BCR Visa Business Electron, pentru toate firmele

BCR VISA Business Electron este un card de credit de care beneficiaza, in exercitarea sarcinilor de serviciu, salariatii oricarui agent economic si cu ajutorul caruia se pot efectua plati in limita unui plafon de creditare de pana la 800 milioane de lei. Plafonul de creditare se pune la dispozitia persoanei juridice intr-un cont special pentru operatiuni cu carduri in lei al societatii respective.



Banca a extins aria de utilizare a cardului ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea societatilor comerciale.



BCR VISA Business Electron este emis de banca pentru angajatii unei firme care calatoresc in mod frecvent, in scop de afaceri, in tara si/sau strainatate. Cardul poate fi utilizat pentru plata de marfuri si servicii la comercianti dar si pentru obtinerea de numerar.



Cardul are si o serie de servicii asociate, printre care se numara plata facturilor societatii de la ATM, informatii privind tranzactiile efectuate, soldul contului, extras de cont lunar, etc.



Creditul se acorda pe o perioada de maxim un an de zile, cu o dobanda de 26%



BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, peste 1,4 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 13 tipuri de carduri. Banca are, in prezent, un numar de aproximativ 771 de ATM-uri functionale si circa 3.400 de POS instalate exclusiv la comercianti.




Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu