Ghiseul Bancar

FNGCIMM si-a deschis reprezentanþã la Suceava

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a deschis o noua reprezentanta in Suceava, facilitand in acest fel accesul IMM-urilor locale la credite bancare, finantari si consultanta financiara, se arata intr-un comunicat de presa.

Noua reprezentanta, situata in Bdul. George Enescu, Nr. 16, et. 2, tel. 0788746654, a devenit operationala la inceputul acestei saptamani. Ea se alatura celorlalte 11 reprezentante, celor 3 Filiale – Fonduri Locale de Garantare si Sucursalei Bucuresti, care constituie reteaua teritoriala a FNGCIMM SA.

Clientii reprezentantei Suceava vor beneficia de toate produsele din portofoliul FNGCIMM SA, de la garantiile acordate clientilor IMM in completarea garantiilor proprii pentru creditele acordate de bancile comerciale, pana la finantarile directe sau cofinantarile pentru investitii sau capital de lucru si finantarile speciale destinate sustinerii dezvoltarii turismului si activitatilor de export.

Dezvoltarea continua a retelei si parteneriatul cu cele mai importante 19 banci comerciale din Romania au drept consecinta operationalitatea garantiilor si finantarilor FNGCIMM SA-IFN la nivel national.