asistenta financiara din Fondurile Structurale pentru perioada 2007-2013 adresata sectorului IMM

Vasile COMAN

Alte stiri

361 comentarii

ionut
15 Feb 2008

as dori sa primesc informatii daca pot primi fonduri europene nerambursabile pt infiintarea unei societati comerciale( PUB-CLUB).fiind student si nedetinand teren aferent construiri cladirii respective.si pasii care trebuie sai parcurg pentru obtinerea acestor fonduri si obligatiile pe care trebuie sa le indeplinesc.

Anitei Emil Dan
18 Feb 2008

Buna, As dori sa infiintez o plantatie de pomi fructiferi,detin o parte din terenul necesar si am si disponibilitati financiare.Cum ar trebui sa incep? Multumesc

Rusu Ionut
25 Feb 2008

As dori sa ma informati daca pot primi fonduri europene neramburasibe , sunt student si doresc sa deschid o firma de calculatoare , astept raspuns , ms

Radut Andreea
25 Feb 2008

Sunt asociat unic al unei firme care are ca obiect de activitate alimentatia publica (restaurant-bar). Ma intereseaza fondurile europene nerambursabile in vederea achizitionarii de echipamente de lucru si pt. reamenajarea spatiului. Am inteles ca pt. a obtine un fond nerambursabil trebuie sa "acopar" 40% din valoarea proiectului. Daca nu dispun de acesti bani, am vreo sansa sa obtin fonduri? Va multumesc.

as dori sa accesez fondri nerambu
26 Feb 2008

sunt dintr-o zona de munte am cabana turistica inceputa dar inca nefinalizata si as vrea sa accesez fonduri nerambursabile ce trebuie sa fac ma puteti ajuta.am teren proprietate privata si as mai construii inca o cabana dar nu am nevoie de ajutor de finantare .unde trebuie sa merg cui sa ma adresez,va multumesc.

VIORICA PRICOPIE
28 Feb 2008

As dori sa stiu si eu mai multe informatii despre aceste fonduri,cui trebuie sa ma adresez sa primesc raspunsurile scontate,sunt studenta si as dori sa mi deschid o sala de fitness,daca nu dispun de cei 40% din valoarea proiectului am vreo sansa?Multumesc

duica marian
29 Feb 2008

Sunt un tanar absolvent de facultate, casatorit si mutat in mediul rural unde as dorii costruirea unei ferme de iepuri de casa de rasa. Vreau sa stiu si eu care sunt pasii si conditiile pentru a intra in posesia de fonduri europene(nerambursabile), pentru a putea incepe constructii fermei si achizitionarea de matca din rasele de iepuri de carne.

pop gheorghe
2 Mar 2008

as dori sa infiintez o ferma de iepuri de casa . detin teren. cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine fonduri nerambursabile. multumesc

Sapunaru Catalin
2 Mar 2008

as dori sa infiintez o ferma de chinchila.cui trebuie sa ma adresez pt a obtine fonduri nerambursabile? multumesc.

Mariana Goran
2 Mar 2008

Am o firma care isi desfasoara activitatea in domeniul IT, exista o oportunitate de a cumpara un spatiu comercial potrivit pt activitatea noastra, singurul impediment ar fi pretul f mare al acestuia respectiv 600.000 Euro. Ar fi o mare sansa sa pot accesa fonduri nerambursabile dar nu stiu de unde sa incep pt. a ma lamuri daca acest lucru e posibil, fara a face cheltuieli prea mari pana nu am aceasta certitudine. Daca m-ati putea indruma un pic ar fi nemaipomenit. Multumesc!

gabriel
3 Mar 2008

nu cred ca romania va fi capabila sa egaleze irlanda sau macar spania la absorbtia de fonduri europene ,si vom ramane pe undeva pe la nivelul portugaliei pana la urma caci guvernul si administratia locala sunt rigizi si lenesi. romanii ar devenii intreprinzatori insa de moment ajutorul in romania il primesc doar firmele deja dezvoltate ce au experienta ,contabili si juristi angajati.etc. eu vreau sa construiesc o fabrica de caramida ,insa nu stiu nici unde sa incep sa cer sprijin. la bcr dai de functionarii gretosi care se irita daca le ceri sa -ti explice niste chestii simple cum cer la CAJA MADRID de exemplu,si se vede pe fata ca sufera de sindromul cetatenului urban superior.

violeta
3 Mar 2008

Am o firma pentru petreceri copii si as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri nerambursabile pentru amenajarea unui spatiu adecvat petrecerilor

Nico
4 Mar 2008

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg pt a accesa fonduri nerambursabile? Proiect - After School - cumparare teren + construire cladire. Stiu ca la aceasta adresa: Calea Victoriei 88, in sediul Bibliotecii Centrale Universitarear ar trebui sa obtin aceste informatii dar din pacate de cele mai multe ori este inchis, cu toate ca exista un program afisat pe usa.

CARTIANU NELI
5 Mar 2008

Buna ziua, vorbesc in numele mai multor concetateni din orasul Tg-Jiu, care am dori infiintarea de firme in mediul rural, judetul nostru fiind cred al 2-lea judet cu cel mai mare nr de someri, deci ar exista posibilitatea de inglobare de forta de munca, prin programul POR, Axa 4, Domeniul de interventie 4.3, programu de minimis 200 000 euro - ferma de chinchila. - alte activitati(centru ingrijire batrani, ingrijire copii, petreceri copii , activitati si servicii de curatenie, electrice etc ) in cazul in care eu de ex. detin teren aferent construiri cladirii respective, dar nu am si disponibilitati financiare.Cum ar trebui sa incep?Pasii care trebuie parcursi pentru obtinerea acestor fonduri si obligatiile pe care trebuie sa le indeplinesc. Va multumesc!

FLORIN
6 Mar 2008

As dori sa stiu de ce acte este nevoie pentru infintarea unei asociati pentru protectia mediului si daca pot obtine fonduri structurale?

Mitu Vasile
10 Mar 2008

As dori sa infiintez o ferma de chinchila.cui trebuie sa ma adresez pt a obtine fonduri nerambursabile? multumesc.

vasilica balan
10 Mar 2008

ciao! ma ocup cu cresterea viermilor de matase si in paralel cu plante ornamentale si flori.de vreo 3 ani am auzit de sapard,acum sant altele si vreau sa pot beneficia si eu de aceste fonduri.toata lumea zice ca ocupatia mea are dreptul la asa ceva,dar de cate ori incerc sa fac ceva vad doar usi inchise si spatele oamenilor care ar trebui sa vorbeasca cu mine.nu vor sa vorbeasca cu destea ca mine de la care nu pot lua si ei un comision gras.dupa mine cred ca daca nu ai relatii,spaga de dat sau alte metode de astea romanesti nu va mai pierdeti timpul de geaba ca nu prindeti nimic,astea nu sant pentru noi.tot aia mari le vor lua.eu renut.voi face cu ce am si cred ca e mai sanatos.vasco

mihai
18 Mar 2008

cred ca VASILICA BALAN are mare dreptate.va rog daca stiti unde por gasi indrumari necesare pt obtinerea acstori fonduri si de ce rechizite as avea nevoie .astept un raspuns .VA MULTUMESC SI MULTA BAFTA TUTUROR ROMANILOR

anca
20 Mar 2008

As dori sa fac un adapost pentru cainii vagabonzi. Aveti idee ce ar trebui sa fac?

zefi spulber
25 Mar 2008

detin o suprafata teren cca 3000 mp in zona montana cum pot obtine fonduri pentru construirea unei pensiuni v-as fi ft recunoscatoare de m-ati indruma.

zefi
25 Mar 2008

detin o suprafata teren cca 3000 mp in zona montana cum pot obtine fonduri pentru construirea unei pensiuni v-as fi ft recunoscatoare de m-ati indruma.

Florin
26 Mar 2008

As dori sa construiesc un imobil de apartamente pentru tinerii casatoritii.Nu dispun de teren si nici de un capital prin care pot incepe constructia.As dori mai multe detalii in privinta acestui proiect. Multumesc.

Adorian Cristian
26 Mar 2008

As dori sa infiintez o ferma de chinchilla detin teren cui trebuie sa ma adresez pt a obtine fonduri sapard nerambursabile? multumesc.

OROS
27 Mar 2008

Doresc sa achizitionez 2 (daua) turbine eoliene noi din Germania cu o valoare >5 milioane de euro,la care se adauga si achizitionarea terenului aferent,la cine ma pot adresa pentru detali si inprumut din fonduri europene ne rambursabile?

Adorian
27 Mar 2008

Intrebari avem destule dar cine ni le raspunde ??...ca m-am saturat de toate fondurile sapard daca cineva detine de o informatie cum am putea beneficia de fonduri nerambursabile sapard si daca a beneficiat cineva de asa ceva i-l rog sa ne raspunda multumim si anume cum??? si cit..??? si in domeniul daca nu se supara ..sa ne indrume si pe noi ca dupa cite am citit pe saiduri ie cale lunga si nesigura pentru unii ma refer la micii intreprinzatori dar ce ie bine de stiut ca si noi cotizam la uniunea eoropeana si beneficiaza tot aceia grasi si nesatui....va multumesc si va urez succes.. pentru ca nici eu nu vreau sa renunt daca vorbim de un beneficiu,ajutor

Berde Attila
31 Mar 2008

As dorii sa montez un panou de leduri in centrul orasului Sf Gheorghe cu dimensiuni 4x3 m care costa cam 50000Euro . As putea primi fond european nerambursabil. Ma interezeaza finantarea atit pentru persoana fizica cit si pentru firma . Am spatiu si o parte din aportul propriu

Finantarea Pentru Canal Satelit
1 Apr 2008

Buna : Sint Cetaean Roman de origine araba, si sint interesat sa obtin un credit pentru finantarea unui canal satelit bilingvist (araba si romana) cu scop publicitar turistic si imobiliar si de afaceri si sa aiba si un program cultuar de dialogul civilizatiilor , sa aiba si sediu in Cairo sau Amman si in Bucuresti sau Timisoara. am palnul de afaceri rezumat

CARMEN NICOLAE
3 Apr 2008

Buna ! As dorii sa cumpar o masina de tiparit mentionez ca am o agentie de publicitate ( advertising) si vreau sa stiu daca pot primi fonduri europene nerambursabile pentru a cumpara aceasta masina de tiparit care costa cam 200 .000de euro si as mai dori sa cumpar si un spatiu in care sa depozitez aceasta masina de tiparit sa fie pentru tipografie si acest spatiu ar costa cam 300.000 de euro . multumesc si astept raspuns

POPA DORU MARIAN
3 Apr 2008

Buna seara! As dori sa infiintez un parc de panouri fotovoltice,importate din Spania,in vederea producerii de energie electrica , 100% ecologica.Cum as ptea pune acest vis in practica in Romania.Cred ca aceata activitate este eligibila ,tinand cont de faptul ca investitia se amortizeaza repede,materia prima este gratis, iar cheltuieli de intretinere nu sunt. Mentionez ca sunt tehnician proiectant - centale,statii si retele electrice iar resurse financiare nu detin.

rose
4 Apr 2008

buna, doresc sa stiu ce posibilitati exista pentru deschiderea unui sat pentru copiii din fonduri euro nerambursabile...

domuta silvia
6 Apr 2008

as dori infiintarea unei gradinite nu am nici fonduri nici spatiu cum as putea obtine fonduri nerambursabile mentionez ca sant din provincie

domuta viorel
6 Apr 2008

as dori sa construiesc o biserica in zona viile halmeu com halmeu nu avem in sat o gradinita nici biserica sintem o zona in dezvoltare avem teren dar va rog mult sa ne dati o speranta va multumim

Popa Mirel
13 Apr 2008

Doresc sa infintez intr-o zona rurala o ferma de viermi de matase pe ce trebuie sa pun baza la alcatuirea proiectului pt a obtine o finantare rapida. Va multumesc anticipat

GRIG COM
14 Apr 2008

CUM POT ACCESA UN CREDIT NERAMBURSABIL PENTRU , CONSTRUCTIE A UNUI CENTRU DE INGRIJIT BATRANI,INACESTA INCLUZAND SI CUMPERAREA TERENULUI......

alexandrescu r.
16 Apr 2008

Vreau sa infiintez o ferma de midii.Unde pot obtine documentatie si relatii despre finantarea din fonduri europene?

GAL CRISTIAN
17 Apr 2008

buna sa stiu daca la infintarea unei firme de tencuieli interioare mecanizate beneficiez de fonduri nerambursabile .mentionez ca in momentul de fata sunt fara ocupatie. va multumesc

alin t.
23 Apr 2008

Vreau sa deschid o gradinita (ONG) si am inteles ca trebuie sa am eu fonduri pentru acoperirea TVA-ului. Intrebarile mele sunt daca acest TVA se poate recupera si daca pot primi fonduri si pentru achizitionarea terenului ? Va multumesc.

carmen t
23 Apr 2008

vreau sa deschid un centru pentru batrani tip pensiune cu toata asistenta necesara ce documentatie imi trebuie si daca pot primi fonduri nerambursabile.

mihaela
24 Apr 2008

vreau sa dechid o pensiune.as avea o mica parte din bani dar mai am nevoie.pot primi fonduri nerambursabile?ce documentatie trebuie sa prezint?

FLORIN
25 Apr 2008

Ma intereseaza cum se procedeaza cu fondurile nerambursabile,vreau sa deschid o spalatorie auto si am bani pentru utilaje dar ma intereseaza sa cumpar terenul unde pot sa desfasor activitatea?

FLORIN
25 Apr 2008

Asi dori sa ma informati cum pot obtine fondurile nerambursabile pentru infintarea unei ferme si un micro abator,eu tot ce detin este terenul agricol 12hc si o suma de 5000E.credeti ca se poate face?

Daniel
4 May 2008

sa dori sa deschid un servis de electricitate auto si pregatire auto pentru R.A.R. de ce acte am nevoie si cum pot beneficia de fonduri nerambursabila? Dispun de teren. va multumesc astept raspuns

geta ciobanu
9 May 2008

vreau sa merg la tara intr-o com. saraca si vreau sa fac o ciupercarie,,,,,,locuri de munca.ridicam nivelu de trai ,atragem tineret catre sat cum pot sa iau fonduri nerambursabile?am teren,forta de munca ,astept raspuns

Mihnea
10 May 2008

As dorii sa montez doua turbine eoliene in Dobrogea.Precizez ca am 2 ha teren agricol.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in vedea obtinerii unor fonduri europene nerambursabile?

cristea corina
11 May 2008

As dori sa primes o sugestie cu privire la felul in care ar trebui sa procedez pentru obtinerea de fonduri nerambursabile pentru o afacere in domeniul turismului.As dori sa deschid o mica pensiune in judetul Vrancea, terenul il detin, este o zona frumoasa si potrivita pentru acest tip de afacere.Va multumesc anticipat si astept raspunsul dimneavoastra

MIUTZA27
23 May 2008

Bunaziua.As dori mai multe detalii in privinta unui proiect de achizitionare utilaje, pentru o firma de constructii(categoria IMM)Va multumesc.

Ammy
26 May 2008

As dori sa infiintez un adapost pentru cainii vagabonzi din Sibiu si as vreau sa stiu daca se acorda fonduri pentru un astfel de proiect si daca da cum ar trebui sa procedez.Va multumesc

dana mota
29 May 2008

pot obtine finantare europeana pentru reactivarea unui aeroport pentru avioane ultrausoare?

cry
30 May 2008

detin o suprafata teren cca 2000 mp in zona montana care sunt pasii pentru a obtine fonduri europene nerambursabile?

seby
3 Jun 2008

buna sunt proprietar a 2 terenuri,unu dintre ele in zona turistica(la munte) 3000 mp,si m-ar interesa : 1)de ce acte am nevoie pt a accesa fondul european Phare pt o pensiune de 4 margarete 2)d cati banii pot beneficia(tinand cont ca sunt student) 3)statul cu ce ma ajuta,beneficiez d facilitatii?

miruna
5 Jun 2008

doresc infiintarea unei sere productie flori langa timisoara nu detin teren in zona insa detin teren in judetul hunedoara, nu detin lichiditati, doar terenul din jud hunedoara si teren in Sannicolaul mare jud timis.cum pot obtine fonduri pt achizitie teren in timisoara si fonduri pt achizitie sera si dotari? multumesc

ramona
11 Jun 2008

Buna ziua, As dori sa stiu daca aceste fonduri europene nerambursabile se ofera si asociatiilor non profit. Am infiintat de curand o asociatie pentru copii autisti si am dori sa demaram activitati de consilere si indrumare, dar ne lipseste sprijinul financiar. multumesc

amika
14 Jun 2008

pentru deschiderea unei farmacii veterinare as putea primi fonduri europene nerambursabile? si ce trebuie sa fac .va rog dati-mi un sfat

romeo
16 Jun 2008

Detin un teren in zona rurala,Vreau sa fac o pensiune tip turism rural.Cum pot beneficia de fonduri nerambursabile ,si ce am de facut.Astept un raspuns .Va multumesc.

iulia
16 Jun 2008

eu as vrea sa imi deschid un ONG si as avea nevoie de fonduri. Credeti ca as putea sa intru in posesia unor resurse financiare pentru a achita platile necesare infiintarii ONG-ului? Multumesc anticipat

claudia
21 Jun 2008

As dori sa dechid o afacere in domeniul agriculturii, imi puteti furniza o informatie despre cum trebuie sa procedez pentro obtinera de fonduri nerambursabile, de la Uniunea Europeana. Multumesc!

George
23 Jun 2008

As dori sa deschid o firma de reciclare.imi puteti furniza o informatie despre cum trebuie sa procedez pentro obtinera de fonduri nerambursabile, de la Uniunea Europeana.

EMY
29 Jun 2008

as dori sa imi deschid un agrotuism in mediul rural,imi puteti furniza o inf. despre cum se procedeaza pt a obtine fonduri nerambursabile, de la UE

cristina
29 Jun 2008

PENTRU A CUMPARA O FERMA AGRICOLA CU 800ha TERN ,CULTIVIND CARTOFI PT.CONSUM PUBLIC,CU VINZAREA PRODUSULUI IN ITALIA,SI IN TARA ROMINIA,CU RESPECT VA ROG AMI FURNIZA INFORMATIILE NECESARE SAU CONTACTUL UNEI AGENTIE PT.A AVEA ACCES LA AJUTOR FINANCIAR DE LA COMUNITATEA EUROPEANA SAU DIN TARA ROMINIA.CU STIMA ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA VA MULTUMESC.

gabi
29 Jun 2008

Buna ziua As dori informatii suplimentare despre pasii pe care ar trebui sa ii urmez pentru a deschide o gradinita particulara. Va multumesc

iuliana
10 Jul 2008

Detin un teren in zona rurala si vreau sa fac o pensiune de tip turism rural.Cum pot beneficia de fonduri nerambursabile si ce am de facut . Pot sa beneficiez de toti banii necesari? Astept raspuns. Va multumesc.

serdan gabriela
14 Jul 2008

Bune seara,as dori sa stiu daca sunt finantari neranbursabile pt tineri care vor sa se mute la tara si sa faca agricultura sau zootehnie,daca da,care ar fi conditiile pe care sa le indeplineasca?Multumesc!

stefan
19 Jul 2008

As vrea sa cistig la LOTO ,cine poate sa -mi dea numerele cistigatoare ,a-m sa fiu recunoscator ,promit .Dragi oameni de bine ,nimeni nu poate sa va de-a raspunsuri clare ,la intrebarile dumneavostra .Cei care au aceste informatii ,nu le da-u gratis pe net .Asa ca trebuie sa raminem doar cu speranta .Ma scuzati pentru ironie ,dar sunt in aceasi gramada ca si voi .Bafta pentru cei care pot avea un raspuns clar, si reuseste pe cale legala ceea ce vrea sa intreprinda .Felicitari celui care a deschis acest site .

Adriana P.
4 Aug 2008

Buna ziua! Vreau sa imi deschid un magazin cu produse alimentare si nonalimentare. Am banii pentru investitia de inceput, dar as vrea ca afacerea sa se dezvolte. Credeti ca as putea primi un ajutor nerambursabil? Am inteles ca ajutorul nu acopera investitia suta la suta. Nu este nici o problema acest lucru. in speranta ca nu veti ocoli mesajul meu, va multumesc anticipat. Cu respect, Adriana P.

Vava Iulian Sorin
3 Sep 2008

Buna ziua! As dori sa imi deschid o fabrica de textile, care sa aiba intre 20 si 30 de angajati. Cu cine trebuie sa iau legatura pentru a ma documenta in legatura cu aceste fonduri, sau unde trebuie sa ma documentez pentru a cere informatii in legatura cu proiectul meu? Va multumesc anticipat, Vava S. -CRAIOVA.

ranzis crina maria
16 Sep 2008

AS DORI CA SI DOAMNA SILVIA SA INFIINTEZ O GRDINITA IN MEDIUL RURAL SI NU STIU CE AS PUTEA FACE SA OBTIN FONDURI PHARE UNDE NE ADRESAM SA AFLAM_?

Adrian
22 Sep 2008

Buna!!! vreau sa va intreb cu cine ar trebui sa vb despre obtinerea de fonduri europene daca as vrea sa facun complex sportiv,daca primaria mi-ar da teren???Multumesc!!

claudia
28 Sep 2008

Buna ziua!!...Sunt studenta la medicina si as dori sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile pt a-mi deschide un salon de cosmetica..Va rog frumos sa ma informatii dc acest lucru este posibil...

Cornel
1 Oct 2008

Aº dori sã realizez o mini centralã electricã cu panouri solare fotovoltaice cu putere instalatã de pânã la 100 Kwh. Ce trebuie sã fac pentru a accesa fonduri europene nerambursabile.

calinoiu
5 Oct 2008

Buna ziua !!! As dori sa infiintez un complex turistic , as dori sa stiu cum pot obtine fonduri europene neramburasabile . Va rog frumos sa ma informati !!!

maria
10 Oct 2008

Doresc sa cumpar un teren si sa construiesc o casa de vacanta pentru pensionari,in zona montana,eu pensionara si nu dispun de fonduri. De unde sa pornesc?? Multumesc

marioara
10 Oct 2008

Buna ziua! As vrea sa achizitionam, asociatie familiara, un teren si sa construim un complex turistic pentru tabere scolare .Care sunt pasii pentru accesare fonduri nerambursabile. Multumesc.

Daniel P.
10 Oct 2008

Va salut ! As dori sa stiu daca se poate obtine o finantare (si in ce procent) pentru infiintarea unei sere florale cum exista in Belgia, Olanda, pt ca in zona Suceava_Neamt nu prea am auzit de asa ceva.Mai mentionez ca sunt persoana fizica, iar aportul financiar personal nu este considerabil, in afara de vointa de a face ceva util si frumos, si de a nu mai munci pentru altii in zadar.Se poate finanta cumva si achizitia unui teren?Va astept cu detalii ! Multumesc anticipat !

Bolos Dan-Ioan
10 Oct 2008

Buna ziua,sunt unic asociat al unei societati comerciale S:R:L,as dori informatii pt a intra in proiectu de fonduri Phare sau Sapard in vederea achizitionari de distribuitoare alimentare aduse si cumparate din UE,detin cele 40 % din investitia care vreau sa o fac!Va rog sa ma ajutati in vederea solutionari si indrumarea acestui program!

gabi
11 Oct 2008

Buna ziua,as dori sa stiu cum se poate obtine o finantare pentru infiintarea unui agroturism intr-o localitate rurala din judetul bacau.detin terenul si casa.Astept informati.Multumesc anticipat.

carmen
15 Oct 2008

buna ziua,sunt un membru al unei asociatii non-profit si dorim sa deschidem o gradinita,va rog sa-mi spuneti daca primim fonduri europene si unde trebuie sa apelam si ce acte ne trebuie sau de unde sa obtinem mai multe informatii. va multumesc

Voinea
15 Oct 2008

Am o societate comerciala SRL in judetul Constanta. Principala activitate este comercializarea de panouri solare pentru producerea apei calde. As dorii sa stiu in ce masura pot beneficia de fonduri nerambursabile, tinand cont ca suntem pe piata de 2 ani. Avem un sediu propriu dar incercam sa ne achizitionam utilaje etc.... In ce consta ajutorul din partea d-voastra si ce putem face noi. Va multumim anticipat!

CORNEA SOFICA
16 Oct 2008

Sunt administrator la Scoala de Arte si Meserii Murighiol Jud. Tulcea si doresc sa construim o gradinita pentru comunitate locala. As dori sa stiu in ce masura pot beneficia de fonduri nerambursabile, tinand cont ca nu dispunem de banii necesari. Va rog sa-mi spuneti ce acte ne sunt necesare si la cine sa apelam. Va multumesc

mircea
17 Oct 2008

Buna ziua am infiintat in urma cu ceva timp un SRL avind ca obiect de activitate \"Activitati distractive pentru copii\", acestea desfasurate cu diferite ocazii(zile de nastere ,evenimente deosebite ale familiei etc). Din experienta acumulata am constatat ca de multe ori ca spatiul de desfasurare este necorespunzator ,micile cadouri cite odata nu ajungetc. Doresc ca prin intermediul dumneavoastra sa ma documentez cu privire la ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia unor fonduri nerambusabile cu care sa : 1-sa cumpar sau sa inchiriez un spatiu pentru desfasurarea acestor evenimente 2-sa cumpar sau sa inchiriez un mijloc de transport pentru copiii care participa la eveniment si care trebuie transportati de la domiciliu la locul de desfasurare si retur 3-retribuirea personalului care desfasoara activitatea 4- achitarea cadourilor pentru cei mici

cornel
22 Oct 2008

as dori sa deschid o gradinita dar nu sunt sigur daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile si daca da,cum pot sa fac acest lucru,astept un raspuns

costel... pufesti
25 Oct 2008

buna ziua.sa vrea sa stiu cum se poate beneficia de aceste fonduri europene ce trebuie sa fac. As dori sa deschid o ferma de cresterea melcilor si pt utilaje agricole;VA MULTUMESC.

Corina P.Neamt
1 Nov 2008

Buna ziua! Oferta de camine si crese pt copii in orasul eu este extrem de mica.Ideea de a infiinta o astfel de locatie , consider ca ar fii excelenta.Imi doresc sa deschid un asa loc unde parintii sa -si aduca copii cu cea mai mare incredere, unde procesul de crestere si educare sa fie din cele mai bune.Mentionez ca profesia mea este aceea de profesor. Creearea unui astfel de spatiu insa presupuneri investitii f mari iar disponibilitatea mea este minima.Beneficierea de bani nerambursabili ar fi singura sansa pt a a derula un asa proiect.Ce trebuie sa fac?Care ar fi pasii pe care ar trebuii sa-i fac parcurg?Cui trebuie sa ma adresez, caror institutii? Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra!

VALENTINA IANCU
3 Nov 2008

SUNT ASISTENTA DE FARMACIE ,AM 10 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUSI MI-AS DORI FOARTE MULT SA POT DESCHIDE PROPRIA MEA FARMASIE INTR-UN SATUC DIN JUDETUL TULCEA, AS AJUTA OAMENI AMARATI CARE DESI BOLNAVI NU AU POSIBILITATEA SA SE DUCA LA ORAS SA-SI CUMPERE MEDICAMENTE.EU AM CEVA BANI DAR NU SUNT INDEAJUNS SA POT FACE EU SINGURA O FARMACIE. AM NEVOIE DE ACESTE FONDURI EUROPENE.AJUTATI-MA CA SA POT AJUTA SI ALTII.ORICE INFORMATIE DE A OBTINE ACESTE FONDURI MI-AR FI DE FOLOS SI AR FOLOSI SI ALTORA CARE ACUM SUFERA DIN LIPSA UNEI FARMACII.VA MULTUMESC.

romeo
5 Nov 2008

buna ziua ma numesc romeo sunt din suceava si asa vre sa stiu cum pot primi fonduri nerambursabile pt a construi un tren de mini fotbal sintetic si un strand.am o parte din suma dar nu am suficienti.A tat eu cat si sotia suntem angajati MIRA.am vrea sa deschidem aceasta afacere.ne pute ti ajuta

orbeanu janina
5 Nov 2008

buna ziua as dori sa deschid o farmacie, in zona rurala. nu stiu exact care un pasii pe care ar trebui sa-i urez. as beneficia de aceste fonduri.? ce ar trebui sa fac?va multumesc

brandabur anda
9 Nov 2008

buna ziua. as dori sa stiu daca as putea sa fac o gradinita in mediu rural cu bani nerambursabili si ce ar trebui sa fac. multumesc.

valentin
12 Nov 2008

pt .a construii o pensiune am ceva bani da nu destul .pot beneficia de fonduri nerambursabile si daca da in ce conditii?vreau mai multe informatii daca se poate .gracias

cristina
12 Nov 2008

pt deschiderea unei gradinite ma intereseaza daca se dau bani ?in ce conditii si cu cine trebuie sa vorbesc?si in agricultura as vrea sa stiu pt o ferma de melci care sant conditiile???daca putem beneficia de fonduri?cine e in masura sa nu ajute cu info???multumesc

cosmin
21 Nov 2008

buna, ati putea sa imi spuneti si mie cum se poate obtine fonduri europene nerambursabile pt infintarea de sere de flori, nu detin teren si nu am nici un capital consistent, daca ati putea sa ma ajuta cu informatii v-as fi recunoscator.multumesc

Romanyuk Anuta
24 Nov 2008

buna ziua detin un teren 1000 mp si as dori informatii pentru fondurile europene nerambursabile pentru construirea unei case de batrani. Care sunt pasii pentru ai obtine

Mihaela
25 Nov 2008

Buna, doresc sa deschid o agentie de turism in Bucuresti, pot obtine fonduri nerambursabile? Daca da, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac? Multe salutari si sa vedem daca ne raspunde cineva la intrebari?

cristina m
1 Dec 2008

Buna,doresc sa deschid o sala pt nunti,botezuri,etc care sa detina tot ce trebuie pt asemenea evenimente.Sunt studenta si as vrea sa stiu daca pot obtine fonduri nerambursabile,daca da,care sunt pasii pe care trebuie sa i urmez?Va multumesc

dorina fekete
1 Dec 2008

Buna , doresc sa construiesc o casa familiala de copii , si as dori sa stiu daca pot optine fonduri nerambursabile, care sant pasi care trebuie sai urmez, Multumesc

ionut teodor
3 Dec 2008

La fel ca toti ceilalti doresc si eu niste informatii mai exacte mai precise,sunt student si doresc sa deschid o mica afacere in domeniul constructiilor metalice dar totodata doresc sa aflu si carea sunt garantiile pt a putea beneficia de un astfel de fond nerambursabil pt ca orice parte buna are si una rea,daca s-ar putea chiar o persoana de contact cu care am putea lua legatura.Multumesc anticipat!

necula catalin
5 Dec 2008

Buna ziua, Sunt student si as dori sa incep o afacere avand ca domeniu de activitate producerea de vopseapt automobile si vopsirea acestora.Imi puteti spune care sunt pasii necesari pentru a obtine o finantare europeana? Va multumesc

slamnoiu stefan
8 Dec 2008

Eu sunt mutat de 3 luni de zile din Bucuresti la tara in judetul braila o zona rurala , si as vrea sa ofer oamenilor de aici niste locuri de munca , idei ar fi multe dar trebuie sa ma ajutati cu sprijin financiar , am si eu cam 30.000 eur si sunt dispus sa incep propria mea afacere de dezvoltare. Va Multumesc......

ioan Sutu
8 Dec 2008

Am inceput sa construiesc un SERVICE AUTO Cum poate societatea pe care o conduc sa primeasca fonduri nerambursabile pentru achizitionarea de scule, accesorii, masini, etc in vederea modernizarii? Care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i fac?

emilia
10 Dec 2008

Buna ziua, daca va intereseaza accesarea de fonduri europene si aveti nevoie de ajutor sau informatii puteti trimite un mail la adresa emilia.moscu@dbsol.ro. Firma noastra (www.dbsol.ro) colaboreaza cu firme de consultanta ce va pot indruma si sfatui in toate stadiile unui proiect-intocmire, studii de fezabilitate, implementare, etc-. Mult succes!

romica
10 Dec 2008

Detin o firmade transport Cum poate societateape care o conduc sa obtina fonduri euroene neranbursabile pentru achizitionarea de mijloace de transport etc pentru dezvoltarea turismului rural ?Care sunt conditiile sau modalitatil de obtinere

Dragos Ionescu
11 Dec 2008

Buna, A-si dori sa primesc mai multe informatii legate de fondurile europene nerambulsabile,in vederea deschiderii unui laborator de patiserie si cofetarie.Va multumesc

nicu sev
12 Dec 2008

as dori deschiderea unui service auto in mediul rural ,detin terenul necesar si o parte din valoarea acestuia .Pot beneficia de fonduri nerambursabile pentru finalizarea investitiei si unde pot gasi mai multe informatii?multumesc anticipat

doru
15 Dec 2008

as dori sa deschid un cabinet de medicina dentara in 2009.deocamdata sunt student.pot beneficia de fonduri nerambursabilein mediul urban (sau rural)?daca da,cum?

anca
17 Dec 2008

Buna Sunt psiholog si as dori sa infiintez un centru de resurse umana . Credeti ca pot obtine astfel de fonduri europene pentru infiintarea acestuia?? detin spatiu . As dori mai multe detalii pentru a pune in aplicare afacerea. multumesc

betai attila
19 Dec 2008

as dori niste indrumari cum si prin ce metode as putea accesa fonduri nerambursabile pt o spalatorie auto. detin deja una dar inchiriez spatiul unde imi desfasor activitatea. am toate utilajele profesionale dar nu detin spatiu. ms anticipat

cristia
22 Dec 2008

As dorii sa contactez persoana care doreste da deschida o AGENIE DE TURISM O rog sa ma contacteze la office@larc.ro

mirela
26 Dec 2008

as dori sa obtin fonduri nerambursabile pentru construirea unei gradinite particulare cu program prelungit in Rm. Valcea

ana
3 Jan 2009

sunt asistenta medicala , si as dori sa demarez construirea unui azil de batrini in Jud. Salaj. care sunt pasii ptr obtinerea unui credit si de unde trebuie sa incep >..Va multumesc. Ana Balc

ionut
4 Jan 2009

As dori sa imi fac o ferma de chinchilla . Ce trebuie sa fac?As face un imprumut la banca dar nu stiu daca pot obtine acest imprumut .Am 10 mil (vechi) pe cartea de munca . Am vreo sansa?

Liviu Cercel
5 Jan 2009

Doresc sa construiesc o Pensiune in zona, intorsura Buzaului, vreau sa stiu care sunt pasi si documentele necesare obtinerii fondurilor nerambursabile. Cu multumiri!

florin
9 Jan 2009

pentr-u construirea unui disco-bar + sala internet, as putea beneficia de fonduri neramursabile? ce documente trebuesc intocmite si unde sa ma adresez? multumesc anticipat!!!

balazs
11 Jan 2009

Detin 52 de ha de teren agricol, 35 de capete de bovine, din care 15 vaci de lapte, am si utilaje agricole. Am in proprietate teren intabulat de 6 ha, cu drum de acces, curent electric in apropiere, de unde putem beneficia fonduri nerambursabile pentru construirea unui grajd, ca sa corespunde cu normele europene? Care sunt primi pasi?

florescu angelica
12 Jan 2009

m-ar interesa obtinerea de fonduri PHARE nerambursabila de unde trebuie sa incep si la ci9ne sa ma prezint prima data.

TEO
12 Jan 2009

Lucrez in comert si as vrea sa ma extind ,detin o constructie de 50 mp unde imi desfasor act. ca mini market si as vrea sa mai fac un restaurant, am proiect si materiale pt construirea unui spatiu de 250 mp dar nu am bani suficienti pt finalizare.Fiind intr-o zona turistica (chiar si cu partie de schi)as putea construi chiar si-o pensiune.As vrea sa stiu daca asputea accesa fondurile europene? A R.

ciprian
13 Jan 2009

Detin 600 mp patrati in braila intr-o comuna la 3 km de oras si as dori sa stiu daca pot obtine fonduri nerambursabile ptr deschiderea unu service auto.

Narcis
13 Jan 2009

As dori sa infiintez o ferma de vite , detim pamantul si as vrea sa stiiu cum as putea obtine finantare din partea uniuni europene .

MIHAELA GAVRA
15 Jan 2009

Buna tuturor! As dori sa stiu daca as avea o sansa sa obtin si eu o finantare pentru a-mi descideun laborator patiseri. Si daca da ,cum. Multumesc pentru intelegere.

Teodora
15 Jan 2009

BUNA! As dori sa ma informati daca as putea primii si eu o finantare pt a-mi deschide un laborator de patiserie. Astept un raspuns.

nelu pojar
16 Jan 2009

doresc sa deschid o cantina pt servit masa si catering, ce posibilitati as avea sa obtin fonduri nerambursabile,nu detin nimic ! Daca se poate doresc raspuns.

Balan Stefan
17 Jan 2009

Va rog sa ma informati si pe mine in legatura cu un fond nerambursabil pentru o ferma de vaci. Am constructia necesara si teren dar vreau fondul pentru achizitionarea de vaci 25 capete ,utilaje si o parte din furaje

liliana
20 Jan 2009

as dorii sa stiu daca pot primii o finantare pt.infiintarea unei gradinite in zona defavorizata si daca da ce acte mi-ar trebui.EU sunt asist. medicala as putea?

VALI
20 Jan 2009

as dorii sa stiu daca tinerii casatoriti pot obtine fonduri pt infiintarea unei microferme? Eu si sotiia mea detinem un teren de 4000 mp la tara si nu stim cum sa procedam pt a face o ferma de capre si oi.

Moldovan Daniela Nicoleta
21 Jan 2009

Am o claire aflata in constructie,am proictul aprobat pt. locuinta.Intre timp am devenit somera si am imceput cursul de Administrator pensiune turistica si as doi sa imi fac o pensiune turistica cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile. Doresc sa stiu daca pot sa fac acest lucru fiind si intr-un judet cu potential turistic-Maramures, dar eu nu stau la sat ci intr-o loc. aflata la 25 km de Baia Mare Seini Daca se poate as dori sa-mi spuneti si cui sa ma adresez pt. depunerea unui dosar.Sunt foarte dezorientata pt. ca nu stiu cu cine sa iau legatura? Va multumesc!

puscas doru vasile
25 Jan 2009

sunt student la zi,la politehnica cluj.Detin cateva hectare de pamant intr-o zona de munte (Apuseni).As vrea sa fac o partie de schi,urcare teleghidata.o mica pensiune din lemn,parter-loc de recreere,iar la etaj 4,5 camare de inchiriat. de cumperat echipamente pentru schiuri,sanii etc Atat pentru inceput..Drumuri de acces foarte bune.Bani nu prea am.as putea primi bani nerambursabili pentru a realiza aceasta afacere.?Pe viitor,venitul l-as reinvesti pentru a dezvolta afacerea cat mai mult.Moral,dar si financiar(putin) sunt sprijinit de familie.Pe o raza de 200km nu exista nicio partie de schi amenajata.Turisti ar fi ,chiar si de peste hotare,avand in vedere ca maghiarii nu au munti,si in 2-3 ore ar ajunge la zona de schii. 25 ian,2009 doru

puscas doru vasile
25 Jan 2009

Terenul detinut nu poate fi considerat cei 40%bani pe care trebuie sa-i am eu?E mostenire,dar are valoare.Si,in acest caz ,cine evalueaza pretul terenului?Va rog sa-mi raspundeti si sa ma ajutati cu niste sfaturi concrete.

necullaie maria
26 Jan 2009

salut cum pot avea bani de la ue pt a investi in agricultura in dobrogea,astept raspuns pe e-mail mneculaie@yahoo.com

lucian
31 Jan 2009

asta este o minciuna pe fata iau bani numai cei cu relatii si tot aia cu bani pot accesa fonduri nerambursabile PT. CA EI AU RELATII SI CUNOASTE dar daca se duce un om de rind nici nu sta cu el de vorva lasati minciuna si vrajala ma puteti contacta la 0754569646

ileana petrasc
1 Feb 2009

detin teren si cladiri care in urma unei amenajari corespunzatoare ar deveni un frumos azil pt bunicii nostrii .exista vreo reala posibilitate de a fi ajutata in acest sens cu finantari ue??? Multumesc

Bagiu Virgil
8 Feb 2009

mama detine un teren intr-o zona devavorizata din com Cozieni jud BZ ,eu detin un ap propietate personala,daca pun gaj ap pot primi fonduri nerambursabile EU pentru infiintarea unei crescatorii de pasari si animale(capre) familia fiind formata din 11 persoane care ne putem ocupa de aceasta afacere.tlf 0747972074.

zavate
8 Feb 2009

As dori sa imi deschid o ferma de melci. am terenul am o parte din bani dar imi mai trebuie o parte de pani. Cum as putea accesa fondurile nerambursabile pentru a imi putea finaliza aceasta mica afacere. as dori si eu niste informatii concrete si explicite pentru cum as putea beneficia de aceste fonduri.va multumesc ..

DELIANA
10 Feb 2009

As dori sa construiesc un thermal-spa center . Care sunt pasii pt a primi fonduri UE?

sarbu adrian
10 Feb 2009

am o firma agrement copii si asi dori sa crez un parc de distracti investitia coasta undeva la 150000 euro putti sa ma ajutati sa accesez fonduri europene VA MULTUMESC

virgil
11 Feb 2009

as dori sa infintez o micro -ferma, detin teren , dar nu stiu care sunt pasi pentru a accesa fonduri europene ?

vladimir antonescu
18 Feb 2009

lucrez la o societate care intocmeste documentatii in vederea absorbtiei de fonduri europene. poate va pot ajuta in vederea abtinerii fondurilor de care fiecare aveti atata nevoie. scrieti-mi la vladimir_antonescu@yahoo.com si cu siguranta va voi raspunde.

enache
23 Feb 2009

as dori sa infiintez o ferma de iepuri de casa . detin teren. cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine fonduri nerambursabile. multumesc Enache

constantinescu camelia
2 Mar 2009

buna,doresc sa fac o pensiune in lepsa jud vrancea.ce conditii trebuie sa indeplinesc?am suma de 2miliarde.ce suprafata de teren trebuie sa detin,adica sa cumpar si ce valoare pot lua/?va multumesc camelia

NICOLAE
2 Mar 2009

mama detine un teren de 1000mp disponibili in Timisoara teren pe care dorim sa facem o spapalatorie auto, vulcanizare, schimb ulei, si terasa de vara.Nu detinem o societate comerciala dar am fost implicat in alta societate. Cum as putea sa obtin fonduri europene nerambursabile pentru aceasta afacere? Va multumesc.

bucur florin
3 Mar 2009

buna ziua am si eu o intrebare referitoare la fondurile nerambursabile : am inceput un proiect pentru un centru de relaxare SPA care ar include si o pensiune un restaurant ,sala fitnes ,teren tenis de camp,piscina in aer liber ,loc de joaca pentru copii , detin 1000mp teren si am reusit sa construesc cladirea care este dispusa in felul D P M pe suprafata utila de aproximativ 700mp in mediu rural langa Timisoara . intrebarea mea ar fii: as putea beneficia de un fond nerambursabil pentru continuarea lucrarilor si amenajarea acestei afaceri? va multumesc anticipat

Mihai
3 Mar 2009

SAlut, as vrea sa infiintez o ferma de cresterea iepurilor, mentionez ca detin pamant si un procent financiar in circa 50%, cum as putea primi fonduri pt asemenea proiect.multumesc

R.M.C. Business
4 Mar 2009

Societate din Timisoara ce activeaza in domeniul obtinerii de finantari din fonduri nerambursabile. Ne puteti contacta la adresa de email: rmc.business@gmail.com Speram sa va putem ajuta cu elaborarea cererilor de finantare pentru proiectele pe vare le vizati fiecare dintre dumneavostra.

constantinescu camelia
7 Mar 2009

am un teren de 400mp pe care am inceput construirea unei case mari cu 10 camere .am posibilitatea sa mansardez.dar banii batai vina gata sunt pe terminate.doresc sa fac si o piscina in incinta casei.scopul acestei locatii este de a face un centru de recuperare copii si batrani cu probleme locomotorii si refeleoterapie.care sunt pasii care trebuieste sa-i urmez pt a lua fonduri nerambursabile .casa e situata in galati la 30 m distanta de spitalul c.f.r. va multumesc camelia tel 0740526004

andrei monica
12 Mar 2009

am un teren de 1500mp si as dori sa cultiv legume ecologice, dar pentru aceasta am nevoie de bani pentru constructia serelor.vreau sa stiu daca pot intra in posesia unor fonduri europene nerambursabile si care sunt pasii pe care sa-i urmez .va multumesc.tel.0721701996

ardelean tiberiu
13 Mar 2009

Aas dori sa imi fac o pensiune si detin jumatate din valoarea proiectului cum pot obtine cealalta jumatate si actele necesare,pasi necesari, derulari proiectului. VA MULTUMESC

luminita
15 Mar 2009

buna as dori sa stiu de ce am nevoie ca sa primesc fonduri nerambursabile lucrez an spania antr-o fabrica ce produce material sanitar vreau sa deschid an romania ceva asemanator multumesc

hercut adelina
22 Mar 2009

buna,as dori fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei micro-ferme agricole,solicit informatiile necesare pentru tinerii de pana in 35 de ani,doresc sa aflu actele necesare acestei investitii.Va multumesc.

tby
26 Mar 2009

buna, as dori niste informatii cu privire la fondurile phare pt o micro-ferma agricola

liana
28 Mar 2009

buna ziua! Sunt din Tulcea- Isaccea , as dori , daca este posibile , avere informatii cum trebuie sa fac sa deschid o pensiune in Isaccea cu ajutorul fondurilor europne, unde am un teren langa Dunare , este un loc deosebit de frumos . multumesc

ciprian pop
30 Mar 2009

sunt un tanar de 25 ani ,bunicii mei detin 5000mp intravilan in mediul rural, casa si inca 7 ha de teren arabil si 1,5 ha padure, daca m-as muta la sat cum as putea obtine un fond nerambursabil de la stat pt a infiinta un complex agroturistic ( construirea unei cabane si amenajarea unui lac)!!!la cine ar trebui sa ma adresez, ce conditii trebuie sa indeplinesc, cat dureaza ca sa intru in posesia fondurilor? Va multumesc!!!

Alin Lunca
1 Apr 2009

as dori si eu niste informatzii despre aceste fonduri nerambursabile. sunt un tanar de 20 de ani si locuiesc cu parintzi mei la sat care poseda un teren la iesire din sat de cca 1 ha unde vreau sa deschid o ciupercarie un nbar si un peco. se pot primi fonduri europene pentru acest proiect? vasi fi recunoscator daca mar contacta cineva in legatura cu asta 0766651049. ms

Dorian Elefterescu
6 Apr 2009

to Ciprian Pop . Depinde in general de complexitatea proiectului . Sunt consultant pe proiecte de finantarea europeana si te-as putea ajuta . daca vrei astept un semn la d.elefterescu@yahoo.com

badea constantin
14 Apr 2009

am multe idei de inventii si inovatii dar nu le pot reliza din motive financiare...........................................de exemplu -un nou tip de electromotor sau obtinere de energie electrica folosind aerul

FLORINEL
17 Apr 2009

as dori sa infiintez o ferma agricola mixta.Am psibilitatea de a achizitiona un teren de 15 h sau mai mult la un pret mult inferior decar pretul pietii,dar nu detin fonduri.As putea beneficia de finantare europeana ?Proiectul este estimativ de 400.000 de euro.Va rog daca poate sa-mi raspunda cineva . florihnel@yahoo.es

popescu roman
21 Apr 2009

In primul rind doresc sa va urez,,Paste Fericit,,.Numele meu este Popescu Roman si am domiciliul in orasul Horezu,judetul Valcea int-o localitate cu potential turistic deosebit.Impreuna cu cele doua surori detin o locuinta moderna construita dupa anul 1989.aceasta are doua nivele 6 camere,doua bai ,doua holuri,doua terase si o mansarda unde se mai pot construi 3 camere.Suprafata terenului pe care se afla locuinta este de 298 mp.Doresc sa va intreb daca exista vreo posibilitate de a primii fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei pensiuni turistice.Deasemenea tot in cadrul acestor fonduri,doresc sa achizitionez doua loturi de teren cu suprafata de 2000mp in apropirea localitatii Horezu la 10 km distanta,,Varful Ursu,,pentru amenajarea adoua case de vacanta.

alexandru
23 Apr 2009

as dori sa fac o micro ferma si as dori si eu anumite informati,mentionand ca detin anumite suprafete de teren de circa 10ha in comuna bala judetul mehedinti de ce suma as putea beneficia din fondurile nerambursabile de la uniunea europeana.Mentionez ca am varsta 40de ani si unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a beneficia de aceste fonduri.va multunesc si astept raspunsul dumneavoastra.

Andrioaia Ovidiu
24 Apr 2009

Mi-as dori sa am sansa sa infiintez o ferma de iepuri ,si vin la dumneavoastra cu rugamintea de a ma ghida ce pasii ar trebui sa urmez in obtinerea de fonduri nerambursabile avind in vedere ca detin terenul.Sunt disponibil in orice moment sa demarez acest proiect avind in vedere vremurile pe care le traim.Va rog daca nu va deranjez sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez,sau daca se poate pentru constructia unei ferme mijlocii care ar trebui sa fie aportul meu.Va multumesc,

eugen
26 Apr 2009

Buna , As dori sa construiesc o pensiune intr-o zona turistica,am inteles ca trebuie sa detii 50% din valoarea investitiei,care sa nu depaseasca 400000EU.Presupunem ca detin cei 50%,va rog sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez ptr. obtinerea de fonduri nerambursabile.Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.

relu
27 Apr 2009

as dori sa infiintez o ferma zootehnica, detin pamantul necesar si as vrea sa stiiu cum as putea obtine finantare din partea uniuni europene .

marius
13 May 2009

bunaziua As dori sa infiintez o ferma de chinchila.cui trebuie sa ma adresez pt a obtine fonduri nerambursabile? multumesc.

c.s
17 May 2009

Buna ziua .Sunt un tanar de 34 de ani si as dori sa obtin fonduri nerambusabile.Pentru a crea tinerilor copii un complex sportiv,avand la baza urmatoarele facilitati. -4-5 terenuri de fotbal 7. 1-2 terenuri de fotbal 11. 2-3 terenuri de tenis de camp. eventual o sala de forta. Acest proiect avand ca baza lansarea tineretului de maine .MULTUMESC FOARTE MULT

Sabau Sebastian
21 May 2009

Buna ziua sunt un tanar de 30 de ani si studiez mecanic auto in Spania asi dori sa stiu daca pot optine fonduri neranbursable pentru a deschide un atelier mecanic nu detin 40% din investitie.Ati putea sa imi spuneti si pasi cre trebuie sa ii urmez.MULTUMESC

CARMEN P.
26 May 2009

Buna.As fi interesata de un fond nerambursabil dar nu am banii necesari pentru demararea unui proiect{cred ca toata lumea are aceasta problema} .As dori sa fac o cladire unde sa se poata organiza nunti,botezuri etc. si un restaurant pentru cei care sunt in trafic . Cum ma puteti ajuta. Va rog pentru a-mi da un raspuns.

Dan Marinescu
26 May 2009

Buna ziua.Sint electronist specialist si vreau sa fac un atelier de microproductie unde sa construiesc senzori de proximitate electronici si alti senzori folositi in automatica, industrie si robotica.Pot beneficia de un fond european in acest scop?Mentionez ca firma unde lucram pina nu de mult timp are mari probleme financiare si am fost disponibilizat urmind sa devin somer.Multumesc pentru un eventual raspuns.

Konte
27 May 2009

Salut ! Vreau sa imi deschid si eu o firma... as dori sa ma contactati pe e'mail sau messenger contele_maryan_90@yahoo.com ;) Multumesc

bogdan
8 Jun 2009

Buna. Sunt interesat de un fond nerambursabil pentru amenajarea unui drum public pe care circula zilnic sute de persoane. As avea vreo sansa?Pentru ca primaria noastra nu pare sa fie interesata de nimic.Multumesc anticipat.

fido
8 Jun 2009

buna ziua,As dori sa construiesc o pensiune agroturistica in Sucevita dispun de 70000 euro iar terenul pe care vreau sa construiesc are valoarea de 150000 euro si voi intra in posesia lui in urmatoarele 2 luni.imi puteti da ceva detalii?va multumesc!

marian
10 Jun 2009

buna ziua! sunt agricultor,detin teren agricol si as dorii sa construiesc 1h de sere. ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce pasi trebuie sa urmez pt a obtine un fond nerambursabil?

Loidl Alexander
11 Jun 2009

buna ziua. vreau sa construiesc o pensiune la Valiug / Resita si va rog sa mi trimiteti informatii cum primesc fond neramb.??

benche sorina
13 Jun 2009

buna ziua suntem o familie care doreste sa deschida o mica afacere cu sere de legume, avem terenuri disponibile in zona rurala, si am dori sa stim cum putem obtine fonduri europene nerambursabile. multumesc

ioana
15 Jun 2009

am inceput constructia unei pensiuni intr-o zona montana.as dori sa stiu cum as putea obtine fonduri europene pentru a putea extinde constructia pentru a o pune in circuit turistic ca si zona de tabara pentru copii.va multumesc

ioan
19 Jun 2009

Doresc infintarea unei ferme de capre ,in com Otesani ,valcea, se dau fonduri europene ,dispun de teren ,circa 15 ha

catalina
26 Jun 2009

as dori sa aflu cum as putea obtine fonduri nerambursabile pt.sere de legume si flori si ce fel de acte am nevoie

Ana
29 Jun 2009

Intentia mea este de a construi un fel de centru de recuperare intr-un sat de pe langa litoralul romaesc. Detin pamantul necesar cu care intentionez sa le ofer, in special batranilor, relaxarea si luxul care probabil nu si-l pot permite. Am nevoie sa stiu ce acte imi trebuie si unde trebuie sa le duc pentru a obtine fonduri neramburasbile.Va multumesc si va rog daca se poate un raspuns cat mai rapid pe adresa de e-mail.

DORINEL
6 Jul 2009

desi e putin probabil sa primesc un raspuns eu totusi postez o intrebare pe acest site!!! Cu cine m-as putea consulta in privinta infiintari unei microferme de struti,cum as putea beneficia de o finantare europeana nerambursabila in conditiile in care as poseda terenul necesar si as avea o parte din suma???

COSTICA POPA
21 Jul 2009

Am in jud. Ialomita 2 ha pe care vreau sa ridic sere sa cultiv legume ecologice . Cum sa beneficiez de fonduri europene NERAMBURSABILE nu am o alta suma de bani . POT? as dori un raspuns

Marin Padureanu
25 Jul 2009

Care sint documentele necesare accesarii fondurilor europene pentru achizitionarea de utilaje, in cadrul IMM,fara intermediul firmelor de consultanta sau a bancilor?

Cristi
26 Jul 2009

As dori sa construiesc o terasa cu bar, bucatarie si spatiu de joaca pt copii atat pt vara cat si pt iarna. Ce conditii ar trebui sa indeplinesc si ce pasi ar trebui sa urmez pt a obtine fonduri europene?

ZEIC MIHAI
31 Jul 2009

vreau sa infintez o ferma de crestere a vitelor de lapte si carne.am cateva ha de teren achizitionat plus ceva bani pt partea care trebuie aportata de mine,as dorii cateva inf de cat timp dureaza aprobarea proiectului si care ar fii primii pasi de urmat.multumesc

Negrea D.
31 Jul 2009

Buna ziua.Detin o suprafata teren cca 5000 mp in zona montana (Vatra-Dornei) cum pot obtine fonduri pentru construirea unei pensiuni.Va multumesc.

cristi
3 Aug 2009

va salut pe toti.observ ca aici toata lumea intreaba cum poate obtine un fond rambursabil sau nerambursabil dupa caz. oameni buni in primul rand ca sa obtii un fond major iti trebuie si un proiect major asta cu sala de fitnes sau cu depozitul de calc sau ce am mai citit eu pe aici. nu se poate sa se obtnai un fond pt ca cei care se ocupa cu asa ceva vor afaceri marete care implica f multi bani asta cred eu din cate am citit.cele mai multe fonduri se obtin in agricultura si in zootehnie sunt un simplu student care la fel ca voi vrea un fond nerambursabil insa pt asta trebuie sa imi pun la punct un plan de afcere care sa fie ff profitabil si cheltuieli minime sunt mulet afaceri de genul acesta dar pe mine in prezent ma intereseaza fermele care se ocupa cu cresterea iepurilor m-am documentata in privinta asta insa sunt pareri si pareri cel mai bine este in orice afacere mica de familie care ar putea sa creasca in primi doi ani de 6-7 ori este zootehnia si nu spun ei o spun oameni specialisti.asa cum si voi va ganditi la un fond asa ma gandesc si eu insa eu vreau sa imi cosntruiesc propria afacere din fonduri familiale .un fond nerambursabil se aproba doar daca si beneficiarul vien cu o suma de bani 10-15% va dau un exemplu nu are rost sa ma duc sa apelez la un fond nerambursabil daca afaceare mea poate incepe si cu 10.000 de euro niciodata nu voi primi un fond pt suma asta de bani dar in schimb dac afacear pe care vreau cineva sa o deszvolte are nevoie de un capital de 200.000 de euro benficiarul trebuie sa aiba minim 20 de mii de euro ca sa poate obtine fondul respectiv orice afacere are riscul ei dar in momentul in care obtii acel fond reusita este de 91Ê acea afacere sa dezvolte multi nu stiu ca 97% din afacerile inceputea dau faliment in primi 2 ani.dac aveti posibilitate sa incepeti o afacere cu bani putin ganditiva de 10 ori ianinte iar daca sunteti sigur ca merge atunci investiti si documentativa inainte de a incepe ca puteti economisi bani si timp dac intelegeti ce vreau sa spun iar dac are cineva sa imi dea sfaturi pt cresterea iepurilor sa ma contacteze ca vreau sa aflu cat mai multe pt ca este o afacere de viitor in romania si nu numai, ma refer aici si la domeniul zootehnic va multumesc si adresa mea este cristy88calota@yahoo.com

ana
29 Aug 2009

Sunt studenta si as dori sa-mi deschid un salon de coafura-frizerie la tara unde casa si terenul sunt trecute pe numele bunicilor ,exista cladire pt.acest salon dar sunt necesare modificari si amenajari pt.schimbarea destinatiei.Mentionez ca am absolvit cursurile si am diploma pt.coafura-frizerie-manichiura-pedichiura.Pot beneficia de fonduri pt acest ,,vis,,?care sunt conditiile si primi pasi? Astept cu nerabdare raspuns.Va multumesc mult!

popescu vasile
7 Sep 2009

Pot obtine fonduri nerambursabile pentru constructia unui complex turistic intr-o localitate rurala din judetul Tulcea?

viorel
9 Sep 2009

lovuiesc in spania si as vrea sa ma intorc in romania pt a face un abator dotat la standarde europene,am lucrat mult in constructie de abatoare in franta si spania si nu stiu de unde sa incep si pasii pt a obtine fonduri europene nerambursabile ,gracias

GABRIELA MOGA
14 Sep 2009

Buna ziua , locuesc in spania si as vreasa ma intorc acasa pentru a deschide o pensiune cu restaurant , nu stiu de unde sa incep pentru a obtine uno fonduri nerambursabile de la uniunea europeano am terenulce mai trebue , VA MULTUMESC

ignat ionut
17 Sep 2009

Buna ziua ,as vrea sa deschid un parc de distractii acvatic in botosani si as dori sa mi precizati daca se poat obtine fonduri europene nerambursabile pt proectul meu.terenul fiind propriettate privata. Va multumesc.

irina
19 Sep 2009

Buna ziua,imi doresc sa deschid o gradinita in BUSTENI,PRAHOVA si as vrea ca cineva sa ma informeze despre aceste fonduri nerambursabile.Acest tip de proiect poate fi aprobat sau aceste fonduri merg doar in agricultura.Mentionez ca locuiesc in SPANIA de 6 ani si mi=as dori sa ma intorc acasa sa incep acest proiect ,dupa toate standardele europene.Multumesc.

dobos v
22 Sep 2009

Va rog daca pot obtine fonduri europene pentru construirea unei baze sportive.Multumesc.

ionel marin
23 Sep 2009

Am 1500mp de teren in judetul prahova si as dori sa construiesc o ferma de struti.Cum obtin banii din fondurile europene nerambursabile pentru acest proiect?Va multumesc

cristian beznea
4 Oct 2009

buna ziua,sant interesat de aceste fonduri,detin 50%din inceperea proiectului,la ce sucursala bcr trebuie sa apelez pentru mai multe informatii,merci

alin
9 Oct 2009

Buna ziua,sunt interesat de aceste fonduri nerambursabile,as dorii sa construiesc o crescatorie de melci.dispun de circa 30% din necesarul pt alocarea acestui proiect si as vrea sa stiu cum as putea sa obtin aceste fonduri?ce pasi trebuie sa urmez.Va multumesc

LUIZA
11 Oct 2009

AS DORI SA INFIINTEZ O TABARA PENTRU COPII CARE PROVIN DIN FAMILII CU VENITURI MICI. aS DORI SA STIU CUM SE FACE UN PROIECT PENTRU FONDURI UE NERAMURSABILE, UNDE TREBUIE DEPUS SI ACTE NECESARE. ASTEPT RASPUNS PE E-MAIL. VA MULTUMESC.

gianina
14 Oct 2009

Buna ziua Rugamintea mea este ca cine are ceva informatii referitoare la aceste fonduri europene nerambursabile sa la posteze pe site. Astfel putin cu putin adunat de la fiecare sa se faca un tot, pentru ca se observa ca autoritatile sunt foarte retinute atunci cand li se cer informatii. Se spune peste tot aveti fonduri europene, folositile dar de unde se pot culege informatii? care sunt Autoritatile de management pentru fiecare axa, de unde incepem, caci se stie inceputul e greu dupa care\\\" intri in hora si joci pana la capat\\\".

robert coscovatu
21 Oct 2009

ma intereseaza si pe mine sa fac o ferma de iepuri ce este necesar . multumesc

ale
24 Oct 2009

vreau sa infintez o ferma de ovine ce ar trebui sa fac ca sa pot accesa fondurile europene nerambursabile?

dorin
29 Oct 2009

buna ziua,, cum pot obtine fonduri europene nerambursabile?care sunt pasi?unde ne putem interesa ceva concret .pentru o pastravarie va multumesc

ANA
1 Nov 2009

Vreau sa deschid o ciupercarie cu ajutorul fondurilor europene Am pamantul insa as vrea sa va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie urmati pentru a beneficia de aceste fonduri.

Daniel
3 Nov 2009

as dori sa stiu daca se poate achizitiona un teren pentru o spalatorie auto pe un bulevard principal din bucuresti, si in ce conditii avand in vedere ca nu detin resurse majore de bani. Va multumesc!

ioana taranu
8 Nov 2009

buna ziua,sunt medic si as vrea sa deschid un cabinet medical intr-un orash(care a fost de curand comuna) inconjurat de sate, nu exista specialist pe domeniu pe o raza de f multzi km...ce ar trebui sa fac pt o finantare,unde ar trebui sa merg pt a fi indrumata ..tzinand cont ca nu detzin resurse financiare..?a multzumesc..astept raspuns pe mail....

IDU GHEORGHE
8 Nov 2009

De unde pot cumpara un ghid din care sa aflu tot ce doresc despre aceste fonduri?

aurora
10 Nov 2009

salutari de pe meleaguri italiene!sunt o romanca de 32 ani care ar dori sa se reintoarca acasa si sa faca ceva util pt ea si tara ei.am tot auzit de aceste facilitati nerambursabile date de comunitatea europeana in agricultura si mediul rural dar as dori sa am detalii mult mai concrete,sa stiu pro si contra,cand se intra in posesia acestora,care este primul pas ...etc?.idea mea este de a cultiva pomi fructiferi si as putea avea un capital de 2-3mii euro.cine poate sa mi dea aceste informatii?astept raspuns!multumesc anticipat

tican lucian
12 Nov 2009

am 37 de capre , as dori piata de desfacere pentru lapte si brinza . si asociere cu parteneri din uniunea europeana.astept un raspuns,tel 0723328601

georgiana
16 Nov 2009

buna ziua. cum pot accesa si eu un fond european nerambursabil? deoarece am inceput sa cresc iepurasi dar mias dorii sa infiintez o ferma de iepuras de rasa. detin un teren ,dar destul de mic pt o ferma iar fonduri nu . vas ruga din suflet sa ne raspundeti si noua la mesaje deoarece suntem tineri dornici de a face ceva in viata.va multumesc

Stefan
16 Nov 2009

Ideal ar fi sa posteze cineva care a obtinut aceste fonduri nerambursabile. Sa avem o idee prin ce a trecut. In unele state din UE se acoda imprumuturi mici ( 10, 20, 30mii �) cu dobanzi mai mici. Banuiesc ca si in Romania sunt.

ROSIORU GABRIELA
22 Nov 2009

Sunt pregatita pentru depunerea unui dosar pentru ajutarea fermelor de subexistenta.Intrebarea este pana la ce data se depun dosarele si in ce perioada se intra in posesia fondurilor.

claudiu
4 Dec 2009

as vrea sa infiintez o ferma de vaci de carne!am un teren de 8 ha.alte fonduri nu am!as vrea sa stiu daca as putea primi finantare cu un credit nerambursabil pentru a incepe!multumesc!

Mircea Gheran
6 Dec 2009

Buna, As dori foarte mult sa obtin niste informatii referitoare la atragerea unor fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea unui centru regional de colectare si prelucrarea mierei de albine in zona Olteniei. Suntem implicati 2 oameni , studenti in an terminal si dispunem de teren (30000 mp) , un numar de aproximativ 60 de stupi si resurse financiare limitate. Asteptam un reply , cat de cat "useful". Va multumim. Cu respect, Mircea Gheran si Antonescu C-tin.

Flavia huma
16 Dec 2009

Buna ziua! asi dori sa primesc mai multe informatii in legatura cu obtinerea de fonduri europene nerambursabile pt infiintarea unui PUB-CLUB.Va multumesc!

ionut valentin moga
19 Dec 2009

Buna ziua! Asi dori sa primesc informati in legatura cu obtinerea fondurilor europene nrb pentru a deschde o ferma gainii ouatoare in zona fagarasului,am cunostinte asupra pasarilor deoarece sunt in spania si lucrez la o ferma de gainii de aproape 8 ani.Vreau sa ma intorc in tara sa imi deschid propria ferma, detin teren.va multumesc

aniela
20 Dec 2009

Buna! asi dori sa primesc mai multe informatii in legatura cu obtinerea de fonduri europene nerambusabile pentru infiintarea unei micro ferme de porci detin terenu, sant in spania si doresc sa ma intorc in tara, astept raspuns pe adresa aniela_74@yahoo.es.Va multumesc anticipat

liviu
25 Dec 2009

am un proiect pentru reciclarea an masa a plasticului inclusiv a peturilor as crea locuri de munca la o comuna antreaga cu taxele platite la zi la stat am anchiriat un fost cap am o parte din utilaje si banii cei 40 la 100 de anceput cu cine as vb de un amprumut macar? mai putine deseuri o lume mai curata

Larisa Sandu
4 Jan 2010

As dori sa stiu care sunt pasii pentru aplicarea pentru fonduri nerambursabile. Doresc sa deschid o organizatie non-profit cu specificul reintegrare scolara pentru o comunitate rroma. Multumesc

iulia maresi
7 Jan 2010

Buna ziua! As dori sa aflu mai multe informatii despre programul de finantare in vederea creerii unei ferme de animale. Am terminat facultatea de comunicare anul trecut, am 24 de ani, am un teren proprietate personala, si o parte din bani.Va multumesc anticipat!

beni
8 Jan 2010

..... as dori sa stiu exact daca se mai dau fonduri europene in anul acesta, ce inseamna fond nerambursabil , nu se returneaza banii , sau se returneaza in decurs a x ani . Eu sunt interesat de fonduri europene pentru realizarea unei ferme de porci , si nu numai . Intai as vrea sa stiu exact , si concret toate detaliile despre aceste fonduri, unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac. Eu am pamant necesar pentru acese actiuni, de bani pentu contribuire , nu am. Mai am sanse sa primesc fonduri??? cum ??? Va multumesc si astept raspuns cat de repede se poate pentru ca sunt decis sa incep. beni...................

talmaciu nicoleta
11 Jan 2010

asi dori sa infiintez o ferma de iepuri .detin teren.care sunt pasii de facut pentru a obtine fondurile europene nerambursabile.sunt din iasi com. ciurea.sat lunca cetatuii

simona
11 Jan 2010

As dori sa infiintez un centru de Kinetoterapie si recuperare pentru sportivi,persoane cu handicap,si normal pentru toate persoanele ce necesita tratamente si recuperare.Se pot obtine fonduri nerambursabile(pentru ca investitia in aparatura este foarte mare pentru a putea obtine rezultate)si care ar fi pasii pentru aceasta investitie.Sunt din Bucuresti si detin si o suma de bani ce o pot investi. Cu multumiri.Simona

lidia
11 Jan 2010

as dori infiintarea unei farmacii veterinare,care sunt pasii de pornire si cui ma pot adresa pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile.

gheorghe tibuleac
12 Jan 2010

As dori sa infiintez o ciupercarie ,detin teren,care sunt pasii de pornire si cui ma pot adresa pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile.

nicolaescu viorel
13 Jan 2010

buna! sunt un tanar,interesat de afaceri,poate prea tanar la 21ani pt birocratia din ro..dar ambitios si curajos... ma intereseaza ce trebuie sa fac si unde sa ma duc,la cine sa apelez pt a obtine fonduri pt a pune bazele unei afaceri si anume a unei micro-fabrici,pe mine ma intereseaza ceva de productie(ciorapi,caramida,polistiren,fursecuri..etc) la varsta mea bineinteles nu dispun de foarte multe...ci doar de o firma de constructie cu activitate mare,firma este certificata iso9001,cea ce mar ajuta in caz ca obtin ceva fonduri..daca ma puteti ajuta(si cred ca puteti) va rog fiti amabili.. va multumesc..

savin gheorghe
18 Jan 2010

as dori infomatii cu privire la deschiderea une-i ferme de iepuri am teren si cultivarea vitei de vie si pomi frctiferi

pavel vasile
21 Jan 2010

Salutari.lucrez in marea britanie impreuna cu sotia.ne gandim sa ne intoarcem in romania si sa deschidem o sera pentru cultivarea legumelor. dorim sa beneficiem insa de o finantare europeana pentru costruirea acetui proiect,necesetand un nivel inalt al costurilor,beneficiem de o suma de bani care ar acoperi 20% din valoare dar si de intreaga suprafata de construire.initial dorim sa infiintam o microsera pe aproximativ 2 ha de pamant.ce sanse ar fi sa putem obtine aceasta finantare.multumim si astept raspuns.

Dan
21 Jan 2010

As dori sa primesc deschid un service auto pe un PFA, firma nou infiintata.

sirbu marius
29 Jan 2010

a-si dori sa accesez si eu fonduri nerambursabile europene pentru cresterea chinchillelor ,si nu stiu la cine sa apelez .Va rog daca puteti sa ma ajutati.

simina
31 Jan 2010

Buna!As dori sa primesc informatii in legatura cu obtinerea fondurilor europene nerambursabile,incepand de la pasii premergatori necesari acestei \"operatiuni\" ,iar apoi,etapele care trebuie parcurse `pana la \"final\".intentia mea ar fi infiintarea unui camin pentru oamenii de varsta a-3-a,cu toate utilitatile,incluzand centru de recuperare.va multumesc anticipat!

jivan dan
31 Jan 2010

am 42 de ani ceva idei si potential financiar pt. a-mi dezvolta o afacere m-ar ajuta mult un stimulent financiar de tip credit nerambursabil la care ar trebui sa avem dreptul fiind romani cetateni comunitari dar dupa toate comentariile pe care le-am vazut si bineinteles dupa cum am mai auzit de comisioanele care trebuiesc date si dupa faptul ca trebuie consilere si aprobare de la comunistii aia de la bcr nu am nici un nerv sa incerc totusi nu inteleg de ce nu se face nimic sau aproape nimic pt. a stopa toata birocratia si coruptia din institutiile care se ocupa consilierea sau acordarea acestor credite. in speranta ca v-om mai traii sa vedem macar unul din sutele de procurori tineri dornici sa faca ceva pt oamenii din tara asta asteptam vremuri mai bune.

lorena
7 Feb 2010

as dori sa obtin niste fonduri nerambursabile pt a deschide ofarmacie veterinara in mediu rural.as dori sa stiu care sunt pasii.

cristi
7 Feb 2010

Am inteles ca pt. a obtine un fond nerambursabil trebuie sa "acopar" 40% din valoarea proiectului. Daca nu dispun de acesti bani, am vreo sansa sa obtin fonduri? am o ferma de oii,investitie propie de 20000e.va multumesc.

catalin
9 Feb 2010

as dori sa obtin fonduri nerambursabile pentru constructia unei baze sportive completa.detin teren langa ploiesti

soroiu marius alin
10 Feb 2010

buna ziua.as dori si eu sa mai interesez daca pot accesa fonduri europene nerambursbile .in vederea construiri unui servis autorizat specializat in reperarea motocicletelor si motoscuterelor .dat faptul ca in tot judetul nu exista niciunul de acest fel.care ar fi pasi si conditile.multumesc anticipat

costel dotatu
13 Feb 2010

vreau sa deschid o afacere in domeniul masajului tailandez cu si fara finalizare ca sa ajut barbatii si femeile intrprinzatoare din tara noastra sa scape de stresul banilor nemunciti.daca ma puteti ajuta trimitind bani pe adresa mentionata ca sa angajez personal calificat si sa cumpar un spa, 2paturi de mijloc cu saltea relaxa, 2 oglinzi si 3 plasme de103cm, 10 tuburi de crema,5prosoape, un sapun, 2 baxuri prezervative durex.mersi anticipat si mult succes.

bujorel cristea
14 Feb 2010

pot primi fonduri sapard pentru infintarea unei ferme de piscicultura?

marius
14 Feb 2010

buna.am un teren in afara localitati la tara cu posibilitate de apa ,curent si as dori sa fac o brutarie,patiserie m-ar interesa daca pot primi fonduri europene .tin sa mentionez ca am si suma de 40% din valoarea proiectului.daca pot primi un raspunscat ar costa proiectul pt obtinerea fondurilor. va multumesc.astept raspuns

cristina
16 Feb 2010

Buna ziua. As dori sa stiu de ce acte este nevoie pentru infintarea unei asociati pentru protectia mediului si daca pot obtine fonduri structurale? Daca as infinta in zona rurala o brutarie sau o ferma de porc

cristina
16 Feb 2010

Buna ziua. Fiti draguti cat dureaza un proiect daca zona nu este in lucru sau finalizata?

FLORIN
17 Feb 2010

As dori sa obtin fonduri nerambursabile pentru constructia unui teren de fotbal-tenis.detin teren in apropiere de Ploiesti

RAMONA
18 Feb 2010

Buna sunt o tanara de 25 de ani as dori sa primesc informatii in legatura cu obtinerea fondurilor nerambursabile.Momentan sunt in italia as vrea sa revin in Romania sami deschid o sala de fitness ma puteti ajuta sami ziceti de ce acte am nevoie si ce suma trebuie sa detin eu personal si daca am nevoie de vreo scoala anume sau vreun curs specializat.Multumesc anticipat.

Simion Rodica
19 Feb 2010

Buna ziua, 1.As dori sa stiu daca pot accesa fonduri nerambursabile pentru infiintarea unei asociatii de protectie a mediului , cu caracter de informare, pregatire , constientizare si consultanta in mediul rural. 2. Detin teren -2000 mp cu livada (100 pomi) infiintata de 8 ani, la 67 km de municipiul Tulcea, cu posibilitate de extindere as putea obtine fonduri nerambursabile pentru a dezvolta si o cultura pentru legume ecologice? 3. As putea obtine fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui atelier scoala pentru formare profesionala in domeniulunui- croitorie "la comanda" in mediul rural? Cu stima, R. Simion

kisi
19 Feb 2010

as vrea sa accesez fonduri nerambursabile pentru terminarea canalului Siret-Baragan.

marian
24 Feb 2010

doresc sa infintez un lant de pensiuni,intrebarea este:Daca am un teren de 3000 m2 pentru construirea a trei vile cu suprafata de 100m2 amprenta la sol si trei nivele si sase cabanute cu suprafata de 40 m2. 1 nivel ,asi putea demara inceperea unui proiect si care ar fii valoarea aproximativa a rambursarii? precize faptul ca terenul se aflaa in jud Arges,4km distanta Curtea de Arges. va multumesc

alin
24 Feb 2010

buna sunt alin as vrea sa deschid o pizerie undeva la tara am spatiu meu dar...nu stiu daca se merita sunt in jud galati o localitate mare de circa 10.000 de locuitori este o investitie foarte mare si mie teama ca nu merge

cristi l
25 Feb 2010

din cite vad eu pentru multi romani fondurile astea nerambursabile inseamna doar niste bani dati de cineva cadou pentru a satisface cine stie ce vis nerealizat pana acum.In afara de o gamada de acte si drumuri de facut , spaga de dat peste tot,trebuie sa stim si ca banii astia nu se dau chiar asa usor cum credem noi. in plus ei urmaresc parcursul banilor si dupa ,sa vada unde si cum se cheltuiesc.Nu va asteptati ca cineva va da acesti bani fara a avea siguranta ca ajung unde trebuie

Zamfirescu Eugen
28 Feb 2010

Eugen.0745324673.am teren la tara, as dori sa infiintez cu fonduri nerambursabile,o ferma pomicola de prun sau mar.cca. 1 ha.Cine ma poate indruma privind pasii care trebuiesc urmati?

gelu-
28 Feb 2010

eu am teren la tara,o fabrica de caramida as face ,cu tot ce presupune,constructie,utilaje,,4-5 angajati...sectorul constructiilor va iesi din criza intr-un an.M-ar interesa fondurile nerambursabile ,in ce procent din costul total al investitiei se pot obtine,care este procedura,de unde obtin banii pentru demararea investitiei,pt.ca am inteles ca banii de la UE. vin pe etapele de realizare a investitiei! Unde ma pot documenta temeinic??0745324673.Multumesc!

electrocris instal construct
3 Mar 2010

Buna ziua ! detin o firma de constructii cu activitate principala pe ,, Instalatii electrice\'\' si ma intereseaza sa aflu daca pot beneficia de fonduri europene pentru dezvoltare si investitii. In cazul in care pot beneficia de aceste fonduri europene , doresc sa mi dati si mie un mic raspuns cu o explicatie . Va multumesc mult

Gireda Mihai
3 Mar 2010

Buna ziua!Asi dori sa infiintez o ferma de iepuri.Detin doar terenul pe care asi dori sa ridic o constructie unde sa adapostesc in jur de 300 de custi(sau mai multe).Si asi putea suporta costurile manoperei.Spunetimi daca am sansa de a primi fonduri nerambursabile de la UE. Va multumesc!

R.Adrian
4 Mar 2010

As dori sa infiintez un centru sportiv,nu detin terenul sau spatiul necesar. As putea obtine un fond nerambursabil,se acorda pentru un astfel de proiect . Care sunt etapele ? Astept un raspuns. Va multumesc!

MIHAI BANICA
9 Mar 2010

As dori sa infiintez un centru de reconversie profesionala.As putea obtine un fond nerambursabil pentru asa ceva? Care sunt etapele?Astept un raspuns.Va multumesc mult?

adi tg-jiu
16 Mar 2010

salut...as dori sa obtin ceva fonduri nrb in mediul rural..o crescatorie de iepuri...care sunt etapele?ma puteti ajuta?

Orha Elena
16 Mar 2010

As dori sa aflu daca se pot accesa fondul nerambursabil european pentru infiintarea unui laborator de analize medicale in cadrul unui sat din Maramures. Exista cerere si exista si posibilitate de sponsorizare din partea locului, dar nu este suficinta. se poate sau nu sa obtin un ajutor din acesta parte?

Narcisa Cimpan
17 Mar 2010

Buna ziua, In prezent eu detin o firma, dar as vrea sa schimb obiectul de activitate, mai exact as dori sa deschid o ferma de cresterea iepurilor, mai in gluma mai in serios am plecat de la 2 iepuri si in cca. 6 luni am ajuns aproape la 100 buc si acum sunt pasionat de asta.M-ar interesa fondurile nerambursabile ,in ce procent din costul total al investitiei se pot obtine,care este procedura,de unde obtin banii pentru demararea investitiei,pt.ca am inteles ca banii de la UE. vin pe etapele de realizare a investitiei! In prezent detin material (lemnos) pentru realizarea custilor si cca.2000 mp de teren, daca cineva ma poate sfatui ce pasi trebuie sa urmez, mai stiu ca banii nu se obtin foarte usor si ca se fac verificari cum sunt gestionati de aceea va rog doar cei documentati foarte bine in domeniu sa ma ajute. Va multumesc, cu respect.

todor octavian
17 Mar 2010

doresc sa deschid ofabricuta care produce peleti din rumegus si as vrea sa stiu toti pasi care trebuie sai fac de la infintarea firmei si obtinerea de fonduri nerambursabile.multumesc.

sorescu gheorghe-adrian
18 Mar 2010

Buna ziua.Eu lucrez de ceva timp prin italia,dar cu mica experienta care am acumulato,doresc construirea unui lac artificial pentru peste(sturion).terenul il detin si ceva bani am,dar pentru realizarea acestui proiect am nevoie de fondurile nerambursabile si informare.Cu respect va multumesc.

adrian
20 Mar 2010

Buna ziua, numele meu este Adrian, am 30 ani, sunt din Tr Severin, si as vrea sa infiintez o ferma mica de iepuri pentru inceput .De ce vreau sa fac asta?!? - Pentru ca tatal meu in prezent oricum creste iepuri, detine teren 1 500 mp si din pasiune pt iepuri se ocupa de cativa ani de cresterea lor.- ajunsese sa aiba 500 de capete pe an. Insa argumentul pt care as vrea sa cer finantare nerambursabila pe fonduri UE. este acela ca in prezent se produce pe plan mondial doar 35-40% din necesarul de carne de iepure, deci este un deficit de carne de iepure pe plan mondial, in al doilea rand carnea de iepure e considerata o delicatese, are proprietati curative fiind recomandata bolnavilor de cancer, si poate un alt motiv este acela ca de cate ori am cautat in magzine carne de iepure nu am gasit. As vrea sa stiu mai multe despre cum sa incep, unde sa ma adresez in Mehedinti pt a primi sfaturi , ajutor... Mentionez ca in acest moment nu am nici societate, nici af, nici-o forma orgasnizata de afacere.

sofianu ilie
21 Mar 2010

Sanse si cuantumul fondurilor europene pentru spalatorie auto.Am utilaje dar mai trebuie teren si constructie.Demersuri?

Lupas Nicolaie
21 Mar 2010

Am teren adecvat pisciculturii.Trebuie construit baraj si anexe de deservire.Ce sanse am la acordarea de fonduri europene si in ce proportie?

Ivan Constantin
21 Mar 2010

Zona montana (Apuseni).Detin un ha padure in apropierea unui monument arheologic..Doresc sa construiesc o pensiune cu 5 spatii de cazare si masa asigurata. Eventual caut un colaborator. Pot beneficia de fonduri nerambursabile?

Crasnic Daniel
21 Mar 2010

Imi doresc o pensiune cu 8 spatii de cazare (panouri solare),o microferna de 5oo pasari si 200 m.p. solarii.Am teren.Ce criterii eligibile sunt si in ce proportii se face finantarea.In acest sens caut colaborator si la telefonul 0245610245.

Crasnic Daniel
21 Mar 2010

Imi doresc o pensiune cu 8 spatii de cazare (panouri solare),o microferna de 5oo pasari si 200 m.p. solarii.Am teren.Ce criterii eligibile sunt si in ce proportii se face finantarea.In acest sens caut colaborator si la telefonul 0245610245.

brinza petrica
19 Apr 2010

Buna ziua, doresc sa aflu daca pot obtine fonduri eu nerambursabile ptr achizitionarea unui spatiu si a dotarilor ptr infiintarea unui birou de mediere, cabinet de consultanta juridica si manageriala, agentie de turism (cca 60 000 EU )

raducu1974
25 Apr 2010

as dori sa infintez o micro ferma de crestere gaini ouatoare.as dori cum as putea acesa fonduri europene mentionez ca detin doar teren.sau o pensiune intr-o zona usor accesibila.simleu silvaniei.salaj .va multumesc anticipat!

acostachioaie
25 Apr 2010

buna seara, asi dori sa stiu cum se pot obtine fonduri europene ptr turism, am o casa la munte si asi vrea sa ma axez pe turism,va multumesc

Daniel .R
26 Apr 2010

As dori sa primesc mai multe informati cum as putea sa dezvolt o livada de pomi fructiferi cu productie bio.

patricea-constanta
3 May 2010

URGENT!!!SUNT DIN CONSTANTA,AM 1240METRI PATRATI DE PAMANT INTRAVILAN SI VREAU SA MA AJUTATI SA FAC O GRADINITA PARTICULARA.SUNT PSIHOPEDAGOG,MASTER TERAPII SI COMPENSARE IN TULBURARI DE LIMBAJ SI E VISUL MEU.AS VREA FONDURI NERAMBURSABILE!VA ROG AJUTATI-MA !

Eugen 2010
5 May 2010

Doresc sa infiintez o ferma agricola - cresterea vitelor pentru carne si produse din lapte, o pensiune pentru turism - in acest sens zona unde locuiesc este zona declarata "ZONA TURISTICA". Detin 50% din terenurul necesar si in paralel cu aceasta activitate asi infiinta un complex de protectia cainilor fara stapani. Care sunt etapele si cine poate sa-mi faca un proiect eligibil cu fonduri europene?. Locuiesc in zona Horezu-Valcea. Multumesc.

Stancu Razvan -Adrian
6 May 2010

Sunt student la Universitatea Spiru Haret Bucuresti ,Facultatea de Marketing si as dori sa infiintez o ferma de melci si sunt interesat de actele necesare pentru obtinerea fondurilor nerambursabile. Va multumesc.

Ina
19 May 2010

Ma numesc Serbaneci Ina si detin o firma de consultanta fonduri europene.Va pot ajuta in ceea ce priveste accesarea de fonduri nerambursabile, la costuri minime. Daca sunteti interesat/a, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0727537509 Ina Serbaneci sau pe mail : ina.serbaneci@gmail.com

militaru andrei
30 May 2010

de cand caut si am nevoie de informatii sunt interesat de turism si as vrea sa incep sa construiesc o cabana si mai degraba un complex si tabara evident k zoona unde doresc sa reusesc este in zona montana si nu am teren acolo si nici nu am suportul financiar asa k numai cu ajutorul bancii si prin fonduri se poate, idei sunt multe numai k pana acum nu am avut o viata prea buna noi romanii, cu ce informatii ma puteti ajuta ce sanse as avea in a incepe o asemenea afacere!

nicolae
7 Jun 2010

as dori sa recoltez si sa valorific trufe .ce pasi trebuiesc facuti.va multumesc anticipat

vlad
10 Jun 2010

as dori sa incep o afacere cu chinchila,dar nu am banii ecesari.am inteles ca sunt firme care cauta pers interesate de a incepe aceasta afcere si ca te-ar ajuta cu materialele necesare u doar sa te ocupi de cresterea lor si sa te ajute si la preluarea marfii.va multumesc

valeriu
5 Jul 2010

Am 24 de ani si as dori sa deschid un restaurant sau o afacere in romania ce trebuie sa fac ? Cine ma poate finanta ?Momentan traiesc in italia .

simion
9 Jul 2010

as dori sa construiesc o pensiune,detin terenul si pentru finantare am o casa cu teren,ce trebuie sa fac ca sa obtin fonduri europene.multumesc.

marius
11 Jul 2010

asi dori sa fac si eu o afacere cum pot sa primes foduri de la uniuni ne reabursabele cum si ce ar trebui sa fac daca puteti da un raspuns astept va multumiesc

petre marius gabriel
11 Aug 2010

lucrez de 5 ani in italia si as dori sa daschid doua terenuri de fotbal si unu de tenis,detin terenuri si 40% din valuarea lor....ce trebuie sa faca sa optin fonduri europene multumesc

Andreea
17 Aug 2010

Buna ziua, Intentionez sa demarez o afacere in domeniul productiei textile copii. Pot primi fonduri nerambursabile pentru asa ceva? Multumesc.

rudolf
28 Aug 2010

Buna ziua, As vrea si eu detalii despre ce pasi ar trebui sa urmez pentru a construi o ferma agricola, specific ca detin pamant, este cultivat an de an cu posibilitatile noastre si as vrea sa dezvolt aceasta productie prin cumpararea de utilaje si prin scaderea pierderilor din agricultura, care consider ca e cel mai important aspect, am cateva idei cum as putea face asta si astept informatii sau chiar propuneri de finantare, co-finantare, asociere. Rog seriozitate si promtitudine Multumesc

raut florica
29 Aug 2010

DORESC SA FAC O FERMA TIP GRADINA ZOO PENTRU ANCEPUT AM 1 HA PAMANT SUNT SALARIATA LA TAKATA PETRI ARAD SI DORESC FONDURI NERAMBURSABILE EUROPENE CINE MAR PUTEA AJUTA SA AM O REUSITA GARANTATA PENTRUCA CU FERMA CARE AM DEGAND SA O FAC SUNT MARI SANSELE DE A REUSI .DORESC FF MULTA SERIOZITATE NR TEL 0357880560 .ASTEPT UN RASPUNS FAVORABIL PENTRU AMBELE PARTI ACEST LUCRU NE VA ADUCE NUMA BENEFICI .DUPA LANSAREA AFACERI FONDURILE SA FIE 100LA100 DIN FINANTARE EU NU AM POSIBILITATI DE FINANTARE NUMAI PAMANTU 1 HA SI IDEI FF MULTE CARE VOR DA ROADE LA TIMPUL LOR CU CAT MAI REPEDE CU ATAT MAI BINE

oanca octavian
10 Sep 2010

as vrea si eu mai multe informatii de spre fondurile europene multumesc

Ninel Tutuianu
14 Sep 2010

as dori sa construiesc o cladire mare pe care sa fie scris SPITAL MUNICIPAL PARTICULAR ,,ANDCRINION'',sa vindecam toata omenirea de orice boala dar îmi trebuie finantare europeana nerambursabila

alina
19 Sep 2010

BUNA ZIUA,,,AS DORI SA MA INFORMEZ DESPRE OBTINEREA FONDURILOR NERANBURSABILE,,,,AS DORI SA INFIINTEZ O GRADINITA SAU CEVA DE GENUL,,AFTER SCHOOL,,(DETIN UN APARTAMENT )SAU,SA CONSTRUIESC UN CAMPING ,,,,,,,,MENTIONEZ CA DETIN TERENUL,.DE UNDE POT INCEPE,CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ?VA MULTUMESC

adam
19 Sep 2010

asi dori o informatie precisa si corecta unde ma apelez pentru accesarea fondului nerambursabil de la ue pentu o crescatorie de iepuri pentru 400-500 de iepuri teren pt. consructie am VA MULTUMESC

Cristian
19 Sep 2010

Sincer am studiat acest fenomen numit FONDURI EUROPENE NERAMBRUSABILE!!! O ILUZIE SAU O GLUMA PROASTA!!! MAHARII CU BANI GRAMADA PROVENITI DIN ECONOMIA SUBTERANA OBTIN ACESTE FONDURI!!!

D A V
21 Sep 2010

asi dori sa infintez o micro ferma de cresterea porcilor specific ca am 2000 m teren

andrei
29 Sep 2010

buna as dori sa finalizez o sala de nunti intr-o zona rurala si as dori putin ajutor dak se mai pot accesa fondurile europene!!! ati putea sa imi spuneti incotro sa ma indrept?

ionutz
19 Oct 2010

buna,as dori sa infiintez o plantatie de pomi fructiferi,pruni,detin doua hectare de teren.as dorii putin ajutor pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile.multumesc

anita pavel
23 Oct 2010

buna,as dori sa infiintez o rezidenta sau o pensiune ptr batrini si as vrea sa stiu daca acest proiect poate beneficia de fonduri ue nerambursabile si unde ma pot informa pas cu pas,locuiesc in tulcea.multumesc mult

lazar ioan
28 Oct 2010

buna ziua as dori sa infiintez o sala de fitness si culturism in orasul meu ,sant cu handicap gradul 2,casatorit am un spatiu in chirie un alt oras si am o sala de forta si as dori sa-mi dati cateva informatii despre cum pot sa beneficiez si eu de fonduri nerambursabile ue sau cu cineva cu care pot vb si sa ma lamureasca daca se poate sau nu. cu stima.

florin
5 Nov 2010

doresc sa infiintez o asociatie non-profit pentru ajutorarea persoanelor si a animalelor comunitare cu ajutrorul fondurilor nerambursabile. am infiintat asociatia , dar cum pot accesa fondurile nerambursabile ? multumesc pentru ajutor .

mihai
9 Nov 2010

Buna ziua. Sunt tanar student si vreau sa cumpar un restaurant la cheie afacerea coasta 35.000 euro.Eu detin doar de 10.000 . Daca sunt tanar investitor am vre-un beneficiu ,sau pot obtine ceva de la stat,banca sau fonduri europene? Va multumesc .

ionut
18 Nov 2010

as vrea sa incep de la 0 o ferma de porcine pentru ingrasare, 500 de capete si as vrea sa stiu ca ar costa investitia si ce conditi trebuie sa indeplinesc ca si persoana. Multumesc!

alex
21 Nov 2010

VREAU SA DESCHID O FABRICA DE PRODUCTIE BIOCOMBUSTIBIL POT OBTINE FONDURI EUROPENE? DETIN TERENUL PT AMPLASARE FABRICA .

FEIER ELISABETA
4 Dec 2010

As dori sa infiintez o cresa pentru copii , detin terenul si spatiul necesar. As putea obtine un fond nerambursabil , se acorda pentru un astfel de proiect . Care sunt etapele ? Astept un raspuns. Va multumesc

florin miscu
5 Jan 2011

florin ma numesc si sunt din tgv, din cate vad eu romanii si oamenii de rand vor sa dezvolte romania dar guvernul impiedica pe cat posibil acest lucru, prin faptul ca face cat mai imposibila accesarea acestor fonduri, intr-un fel sau altul si prefera sa se vaite de bani si de proasta dezvoltare a romaniei, ce se intampla in romania este strigator la cer. Si eu ca si restul romaniei vreau si am teren si bani sa deschid o ferma de iepuri si sa impaduresc un teren in zona de munte dar mam impiedicat de informatii foarte proaste de la functionari gretosi, as vrea sa accesez aceste fonduri dar nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac vreau informatii clare si directe daca se poate. MULTA STIMA SI RESPECT CELOR CE VOR SA FACA CEVA DIN ROMANIA

iovita nelu
26 Jan 2011

Am un un srl (asociat unic) infiintat in 2004, dar fara nici un angajat. Si fara profit, desi am platit forfetarul. Activez sezonier, agrement nautic( plimbari pe mare, scufundari, etc.). Am 2 ambarcatiuni mari si 7 mici. Construiesc acum o salupa multifunctionala - agrement si pescuit. Pot primi fonduri europene avand in vedere situatia srl-ului sau sa infiintez un start-up (pf, societate individuala, srl, etc) ? Multumesc, Nelu.

andrei veronica
26 Jan 2011

Veronica ma numesc si sunt din voluntari si as dori sa deschi o gradinita la mine acasa .Cum procedez sa pot primii si eu aceasta finantare, imi doresc fff mult ,iubesc fff mult copii si deaceaia doresc acest lucru. daca ma poate ajuta cineva varog sa trimiteti pe adresa de email veronica_andrei44@yahoo.com. va multumesc anticipat

mircea
30 Jan 2011

cum pot sa obtin fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri in ecologizarea domeniului forestier detin 40% din bani

Alin din Craiova
9 Feb 2011

O sa incep direct,dupa ce am citit tot ce era mai sus de citit.Ce este in tara asta,este un calvar.Bancile se lauda impreuna cu guvernantii,toata ziua se vaita pe la tv ca nu au si tara este din ce in ce mai saraca,ca lumea, pe zi ce trece este disponibilizata,ca unii oameni ii pun capat zilelor ptr ca au fost dati afara de la servicii,sau cine stie ce le-au mai promis guvernantii sau patronii la care au lucrat si avand o familie in spate de intretinut,nu mai au putut face nimic ptr ei si asa au pus punct la tot,sau vrute si nevrute.Romania ,trezestete,nu mai visa cu ochii deschisi la tot ce se spune pela tv sau de catre banci.Fondurile europene nu sunt ptr noi,acesti oameni de rand,ci duar ptr cei care detin puterea in statul asta.Daca exista cineva din oamenii de pe scara de la 1 la 10 si ma refer la oameni de sus de acolo de la 9-10 si vede acest mesaj al meu ,vreau va rog sa-si puna intrebarea:ma,oamenii astia chiar vor sa faca ceva in romania asta?cine ii impiedica?cum pot fi ajutati,macar cu niste raspunsuri mici si scurte?o exista cineva acolo undeva ca sa raspunda la toate intrebarile fiecarui om imparte? Spune-a mai devreme,mai sus putin,niste tineri,ca au incercat sa mearga la autoritati ca sa vada fata-n fata,cum pot sa ia acele fonduri,ce acte necesare le trebu-i ca sa poata sa-si ia niste fonduri europene,iar toti la care sau dus,i-au dat cu usa in nas.Acei oameni se numesc angajatii primariilor sau prefecturilor din aceasta tara?NU.Acei oameni sunt niste milogi,mai milogi decat noi astia care incercam sa vedem ce putem face sa deschidem o afacere pe teritoriul romaniei.Daca eu ma duc la primarie si cer ca roman sa mi se spuna ce este,sau cum este despre acel spatiu si vreau mai multe detalii despre o locatie din acest oras,toata lumea ridica din umeri si nu stiu ce sa-mi raspunda.:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ca nu apartine de primarie ci de prefectura\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",iar daca ma duc la prefectura,viceversa.Daca vine un strain,Italia,Turc,Arab,etc.,si ii arunca la primar sau prefect o suma frumusica de bani,daca ati vazut furnicile cum alearga de la un musuroi la altul,asa sar toti sa-l ajute,dar pe noi romanii care nu avem acei bani de mita ,suntem luati in bataie de joc si nimeni nu face nimic,iar daca ridici putin capul de jos si nu ti-l tii cum e invatat romanul nostru,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"capu-l plecat sabia nu-l taie\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",isi cheama garda de corp,adica Politia locala,care unii dintre ei nu au nici bacul luat,si vine si iti arde o amenda ptr deranjarea ordinii publice si te arunca afara ca pe un gunoi,in cel mai bun caz,sau poate chiama si militia,care sunt si ei pe mana cu ei si mai gasec cate un motiv si iti mai dau si ei o amenda si dupa aceea noi astia care am incercat sa aflam si noi ceva de la primarii sau prefecturi,plecam cu buza unflata,cu datorii catre stat,in amenzi,normal si tot fara raspunsuri.Intrebarea mea pe care vreau sa o pun ptr cei care au facut acest sait,exista undeva vre-un raspuns la toate intrebarile pe care vi le-au adresat romanii mei de pretutindeni din aceasta tara?cand o sa raspunde-ti la toti?Tara asta mai da vreodata inainte?Ce este criza?criza ne-o facem noi cu mana noastra nu alcineva.Romanii nostrii sau invatat sa nu mai munceasca pe bani putini in aceasta tara si pleaca afara,ptr ca ,munca care o face acolo,afara din tara,e platit de circa 5-6 ori mai bine decat pe teritoriul romaniei.Mai ganditiva si la noi,noi vrem sa slujim acest stat roman si vrem sa ramanem aici ,ptr ca aici ne-am nascut si vrem aici sa murim,dar dupa cum se vede,cred ca noui toti, tineretul o sa depasim granitele romaniei,iar aceasta tara o sa ramana plina de bosorogi in cel mai bun caz,sau chiar o sase stearga de pe glob si va fi duar o amintire,ca a existat o ROMANIE.MULTUMESC si sper sa citeasca cine treb aces mesaj de la mine. Eu am citit ca voi bancile vreti sa faceti multe,dar nu aratati nimic.Uie eu vrea sa dezvolt putin agricultura prin Jud Dolj,mai precis pe langa Craiova.Am un tractor si vre-o 30hectare de pamant.As vrea sa mai iau in arenda inaca 200 de Hectare de pamant sa mai iau 2-3 tractoare,o combina sirestul de uxtensile ptr a da drumul la aceasta treaba,dar nu am bani,nici lei ni euro sau dolari.Cum as putea sa fac rost de acesti bani care toti suntem dependenti de ei.Exista vre-o posibilitate?Astept un raspuns pe care sincer stiu clar ca nu o sa ajunga i\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nici intr-un an de zile .Va multumesc si va doresc mult noroc si fericire la toti romanii din tara care vor sa faca ceva cu aceasta tara si sa-si dezvolte o afacere si nu in ultimul rand Guvernantilor Romani care isi asteapta drepturile de la micii intreprinzatori,ptr ca ai mari dau spagi si nu treb sa mai plateasca dari.Multumesc frumos ptr to sprijinul acordat

mihaela
12 Mar 2011

buna,ma numesc Mihaela si sunt din Constanta.as dori sa infiintez o hala agricola ,m-ar interesa ce documente sunt necesare si unde trebuie sa ma adresez?

rodica
15 Mar 2011

sunt studenta in ultimul an si doresc sa infiintez un atelier de art terapie ( productie hand man)protejat, pentru tinerii cu dizabilitati. ce acte si care sunt pasii de urmat? a primit cineva pana acum cei 10000 de euro pentru dezv zfacerii? multumesc

ivan
18 Mar 2011

pot beneficia de fonduri europene pentru a deschide o crescatorie de melci chiar daca nu dispun de un teren propriu pentru a ma desfasura

romeo butilchin
15 Apr 2011

buna, ptr. inceperea unei afaceri cu iepuri pot beneficia de fonduri europene nerambursabile?am teren 300mp si sunt in tema cu pretul iepurilor si a custilor pentru adapost.

niculescu constantin
25 Apr 2011

am un teren in mediu rural aproape de DN 1, 1300mp imobil ridicat in rosu si acoperit doresc fonduri pt a face un motel ce trebuie sa fac?

Pricopi Vasile
31 May 2011

Buna ziua,Asi dori sa realizez o mini centralaelectrica cu panouri solarefotavoltaicepe o suprafata de 2ha tern .Ce trebuie sa fac pentru a accesa fonduri Europene nerambursabile.Va multumesc.

ingrid
11 Jun 2011

Buna ziua,as dori sa stiu care e procedura de accesare a fondurilor europene nerambursabile?cui trebuie sa ma adresez?si de unde trebuie sa incep procedura de acordare a acestor fonduri?exista un sediu in fiecare oras unde?

Rada Marius
17 Jun 2011

Buna ziua! Detin o vila aproape teminata in loalitatea Pucioasa, suprafata de teren 965m.p. plus o livada de pruni pe o suprafata de 1000 m.p. Va rog, daca puteti sa-mi dati si mie detalii despre posibilitatea de aobtine fonduri nerambursabile pentru a face pensiune turistica. Va multumesc!

STELU
29 Jun 2011

Buna ziua!Doresc sa deschid un abator de sacrificare porci si vite cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile,in schimb am posibilitatea sa creez noi locuri de munca in zona.Ma puteti indruma de unde tr sa incep si cu cati bani?

emi
2 Jul 2011

Buna ziua, as dori sa infiintez o livada de 3ha de nuci, sunt interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile si de conditiile in care pot fi eligibil. Va multumesc

neagu marius gabriel
25 Jul 2011

Buna ziua Sunt un tanar de 26 de ani si as dori sa infiintez o ferma de iepuri cu fonduri europene nerambursabile 100% sau 90% ,dar cea mai mare problema este ca nu stiu de unde sa incep sau cum sa ma apuc de aceeasta afacere. Mentionez ca am banii de achizitionarea unui teren in mediul rural. Va multumesc anticipat de ajutor .

finantari
4 Aug 2011

daca mai aveti inca nevoie de raspuns puteti sa postati mesajul si pe forumul portalului http://www.esimplu.ro la explicatii privind accesarea fondurilor structurale

Ciprian
23 Aug 2011

as dori sa aflu pt oobtinerea terenului pt tinerii casatoriti actele necesare si connditiille cerute de catre stat..

john
30 Aug 2011

as dori sa stiu daca pot obtine fonduri fara ajutorul bancii intrucat am 5o% fonduri personale.daca nu atunci cat ia banca pt ajutor

Alex
4 Sep 2011

as dori sa deschid o cresa de animale sunt interesat daca pot accesa fondurile , si daca da cat la suta din suma imi este acoperita .

Daniela Maracine
5 Sep 2011

dores sa infiintez un camping la 200km de Bucuresti,as vrea informatii despre DOCUMENTELE necesare pentru a obtine fondurile nerambursabile si suma pe care ar trebui sa o am pentru a obtine aceste fonduri,multumesc

Rat Emilian
2 Oct 2011

Sunt cadru didactic si as dori sa construiesc o tabara scolara cu 50 -70 de locuri pentru elevi. In care categorie se incadreaza acest proiect. Mentionez ca am terenul situat in mediul rural, la aproximativ 200 m de gara.

