A aparut primul card de credit cu utilizare in farmacii

Primul card de credit cu utilizare exclusiva in farmacii este lansat de Lauren Finance IFN, parte a Grupului A&D Pharma. Cardul poate fi utilizat pentru achizitionarea oricarui produs farmaceutic sau de ingrijire in limita disponibilului de sold si cu dobanda 0%.

Utilizatorii pot alege o limita initiala de credit de 150 lei (card Respiro Standard) sau de 300 lei (card Respiro Optim). Restituirea creditelor se face in rate fixe, stabilite de comun acord in contract. Numarul de rate lunare, scadente la data fixa, este de doua rate pentru cardul Respiro Standard si de trei rate pentru Cardul Respiro Optim. Posesorul poate realimenta contul la orice farmacie inclusa in program.

"Este vital sa-ti poti cumpara medicamente si tot ceea ce ai nevoie din farmacii, la momentul oportun si nu ar trebui sa astepti pana la salariu pentru a te putea ingriji. In peste 10 ani de experienta pe piata farmaceutica din Romania, am vazut cum pacientii au devenit din ce in ce mai preocupati de sanatatea lor. Din pacate, inca sunt pacienti care renunta cu usurinta la un tratament recomandat de medic, din motive financiare. Am dorit, prin lansarea cardului Respiro, sa oferim posibilitatea oricui de a beneficia de un tratament medicamentos adecvat si atunci cand are nevoie de el, nu mai tarziu. Ne dorim ca Respiro sa ajunga in toate farmaciile din tara si sa aduca confort in viata pacientilor", a declarat Dragos Dinu, membru in consiliul director al A&D Pharma, citat de Rompres.

Pentru inceput, cardul Respiro este lansat in farmaciile Sensiblu, la nivel national, urmand ca ulterior sa se extinda si in alte puncte farmaceutice.

Formularul pentru card poate fi obtinut direct din farmacie, urmand ca in maxim 10 zile sa se ridice cardul din farmacia din program aleasa de pacient. Tot in farmacie utilizatorul de card Respiro poate plati ratele sau poate obtine informatii despre cont.
Ghiseulbancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu