Carduri de credit emise pe loc de Credit Europe Bank

Credit Europe Bank emite incepand din aceasta luna cardul de credit CardAvantaj Visa Classic in cel mult 30 de minute, iar limita sumei acordate depinde de documentele justificative de venit sau este de 500 lei la prezentarea unei facturi de utilitati, a spus joi vicepresedintele bancii, Omer Tetik (foto).

Banca precizeaza ca acest card se emite pe loc in locatiile in care banca are instalate masini de embosat. Cardul se emite gratuit cu o limita acordata in functie de documentele justificative de venit, sau cu o limita de 500 lei in conditiile prezentarii unei facturi de utilitati, precizeaza banca.

Echipele Credit Europe Bank care pot acorda cardurile de credit pe loc sunt formate dintr-un consultant de vanzari, un analist de credite si un consilier in marketing. Perioada de gratie pentru acest tip de card este de 45 de zile.

Tetik a reamintit ca, incepand din septembrie, gradul de indatorare maxim acceptat de Credit Europe in cazul cardului de credit CardAvantaj este de pana la 65% din veniturile clientului.

Credit Europe Bank vrea sa ajunga, pana la sfarsitul acestui an la o cota de piata de 20% pentru cardurile de credit si de 15% pe segmentul aparatelor pentru plata cu cardul la comercianti, de la 11% cat detine banca in prezent pe ambele segmente, a declarat joi vicepresedintele bancii, Omer Tetik.

Reteaua de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) a Credit Europe Bank este formata din 5.500 de unitati, iar numarul bancomatelor este in prezent de 107.

Credit Europe Bank, fosta Finansbank, are peste 400.000 de clienti si o retea de peste 100 de sucursale si agentii. Credit Europe Bank Romania face parte din grupul turc Fiba, care mai detine subsidiare in Olanda, Elvetia, Rusia si Ucraina.

In acest moment, Credit Europe Bank detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, cu o retea de 107 ATM-uri si peste 5.500 POS-uri.

Vezi atasat comunicatul de presa al bancii
GhiseulBancar.ro

Alte stiri

2 comentarii

m
26 Oct 2007

Baieti, in foto e Presedintele Bancii - Tamer Ozatakul. Wake up ! :-)

Fane
26 Oct 2007

Vedeti ca in poza e Presedintele bancii - Tamer Ozatakul.

Posteaza un comentariu