Cristian
22 Oct 2011

Buna seara, as dori sa stiu care sunt conditiile si pasii de urmat in vederea deschiderii unei sere de flori in conditiile in care am deja teren. Din cate am citit eu trebuie sa finantez proiectul cu 40-50% plus ca eu trebuie sa platesc si tva-ul. care este primul pas? nu am plan de afaceri. exista firme specializate care sa te ia de la 0 si sa te duca pana la reusita? va multumesc

robert
25 Oct 2011

as dorii sa accesez fonduri nerambursabile pt o cipercarie ce trebuie sa fac si cum sa procedez

alin
6 Nov 2011

va salut! am un nr d 30 de capre sji as mai vrea sa-mi cumpar,dar as dori sa styu cum pot lua bani d la UE pentru ami construi o ferma moderna...multumesc..!

SC AGHORA CONSULTING SRL
7 Nov 2011

SC AGHORA CONSULTING SRL, ofera servicii specializate pentru accesarea fondurilor europene. Pentru realatii si informatii suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail: office@aghoraconsulting.ro sau tel:0725 534 500.

mihaela
1 Dec 2011

Buna, ma numesc Mihaela, si ma intereseaza sa incep o activitate in orice zona a Romaniei pentru racolta laptelui de la propritarii de vaci/oi, am si un sprijin de control din partea unei societati Italiene, si vreau sa stiu urmatoarele: cum pot realiza un proiec, care sunt regulile care este data limita pentru a prezenta proiectul cui trebuie sa prezint proiectul pentru a obtine fonduri europene care sunt legile la nivelul romaniei pt a desfasura o astfel de activitate daca a fost facut un studiu de piata si s-au stabilit zonele cele mai potrivite unei astfel de activitati. multumesc mihaelastoica@virgilio.it

Razvan
12 Dec 2011

as dori sa stiu si eu pentru o ferma de porci ce acte imi sunt necesare pentru un fond din partea banci daca eu incep de la zero.eu nu dispun de cei 40% din valoarea proiectului cui trebuie sa ma adresez si ce acte imi sunt necesare.Multumes!

Morosan
18 Dec 2011

Ofer consultanta accesare fonduri europene, diverse domenii. Intocmire dosar, implementare proiect, dezvoltare, identificare piata interna si externa, planuri de afaceri, pentru afaceri de succes. Contact cu detalii la marian_morosan@yahoo.com Afaceri de succes cu bani europeni la M&M Morosan Consulting SRL

sorin
22 Dec 2011

as dori sa infintez o verma de vaci lapte pot sa obtin ajutor de la fondurile europene eu nu am nici un credit ce ar trebui sa fac sau cati bani miar trebui mie sa pot obtine ajutorul fondurilor europene astept un raspuns va multumesc sarbatori fericite

laszlo florin.
30 Dec 2011

sunt interesat sa construiesc o ferma de iepuri dar nu stiu daca se poate accesa fonduri ne ramursabile.daca poate cineva sa ma ajute cu niste informati a-si fi recunoscator. va multumesc

iulia
30 Dec 2011

pentru a infiinta un coafor intr-o comuna unde nu exista,putem beneficia de fonduri nerambursabile? in ce procent? va rog sa-mi dati mai multe informatii privind dotarea micului salon unde va lucra o singura persoana calificata. multumesc

jeni
8 Jan 2012

Buna ziua,as dori sa stiu cum pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru a face in mediul rural o microferma de animale si pe langa livada si sere.Mentionez ca detin terenul,Va multumesc.

Lascarache Paula-Claudia
8 Jan 2012

Vreau sa gasesc un partenr pentru deschiderea unui centru social.

gabriel
11 Jan 2012

asi dori sami deschid oferma piscicola anchiriind un lac din zona iasului dar nu stiu cum sa beneficiez de fonduri europene sau mai bine zis sa intru an posesia acestora

bogdan vulcanizare
15 Jan 2012

as dori sa stiu daca se pot accesa fonduri si care sunt acestea ,unde trebuie sa ma interesez si care sunt pasii de urmat ,pentru extinderea unei vulcanizari auto as dorisa construiesc o spaatorie si un service auto .

tomoroga dan
20 Jan 2012

buna ziua asi dori sa deschid o mini ferma cu vaci de lapte si porci si vreau sa stiu cum as putea baneficia de finantarea europeana nerambursabil si ce acte asi avea nevoie va multumesc.

CONSTANTIN MARIUS LACATUS
22 Jan 2012

as dori sa infiintez o ferma de STRUTI . detin teren. cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine fonduri nerambursabile. multumesc

Adelina
28 Jan 2012

Buna ziua, as dori sa imi deschid un salon de tratamente corporale si faciale, masaje si reflexoterapie, as putea beneficia de fondurile europene nerambursabile? Cui trebuie sa ma adresez si in cat timp obtin banii? Multumesc.

Adelina
28 Jan 2012

Buna ziua, as dori sa imi deschid un salon de tratamente corporale si faciale, masaje si reflexoterapie, as putea beneficia de fondurile europene nerambursabile? Cui trebuie sa ma adresez si in cat timp obtin banii? Multumesc.

ionut
4 Feb 2012

buna ziua as dori sa deschid un magazin de haine ce trebuie sa fac sa obtin fonduri europene si care sunt pasi de facut sa un salon de masaj in cat timp se obtin bani si ce trebuie sa fac

nicu si ram
7 Feb 2012

as dori sa infiitez o ferma de 50.....100 capete de porci dispun de teren de cei 40% de care se vorbeste. vreau doar sa stiu ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg ptr a obtine un fond european.multumesc anti

NICO
8 Feb 2012

AS DORO ACCESAREA DE FONDURIPENTRU O FERMA DE CRESTEREA PORCILOR .AS DORI INFORMATI .VA ROG¡¡¡

danielastefania
13 Feb 2012

Am dorim sa accesam fonduri europene pentru o ferma piscicola cum trebuie sa procedam.Va rog sa ne ajutati cu informatii.Detinem un iaz.Multumesc

neacsu
16 Feb 2012

As dori sa accesez un fond european nerambursabil pentru o ferma de animale si anume ovine.Stau in mediul rural si tatal meu se ocupa de crestera oilor asa ca stiu ce inseamna.De teren beneficiez si mi-as dori sa pun si eu bazele unei astfel de ferme asa ca va rog sa ma indrumati ce demersuri sa incep.As dori sa-mi dati un nr. de telefon al unui consultant din Constanta pentru a cere informatiile necesare

soare marian gabriel
19 Feb 2012

buna ziua ma numesc gabriel am o societate drept pentru care vreau sa infintez o vulcanizare auto si cum pot afla ,daca pot beneficia de fonduri europene si unde sa ma adrsez ,.va multumesc

alin
24 Feb 2012

buna ziua,ma numesc alin si sunt intersat de marea publicitate care se fac atat vestitului fond nerambursabil.Avand in vedere ca impreuna cu sotia avem o vasta experienta in domeniul turismului si al comertului (mai multa de 10 ani in strainatate si in tara) am dorii accesarea unui fond nerambusabil.Mentionez ca afacerea in care vrem sa intrm este urmatoarea:deschiderea unui centru turistic(mini hotel,restaurant cu saloane specifice a cel putin a 7-8 state din europa plus punct de informare turistica in mai multe limbi si eventual transport).mai mentionez ca avem o parte din banii necesari dar inca nu am facut un calcul sigur daca suma acopera 50% din valoarea afacerii.cu speranta ca voi luat in considerare astept raspunsul dumneavoastra.va multumesc

popa ionut
2 Mar 2012

BUNA ZIUAMA NUMEC POPA IONUT SI VREU SA STIU CE ACTE INI TREBUE PENTRU FUNDURI EUROPENE PENTRU CRESTEREA EPERILOR

pera
7 Mar 2012

SRL pot deschide pensiuni agroturistice prin fonduri europene

ionica angelica
9 Mar 2012

buna ziua,ma numesc ionica angelica si as dori ce acte trebuie pentru un camin de batrani,am casa la tara foate mare cu curte si este un loc foarte frumos pentru un camin de batrani va rog sa imi spuneti la cine sa apelez si ce-mi trebuie.

minea
12 Mar 2012

BUNA ZIUA Cum pot obtine fonduri UE si credit pt o ferma piscicola familiala MULTUMESC

andra
13 Mar 2012

buna,nu stiu dak voua va raspunde cineva dar dak o face as vrea si eu cateva raspunsuri despre cum se pot obtine aceste fonduri,ce conditii trebuiesc indeplinite sau macar unde ne putem informa...

Andreea
14 Mar 2012

Buna ziua, Ce conditii ar trebui sa indeplinesc pentru a primi fonduri europene in vederea infiintarii unui cabinet de kinetoterapie si masaj? Multumesc anticipat.

eremia cristian
29 Mar 2012

ASOCIERE PARTENRIAT POSED 10 CAMERE, Bolintin Deal la 3km de carrefour militari, apartine de Judetul Giurgiu , situata la 11 km de Bucuresti , constructie 2008 , din beton caramida Porotherm B.C.A. , P 1 M , suprafata utila = 669 mp, 4 grupuri sanitare , 5 terase, finalizare 85%, apa, gaze, intrnet, electricitate ( 220-380 v ) Casa este la gri , beneficiaza de tamplarie pvc termopan mahon , instalatii sanitare si electrice trase, gard din beton pe toata aria ; Suprafata teren : 1800mp. ESTE SITUATA IN BULEVARDUL PRINCIPAL . CU POSIBILITATE DE INCA 15 CAMERE. IDEAL PENTRU: CAMIN BATRANI, SANATORIU CLINICA, SPITAL, FARMACIE, DISPENSAR, AFTER SCHOOL ETC. TEL 0785 952 800

BEJENARU MIHAI
23 May 2012

buna zioa in primul rind detin un teren in poiana brasov si asi vrea sa dezvolt acolo o pensiune turistica cit si rustica si mar interesa cum sa obtin fonduri europene fara rambursare si ce acte imi trebuie si daca pot optine fonduri si de unde.va multumesc.

FLORIN
25 May 2012

Buna ziua! Ma numesc Florin am 33 de ani, din 2003 ma ocup cu agricultura, am 2 solarii cu o suprafata de 400 m2 si 3000 de m2 la camp, pe aceste suprafete plantez legume, mai am 1,5 ha luat in arenda, pe acest teren cultiv cereale, in gospodarie mai am 5 scroafe, purceii rezultati din scroafe ii vand la intarcare si numai 15 buc. ii cresc pentru vanzarea si sacrificarea in luna Decembrie pentru sarbatorile Craciunului. Acum vreau sa ma axez si pe cresterea vacilor cu lapte, vreau sa stiu daca pot beneficia de Fonduri Europene in vederea construirii unui grajd cu o suprafata de 100 m2 si achizitionarea a 5 vaci Holstein "pentru inceput" Astept un raspuns de la dvs. VA MULTUMESC!

petru
2 Jun 2012

as vrea niste bani pt apicuturalasa ca vine dan diaconescu

marinela
25 Jun 2012

buna ziua. as dori sa fac sere cu legume si daca se poate sa mi spuneti ce suprafata trebuie sa aiba pamantu pentru a accesa fonduri europene nerembursabile. multumesc

Lefter George Alexandru
6 Jul 2012

Buna Ziua! as dori sa lansez un proiect prea putin cunoscut in lume si anume cultivarea plantelor exotice (chiar si fructe si legume) in sere construite subteran.poate suna haios cand zic sere subterane dar acestea ofera conditiile necesare...detin doar terenul...cum, cand si unde ma pot adresa pentru pornirea acestui proiect? Va multumesc

dan tomoroga
23 Jul 2012

buna ziua .as dori sa infintez o mini ferma cu scruafe cu purcei detin teren si o parte di constructi si as mai vrea sa plantez o livada de pomi fructiferi nuci si ciresi cum as putea acesa fonduri eu. ne rambursabile am virsta de 34 ani va multumesc

olimpia
14 Aug 2012

Buna ziua as dori sa fac o clinica de recuperare pt persoana paralizate si cu probleme la mers in zona Cimpeni .Am ternul cumparat .Puteti va rog sa ma ajutati cu informati in vederea obtine de fonduri U.E pt constructie ? Multumesc.

costelus
9 Sep 2012

detin teren si o cladire cu 5 camere dotate cu bai in zona rurala si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru modernizare in vederea deschiderii unei pensiuni turistice

urlea marin
2 Oct 2012

Detin teren extravilan si as dorii sa-mi dezvolt o ferma porcina,unde trebuie sa apelez pentru obtinerea acestor fonduri europene Va multumesc!

iulian
30 Oct 2012

Va salut. doresc sa infiintez un centru de formare sau reconversie profesionala adulti pt. diverse meserii.comert sau alimentatie publica. Sunt calificat in domeniu pot preda si gasi parteneri pentru practica .Cu stima Iulian.

alys
16 Nov 2012

as dori sa infiintez o livada de meri am terenul,sunt studenta , care ar fi pasii pe kre trebuie sa i urmez pentru obtinerea unor fonduri europene. va multumesc!

chiriac sorin
18 Dec 2012

buna ziua ma numesc chiriac sorin am 19 ani si as dori sa infiitez o plantatie de 10 hectare de tutun am terenul arendat dar nu stiu unde sa ma adresez sa vad daca am sprijin financiar deundeva eu neavand bani necesari pentru lucrarile de plantare si de intretinere a acestuia as vria sa stiu daca sun ajutat de fondurile europene va multumes

belciug florin
18 Jan 2013

buna seara pt fonduri nerambursabile unde trebuie sa ma interesez va multumesc

catalin
20 Jan 2013

Buna ziua! As dori sa-mi spuneti si mie cum pot obtine fonduri europene pentru infiintarea unei ferme de centrale eoliene in mediul rural, (zona II de activitate eoliana ), sau a unei minifabrici de prelucrare a lanii ,tot mediul rural,(detin deja o mare parte a materiei prime si terenul de amplasare) Va multumesc anticipat!

rotaru ionela
25 Jan 2013

as dorii sa stiu daka bani de la cursurile facute de patiser cofetar ai mai primim ca scoala nea promis ca dupa ce facem cursurile noi primim de la UE primim niste bani ca facem cursurile astea ?

PIRVU
14 Feb 2013

Cine ne raspunde la intrebari?????????????????? Ce interesant!!!!!!!!!!!!!

Lucian Teofil
5 May 2013

Buna ziua mar interesa cum as putea solicita optine fonduri europene neranbulsabile pentru infintarea unei plantatii de nuci.Unde trebe sa ma adresez.va multumesc.ma puteti contacta ....mail lucianteofilpop@yahoo.es

Maier
27 May 2017

:)))))) babau raspunde doar e banca nu? :))))

TAMBA MARIUS
23 Dec 2020

BUNA ZIUA SE POT OBTINE DE LA DUMNEAVOASTRA INFORMATII CU PRIVIRE MODUL CUM SE POT ACCESA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE, NECESARE PENTRU ACOPERIREA A TREI TERENURI DE TENIS DE CAMP LA O ASOCIATIE SPORTIVA DIN MEDIUL URBAN? VA MULTUMESC ANTICIPAT --PROF. T.M.

Posteaza un comentariu