Asigurari cu dobanzi mai mari decat depozitele bancare

Eureko a lansat o asigurare de viata tip unit linked cu o dobanda garantata de 8% pentru acest an, mai ridicata decat randamentul aferent depozitelor bancare la unele banci. De asemenea, nivelul este dublu fata de inflatia prognozata la finalul acestui an, in jurul a 4%.

Asigurarea, precizeaza Eureko, este destinata celor care doresc sa isi creeze propriul plan investitional adaptat la contextual economic actual, dar sa si fie protejati in acelasi timp.

Noua editie FlexInvest va putea fi achizitionat in intervalul 22 februarie – 15 iunie, cu posibilitatea extinderii ofertei.

Produsul are in structura doua componente:

- componenta investitionala: permite cumpararea de unit-uri in fondurile de investitii constituite de Eureko: RonGarant, RonPlus, EuroSafe si EuroExtra.

- componenta de protectie: contine asigurarea de deces si invaliditate permanenta din accident pe toata durata contractului.

Eureko Romania garanteaza o dobanda anuala de 8% pentru primele investite in RonGarant. Polita poate fi incheiata pe o perioada de 20 de ani, iar varsta maxima la data expirarii contractului este de 65 de ani.

Flexibilitatea este una din principalele trasaturi ale acestui produs, deoarece clientii detin controlul asupra contractului si evolutiei valorii contului. Prima rata este directionata automat catre fondul de investitii RonGarant. Dupa plata primei rate se poate opta pentru transferul unitatilor de fond sau redirectionarea viitoarelor prime catre celelalte fonduri.

”Noul produs reprezinta raspunsul firesc fata de nevoia de profit si siguranta manifestata de clientii nostri. Credem ca asigurarile de viata insotite de garantii vor fi castigatoarele acestui an. De aceea, ne dorim ca prin dobanda anuala pe care o garantam, cei care au apetit investitional, dar isi doresc si protectie, sa poata alege un produs care sa le satisfaca ambele cerinte,” a spus Shaun Russell, director comercial in cadrul Eureko Romania.

FlexInvest preia riscurile de deces si de invaliditate permanenta din accident, iar cei care cumpara polita pot alege intre cele trei variante de prima anuala: 1.200 de lei, 1.600 de lei si 2.000 de lei. De asemenea, Eureko ofera si trei modalitati de plata: trimestriala, semestriala si anuala.

Pentru incheierea contractului nu este nevoie de analize medicale sau ocupationale.

Preturile unitatilor de fond (unit-uri) sunt calculate zilnic si afisate pe website-ul Eureko. De asemenea, acestea sunt publicate lunar intr-un ziar de larga circulatie nationala.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ in alte opt tari europene, in afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari – generale, sanatate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat. Bazandu-ne pe radacinile noastre cooperatiste, avem o misiune clara: sa fim cel mai de incredere asigurator. Ne urmam aceasta ambitie prin orientarea catre clienti si catre rezultate, in toate activitatile in care ne implicam.

Grupul este prezent in Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

Vasile Coman

Alte stiri

1 comentarii

Hemeci Marian Gheorghita
22 Jan 2017

As vrea sa deschid o ferma de animale, cum pot accesa fonduri Europene .CE acte sunt necesare pentru obtinerea acestui fond European nerambursabil?

Posteaza un comentariu