CEC Bank crediteaza Cerinvest Imobiliare, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady

CEC Bank a acordat o nouă finanțare, de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

 “CEC Bank finanțează economia României, antreprenorii și nevoile financiare ale unei societăți moderne. Ne bucurăm că putem sprijini dezvoltarea acestui proiect cu influență puternică în zona de est a Capitalei. Vom continua să susținem toate proiectele care sunt viabile. Ne dorim să fim banca de casă a tuturor antreprenorilor”, a declarat Laura Mihai, director Direcția Clienți Mari la CEC Bank.

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafața închiriabilă fiind de circa 7.600 mp. Printre chiriași se regăsesc branduri de top precum: Numero Uno, Sizeer, Cavaliere, KVL, Lee Cooper, US Polo, Sport Vision, Otter, Puma, Nike, Levi’s, BSB, Tom Tailor, English Home, Ted’s, Triumph, Ecco etc.

Faza a doua a proiectului Fashion House Outlet Pallady presupune construcția unei suprafețe închiriabile de circa 5.700 mp.

PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al fondului Liebrecht & Wood în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.

“Extinderea Fashion House 2 Pallady demonstrează viabilitatea conceptului dezvoltat și operat de Liebrecht & Wood în România și în regiune. Finanțarea obținută din partea CEC Bank marchează încă o etapă de succes a unui parteneriat mai amplu și de lungă durată cu investitorul belgian”, a declarant Mihai Iordan, Managing Partner al PCF Investment Banking.

Cerinvest Imobiliare SRL este parte a grupului Liebrecht & Wood, unul dintre cei mai importanți jucători din segmentul de parcuri de retail și centre outlet din Europa Centrală și de Est, asigurând o gamă completă de servicii imobiliare, care acoperă atât investiția inițială, cât și procesul de dezvoltare și managementul proprietății după finalizarea proiectului.

Liebrecht & WooD a intrat pe piața locală în anul 2001 și a finalizat cu succes 4 proiecte importante: Militari Shopping Center; Victoria Office Park; West Park Retail (“WPR”) și Fashion House Outlet Pallady.

Grupul Liebrecht & Wood are o experiență de peste 25 de ani în segmentul de piață în care activează, fiind unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari care operează pe cele mai mari și importante piețe din Regiunea Europei Centrale și de Est. 

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru al anului 2023.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, internet banking (CEConline), mobile banking (CEC app) și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

 


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu