Banca Transilvania lanseazã Creditul fãrã rate ºi cu 0% dobândã

Banca Transilvania adauga ofertei sale dedicate persoanelor fizice Creditul fara rate, cu 0% dobanda, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

Crediul se acorda in RON, valoarea minima fiind de 1.000 EUR, iar cea maxima, de 10.000 EUR – echivalentul in lei.

Produsul este cu atat mai atractiv cu cat perioada de creditare, care este de pana la 13 ani, ofera atat avantajele unui credit revolving, cat si usurinta de rambursare ulterioara a acestuia, in rate egale. In primii 3 ani nu exista obligatia de rambursare a principalului si a dobanzilor, fiind necesara doar plata unui comision lunar, in functie de efectuarea rulajului. In cazul in care clientul efectueaza, in ultima zi lucratoare a lunii, un rulaj echivalent cu minim 7% din valoarea sumei imprumutate, va achita bancii un comision lunar de 1% din valoarea creditului. Este de subliniat faptul ca, in primii 3 ani, suma care reprezinta rulajul minim poate fi utilizata din nou. In cazul neefectuarii de catre client a rulajului minim, comisionul aferent lunii respective va fi de 2% din valoarea creditului.

La sfarsitul celor trei ani, creditul revolving se transforma in credit cu anuitate, in conditiile unui credit pentru nevoi curente, situatie in care clientii pot rambursa esalonat creditul, in maxim 10 ani, fara a mai fi necesara efectuarea rulajului lunar.

Banca Transilvania practica, la acordarea Creditului fara rate, cu 0% dobanda, un comision care poate fi platit fie la acordare (2%), fie inclus in credit (4%). Dupa perioada de trei ani de la contractarea creditului, in cazul in care clientul alege transformarea creditului in unul cu anuitate, se mai adauga un comision de gestiune de 4% din valoarea creditului aprobat.

Pentru a obtine Creditul fara rate, cu 0% dobanda, solicitantii trebuie sa fie cetateni romani, cu domiciliul in Romania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani - varsta maxima la sfarsitul perioadei de creditare si sa aiba un venit lunar net de minim 700 RON. Documentatia necesara pentru contractarea acestui tip de credit este simplificata, cuprinzand: cerere de credit, acord de consultare CRB, acte de identitate si documente care sa ateste veniturile lunare luate in considerare.
Activitatea Bancii Transilvania este orientata pe trei linii principale de afaceri, dintre care retail-ul are o pondere importanta, reprezentand peste 660.000 de clienti persoane fizice. Imbogatirea portofoliului de servicii si produse, dedicat acestui segment, dar si consolidarea continua a retelei de sucursale si agentii, ajunsa in prezent la 323 de unitati, reprezinta directii de actiune ale bancii, avand drept obiectiv atragerea si fidelizarea clientilor cu ajutorul unor instrumente care satisfac nevoile acestora.

Gabriela Nistor, Director Retail Banking, Banca Transilvania, declara: “Am identificat o nisa importanta de clienti care au nevoie de credite mai flexibile pentru nevoi personale, iar acest produs imbina un credit care are perioada de gratie pe o durata destul de lunga, de 3 ani, cu un plan de rambursare ulterior, extins pana la 10 ani. Faptul ca, in primii 3 ani, clientul nu are de platit rate ii da acestuia libertatea de a utiliza suma pentru o gama mai larga de necesitati si poate fi accesata o suma mai mare fata de un credit pentru nevoi personale cu rate lunare de rambursat”.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu