BRD a marit plafonul de creditare

Banca a marit durata de rambursare a creditelor cu dobanda fixa acordate direct in magazin, de la 12 la 36 de luni. De asemenea, BRD a lansat creditul auto cu dobanda fixa. Clientii care doresc sa obtina credite pentru cumpararea de autoturisme noi sau de ocazie, beneficiaza de un nou produs, in conditii avantajoase. Astfel, pentru optiunea unei dobanzi fixe, care se mentine la acelasi nivel pe intreaga perioada de creditare, creditele pentru autoturisme Dacia/Renault comercializate prin reteaua concesionarilor autorizati se acorda cu o dobanda de 23 la suta.

Pentru alte tipuri de autoturisme, nivelul dobanzii fixe este de 24 la suta. Creditul auto cu dobanda fixa se acorda pe o perioada de pana la 60 de luni, iar nivelul maxim al finantarilor este de 550 de milioane de lei pentru Dacia/Renault (cu un avans de minimum 20 la suta) si 350 de milioane de lei pentru alte tipuri de automobile (cu un avans de minimum 10 la suta). In plus, BRD pune la dispozitia clientilor o modalitate comoda de preacceptare a creditelor prin telefon. Apeland numarul gratuit 0800.803.803 si transmitand operatorului datele necesare, clientii pot afla imediat raspunsul la solicitarea de creditare.

BRD - Groupe Société Générale este cea mai mare banca privata din Romania si detine o cota de aproximativ 25 la suta din piata creditelor acordate persoanelor fizice.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu