ALD Automotive ofera servicii de leasing operational pentru 3.000 de autovehicule

Compania de leasing operational ALD Automotive a livrat miercuri, 5 martie 2008, autovehiculul cu numarul 3000 din flota pe care o gestioneaza, se arata intr-un comunicat al companiei.

Utilizatorul autovehiculului este unul dintre angajatii companiei Rominserv - Contractorul General al Grupului Rompetrol.

Livrarea autovehiculului s-a facut in prezenta Directorului Comercial ALD Automotive, Ovidiu Andreescu.

„In acest moment, in Bucuresti si in tara sunt 3000 de utilizatori care conduc autovehicule aflate in administrarea ALD Automotive, pentru 142 de companii romanesti si multinationale. 3000 de autovehicule pentru care asiguram toate serviciile necesare, in asa fel incat clientii nostri sa isi poata dedica timpul activitatii lor principale. Este o cifra importanta pentru noi care vorbeste despre dezvoltarea ALD Automotive in cei aproape 3 ani de activitate pe piata din Romania. Ne dorim ca si in viitor sa pastram ritmul de crestere inregistrat pana acum iar pentru finalul anului 2008 ne-am propus sa gestionam o flota de 4000 de autovehicule.” a declarat Ovidiu Andreescu.

ALD Automotive si-a dezvoltat gama de servicii astfel incat sa raspunda cat mai bine nevoilor clientilor si evolutiei pietei.

Doua dintre noile servicii oferite de catre ALD Automotive sunt Prerunner vehicle si Minilease menite sa asigure mobilitatea clientilor in orice situatie.

Prerunner permite clientilor sa beneficieze de un autovehicul imediat dupa semnarea contractatului de leasing operational full service, pana la livrarea autovehiculului contractat. Minilease asigura mobilitatea clientilor pe proiecte sezoniere cu o perioada, de pana la 1 an.

In plus, incepand cu luna ianuarie a acestui an, ALD Automotive asigura si serviciul de Spalare autovehicul.

ALD Automotive pe scurt

ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational full service si administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este una dintre cele mai importante companii europene in domeniul leasingului operational si al administrarii flotelor auto:
 Opereaza acum in 39 de tari
 Are 3 500 de angajati
 Administreaza peste 721 699 de autovehicule (decembrie 2007)
Combinand profesionalismul si calitatea serviciilor, ALD Automotive ofera companiilor solutii integrate pentru externalizarea flotelor de autovehicule, atat la nivel national cat si international.
www.aldautomotive.com

Société Générale este unul dintre cele mai mari grupuri de servicii bancare din zona euro. Grupul are 151 000 de angajati in intreaga lume, in trei domenii de activitate:
 Servicii bancare de retail & servicii financiare: Société Générale serveste peste 27 milioane de clienti persoane fizice in intreaga lume
 Management & Servicii de Investitii Financiare: Société Générale este una dintre cele mai mari banci din zona euro in termeni de active in custodie (2 583 miliarde EUR, decembrie 2007) si administrate (435 miliarde EUR, decembrie 2007)
 Servicii bancare pentru persoane juridice & Servicii bancare de Investitii: Société Générale se numara printre primele banci din lume in piete de euro capital, derivate si finante strucuturate.
Société Générale este inclusa in cei mai importanti cinci indecsi de dezvoltare durabila.
www.socgen.com

BRD - Groupe Société Générale pe scurt

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 11,2 miliarde EUR. Banca are peste 2,4 milioane clienti si opereaza o retea de peste 800 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 4 miliarde EUR). www.brd.ro

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu