Alpha 4All sau, mai degraba, Alpha 4Some?

Pentru cei care doresc un credit de nevoi personale fara ipoteca, in valoare de pana in 30.000 de euro de la Alpha Bank, asa cum zice reclama, am cateva informatii pe care nu le gasiti nici pe site-ul bancii (care prezinta creditul Alpha 4All in varianta cu limita maxima de 20.000 de euro) si nici din reclama nu reies.

Pentru cei care nu au vazut reclama, ea spune ca prin creditul de nevoi personale Alpha 4All, ai pana la 30.000 de euro, fara ipoteca si cu minim de documente.

Alpha 4All, nu chiar pentru toti

Acest credit este, intr-adevar, un credit de nevoi personale fara garantii. Ceea ce nu reiese din reclama, intentionat sau nu, este ca acest credit se adreseaza unei anumite categorii de persoane, o categorie „VIP”, cum au spus consilierii bancii.

Pentru a contracta acest credit, doritorii trebuie sa se afle in „relatii bune cu banca”, potrivit functionarilor Alpha Bank, si sa beneficieze de un salariu minim de 3.000 de euro. Deci, Alpha 4All, nu chiar „fo(u)r all”.

Creditul IMEDIAT de la Bancpost ofera un credit cu aceeasi suma maxima

Creditul Imediat este un credit de nevoi personale disponibil in lei, euro si franci elvetieni cu valoarea de pana la 30.000 de Euro, cu o dobanda incepand de la 8,5%, si o perioada de creditare de maxim 10 ani.

Daca faceti acest imprumut pana in 15 august, il veti contracta fara comisionul de acordare de 2,5%.

Acest credit nu este exclusivist, singurele conditii fiind limita de varsta (minim 18 ani la contractarea creditului, si maxim 65 de ani la sfarsitul perioadei de rambursare) si o vechima minima la locul de munca de o luna.



Anamaria Iacmi

Alte stiri

4 comentarii

Eascurschi Olivia
26 Jul 2011

Asi avea si eu o intrebare daca muncesc in strainatae si am un venit de 2500 de lire sterline pe luna si un contract de 1 an de zile asi putea face credit la dumneavoastra?Multumesc.

alexandra
18 Sep 2011

lucrez in strainatate si am un venit de 10000 de euro pe an cu un contract de 2 ani as putea face un credit de nevoi personale fara ipoteca?

cojocariu elena laura
23 Nov 2011

as dori si eu un crdit in valoare de 15000 ron am doar o luna si jumatate la noul meu loc de munca . ma puteti ajuta?

MIHALI DUMITRU
22 Jun 2012

daca eu sunt lucrator autonom cu srl si activitatea mea e cu mai putin de un an vechime cu punct de lucru in strainatate cu un facturat de minim 4000 euro lunar pot sa obtin un credit.Multumesc.

Posteaza un comentariu