Cardurile cu cip vor fi acceptate la ATM-urile si POS-urile OTP Bank

Pentru implementarea efectiva a noilor standarde EMV, OTP Bank Romania va intrerupe functionarea sistemului de carduri si ATM-uri in intervalul 02.03.2008 ora 0:00 - 03.03.2008 ora 23:00, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Practic, cardurile emise de OTP Bank Romania SA nu vor putea fi utilizate pentru plati sau retrageri de numerar si ATM-urile bancii vor fi nefunctionale in intervalul sus-mentionat.

“Incepand cu luna martie 2008, OTP Bank Romania SA va putea procesa tranzactiile efectuate cu chip-carduri la propriile terminale ATM si POS, in conformitate cu ultimele standarde internationale in domeniu,” a afirmat domnul Adrian Chichita, Director al Directiei Carduri - OTP Bank Romania S.A.

OTP Bank Romania va lansa in scurt timp serviciul de acceptare carduri prin intermediul POS-urilor, oferind astfel comerciantilor din Romania posibilitatea de a accepta carduri VISA si MasterCard, ca mijloc de plata, in conditii avantajoase.

Din anul 2006 pana in prezent, OTP Bank Romania a emis aproximativ 85,000 de carduri bancare, atat sub sigla MasterCard, cat si sub sigla VISA. Totodata, OTP Bank Romania detine o retea nationala de peste 120 de automate bancare.

OTP Bank Romania este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in tari precum Ungaria, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia, Serbia. OTP Group deserveste nu mai putin de 11 milioane de clienti, in 9 tari, oferindu-le produse bancare competitive, si este inclus in topul Forbes al celor mai importante 1000 de companii din lume.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu