BRD lanseazã creditul auto în euro

BRD a marit, de asemenea, plafonul maxim de creditare pentru creditele auto in lei, destinate achizitionarii de automobile noi, la 370 de milioane de lei pentru Dacia si la 1.650.000.000 lei pentru alte tipuri de automobile.

Noul credit auto in valuta se acorda in euro si se incadreaza intre 1.000 si 9.000 de euro pentru achizitionarea de automobile de tip Dacia si intre 1.000 si 40.000 de euro pentru achizitionarea de automobile importate.

Creditul auto in valuta se acorda pe o perioada de maximum 60 de luni, dobanda perceputa fiind de 9,5 la suta pe an, variabila. Avansul este cuprins intre 10 si 20 la suta din valoarea creditului, in functie de venitul net realizat de familia solicitantului, care trebuie sa fie de cel putin 300 EUR/luna.

Rambursarea se face lunar, in transe egale sau descrescatoare. ªi pentru acest tip de credit, BRD - Groupe Société Générale le ofera clientilor posibilitatea preacceptarii prin telefon. Apeland numarul gratuit 0800 803 803 si transmitand operatorului datele necesare, clientii pot afla imediat raspunsul la solicitarea de creditare, exceptie facand autovehiculele comercializate prin reteaua de concesionari autorizati Dacia /Renault.

BRD - Groupe Société Générale este cea mai mare banca privata din Romania si detine o cota de aproximativ 25 la suta din piata creditelor acordate persoanelor fizice. In primul trimestru al anului 2004, cresterea plasamentelor si a creditelor BRD - Groupe Société Générale in directia clientelei de persoane fizice a fost de peste 100 la suta comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu