BCR ASIGURARI isi continua ascensiunea pe piata asigurarilor din Romania

Astfel, cu un total de 1.413,7 mld. lei prime brute subscrise, din care 955.2 mld. lei prime brute subscrise din asigurari generale si 458,5 mld. lei prime brute subscrise din asigurari de viata, BCR ASIGURARI a inregistrat o valoare a subscrierilor totale in primul semestru al anului 2005 aproape egala cu valoarea realizata in tot anul 2004 si o crestere de aproape de 2,5 ori fata de semestrul I al anului trecut.



Principalele 3 clase de asigurari subscrise au fost: asigurarile de viata, asigurarile de mijloace de transport terestru si asigurarile de credite si garantii. In toata aceasta perioada, BCR ASIGURARI a demonstrat ca miza importanta pentru obtinerea performantei in anul 2005 este dezvoltarea retelei teritoriale proprii, pe langa folosirea intermediarilor din asigurari (atat agenti persoane fizice si juridice, cat si brokeri).



In comunicatul de presa se mai arata ca unul dintre factorii esentiali care au impulsionat performantele obtinute pana acum, este reprezentat de buna acoperire teritoriala, cu unitati operationale bine dotate atat la nivel tehnic, cat si la nivelul resurselor umane. BCR ASIGURARI detine in prezent o retea de 144 unitati, iar pana la sfarsitul anului 2005, preconizeaza ca numarul de unitati sa ajunga la peste 180.



Potrivit coumicatului de presa, pentru BCR ASIGURARI cresterea este atat cantitativa, dar mai ales calitativa. Deoarece preocuparile societatii vizeaza alaturi de un raspuns adecvat la nevoile clientilor, si obtinerea unui nivel corespunzator al profitabilitatii. BCR ASIGURARI se concentreaza in egala masura pe functionarea eficace si pe rentabilitatea financiara de ansamblu a activitatii.






Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu