Card de credit Renault pentru fidelizarea clientilor

Pentru fidelizarea clientilor persoane fizice care detin un Renault, producatorul francez a lansat un card de fidelizare a clientilor, cu mai multe utilitati: o limita de credit de maxim 15.000 de lei, un discount de 10% la service-urile Renault, puncte de fidelizare pentru cumparaturile cu cardul, in anumite magazine de specialitate sau servicii gratuite, precum tractarea si asistenta in cazul unor probleme cu masina.

Dupa Franta si Italia, Romania a fost aleasa de grupul Renault a treia tara in care s-a lansat un card de credit destinat clientilor acestei companii.

Oficial, de astazi, BRD Finance impreuna cu Renault Credit International (RCI) au lansat pe piata bancara un card de credit unic in Romania.

Primii care se vor bucura de utilitatea acestui card vor fi actualii posesori de masini Renault.

Chiar daca Dacia face parte din grupul Renault inca din 2001, deocamdata posesorii de automobile Dacia nu pot intra in posesia cardului

Reducere la service si tractarea gratuita a masinii

Fiecare utilizator al cardului va beneficia de o reducere de 10% atunci cand isi remediaza probleme tehnice ale masinii in service-urile companiei. Beneficiarii se pot bucura si de anumite discounturi la achizitionarea pieselor auto din reteaua Renault daca efectueaza plata cu acest card.

Daca dintr-o intamplare nefericita ati ramas cu masina in pana, nu mai sunteti nevoiti sa apelati la diversi prieteni care sa vina sa va ajute si asta pentru ca va sta la dispozitie gratuit serviciul de asistenta Renault.

Puncte bonus la fiecare utilizare

Acest card ofera posibilitatea ca prin intermediul fiecarei utilizari sa acumulati un anumit punctaj.

Fiecare RON cheltuit in reteaua Renault este echivalent cu doua puncte iar 1 RON utilizat in afara grupului va aduce doar un punct.

Acestea vor fi valabile timp de 5 ani iar cu ajutorul lor se pot dobandi diferite cadouri, de la machete reprezentand modele diferite de masini pana la obiecte de vestimentatie.

Cardul se poate folosi in toate unitatile ce au afisata sigla MasterCard inclusiv in strainatate.

Cum intram in posesia cardului

Cei 110.000 de clienti ai grupului vor fi instiintati prin posta despre noul produs si pot rambursa plicul impreuna cu documentele necesare iar in termen de maxim doua saptamani ei vor avea cardul de credit acasa.

La fel de usor se poate solicita cardul si cu ajutorul unei aplicatii on-line si in cel mult 14 zile acesta va sosi acasa.

Orice client Renault poate intra in posesia cardului si in oricare showroom din tara si in mai putin de 10 minute el poate obtine cardul.

Cat si cum platim pentru serviciile cardului

Limta maxima a creditului nu poate fi mai mare de 15.000 RON din care putem utiliza zilnic prin retrageri de numerar cel mult 6.000 RON iar prin utilizarea lui la cumparaturi putem folosi suma maxima este de de 10.000 RON.

Dobanda este de 2,2% lunar, procent valabil la suma utilizata. Lunar trebuie sa mai achitati un comision de administrare de 0,5% iar perioada de gratie poate ajunge pana la 47 de zile.

E bine de stiut ca banii primiti pe card nu ii puteti utiliza pentru plata unui avans la achizitionarea unui automobil Renault ci doar la cumparaturi sau retrageri de numerar.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

2 comentarii

Marius
13 May 2008

Am primit si eu azi acest card. Desi mi separe ok, e adevarat ce am vazut ca la fiecare extragere de numerar de pe card mi se retine un comision de 2.5% indiferent de ATM-ul de unde extrag. Mi se pare un comision extrem de mare.

holli
25 Feb 2016

I have frequently considered this very free fico scores from all 3 bureaus topic. You've certainly put a significant amount of thought and study into establishing this comprehensive grants for single moms blog post. You introduced and said numerous elements I had actually ruled out. Well done. Do you plan on writing a college scholarships for women one? Btw, you can buy a exercise waist trainer over here. Caty, best waist trainers for women lover

Posteaza un comentariu