Ghiseul Bancar

Raiffeisen Bank isi recompenseaza clientii fideli cu credite mai mari

Raiffeisen Bank a lansat creditele pre-aprobate pentru cei mai buni si fideli clienti ai sai. Practic, acestia pot beneficia de o suma suplimentara de bani, platind aceeasi rata lunara. De asemenea, la optiunea clientului, in functie de capacitatea sa de rambursare, exista posibilitatea majorarii ratei lunare, creditul astfel obtinut fiind mai mare, se arata intr-un comunicat al bancii.

„Raiffeisen Bank doreste sa devina un partener pe termen lung pentru toti clientii sai. Avem o baza solida de clienti, peste doua milioane de clienti persoane fizice si a sosit timpul sa-i recompensam pe cei mai buni si fideli dintre clientii nostri. Ei vor putea obtine credite mai mari, mai rapid si mai usor” a declarat Razvan Munteanu, vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

„Raiffeisen Bank lanseaza un program amplu de fidelizare a clientilor sai, iar cei care vor beneficia primii de aceste facilitati sunt clientii cu un istoric relevant pentru noi si un comportament bun de plata” a spus Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice

In cadrul programului de fidelizare clienti, Raiffeisen Bank ofera "cec-urile de fidelitate", adica oferte pre-aprobate pentru cei mai buni clienti ai sai. In urma unei analize, banca stabileste suma, termenul, valuta, costul si trimite clientului cec-ul impreuna cu toate informatiile despre creditul pre-aprobat. Tot ceea ce trebuie sa faca clientul este sa se prezinte cu cec-ul si buletinul la banca si in maxim 24 de ore beneficiaza de suma pre-aprobata.

„Primii clienti s-au prezentat deja la banca si ne pregatim de extinderea acestui tip de oferte pre-aprobate” a adaugat Madalina Teodorescu.