Brand-ul care iti cucereste mintea castiga atitudine. Cel care iti va cuceri inima va castiga devotament.

Fundatia LEADERS in colaborare cu Cocoon Bucharest-Brand Advice&Design Solutions te provoaca sa iei initiativa si sa te implici in primul eveniment de leadership branding, Brandactivity in data de 20 Mai in Bucuresti la hotelul Radisson SAS.

Seminarul aflat la cea de-a patra editie promite sa aduca in scena specialisti din domeniul branding-ului atat de pe plan local cat si international care vor dezbate subiecte ce vor contribui la consolidarea imaginii de lider si a atitudinii bradurilor in viitorul apropiat.

Sub sloganul “Stii sa fii alaturi de brandul tau, si la bine si la rau?” vorbitorii iti vor veni in intampinarea nevoii de a afla noi strategii si abordari prin prisma experientei brandurilor de succes ce le poarta amprenta.

Brandactivity reprezinta un excelent cadru de networking unde vei putea intra in contact cu liderii din spatele brand-urilor care ti-au castigat increderea si cu care te intalnesti zi de zi. Printre acestia ii amintim pe Paul Markovits, Co-Fondator Time to Talk, ex-brand manager Vodafone, Douglas Kaufman, Head of Strategy, Cocoon Agency, Ada Rosetti, Channel Manager, Discovery Networks Romania, Andreea Ionescu, Director Retail Marketing, Sensiblu, Afrodita Blasius, Managing Partner, Bridge Communication.

Subiectele pe care acestia le vor aborda sunt:

• Leadership creativ-cat de importanta este inovatia in constructia unui brand
• Leadership brand- un avantaj competitive durabil
• Cum sa contruiesti un brand intern?(internal brand identity)
• Imaginea brand-ului vazuta prin ochii omului de publicitate
• Liderul din spatele brand-ului

Pentru a ocupa unul din locurile libere ramase la primul seminar de leadership branding acceseaza urmatorul link: http://www.brandactivity.ro/inregistrare

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe adresa anca.calugaritoiu@leaders.ro sau la numarul de telefon 0722 43 54 16.

Brandactivity este un eveniment organizat de Fundatia LEADERS cu sprijinul Cocoon Bucharest-Brand Advice&Design Solutions si se afla deja la cea de-a patra editie.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu