BRD ofera premii si carduri gratis pentru elevi si studenti

In timpul primei etape a campaniei, care va lua sfarsit pe 30 noiembrie 2006, elevii si studentii beneficiaza de gratuitate la emiterea cardurilor dedicate: Cardul SPRINT - pentru elevi si Cardul BRD–ISIC - pentru studenti.

Aceasta oferta speciala este completata de premiul automat oferit la remiterea cardului: 5 fotografii, la alegere, developate gratuit prin intermediul site-ului partener www.usphoto.ro.

In plus, in perioada 20 octombrie 2006 - 30 ianuarie 2007, se desfasoara o campanie promotionala care se adreseaza posesorilor de carduri BRD–ISIC, BRD–ISIC STUDCARD si Sprint. Toti tinerii care detin asemenea carduri emise de BRD – Groupe Société Générale si care vor efectua, pe durata campaniei, cel putin cinci operatiuni in valoare de minim 10 RON / operatiune vor intra automat in tragerea la sorti din data de 14 februarie 2007. Fiecare cinci operatiuni vor insemna o noua participare la tragerea la sorti.

Premiile oferite in cadrul campaniei constau in camere foto digitale, telefoane mobile cu camera, genti de voiaj oferite de Lamonza, legitimatii de reduceri ISIC, cadouri promotionale BRD, in valoare totala de aproximativ 13 500 EUR.

”Prin aceasta campanie dorim sa atragem noi clienti, carora le-am dedicat, in oferta noastra comerciala, cardurile BRD–ISIC (special pentru studenti) si Sprint (special pentru elevi)” – declara dl. Geo Bavro, Directorul Directiei Monetica si Canale de Distributie din cadrul BRD-Groupe Societe Generale.

Cardul BRD–ISIC este un card de debit in lei, cu utilizare internationala, care ofera studentilor acces la o oferta speciala de comisioane si la un program international de reduceri.

Cardul Sprint, special creat pentru elevii cu varste cuprinse intre 14-18 ani, este un card de retragere numerar, marca Cirrus, oferit in conditii avantajoase: comisioane reduse si dobanda speciala.

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 6,4 miliarde EUR. Banca are peste 1,8 milioane clienti si opereaza o retea de peste 500 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,7 miliarde EUR).

Alte stiri

5 comentarii

bebe
5 Feb 2008

cand ne da cardul???

marius
9 Mar 2008

Da cand ne mai da si mie cardul ala ca am de acu 2 sapt. Mai astept mult ?:D

ionut
31 Mar 2008

eu am 3 saptamani ..acusi 3 saptamani de cand astept:)))) si am fost la BRD si au zis ca trebuie sa mai astept un pic :)))) e clar

myky
17 Sep 2009

qm imi pot procura un asemenea card...?.eu pe 22 septembrie 2009 implinesc 18 ani

kelly
25 Feb 2016

I have actually often considered this free fico scores from all 3 bureaus subject. You've certainly put a significant amount of thought and research into developing this considerable grants for single moms piece. You introduced and argued numerous elements I had ruled out. Well done. Do you plan on writing a college scholarships for women sequel? Btw, you can grab a exercise waist trainer right now. Erica, best waist trainers for women supporter

Posteaza un comentariu