Carduri de credit, direct de la supermarket-uri

Auchan si Carrefour au lansat in luna septembrie carduri de credit pentru cumparaturi sub licenta MasterCard. Ambele carduri au utilizare internationala, sunt emise gratuit si ofera o limita de credit de pana la 20.000 RON.

Cardul Auchan permite o perioada de gratie de pana la 45 de zile si o restituire flexibila intre 4%, minimum 20 RON si 100%. Rata anuala a dobanzii pentru sumele utilizate este de 25% iar comisionul de administrare anual este zero in primul an si 15 RON incepand cu al doilea an. Intre 1 si 30 septembrie a.c. posesorii primesc cadou 50 RON la utilizarea cardurilor Auchan in hypermarketul din Titan.

Cardul Carrefour, este emis in parteneriat cu BRD Finance, este prevazut cu o perioada de gratie de pana la 47 de zile si permite, de asemenea, o rambursare flexibila. Clientii pot opta pentru rambursarea capitalului, fie in sume minime cu o dobanda lunara de 2%, fie integral fara nici un cost in cadrul perioadei de gratie. Posesorul nu trebuie sa plateasca nici un comision anual de administrare.

Detinerea acestor carduri permite posesorilor sa achizitioneze o serie de produse cu discount-uri semnificative.

"Toti clientii nostri care vor folosi noul card vor obtine credite fara dobanda pentru perioade de 3, 5 sau 12 luni si mai mult, vor beneficia de reduceri substantiale pentru anumite produse, de exemplu 10% pentru electrocasnice", a spus directorul general Carrefour Romania, Jacobo Caller Celestino. De asemenea, posesorii cardului pot beneficia si de credite la Carrefour Voiaj.

Pentru emiterea cardurilor Auchan MasterCard, Carrefour MasterCard, societatile solicita actul de identitate al clientului, adeverinta sa de venit sau talonul de pensie. Clientii pot utiliza cardul, atat in tara, cat si in strainatate la orice comerciant care accepta la plata cardurile MasterCard.
GhiseulBancar.ro

Alte stiri

2 comentarii

soare magdalena
30 Apr 2008

in cat timp dupa depunerea actelor,primesti cardul mastercard? Mi-am depus si eu adeverinta de salariat si totul a fost ok,mi s-a aprobat de cei de la carrefour,dar mi s-a mai spus ca or sa ma sune si de la banca in maxim 4 zile,asta fiind acum 2 saptamani,si nici pana in momentul de fata nu am primit nici un raspuns.Ar trebui sa mai astept,sau sa ma duc dinou la carrefour sa intreb? La un salariu net de 451 ron,care este limita disponibila pe card? Mie mi s-a spus ca este de 1000ron,adica 10.000.000 lei,ceea ce mi se pare putin. Daca sunteti amabili as dori si eu raspunsurile la aceste intrebari.Va multumesc!

groze daniel
13 Jul 2011

Daca scot bani de e card ce dobanda platesc la 1000ron in5luni daca pun pe luna inapoi 2 mil

Posteaza un comentariu