BRD a emis peste doua milioane de carduri

BRD-Groupe Societe Generale a depasit, la inceputul lunii iunie, nivelul de 2.000.000 de carduri emise, 10.000 de POS-uri instalate la comercianti si 1.100 de ATM-uri, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Banca si-a dublat, practic, in doi ani, numarul de carduri emise, dupa ce a depasit 1.000.000 de carduri la inceputul anului 2005. Anul 2006 a fost marcat de o importanta campanie de promovare a cardurilor bancare, ’’Premii de exceptie in Romania, carduri unice in lume’’. In cadrul acestei campanii, BRD a emis carduri ”editie limitata”, cu un design unic in lume, prezentand imagini memorabile ale marilor campioni romani Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi. Banca a reusit sa emita peste 500.000 de carduri in doua luni, stabilind astfel un record in cadrul organizatiei VISA.

Dezvoltarea activitatii de carduri este subliniata, pe de o parte, de cresterea cu 100% a volumului de tranzactii la comercianti si, pe de alta parte, de avansul de 70% a volumului de tranzactii la ATM-uri inregistrate la sfarsitul anului 2006 fata de 2005.

’’BRD a fost unul dintre pionierii business-ului cu carduri in Romania, banca fiind in 1995 emitentul primului card de credit privativ din Romania - cardul Prima. BRD continua sa ramana in topul emitentilor atat din punct de vedere cantitativ, cat si in ceea ce priveste inovarea si calitatea serviciilor sale’’ a declarat Patrick Gelin, Presedinte-Director General al BRD-Groupe Société Générale.

BRD a lansat recent Gadget, un card proprietar, destinat platii facturilor emise de furnizorii de utilitati in intreaga retea de ATM-uri BRD si la POS-urile comerciantilor acceptanti care afiseaza insemnele Simplis Facturi. Titularii de contract cu un furnizor de utilitati sau servicii - partener BRD - pot avea acces rapid, prin intermediul acestui card, la un descoperit autorizat de cont de 300 de lei. Aceasta rezerva suplimentara de bani, special alocata pentru a facilita achitarea utilitatilor, precum si disponibilitatea 24h/24 si 7 zile/7 a peste 1100 de bancomate BRD, constituie solutii-cheie pentru lipsa temporara de disponibilitati sau de timp a clientilor.

BRD ofera clientilor persoane fizice si juridice 17 tipuri de carduri de debit si credit, cu utilizare nationala si internationala.

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8,7 miliarde EUR. Banca are peste 2,2 milioane clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 5,2 miliarde EUR).

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu