Apel pentru implicarea profesiilor liberale in atragerea banilor europeni

Accesarea fondurilor europene ar putea fi o mare oportunitate pentru reprezentantii profesiilor liberale sa se acomodeze mai rapid cu noile provocari concurentiale si de stil managerial derivate din Directiva de liberalizare a serviciilor la scara comunitara, valabila de la 1 ianuarie 2008, informeaza Eurolink-House of Europe.

„Daca mai exista o sansa de integrare europeana reala, nu pe usa din dos a economiei in spatiul economic-social comunitar, daca nu dorim sa ramanem la infinit exceptia dureroasa a Europei, daca vrem sa nu fi trecut inutil pe langa noi epoca in care am trait, merita ca fiecare dintre adevaratii profesionisti sa ia parte directa la schimbarea de stil si de mentalitate la care ne obliga accesarea Fondurilor UE”, se arata in comunicat.

Platforma de Actiune si Interventie Rapida „EU-RO Clearing Funds”, partener de dialog consultativ structurat al Comisiei Europene va invita sa participati la consultarea si dezbaterea din cadrul unicului Forum national civic si de afaceri dedicat integral investiilor prin proiecte co-finantate prin diversele noi programe si linii de finantare accesibile si Romaniei (la sediul si in cooperare cu Centrul ARCUB al Primariei Capitalei, 15 decembrie 2008).

In cadrul acestui eveniment veti avea posibilitatea:

- sa intelegeti primii si de la sursa care sunt cele mai consistente surse de finantare deschise din 2009;
- sa reusiti sa dobanditi avantajul competitiv care sa va faca sa rezistati mai bine in 2009, declarat si sprijinit financiar, in mod oficial, drept Anul European al Creativitatii si Inovarii;
- sa beneficiati de gama de stimulente publice interne si europene prin care sa puteti recomanda clientilor Dvs. caile optime de crestere a gradului de atractivitate al afacerii;
- sa contribuiti la simplificarea si fluentizarea acordarii co-finantarii si garantarii creditelor pe care le veti accesa;
- sa profitati cat mai substantial de re-orientarile sectoriale ale pietei pentru reducerea la minim a efectelor declinului imobiliar si ale crizei financiar-bancare.

Invitatii-speakeri invitati sunt: Prof. Univ. Dr. Sorin DIMITRIU - Presedinte CCIB, fost Ministru al Reformei; Dl Radu Gratian GHETEA - Presedintele Asociatiei Romane a Bancilor/Presedintele CEC Bank; Dl Aurel SARAMET - Presedintele Fondului National pentru IMM-uri, Dl Nicolae Cristian PARVAN - Secretar General AOAR; Dl Gabriel FRIPTU - Director General AM POR; Dna Cristian IOVA - Director General AM POSDRU; Dna Catalina MELITA - Director General AM POSCCE.

„Din pachetul de beneficii al participarii Dvs, mentionam mai ales CD-ul Sinteza care insumeaza importante materiale in exclusivitate cu caracter de ghidaj practic, care sa va ajute sa depasiti cat mai grabnic si mai solid efectele crizei si sa va implice in noul stil de guvernare europeana, pe baza de proiecte solide si de performante reale:, se mai arata in comunicat.

Informatii suplimentare veti gasi la www.HouseofEurope.ro sau www.StructuralFunds.ro.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu