BCR LEASING - cea mai extinsa retea

BCR LEASING intentioneaza ca, pana la finele trimestrului II 2005, sa mai deschida alte patru unitati operative in Vrancea, Neamt, Suceava si Covasna, judete in care solicitarile pentru leasing sunt numeroase.



« Pe o piata in care oferta financiara devine tot mai diversificata, in care consumatorul trebuie sa faca eforturi mai mari de informare si orientare spre oferta care raspunde cel mai bine cerintelor proprii, BCR LEASING pune in centrul strategiei sale apropierea fata de clienti. In concordanta cu acest concept strategic, BCR LEASING ofera partenerilor sai nu doar servicii competitive si convenabile in privinta raportului calitate/pret, o simplificare procedurala si expertiza, ci tot mai multa atentie si respect fata de investitia de timp si efort pe care acestia o fac pentru accesarea acestor servicii » a declarat Claudiu Stanescu, directorul general al companiei.



Potrivit comunicatului de presa, dezvoltarea teritoriala a BCR LEASING este sustinuta de rezultatele sale financiare. BCR LEASING a incheiat in primul trimestrul al anului 2005 un numar de peste 2500 contracte, deruland, astfel, un portofoliu de peste 12.000 de clienti, din toate sectoarele de activitate. Din punct de vedere valoric, volumul total al contractelor de leasing incheiate in primele trei luni ale anului 2005 s-a triplat fata de aceeasi perioada a anului trecut.



«Semnificativ este faptul ca aceasta crestere a fost atat rezultatul evolutiei pietei auto din Romania, cat si al dezvoltarii segmentului finantarii echipamentelor si utilajelor. Daca la 31.12.2004, ponderea echipamentelor in total portofoliu era de 15%, la 31.03.2005 aceasta pondere inregistra un nivel de aproape 20% », a precizat Stanescu.



In anul 2004, BCR LEASING are un volum total al contractelor de finantare de peste 130 mil EUR, nivel ce a permis companiei pozitionarea pe locul 3 in topul societatilor de leasing din Romania, precum si atingerea unei cote de piata de peste 8%.



« Apartenenta la cel mai puternic grup financiar din Romania, Grupul BCR, permite BCR LEASING aplicarea unei strategii coerente de dezvoltare, ce pune accent pe disponibilitate si flexibilitate in structurarea tranzactiilor, in conditiile respectarii cerintelor de profitabilitate si prudentialitate», a adaugat Stanescu.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu