Banca Tiriac scade dobinda la credite

Astfel, in cazul produsului Multicredit pentru nevoi personale dobinda a scazut de la 28% la 24% pentru imprumuturile in lei, de la 15% la 12% pentru cele in euro si de la 14% la 12% pentru finantarile in dolari.

De asemenea, comisionul de risc valutar a fost diminuat de la 3% la 1% pentru acest produs, se precizeaza in comunicat.

In ceea ce priveste Creditul Auto, dobinda a fost diminuata cu trei puncte, la 23% pe an. Clientii care au deschis un cont de salarii la banca vor plati o dobinda de 22%, fata de 25% anterior.

Rata dobinzii pentru creditele de vacanta a scazut cu doua puncte, pina la 26% pe an, si respectiv, 25% pentru persoanele care primesc salarii in cont la Banca Þiriac.

In plus, banca a redus de la 29% la 26% dobinda pentru creditul Personal, care ofera posibilitatea detinerii unei rezerve de pina la sase ori mai mare decit salariul lunar.

La creditul overdraft (descoperit de cont), dobinda in lei a scazut de la 27% la 24%, iar pentru cardurile de credit rata s-a diminuat cu doua puncte, ajungind la 29% la Contul Curent si 27% la Contul Central.

BCIT dispune de o retea de circa 60 de unitati teritoriale Numarul total de clienti a crescut cu peste 71.000, in primele noua luni, pina la 655.000.

La sfirsitul lunii septembrie, activele bancii se ridicau la 24.400 miliarde lei, nivel superior cu 50% valorii consemnate dupa primele noua luni din anul trecut.

In primele noua luni, BCIT a obtinut un profit din activitatea operationala de 1.144 miliarde lei, in crestere nominala cu 17% comparativ cu rezultatul raportat in perioada similara a anului trecut.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu