BCR Leasing vinde masini reposedate

BCR Leasing IFN a lansat site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro, care oferă potențialilor clienți posibilitatea de a vedea, de oriunde și oricând, oferta de bunuri recuperate. Site-ul poate fi accesat direct sau de pe home page-ul companiei, www.bcr-leasing.ro.

Site-ul are o structura prietenoasă, în care produsele sunt clasificate după categorii ușor de identificat. De exemplu, în cazul vehiculelor, căutarea se poate face după marca preferată, caracteristici tehnice, preț, an de fabricație, tip de combustibil, număr de kilometri parcurși. De asemenea, vehiculele propuse pentru revânzare pot fi vizualizate împreună cu toate detaliile referitoare la numărul de identificare a ofertei, model, culoare, an fabricație, kilometri rulați, putere, etc

„Principalele avantaje ale ofertei noastre de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achiziționării în leasing a acestora în condiții financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului în funcție de dorința și situația clientului și de posibilitatea recuperarii TVA-ului, în cazul firmelor. Mai mult, calitatea mașinii este mai bine corelată cu prețul său de vânzare, întrucât stabilirea prețului are la bază, printre altele, o expertizare tehnică făcuta de specialiști.”, a declarat Claudiu Stănescu, Director General BCR Leasing IFN.

Site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro oferă toate informațiile cu privire la modalitatea de cumpărare, numerele de Call Center (0722511450; 0722285878; 0724232316) la care se pot solicita detalii cu privire la produse, precum și noutățile apărute în ultimele două săptămâni.
Site-ul conține, de asemenea, o rubrică intitulată “Recomandarea noastră”, care afișează, cea mai bună ofertă curentă.

Vehiculele oferite spre revânzare pot fi achiziționate deopotrivă de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plată: numerar, leasing sau credit. ÃŽn cazul achiziționării în leasing, oferta financiară cuprinde niveluri de dobândă foarte competitive. Prețurile sunt astfel stabilite încât cumpărătorii să beneficieze de avantaje reale în raport cu valorile de piață ale acestor bunuri.

„Prin http://revanzare.bcr-leasing.ro dăm un impuls pieței locale de leasing și încurajam investițiile practice atât ale persoanelor fizice cât și ale IMM-urilor” a continuat Stănescu.

Pentru a beneficia de produsele de pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro, potențialul client trebuie să urmeze câțiva pași simpli:
1.Alege mai întâi produsul dorit,
2.Contactează un specialist al Departamentului Revânzare, la numerele de telefon expuse pe site, și îi comunică numărul de identificare al produsului.
3.Specialistul BCR Leasing IFN îi facilitează vizionarea autovehiculului/echipamentului dorit.
4.Dupa vizionare, clientul trebuie să trimită la BCR Leasing IFN oferta sa de preț, utilizând un formular care se poate descărca de pe site.
5.Prețul de vânzare se stabilește pe baza celei mai bune oferte primite, utilizând ca bază de apreciere rapoartele de evaluare și cotațiile pieței pentru tipul de autovehicul ofertat.
6.Clientul va primi un răspuns în maximum 5 zile lucrătoare de la data transmiterii ofertei.
7.Dacă oferta este acceptată de BCR Leasing IFN, clientul optează pentru modalitatea de plată (numerar, credit bancar sau leasing) și se întocmește contractulDaca optati pentru achizitia in leasing a unui autovehicul oferit spre revanzare, accesati linkurile de mai jos:

Pentru persoane fizice:
- conditii financiare. Rata de dobanda este......%
- documente necesare

Pentru persoane juridice:
- conditii financiare. Rata de dobanda este ........%  
- documente necesare

Pentru persoane fizice autorizate:
-conditii financiare. Rata de dobanda este.........%
- documente necesare

Daca optati pentru achizitia in leasing a unui echipament oferit spre revanzare, accesati linkurile de mai jos:

Pentru persoane juridice:
-conditii financiare. Rata de dobanda este ........% 
- documente necesare

Pentru persoane fizice autorizate:
-conditii financiare. Rata de dobanda este ........%
- documente necesare.
8.Clientul intra în posesia bunului dorit.

***
BCR LEASING IFN este prezentă pe piața românescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, acum parte importanta a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă în prezent o gamă completă de servicii de leasing financiar, deținând, după primul trimestru al anului în curs, o cotă de piață de peste 10% și o poziție de top pe piața națională de leasing.

Alte stiri

3 comentarii

Praf
12 Aug 2009

Lasatine frate cu leasingu vietii....sa uitat cineva pe site sa vada ce preturi au? Cred ca or sa putrezeasca acolo....sau mai face cate un domn director cate o manevra.... Hai lasatine ca suntem satui de magarii.

MARIO
20 Aug 2009

cumpar x5 fabricatie 2OO9 diesel,piele; O722151638

Hornoiu Adrian
26 Jun 2010

Ma intereseaza daca aveti lista cu massini revandute.

Posteaza un comentariu