Aviva vrea o mare parte din pensiile private

Societatea de asigurari Aviva vrea ca in primul an, dupa introducerea pilonului III de pensii, sa aiba in administrare 20.000 de conturi, iar la pilonul II, cel al pensiilor private obligatorii, numarul de clienti sa ajunga la un milion, scrie ziarul Cotidianul.

Cifra estimata de companie este foarte mare daca ne gindim ca numarul total de participanti la pilonul II de pensii este de 2,5 milioane. In ceea ce priveste pensiile private, Aviva a primit in luna aprilie 2007 licenta de administrator pentru pensiile facultative (pilonul III) si pentru prospectul de emisiune al primului fond de pensii facultative.

Compania asteapta zilele acestea unda verde din partea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) pentru fondul de pensii facultative „Pensia mea“, pentru a trece la partea operationala a proiectului. „Daca pina in prezent am pregatit tactic tot proiectul de pensii facultative, acum abia asteptam sa punem lucrurile in practica. Speram sa vindem primele pensii facultative incepind cu mijlocul lunii mai, folosind o forta de vinzari de aproximativ 2.000 de agenti de marketing, prima tinta fiind companiile mari pe care le avem deja in portofoliu. Avem deja in procesul de autorizare la CSSPP 1.200 de agenti de marketing permanenti si inca 800 de agenti part-time“, a declarat Shah Rouf, director general Aviva Asigurari de Viata.

Citeste tot articolul
Asigurareamea.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu