22 de banci din Europa s-au angajat sa emita 20 de milioane de carduri V PAY

Visa Europe anunta ca 22 de banci din Europa s-au angajat sa emita 20 de milioane de carduri V PAY, un produs de debit al Visa Europe in conformitate cu normele SEPA.

Cardul european de debit V PAY bazat pe cip si PIN este recunoscut de bancile din Europa ca fiind atractiv din punctul de vedere al costurilor implicate pentru implementare, eficient pentru comercianti, sigur, adaptabil si usor de utilizat de consumatori.

“Cardul V PAY bazat pe cip si PIN ne permite sa le asiguram clientilor nostri cel mai sporit grad de protectie impotriva fraudelor. Cardul este de asemenea conform cerintelor SEPA, ceea ce il pozitioneaza ca un produs atractiv pentru bancile europene, cum suntem si noi”, a declarat dl Gnetti, Head Mass Market Retail, Unicredit Group Italia.

Dl Siegers, presedintele executiv al consiliului Volksbank Hildesheim eG, si-a exprimat sprijinul pentru V PAY: “Consideram ca V PAY este produsul care va provoca dualitate si, prin urmare, competitie in ceea ce priveste debitul international pe piata din Germania. Este eficient, profitabil si 100% european; in acelasi timp le permite bancilor sa administreze, prin intermediul organismului local V PAY Deutschland, dezvoltarea produsului pentru a se alinia la nevoile pietei locale”.

Pedro Deserrano, Senior Vice President V PAY, Visa Europe, a adaugat: “Am stiut inca de la inceput ca avem un produs de calitate, solutia V PAY ofera bancilor oportunitatea de a relansa si de a repozitiona debitul, intrunind simultan cerintele SEPA. Numarul de banci care au aderat la acest produs si s-au angajat pentru emiterea cardurilor dovedeste ca parerile ne sunt impartasite”.

Angajamentele de emitere a 20 milioane de carduri reprezinta 12% din piata cardurilor de debit pe pietele vizate de V PAY.

Cardul V PAY este in prezent emis in Italia si s-au incheiat acorduri pentru emitere in Germania, Olanda, Elvetia, Franta, Belgia, Austria si Bulgaria. Printre bancile care au incheiat acorduri se afla:
 Banca Carige
 Banca Popolare dell’Emilia Romagna
 Banca Sella
 Caisses d’Epargne
 Cassa Risparmio San Miniato
 DZ Bank
 Fortis
 ICCREA Banca
 KBC
 Landesbank Baden-Württemberg
 Landesbank Berlin
 Paylife (fosta Europay Austria)
 Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, Viena
 Sparkasse Jena-Saale-Holzland
 Unicredit Banca
 Unicredit Banca di Roma
 Unicredit Banco di Sicilia
 Unicredit Bipop Carire
 WGZ Bank

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu