Cardurile contactless Visa payWave Elvetia, lansate si in Elvetia, de Cornèr Bank

Cornèr Bank, cea mai mare institutie bancara privata si independenta din Elvetia, anunta emiterea primului card Visa payWave in Elvetia, care va fi disponibil pentru clienti incepand cu aceasta data, se arata intr-un comunicat al Visa.

Noul card “Cornèrcard contactless” foloseste tehnologia wireless la distanta mica care permite clientilor sa realizeze plati cu valoare scazuta in mai putin de o secunda. Cu ajutorul tehnologiei Visa payWave, cardul de plata trebuie doar sa fie apropiat de terminalul cu simbolul Contactless, fara a necesita sa fie trecut sau introdus intr-un POS.

“Am optat pentru acest produs sigur in mod deosebit intrucat am dorit sa le oferim clientilor nostri cea mai revolutionara tehnologie pentru carduri”, a precizat Alessandro Seralvo, Director Cornèrcard. “Acest produs poate fi folosit pentru tranzactiile cu valoare mai mica de 40 CHF, atat pe teritoriul Elvetiei, cat si la punctele de plata din intreaga lume, posesorii de carduri putand renunta astfel la numerar. Consideram ca tehnologia contactless este una dintre cele mai promitatoare pentru viitor si dorim sa venim de la inceput in intampinarea posesorilor de carduri care apreciaza sa fie la curent cu ultimele inovatii”.

Sandra Alzetta, Senior Vice President, Acceptare si Inovatie, Visa Europe a declarat: “Suntem incantati sa anuntam emiterea primului card contactless Cornèr Bank. Elvetia este foarte receptiva in ceea ce priveste adoptarea tehnologiei de ultima ora, inovatoare, iar posesorii de carduri elevetieni au in acest moment o alternativa rapida si sigura la numerar”.

Visa Europe a ales sediul FIFA din Zurich pentru lansarea Visa payWave in Elvetia, in octombrie 2007. Fostul jucator la nationalei de fotbal elvetiene si comentatorul sportiv TV Alain Sutter a realizat prima tranzactie cu Visa payWave la sediul FIFA, cumparand o minge de fotbal FIFA originala.

Visa a devenit recent partner FIFA cu beneficii la nivel global asupra activitatilor FIFA, inclusiv Campionatele Mondiale din 2010 si 2014 si Campionatele Mondiale de Fotbal pentru Femei.

Pentru mai multe informatii despre Cornèrcard Contactless, va rugam sa accesati pagina web a Cornèr Bank www.cornercard.ch/d/paywave.

Cardurile contactless Visa payWave au fost lansate deja in Marea Britanie, la Londra, si in Turcia, la Istanbul. Posesorii de carduri contactless Cornèrcard isi vor putea folosi cardul la comerciantii care accepta aceste carduri. Un site special dedicat comerciantiilor din Marea Britanie este disponibil pentru posesorii de carduri la adresa de web www.visapaywave.co.uk .

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu