Aviva isi face societate de pensii private obligatorii

Aviva a depus la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) o cerere pentru autorizarea unei societati de pensii private (pilonul II), investitiile in noua companie urmand sa ajunga pana la 100 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei de asigurari.

"Cu o planificare financiara riguroasa, fiecare persoana poate avea o pensie decenta contribuind cu sume accesibile la un plan de pensii private. Aviva va dispune de o forta de vanzari de peste 20.000 de agenti de marketing care ii va ajuta pe romani sa inteleaga produsele de pensii si modul in care acestea pot sa satisfaca nevoile lor specifice", a declarat ShahRouf, directorul general al Aviva Aigurari de Viata.

Aviva Asigurari de Viata face parte din grupul Aviva, cel mai mare asigurator din Marea Britanie, fiind una dintre primele doua companii care a fost autorizata de catre CSSPP ca administrator de fonduri de pensii facultative.
Asigurareamea.ro

Alte stiri

1 comentarii

NICOLAE ANDI ROBERT
3 Oct 2007

Sunt student la stiinte economice si doresc sa devin consultant pentru fondul privat de pensi, sunt din targoviste ma puteti contacta la randy_tgv@yahoo.com. Multumesc anticipat

Posteaza un comentariu