Carduri de credit in editie limitata la Raiffeisen Bank

Incepand cu 15 octombrie, Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardurilor sale de credit – Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank Standard dedicata aniversarii a 10 ani de la infiintarea bancii in Romania. Noile plastice au o calitate grafica deosebita si un finisaj de exceptie. Cardul Raiffeisen Bank Gold va fi de culoare neagra cu motive aurii, iar cardul Raiffeisen Bank Standard va fi galben cu motive negre.

Editia limitata este sustinuta si de o promotie: toti clientii care aplica pentru unul din cardurile de credit Raiffeisen Bank in perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2007 beneficiaza de 0% dobanda pana la 31 ianuarie 2008, pentru toate cumparaturile cu cardul.

„Raiffeisen Bank considera in continuare cardul de credit un produs strategic si suntem preocupati sa-l promovam ca atare. Ne intereseaza proiecte de carduri cobrand care sunt relevante si aduc valoare pentru client - asa cum este proiectul de succes pe care il avem in prezent cu Vodafone” a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank

Portofoliul de carduri de credit Raiffeisen Bank a crescut rapid in cele noua luni ale acestui an, ajungand la 30 septembrie 2007 la 230.000 de carduri de credit si reprezinta cel mai mare portofoliu de carduri de credit bancare de pe piata romaneasca. Raiffeisen Bank are in prezent peste 1,6 milioane de carduri de debit si de credit active.
Ghiseulbancar.ro

Alte stiri

1 comentarii

Coman Marius
31 Mar 2008

Vreau si eu un card cu limita de credit,dar nu am carte de munca.Se poate?

Posteaza un comentariu