Automat de schimb valutar Raiffeisen

Automatul de schimb valutar permite schimbarea in lei a valutei (euro, dolari americani, lire sterline sau franci elvetieni).

In functie de zona in care este amplasat, aparatul poate fi folosit si pentru alte valute. Suma maxima care poate fi schimbata din valuta in lei la o tranzactie este de 6 milioane lei.

Raiffeisen Bank va instala inca un automat de schimb valutar la agentia sa din magazinul Unirea.

Instalarea acestor aparate reduce timpul pe care clientul il aloca pentru efectuarea unui schimb valutar la ghiseu si ofera accesibilitate maxima, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Durata maxima a unei tranzactii este de aproximativ un minut.

Prin acest serviciu putem spune ca Raiffeisen Bank a facut un pas important pentru deschiderea intr-un viitor apropiat a unei unitati bancare "self service" ce va functiona 24 de ore din 24, a declarat Rasvan Radu, vicepresedintele Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este o banca universala, care ofera o gama completa de servicii si produse populatiei, IMM-urilor si companiilor mari, prin cele194 de unitati teritoriale. Banca detine o retea extinsa de ATM-uri si POS-uri.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu