BRD ofera carduri de debit gratis

Dar de ce ne oferiti carduri gratis? Am intrebat-o pe reprezentanta bancii. ½Pai... pentru ca detinand un card veti avea la dispozitie oricand o suma de bani la nevoie. De exemplu, daca mergeti la magazin si ramaneti fara bani, nu mai trebuie sa dati o fuga pana acasa dupa altii, ci veti avea cardul la dispozitie. Asta cu conditia ca pe card sa virati niste sume de bani: minim 100.000 de lei (care este si suma minima pentru retragerea banilor din bancomat).



Iata un alt exemplu dat de reprezentanta BRD, in incercarea de a ma convinge sa-i devin client: cardul are atasat un cont curent, astfel incat pe card puteti transfera bani din orice alt cont bancar. De exemplu, din contul firmei la care lucrati vi se poate transfera salariul direct pe acest card, avantajul fiind ca atunci cand sunteti in concediu sau in delegatie in ziua de salariu, nu mai trebuie sa ajungeti la servici dupa bani ci-i veti avea direct pe card. Daca firma incheie o conventie de plata a salariilor pe card, pot obtine o linie de credit de pana la 70% din salariul net. In anumite conditii, spune banca, aceasta limita poate fi extinsa pana la 3 salarii nete.



Daca pentru card nu aveti nimic de platit, va trebui totusi sa achitati bancii comisioanele si taxele aferente administrarii contului curent.



Un alt avantaj al detinerii cardului este posibilitatea de a plati cu el, direct de la bancomatele BRD, facturile la mobil sau fix. De altfel, aceasta este si ideea subliniata pe pliantele bancii de prezentare a promotiei: ½Te-ai saturat sa stai la coada la ghiseu? Descopera solutiile BRD pentru plata facturilor si primesti un card gratuit!½.



Facturile se pot plati cu cardul nu doar la bancomatele bancii, ci si la alti comercianti (de exemplu magazinele Diverta) care au instalate POS-uri ale bancii. Exista indicatoare cu serviciul bancii de plata a facturilor-Simplis facturi. Trebuie precizat ca banca nu percepe comision la plata facturilor.



Cardul Maestro este un card de debit emis in lei, utilizabil atat in tara cat si in strainatate destinat oricarei persoane fizice.



Daca vi se pare interesanta oferta BRD, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la banca cu o copie dupa buletin si sa completati un formular standard de rezervare a unui card si o cerere de eliberare a cardului.



Date de contact BRD



Pentru informatii suplimentare puteti suna la tel: 0800.803.803 sau vizati site-ul bancii, la www.brd.ro

Alte stiri

2 comentarii

Marin Mihai
10 May 2011

Am 3 luni de cand sunt angajat la Bidepa cit services si as vrea sa fac acest imprumut cu 3 salarii si asa mai departe..

Croitori Nicoleta
23 Apr 2021

Vreau cardul bancar de debit brd

Posteaza un comentariu