ALD Automotive mizeaza pe leasing operational

„Piata de leasing operational full service a cunoscut o dinamica importanta din 2005, de cand ne-am inceput activitatea, si suntem convinsi ca va continua sa creasca intr-un ritm sustinut, companiile cautand nu doar o solutie de finantare, ci si una de eficientizare a administrarii flotei lor de autovehicule” declara Philippe Valigny, Directorul General al ALD Automotive Romania.

Produsul de leasing operational full service pentru flote de autovehicule oferit de ALD Automotive este disponibil pe intreg teritoriul Romaniei. ALD Automotive si-a extins reteaua de furnizori, semnand de la inceputul lui 2005 si pana in prezent peste 200 acorduri cu furnizori din toate zonele tarii, pentru o acoperire completa a teritoriului Romaniei.

Pachetul de servicii integrate de administrare a flotei oferit de ALD Automotive include, pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, un program complet de mentenanta, livrare si inmatriculare, administrarea anvelopelor, asigurari, asistenta pentru autovehicul si sofer, autovehicul de inlocuire, serviciu VIP, consultanta si reporting si mai nou, incepand cu septembrie 2006, serviciul de gestionare a combustibilului.

ALD Automotive Romania si-a inceput activitatea in noiembrie 2005, fiind o companie detinuta in comun de ALD Automotive si BRD-Groupe Societe Generale. ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational full service si administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este una dintre cele mai importante companii europene in domeniul leasingului operational si administrarii flotelor auto, operand in 34 de tari si avand 626.900 de autovehicule in administrare. BRD este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 6,4 miliarde EUR. Banca are peste 1,8 milioane clienti si opereaza o retea de peste 500 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,7 miliarde EUR la 25 octombrie 2006).

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu