350 de carduri Platinium emise de Banca Transilvania

Banca Transilvania estimeaza ca va emite un numar de 500 de carduri Visa Platinium pana la jumatatea anului viitor, in conditiile in care din februarie 2007 pana in prezent a emis 350 de astfel de carduri, a declarat marti directorul diviziei de retail a bancii, Gabriela Nistor.

Pentru a intra in posesia unui card Visa Platinium, clientii Bancii Transilvania trebuie sa aiba venituri lunare de cel putin 3.500 euro si au acces la o linie de credit de 30.000 de euro. De asemenea, posesorii unui card Visa Platinum au acces la 500 de saloane VIP Lounge din aeroporturi din peste 90 de tari.

Banca Transilvania a lansat cardul Visa Platinium in luna februarie a acestui an. Cardul Visa Platinum face parte din categoria Premium, care include si un alt card lansat de Banca Transilvania pe piata romaneasca, Visa Gold. Banca a lansat pana in prezent aproximativ 5.700 de carduri Gold, pentru care segmentul tinta il constituie clientii cu venituri de cel putin 1.500 de euro, potrivit Gabrielei Nistor.

"Chiar daca Banca Transilvania se dezvolta in prezent organic, consideram ca este necesara o strategie de fidelizare pentru ca e mai scump sa aduci un client nou decat sa pastrezi un client vechi", a adaugat Nistor, la un seminar despre sectorul bancar de retail.

Numarul total de carduri de credit emise de Banca Transilvania, de la lansarea acestora in 2000 si pana in prezent, este de 90.000, din care 84.000 sunt carduri de tip Mastercard Forte. Numarul total de carduri de debit si de credit lansat de Banca Transilvania este de 1,1 milioane, iar din acestea 1,01 milioane sunt carduri de debit, folosite preponderent pentru plata salariilor.

Reprezentanta Bancii Transilvania estimeaza ca numarul total de carduri de debit si de credit emise in acest an se va ridica la circa 400.000, iar in lunile ramase pana la sfarsitul lui 2007 banca va mai emite 125.000 de carduri.

Banca Transilvania are in prezent o retea de 410 unitati in Bucuresti si in tara.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

1 comentarii

test
11 Oct 2007

bravo gabriela in sfarsit v-ati dat seama ca e mai bine sa fidelizezi clientii!!!! mult a durat ..... sa speram ca nu e prea tarziu

Posteaza un comentariu