BRD ofera un credit ipotecar fara avans si fara limita maxima a imprumutului

Pentru creditul ipotecar Habitat Ipotecar de la BRD, nu exista o limita maxima a imprumutului. Dar nu puteti contracta un credit de o valoare astronomica decat daca aveti un salariu pe masura. Spre exemplu, daca aveti un salariu de 3000 RON, puteti obtine un imprumut de 77.000 Euro. Rata lunara pe care o veti plati in aceste conditii va fi de 652 de euro.

Alte conditii pe care le impune banca sunt: 3 luni vechime minima la locul de munca actual si un an vechime totala in munca, salariu minim de 500 de euro.

Puteti opta pentru un credit cu sau fara avans. Perioada maxima de rambursare a creditului este de 30 de ani.

Comisioane si dobanzi

In cazul in care creditul va este acordat, veti plati un comision de acordare de 1,8% , minim 200 de euro. Veti mai plati un comision de gestiune de 0,10% lunar, iar daca veti rambursa creditul inainte de termen, veti plati un comission de 3%, minim 25 de euro. Dobanda penalizatoare este de 5 euro

In cazul in care platiti un avans de peste 20%, dobanda este fixa in primul an, de 5,75, apoi devine variabila, daca alegeti sa platiti un avans sub 20%, dobanda va fi, de asemenea fixa in primul an, de 6,5%, din al doilea an devenind variabila.

Garantia consta in ipoteca de gradul 1 asupra imobilului ce face obiectul finantarii. Banca impune si incheierea unei asigurari de viata si a uneia de locuinta, ambele cesionate in favoarea bancii.




Anamaria Iacomi

Alte stiri

7 comentarii

Bulai Stefana Mihaela
28 Feb 2012

buna ziua as dori si eu sa stiu de , ce acte am nevoie pentru un inprumut in baca dumneavoastar . Muncesc in spania am un contract de munca pe viata si as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie

voinea nicolae marius
24 Jun 2012

buna ziua as dori sa stiu daca cu un contract de munca permanent cu o vechime de 1 an si 7 luni an spania.ce acte a-mi trebuie pentru a face un anprumut an romania, pentru a cunpara un apartament,sau o casa.va multumesc

Gligor Simona
13 Jul 2012

Ce inseamna un credit ipotecar si ce conditii trebuiesc indeplinite?Ce acte sunt necesare?Pe intreprinderi familiare se pot solicita credite ipotecare?Pentru un credit de 250000euro sa girezi cu cladirea achizitionata,se poate?

neculau gabriela simona
15 Jul 2012

as dori sa fac un inprumut in banca pentru aprtament muncesc in italia cu acte in regula

mihaela
7 Feb 2013

Bunã ma numesc mihaela, si aº dori sa ºtiu daca se poate face un credit bancar întorcând apartamentul pe care îl deþin , momentan nu am un contract de muncã iar acest credit îmi trebuie pt deschiderea unei firme.

Negril? Mariana
26 May 2017

Bun? seara ma numesc Negrila Mariana ?i lucrez în Italia cu contract pe perioad? ne de terminate de 2 ani as vrea sa ?tiu ce acte îmi trebuie pentru un împrumut ipotecar. V? mul?umesc

Boac? Viorica elena
16 Apr 2020

BUNA ZIUA AS VREA UN CREDIT DE 20000 E SI AM VENIT DE 3000 LUNAR, SE POATE UN CREDUT FARA AVANS PE O PERIOADA DE 10 ANI? CAT AR FI RATA LUNARA?

Posteaza un comentariu