BCR Asigurari de Viata si-a sporit afacerile cu 81 la suta in primul semestru, la 153,88 milioane lei

BCR Asigurari de Viata a inregistrat in primul semestru prime brute subscrise de 153,88 milioane lei, in crestere cu 81% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profitul brut a sporit cu 197%, a anuntat marti compania.

"Produsele cu componenta investitionala s-au vandut cel mai bine in aceasta perioada (unit-linked si index-linked), fiind atractive pentru persoanele cu apetit investitional care doresc sa economiseasca in special pentru varsta pensionarii sau care doresc sa beneficieze de randamente garantate", a declarat presedintele Directoratului BCR Asigurari de Viata, Florina Vizinteanu, intr-un comunicat.

Profitul brut a crescut in primele sase luni cu 197%, pana la 21,98 milioane lei, potrivit companiei.

BCR Asigurari de Viata a fost preluata, impreuna cu BCR Asigurari, de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) de la fostul actionar majoritar, Banca Comerciala Romana (BCR), in urma unei tranzactii cu Erste Bank.

Pe piata romaneasca, VIG detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig, Omniasig Life si Asirom. La finalul anului trecut, grupul francez de asigurari Axa a intrat in negocieri pentru preluarea Omniasig Life.
NewsIn

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu