Achitarea ratelor la RBL

Prin intermediul Raiffeisen Bank Romania, clientii RBL pot sa achite ratele fie prin ordin de plata pe suport hirtie, fie prin serviciul telefonic Raiffeisen Direct, se arata intr-un material preluat de presa.

De asemenea, clientii bancii pot opta si pentru cele peste 7.000 de unitati din reteaua teritoriala a CN Posta Romana (CNPR), utilizind serviciul "mandat postal".

CNPR percepe pentru acest gen de transfer un comison pe transe valorice.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte este prima institutie de credit din Romania infiintata potrivit Legii 541/2002 privind economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniul locativ.

Potrivit actului constitutiv, Raiffeisen Bank Romania si Schwäebisch Hall (Germania) detin fiecare cite 33,324% din actiuni, iar Raiffeisen Bausparkasse Austria controleaza o participatie de 33,35%.

Capitalul social al bancii se ridica la 611,87 miliarde de lei.

RBL a primit autorizatia de functionare de la Banca Nationala a Romaniei in data de 2 iunie 2004. In prima luna de activitate, RBL a incheiat 2.373 de contracte de economisire-creditare, a caror valoare totala se ridica la 364 de miliarde lei.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu